sara kia 3158 ارسال شده در 7 بهمن، 2014 قضیه کامل بودن نیست هم کفو بودنه فی الواقع مسئله اینجاست که دو طرف با نداشته های هم کنار بیان فرزندم والا داشته ها که مشکلی ایجاد نمیکنه شما که بله خودت یه پا کارآگاه گجتی هم کفوت رو هم پیدا میکنی عزمت رو جزم کردی مزدوج بشی اما از الان تحقیقاتت رو شروع کن با این وسواس فکر نکنم تا 10 سال دیگه هم جواب بده 2
sara kia 3158 ارسال شده در 7 بهمن، 2014 قابل توجه خانم های محترم!!از این به بعد من بهتره سکوت اختیار کنم تا به زور عقایدتون رو درون مغزم نفشردید عقایدتون محترمه شب بخیر خانوما که چیزی نگفتن دوست عزیز. این نظر رو یه آقا بیان کرده شما چرا از خانوما شاکی شدی برادر 2
Lean 56968 مالک ارسال شده در 7 بهمن، 2014 شما که بله خودت یه پا کارآگاه گجتی هم کفوت رو هم پیدا میکنی عزمت رو جزم کردی مزدوج بشی اما از الان تحقیقاتت رو شروع کن با این وسواس فکر نکنم تا 10 سال دیگه هم جواب بده نه دیگه من این 10 سالو رفتم الانم اخرشم فقط مونده بودم حق طلاقو چیکار کنم که اونم به خوبی و خوشی حل شد ، مبارکه بزن دس قشنگرو 2
sara kia 3158 ارسال شده در 7 بهمن، 2014 نه دیگه من این 10 سالو رفتم الانم اخرشم فقط مونده بودم حق طلاقو چیکار کنم که اونم به خوبی و خوشی حل شد ، مبارکه بزن دس قشنگرو واقعا؟ حالا تکلیف من که قر تو کمرم فراوونه نمیدونم کجا بریزم چیه؟ منو دعوت میکنی که :2rqfst4: به پای هم پیر بشید آخه نه اینکه شما 23 سالته 2
wensen 205 ارسال شده در 7 بهمن، 2014 خانوما که چیزی نگفتن دوست عزیز. این نظر رو یه آقا بیان کرده شما چرا از خانوما شاکی شدی برادر منظورم درست متوجه نشدید برگردید به همون پست مواردی رو که قرمز کردم گفتم قابل توجه خانم ها باشه 2
sara kia 3158 ارسال شده در 7 بهمن، 2014 منظورم درست متوجه نشدیدبرگردید به همون پست مواردی رو که قرمز کردم گفتم قابل توجه خانم ها باشه آهاااااااااااااااااااااان ببخشید دوست عزیز من دچار سوتفاهم شدم باشه من به اون مواردی که قرمز کردید توجه کردم چیزی نداشت ولی بازم ممنون. 3
fakur1 10128 ارسال شده در 8 بهمن، 2014 کاش یاد بگیریم از ظاهر رو به قاضی نریم و همیشه قبل از هر فکری انسانیت طرف رو بسنجیم دوست گرامی هنوز تصمیم نداریم پیش قااضی بریم . برای سنجش انسانیت هم ظاهر انسان مهم هست . 3
fakur1 10128 ارسال شده در 8 بهمن، 2014 قابل توجه خانم های محترم!!از این به بعد من بهتره سکوت اختیار کنم تا به زور عقایدتون رو درون مغزم نفشردید عقایدتون محترمه شب بخیر حرفاشون گرانقدره. بشما توصیه میکنم بدون حالت تدافعی دقت بکنی ببینی ما چی میگیم. تجسم این تجارب هم مهمه. 3
sara kia 3158 ارسال شده در 8 بهمن، 2014 :ws28: خوش بیحالش شده پس! کلا مرد سالاری بیداد میکنه. مظلوم نمایی هم میکنن! آره والا همشم از مادی گرایی خانوما ناله میکنن بدم میاد از این نگاهای کلیشه ای 2
Lean 56968 مالک ارسال شده در 8 بهمن، 2014 آره والا همشم از مادی گرایی خانوما ناله میکنن بدم میاد از این نگاهای کلیشه ای حقیقت تلخه 2
Nazanin.ad 6895 ارسال شده در 8 بهمن، 2014 اسراف گری و مال پرستی دخترا آها! فک کردم منظورت مرد سالاریه! مال پرستی خیلیم چیز خوبیه! 2
sara kia 3158 ارسال شده در 9 بهمن، 2014 حقیقت تلخه برا ما که شیرین بود، حواست نبوده حقیقت تلخ رو بهت غالب کردن 1
sara kia 3158 ارسال شده در 9 بهمن، 2014 اسراف گری و مال پرستی دخترا از تو بعیده با این سن و سال. مثلا سردو گرم روزگار رو چشیدی چرا اطلاعات غلط میدی به جوونا؟؟؟ 2
Lean 56968 مالک ارسال شده در 9 بهمن، 2014 از تو بعیده با این سن و سال. مثلا سردو گرم روزگار رو چشیدی چرا اطلاعات غلط میدی به جوونا؟؟؟ اولا خودت با این سن و سال دوما مگه دروغ میگم ، خودت اعتراف کردی لاک زده بودی 1
sara kia 3158 ارسال شده در 9 بهمن، 2014 اولا خودت با این سن و سالدوما مگه دروغ میگم ، خودت اعتراف کردی لاک زده بودی لاک زدن نشونه اسراف گری و مال پرستیه؟؟؟ من دیگه حرفی ندارم :icon_razz: 3
sara kia 3158 ارسال شده در 9 بهمن، 2014 اولا خودت با این سن و سالدوما مگه دروغ میگم ، خودت اعتراف کردی لاک زده بودی یادم رفت بپرسم کدوم سن و سال؟ من هنوز شناسنامه ام عکس دار نشده از بس که جوونم 3
Lean 56968 مالک ارسال شده در 9 بهمن، 2014 لاک زدن نشونه اسراف گری و مال پرستیه؟؟؟ من دیگه حرفی ندارم :icon_razz: یادم رفت بپرسم کدوم سن و سال؟ من هنوز شناسنامه ام عکس دار نشده از بس که جوونم بله نشانه مال پرستیم هست از یک انسان با بصیرت بعیده کاملا معلومه 3
sara kia 3158 ارسال شده در 9 بهمن، 2014 بله نشانه مال پرستیم هست از یک انسان با بصیرت بعیدهکاملا معلومه ببخشید دیگه ما لاک میزنیم بصیرتمون کور شده آقا جون دیگه از قافله جوونا دور شدی منم همیشه به بزرگان احترام میذارم و میگم حق با شماست 3
ارسال های توصیه شده