دختر باران 18625 ارسال شده در 7 بهمن، 2014 خب من یه سوال دارم.چجوری میتونیم به انتخابمون ایمان داشته باشیم؟ یعنی شناخت داشته باشین بهش.مطمئن باشین.و طرف جوری نباشه که نسبت بهش تردید به خودتون راه بدین 3
Nazanin.ad 6895 ارسال شده در 7 بهمن، 2014 یعنی شناخت داشته باشین بهش.مطمئن باشین.و طرف جوری نباشه که نسبت بهش تردید به خودتون راه بدین خانومی همچین کسی میتونه وجود داشته باشه؟ منظورم واسه ازدواج هست.مگه اینکه طرفو از سالهای سال از دوره بچگی بشناسی. در غیر اینصورت بنظر من میتونه مورد تردید باشه. 4
دختر باران 18625 ارسال شده در 7 بهمن، 2014 خانومی همچین کسی میتونه وجود داشته باشه؟ منظورم واسه ازدواج هست.مگه اینکه طرفو از سالهای سال از دوره بچگی بشناسی. در غیر اینصورت بنظر من میتونه مورد تردید باشه. میتونه...یعنی همه ی آدم هایی که زندگی خوبی دارن از بچگی شناخت داشتن؟؟خیلی از شناخت ها بعد ازدواج شکل میگیره منظورم شناخت کلیه .چیزی که بعدا مشکل ساز نشه که منجر به طلاق بشه 3
Nazanin.ad 6895 ارسال شده در 7 بهمن، 2014 بنظر من که با یه شناخت کلی نمیشه بیگدار به آب زد...:5c6ipag2mnshmsf5ju3 2
sara kia 3158 ارسال شده در 7 بهمن، 2014 میتونه...یعنی همه ی آدم هایی که زندگی خوبی دارن از بچگی شناخت داشتن؟؟خیلی از شناخت ها بعد ازدواج شکل میگیره منظورم شناخت کلیه .چیزی که بعدا مشکل ساز نشه که منجر به طلاق بشه دوستم این جمله اتون نظرم رو به خودش جلب کرد. بله حق با شماست باید نهایت تلاشمون رو برای شناخت افرادی که وارد زندگیمون میشن به کار بگیریم ولی فراموش نکنید که هیچ چیز صددرصدی تو این دنیا وجود نداره. من به این نتیجه رسیدم که آدمیزاد خودش رو هم نمیتونه کامل بشناسه به رفتارهایی که گاها نشون میدیم و خودمون هم انتظارش رو نداریم فکر کنید... به نظرم این تفکر با وجود منطقی بودن و در همون حدم ایده آله 3
دختر باران 18625 ارسال شده در 7 بهمن، 2014 دوستم این جمله اتون نظرم رو به خودش جلب کرد. بله حق با شماست باید نهایت تلاشمون رو برای شناخت افرادی که وارد زندگیمون میشن به کار بگیریم ولی فراموش نکنید که هیچ چیز صددرصدی تو این دنیا وجود نداره. من به این نتیجه رسیدم که آدمیزاد خودش رو هم نمیتونه کامل بشناسه به رفتارهایی که گاها نشون میدیم و خودمون هم انتظارش رو نداریم فکر کنید... به نظرم این تفکر با وجود منطقی بودن و در همون حدم ایده آله کامل نه...هیچ زمانی نمیشه کسی را کامل شناخت.حتی بعد از سال ها زندگی کردن با یک شخص... منظورم در حدیه که مشکل ساز نشه. البته دید گاه ها متفاوته مثلا من خودم یک سری مسائل واسم خیلی مهمه و بی نهایت ریز بینم.شاید 10 درصد بیشتر از حالت معمولی که همه ی خانم ها هستن...و اگر همون مسائلی که واسم مهمه شخص طرف مقابل رعایتشون نکنه برای همیشه ازش بدم میاد.این خصوصیت خوبی نیست.ولی با توجه به شناختی که از خودم دارم باید طرف مقابلمو تو این مسائل بشناسم که اگه نشناسم بعدا مشکل بزرگی هستش به نظرم. پس اول شناخت از خود و بعد شناخت طرف مقابل تا حدی که واسمون اهمیت داره.و اینم بدونیم که هیچ چیز مطلقی وجود نداره.ما توی یه دنیای نسبی زندگی میکنیم 4
sara kia 3158 ارسال شده در 7 بهمن، 2014 کامل نه...هیچ زمانی نمیشه کسی را کامل شناخت.حتی بعد از سال ها زندگی کردن با یک شخص... منظورم در حدیه که مشکل ساز نشه. البته دید گاه ها متفاوته مثلا من خودم یک سری مسائل واسم خیلی مهمه و بی نهایت ریز بینم.شاید 10 درصد بیشتر از حالت معمولی که همه ی خانم ها هستن...و اگر همون مسائلی که واسم مهمه شخص طرف مقابل رعایتشون نکنه برای همیشه ازش بدم میاد.این خصوصیت خوبی نیست.ولی با توجه به شناختی که از خودم دارم باید طرف مقابلمو تو این مسائل بشناسم که اگه نشناسم بعدا مشکل بزرگی هستش به نظرم. پس اول شناخت از خود و بعد شناخت طرف مقابل تا حدی که واسمون اهمیت داره.و اینم بدونیم که هیچ چیز مطلقی وجود نداره.ما توی یه دنیای نسبی زندگی میکنیم صد البته حق با شماست عزیزم ولی یه کم از سخت گیریت کم کنی بد نیست چون آدمیزاد جایزالخطا و از نظر من قابل اصلاحه. موفق باشی عزیزم 3
دختر باران 18625 ارسال شده در 7 بهمن، 2014 صد البته حق با شماست عزیزم ولی یه کم از سخت گیریت کم کنی بد نیست چون آدمیزاد جایزالخطا و از نظر من قابل اصلاحه. موفق باشی عزیزم واقعا سعی کردم و نمیشه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 نه ببین منظورم خطا نیست که خطا کنه و من نبخشم.خصوصیات اخلاقی منظورمه.مثلا خسیس بودن مرد واقعا برام غیر قابل تحمله.یا گستاخ بودنش زجر آوره.بعضی چیزا واقعا درست شدنی نیست توی اشخاص 2
Nazanin.ad 6895 ارسال شده در 7 بهمن، 2014 واقعا سعی کردم و نمیشه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 نه ببین منظورم خطا نیست که خطا کنه و من نبخشم.خصوصیات اخلاقی منظورمه.مثلا خسیس بودن مرد واقعا برام غیر قابل تحمله.یا گستاخ بودنش زجر آوره.بعضی چیزا واقعا درست شدنی نیست توی اشخاص حالا اگه مردی توی دوران آشنایی خودشو مثلا دست و دلباز نشون بده و... بعدش بفهمیم اینجوری نیست. تکلیف چیه ؟ 1
دختر باران 18625 ارسال شده در 7 بهمن، 2014 حالا اگه مردی توی دوران آشنایی خودشو مثلا دست و دلباز نشون بده و... بعدش بفهمیم اینجوری نیست. تکلیف چیه ؟ هیچ مرد خسیسی نمیتونه خودشو دست و دلباز نشون بده و همیشه برای خسیس بودنش دلیل میاره 3
Lean 56968 مالک ارسال شده در 7 بهمن، 2014 بهترین شیوه به نظرم اینه که تو دوران آشنایی دو طرف خواسته های و توقعات خودشون رو مطرح کنن فک میکنم خوبی ازدواج تو سن بالاتر هم همین باشه که احساسات خیلی کمرنگه و دو طرف تنها بر اساس واقعیات تصمیم میگیرن 3
fakur1 10128 ارسال شده در 7 بهمن، 2014 بهترین شیوه به نظرم اینه که تو دوران آشنایی دو طرف خواسته های و توقعات خودشون رو مطرح کنن فک میکنم خوبی ازدواج تو سن بالاتر هم همین باشه که احساسات خیلی کمرنگه و دو طرف تنها بر اساس واقعیات تصمیم میگیرن زوجین اگر ادا و اصول های دوران مجردیشونو جهاز بعد ازدواجشون نکنند , همه چی بخوبی و خوشی ادامه پیدا میکنه . احترام متقابل و دوری ازتحریکات فامیل رمز موفقیت در زندگی زناشوئیه. 3
sara kia 3158 ارسال شده در 7 بهمن، 2014 بهترین شیوه به نظرم اینه که تو دوران آشنایی دو طرف خواسته های و توقعات خودشون رو مطرح کنن فک میکنم خوبی ازدواج تو سن بالاتر هم همین باشه که احساسات خیلی کمرنگه و دو طرف تنها بر اساس واقعیات تصمیم میگیرن البته بعضا تصمیم گیری بر اساس واقعیات کار رو سخت میکنه. 2
Lean 56968 مالک ارسال شده در 7 بهمن، 2014 زوجین اگر ادا و اصول های دوران مجردیشونو جهاز بعد ازدواجشون نکنند , همه چی بخوبی و خوشی ادامه پیدا میکنه . احترام متقابل و دوری ازتحریکات فامیل رمز موفقیت در زندگی زناشوئیه. تحریکات فامیل رو خوب اومدی یکی از عوامل مهم طلاق در سال های ابتدایی زندگی همین دور و بری ها هستن 3
Lean 56968 مالک ارسال شده در 7 بهمن، 2014 البته بعضا تصمیم گیری بر اساس واقعیات کار رو سخت میکنه. کار رو سخت نمیکنه خیلی سخت میکنه، نمونه بارزش خودمم 2
sara kia 3158 ارسال شده در 7 بهمن، 2014 کار رو سخت نمیکنه خیلی سخت میکنه، نمونه بارزش خودمم مگه تو چند سالته؟ نکنه از خانه سالمندان وصل میشی اینترنت. میبینم همش اینجایی 2
fakur1 10128 ارسال شده در 7 بهمن، 2014 تحریکات فامیل رو خوب اومدی یکی از عوامل مهم طلاق در سال های ابتدایی زندگی همین دور و بری ها هستن یکی هم اهمیت دادن بی مورد زوجین به تجارب خودشان در مورد اتفاقاتی است که برای دیگر فامیل ها اتفاق افتاده. چون فلان کس فلان کار رو کرده حتما همسر منم میکنه . و ادامه دست پیش گرفتن های بی مورد که باعث سوء ظن میشه و کار به جا های باریک میکشه. 1
Lean 56968 مالک ارسال شده در 7 بهمن، 2014 مگه تو چند سالته؟ نکنه از خانه سالمندان وصل میشی اینترنت. میبینم همش اینجایی یه بیست و دو سه سالی دارم، ولی تأکید میکنم بازم هیچ چی جای واقع نگری رو نمیگیره 3
sara kia 3158 ارسال شده در 7 بهمن، 2014 یه بیست و دو سه سالی دارم، ولی تأکید میکنم بازم هیچ چی جای واقع نگری رو نمیگیره :w58: من فکر کردم چهل سالته پسر خوب همچین گفتی نمونه اش من که فکر کردم از زمان وزوزالسلطنه تا حالا مجرد موندی. شما که هنوز دهنت بوی شیر و سولاک میده بنده خدا 2
Lean 56968 مالک ارسال شده در 7 بهمن، 2014 :w58: من فکر کردم چهل سالته پسر خوب همچین گفتی نمونه اش من که فکر کردم از زمان وزوزالسلطنه تا حالا مجرد موندی. شما که هنوز دهنت بوی شیر و سولاک میده بنده خدا درسم تموم شه سربازیم برم دیگه باید ازدواج کنم بالاخره سنت پیامبر نمیشه رو زمین بمونه ، اما نکته اساسی اینه که قبل از این اقدام خطیر جوانب و زوایای آشکار و نهان به خوبی کنکاش و بررسی بشه 2
ارسال های توصیه شده