رفتن به مطلب

گفتگو در خصوص حق طلاق

ارسال های توصیه شده

ارسال شده در

درود

همه میدونیم طبق قانون حق طلاق با مرده

اما

ضمن عقد میشه شرط کرد که حق طلاق به زن داده بشه

سوال:

خانم ها: آیا چنین شرطی میذارید چرا؟

خانم های متأهل : اگر به روز عقد برگردید چنین شرطی میذارید یا نه؟

آقایان : آیا چنین شرطی رو می پذیرید چرا؟ نمی پذیرید چرا؟ و کلا واکنشتون در صورت مواجهه با این خواسته چیه؟

شرکت هم برای عموم آزاده:ws3:

• Like 10
  • پاسخ 132
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

ارسال شده در

بله من صد در صد همچین شرطی میذارم!:ws3:

• Like 1
ارسال شده در

وقتی کار به اونجاها برسه دیگه چ فرقی میکنه؟؟

• Like 2
ارسال شده در

دوستانی که نظر دادن کاش صورت مسئله رو یک بار دیگه میخوندن سوال خیلی واضح بود:ws38:

• Like 1
ارسال شده در

خب من که دقیق جواب دادم!:ws52:

• Like 1
ارسال شده در
دوستانی که نظر دادن کاش صورت مسئله رو یک بار دیگه میخوندن سوال خیلی واضح بود:ws38:

جوابم واضح بود:ws3:

• Like 2
ارسال شده در

نشد يجا بريم يكي دو نفر حرفاشونو حذف نكرده باشن..:icon_razz:

• Like 2
ارسال شده در
بله من صد در صد همچین شرطی میذارم!:ws3:

اگه قبول نکرد؟

• Like 1
ارسال شده در
نشد يجا بريم يكي دو نفر حرفاشونو حذف نكرده باشن..:icon_razz:

به نظرت فرقی نمیکنه؟

• Like 2
ارسال شده در

نه به نظر من خيلي فرقي نميكنه!! :|

درست نقل قول بزن.. :|

• Like 3
ارسال شده در
اگه قبول نکرد؟

منم قبول نمیکنم مطمئنا. چون میفهمم علاقه ش واقعی نیست.

• Like 2
ارسال شده در
منم قبول نمیکنم مطمئنا. چون میفهمم علاقه ش واقعی نیست.

یعنی معیار سنجش عشق میتونه باشه؟

• Like 1
ارسال شده در
نه به نظر من خيلي فرقي نميكنه!! :|

درست نقل قول بزن.. :|

به نظرت فلسفه اینکه حق طلاق با مرده چیه؟

• Like 2
ارسال شده در
یعنی معیار سنجش عشق میتونه باشه؟

به نظر من "تا حدودی" میتونه یک معیار باشه. راستش نمیدونم فلسفه اینکه حق طلاق با مرد هست چیه.چیزایی که خوندیم و شنیدیم برای قانع شدنم کافی نبوده.

• Like 3
ارسال شده در
به نظرت فلسفه اینکه حق طلاق با مرده چیه؟

من كلا با حق طلاق مشكل دارم!! :|

فلسفشو نمدونم!! :|

• Like 3
ارسال شده در
درود

همه میدونیم طبق قانون حق طلاق با مرده

اما

ضمن عقد میشه شرط کرد که حق طلاق به زن داده بشه

سوال:

خانم ها: آیا چنین شرطی میذارید چرا؟

خانم های متأهل : اگر به روز عقد برگردید چنین شرطی میذارید یا نه؟

آقایان : آیا چنین شرطی رو می پذیرید چرا؟ نمی پذیرید چرا؟ و کلا واکنشتون در صورت مواجهه با این خواسته چیه؟

شرکت هم برای عموم آزاده:ws3:

من یه همچین شرطی نمیذارم چون اصلا دوست ندارم از اول ازدواج بحث طلاق و مهریه پیش کشیده بشه. اصلا ازدواج اینجوری را نمی پسندم چه کنم دوستان؟:banel_smiley_4:

ولی طرف مقابل خودش باید پی به خانومی و تواضع من برده وحق طلاق رو ضمن عقد به من بسپاره. بله آقامون باس علم غیب داشته باشه وگرنه :167:

• Like 4
ارسال شده در
به نظر من "تا حدودی" میتونه یک معیار باشه. راستش نمیدونم فلسفه اینکه حق طلاق با مرد هست چیه.چیزایی که خوندیم و شنیدیم برای قانع شدنم کافی نبوده.

من كلا با حق طلاق مشكل دارم!! :|

فلسفشو نمدونم!! :|

فسلفه دادن حق طلاق به مرد اینه که مرد عقلش بر احساساتش غلبه داره و در صورت بروز مشکلات جانب عقل رو بیشتر داره اما زن به خاطر احساساتی بودنش ممکنه در شرایطی که مشکلی پیش میاد اولین گزینه ای که به ذهنش برسه طلاق باشه اگر دقت کنیم این زنها هستند که اغلب تقاضای طلاق میکنن و این به دلیل ضعف در مدیریت بجران هست

• Like 3
ارسال شده در

من به عنوان یک مرد میگم اگر اندازه چشمام هم زنم رو دوست داشته باشم هیچوقت حاضر نمیشم چنین حقی رو بهش بدم این مورد نمیتونه ملاک خوبی برای سنجش عشق باشه ، برخی حقوق هستند که چشم پوشی از اونها یعنی نفی هویت یک مرد و به سادگی نمیشه از کنارش گذشت

• Like 3
ارسال شده در
من به عنوان یک مرد میگم اگر اندازه چشمام هم زنم رو دوست داشته باشم هیچوقت حاضر نمیشم چنین حقی رو بهش بدم این مورد نمیتونه ملاک خوبی برای سنجش عشق باشه ، برخی حقوق هستند که چشم پوشی از اونها یعنی نفی هویت یک مرد و به سادگی نمیشه از کنارش گذشت

چه ارتباطی به نفی هویت مرد داره؟ اصلا همه میدونیم که همچین چیزی (ینی همین حق طلاق ) فقط توی اسلام هست.

• Like 1
ارسال شده در
فسلفه دادن حق طلاق به مرد اینه که مرد عقلش بر احساساتش غلبه داره و در صورت بروز مشکلات جانب عقل رو بیشتر داره اما زن به خاطر احساساتی بودنش ممکنه در شرایطی که مشکلی پیش میاد اولین گزینه ای که به ذهنش برسه طلاق باشه اگر دقت کنیم این زنها هستند که اغلب تقاضای طلاق میکنن و این به دلیل ضعف در مدیریت بجران هست

بستگی داره به اینکه بحران از نظرت چی باشه...

• Like 2

• اضافه کردن...