Lean 56968 ارسال شده در 4 بهمن، 2014 درود همه میدونیم طبق قانون حق طلاق با مرده اما ضمن عقد میشه شرط کرد که حق طلاق به زن داده بشه سوال: خانم ها: آیا چنین شرطی میذارید چرا؟ خانم های متأهل : اگر به روز عقد برگردید چنین شرطی میذارید یا نه؟ آقایان : آیا چنین شرطی رو می پذیرید چرا؟ نمی پذیرید چرا؟ و کلا واکنشتون در صورت مواجهه با این خواسته چیه؟ شرکت هم برای عموم آزاده 10
Lean 56968 مالک ارسال شده در 4 بهمن، 2014 دوستانی که نظر دادن کاش صورت مسئله رو یک بار دیگه میخوندن سوال خیلی واضح بود 1
Valentina 13664 ارسال شده در 4 بهمن، 2014 دوستانی که نظر دادن کاش صورت مسئله رو یک بار دیگه میخوندن سوال خیلی واضح بود جوابم واضح بود 2
Valentina 13664 ارسال شده در 4 بهمن، 2014 نشد يجا بريم يكي دو نفر حرفاشونو حذف نكرده باشن..:icon_razz: 2
Lean 56968 مالک ارسال شده در 4 بهمن، 2014 نشد يجا بريم يكي دو نفر حرفاشونو حذف نكرده باشن..:icon_razz: به نظرت فرقی نمیکنه؟ 2
Nazanin.ad 6895 ارسال شده در 4 بهمن، 2014 اگه قبول نکرد؟ منم قبول نمیکنم مطمئنا. چون میفهمم علاقه ش واقعی نیست. 2
Lean 56968 مالک ارسال شده در 4 بهمن، 2014 منم قبول نمیکنم مطمئنا. چون میفهمم علاقه ش واقعی نیست. یعنی معیار سنجش عشق میتونه باشه؟ 1
Lean 56968 مالک ارسال شده در 4 بهمن، 2014 نه به نظر من خيلي فرقي نميكنه!! :| درست نقل قول بزن.. :| به نظرت فلسفه اینکه حق طلاق با مرده چیه؟ 2
Nazanin.ad 6895 ارسال شده در 4 بهمن، 2014 یعنی معیار سنجش عشق میتونه باشه؟ به نظر من "تا حدودی" میتونه یک معیار باشه. راستش نمیدونم فلسفه اینکه حق طلاق با مرد هست چیه.چیزایی که خوندیم و شنیدیم برای قانع شدنم کافی نبوده. 3
Valentina 13664 ارسال شده در 4 بهمن، 2014 به نظرت فلسفه اینکه حق طلاق با مرده چیه؟ من كلا با حق طلاق مشكل دارم!! :| فلسفشو نمدونم!! :| 3
sara kia 3158 ارسال شده در 4 بهمن، 2014 درود همه میدونیم طبق قانون حق طلاق با مرده اما ضمن عقد میشه شرط کرد که حق طلاق به زن داده بشه سوال: خانم ها: آیا چنین شرطی میذارید چرا؟ خانم های متأهل : اگر به روز عقد برگردید چنین شرطی میذارید یا نه؟ آقایان : آیا چنین شرطی رو می پذیرید چرا؟ نمی پذیرید چرا؟ و کلا واکنشتون در صورت مواجهه با این خواسته چیه؟ شرکت هم برای عموم آزاده من یه همچین شرطی نمیذارم چون اصلا دوست ندارم از اول ازدواج بحث طلاق و مهریه پیش کشیده بشه. اصلا ازدواج اینجوری را نمی پسندم چه کنم دوستان؟ ولی طرف مقابل خودش باید پی به خانومی و تواضع من برده وحق طلاق رو ضمن عقد به من بسپاره. بله آقامون باس علم غیب داشته باشه وگرنه :167: 4
Lean 56968 مالک ارسال شده در 4 بهمن، 2014 به نظر من "تا حدودی" میتونه یک معیار باشه. راستش نمیدونم فلسفه اینکه حق طلاق با مرد هست چیه.چیزایی که خوندیم و شنیدیم برای قانع شدنم کافی نبوده. من كلا با حق طلاق مشكل دارم!! :| فلسفشو نمدونم!! :| فسلفه دادن حق طلاق به مرد اینه که مرد عقلش بر احساساتش غلبه داره و در صورت بروز مشکلات جانب عقل رو بیشتر داره اما زن به خاطر احساساتی بودنش ممکنه در شرایطی که مشکلی پیش میاد اولین گزینه ای که به ذهنش برسه طلاق باشه اگر دقت کنیم این زنها هستند که اغلب تقاضای طلاق میکنن و این به دلیل ضعف در مدیریت بجران هست 3
Lean 56968 مالک ارسال شده در 4 بهمن، 2014 به نظر من "تا حدودی" میتونه یک معیار باشه. راستش نمیدونم فلسفه اینکه حق طلاق با مرد هست چیه.چیزایی که خوندیم و شنیدیم برای قانع شدنم کافی نبوده. من به عنوان یک مرد میگم اگر اندازه چشمام هم زنم رو دوست داشته باشم هیچوقت حاضر نمیشم چنین حقی رو بهش بدم این مورد نمیتونه ملاک خوبی برای سنجش عشق باشه ، برخی حقوق هستند که چشم پوشی از اونها یعنی نفی هویت یک مرد و به سادگی نمیشه از کنارش گذشت 3
Nazanin.ad 6895 ارسال شده در 4 بهمن، 2014 من به عنوان یک مرد میگم اگر اندازه چشمام هم زنم رو دوست داشته باشم هیچوقت حاضر نمیشم چنین حقی رو بهش بدم این مورد نمیتونه ملاک خوبی برای سنجش عشق باشه ، برخی حقوق هستند که چشم پوشی از اونها یعنی نفی هویت یک مرد و به سادگی نمیشه از کنارش گذشت چه ارتباطی به نفی هویت مرد داره؟ اصلا همه میدونیم که همچین چیزی (ینی همین حق طلاق ) فقط توی اسلام هست. 1
Mina Yousefi 24161 ارسال شده در 4 بهمن، 2014 فسلفه دادن حق طلاق به مرد اینه که مرد عقلش بر احساساتش غلبه داره و در صورت بروز مشکلات جانب عقل رو بیشتر داره اما زن به خاطر احساساتی بودنش ممکنه در شرایطی که مشکلی پیش میاد اولین گزینه ای که به ذهنش برسه طلاق باشه اگر دقت کنیم این زنها هستند که اغلب تقاضای طلاق میکنن و این به دلیل ضعف در مدیریت بجران هست بستگی داره به اینکه بحران از نظرت چی باشه... 2
ارسال های توصیه شده