Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۳ درود همه میدونیم طبق قانون حق طلاق با مرده اما ضمن عقد میشه شرط کرد که حق طلاق به زن داده بشه سوال: خانم ها: آیا چنین شرطی میذارید چرا؟ خانم های متأهل : اگر به روز عقد برگردید چنین شرطی میذارید یا نه؟ آقایان : آیا چنین شرطی رو می پذیرید چرا؟ نمی پذیرید چرا؟ و کلا واکنشتون در صورت مواجهه با این خواسته چیه؟ شرکت هم برای عموم آزاده 10 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۳ بله من صد در صد همچین شرطی میذارم! 1 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۳ وقتی کار به اونجاها برسه دیگه چ فرقی میکنه؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۳ دوستانی که نظر دادن کاش صورت مسئله رو یک بار دیگه میخوندن سوال خیلی واضح بود 1 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۳ دوستانی که نظر دادن کاش صورت مسئله رو یک بار دیگه میخوندن سوال خیلی واضح بود جوابم واضح بود 2 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۳ نشد يجا بريم يكي دو نفر حرفاشونو حذف نكرده باشن..:icon_razz: 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۳ بله من صد در صد همچین شرطی میذارم! اگه قبول نکرد؟ 1 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۳ نشد يجا بريم يكي دو نفر حرفاشونو حذف نكرده باشن..:icon_razz: به نظرت فرقی نمیکنه؟ 2 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۳ نه به نظر من خيلي فرقي نميكنه!! :| درست نقل قول بزن.. :| 3 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۳ اگه قبول نکرد؟ منم قبول نمیکنم مطمئنا. چون میفهمم علاقه ش واقعی نیست. 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۳ منم قبول نمیکنم مطمئنا. چون میفهمم علاقه ش واقعی نیست. یعنی معیار سنجش عشق میتونه باشه؟ 1 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۳ نه به نظر من خيلي فرقي نميكنه!! :| درست نقل قول بزن.. :| به نظرت فلسفه اینکه حق طلاق با مرده چیه؟ 2 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۳ یعنی معیار سنجش عشق میتونه باشه؟ به نظر من "تا حدودی" میتونه یک معیار باشه. راستش نمیدونم فلسفه اینکه حق طلاق با مرد هست چیه.چیزایی که خوندیم و شنیدیم برای قانع شدنم کافی نبوده. 3 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۳ به نظرت فلسفه اینکه حق طلاق با مرده چیه؟ من كلا با حق طلاق مشكل دارم!! :| فلسفشو نمدونم!! :| 3 لینک به دیدگاه
sara kia 3158 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۳ درود همه میدونیم طبق قانون حق طلاق با مرده اما ضمن عقد میشه شرط کرد که حق طلاق به زن داده بشه سوال: خانم ها: آیا چنین شرطی میذارید چرا؟ خانم های متأهل : اگر به روز عقد برگردید چنین شرطی میذارید یا نه؟ آقایان : آیا چنین شرطی رو می پذیرید چرا؟ نمی پذیرید چرا؟ و کلا واکنشتون در صورت مواجهه با این خواسته چیه؟ شرکت هم برای عموم آزاده من یه همچین شرطی نمیذارم چون اصلا دوست ندارم از اول ازدواج بحث طلاق و مهریه پیش کشیده بشه. اصلا ازدواج اینجوری را نمی پسندم چه کنم دوستان؟ ولی طرف مقابل خودش باید پی به خانومی و تواضع من برده وحق طلاق رو ضمن عقد به من بسپاره. بله آقامون باس علم غیب داشته باشه وگرنه :167: 4 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۳ به نظر من "تا حدودی" میتونه یک معیار باشه. راستش نمیدونم فلسفه اینکه حق طلاق با مرد هست چیه.چیزایی که خوندیم و شنیدیم برای قانع شدنم کافی نبوده. من كلا با حق طلاق مشكل دارم!! :| فلسفشو نمدونم!! :| فسلفه دادن حق طلاق به مرد اینه که مرد عقلش بر احساساتش غلبه داره و در صورت بروز مشکلات جانب عقل رو بیشتر داره اما زن به خاطر احساساتی بودنش ممکنه در شرایطی که مشکلی پیش میاد اولین گزینه ای که به ذهنش برسه طلاق باشه اگر دقت کنیم این زنها هستند که اغلب تقاضای طلاق میکنن و این به دلیل ضعف در مدیریت بجران هست 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۳ به نظر من "تا حدودی" میتونه یک معیار باشه. راستش نمیدونم فلسفه اینکه حق طلاق با مرد هست چیه.چیزایی که خوندیم و شنیدیم برای قانع شدنم کافی نبوده. من به عنوان یک مرد میگم اگر اندازه چشمام هم زنم رو دوست داشته باشم هیچوقت حاضر نمیشم چنین حقی رو بهش بدم این مورد نمیتونه ملاک خوبی برای سنجش عشق باشه ، برخی حقوق هستند که چشم پوشی از اونها یعنی نفی هویت یک مرد و به سادگی نمیشه از کنارش گذشت 3 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۳ من به عنوان یک مرد میگم اگر اندازه چشمام هم زنم رو دوست داشته باشم هیچوقت حاضر نمیشم چنین حقی رو بهش بدم این مورد نمیتونه ملاک خوبی برای سنجش عشق باشه ، برخی حقوق هستند که چشم پوشی از اونها یعنی نفی هویت یک مرد و به سادگی نمیشه از کنارش گذشت چه ارتباطی به نفی هویت مرد داره؟ اصلا همه میدونیم که همچین چیزی (ینی همین حق طلاق ) فقط توی اسلام هست. 1 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۳ فسلفه دادن حق طلاق به مرد اینه که مرد عقلش بر احساساتش غلبه داره و در صورت بروز مشکلات جانب عقل رو بیشتر داره اما زن به خاطر احساساتی بودنش ممکنه در شرایطی که مشکلی پیش میاد اولین گزینه ای که به ذهنش برسه طلاق باشه اگر دقت کنیم این زنها هستند که اغلب تقاضای طلاق میکنن و این به دلیل ضعف در مدیریت بجران هست بستگی داره به اینکه بحران از نظرت چی باشه... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده