fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۳ منظورم متفاوت بودن ذاتی و واقعی است . نه اینکه هر جا که بودیم , ساز مخالف بزنیم که مثلا نشون بدیم متفاوتیم. متفاوت بودن سمت و سو داره. منفی و مثبت داره. جذابیت و بدشکلی داره. متفاوت بودن به چی ربط داره؟ خوبه یا بده؟ سخته یا راحته؟ متفاوت بودن تو چه سنی یا موقعیتی سراغ ما میاد؟ اونایی که فکر میکنند متفاوتند , دلیلشون چیه؟ 6 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۳ به نظرم کمتر کسی پیدا میشه که تفاوت بارزی با آحاد جامعه داشته باشه ، تفاوت از نظر من مختص نخبه ها یا مصلحین اجتماعی هست و یا از بعد منفی نگاه کنیم ضد اجتماع ها مثل دیکتاتور ها ، قاتلین زنجیره ای و... متفاوت هستند و بقیه مردم وجوه اشتراکشون به تفاوت هاشون میچربه 6 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۳ به نظرم کمتر کسی پیدا میشه که تفاوت بارزی با آحاد جامعه داشته باشه ، تفاوت از نظر من مختص نخبه ها یا مصلحین اجتماعی هست و یا از بعد منفی نگاه کنیم ضد اجتماع ها مثل دیکتاتور ها ، قاتلین زنجیره ای و... متفاوت هستند و بقیه مردم وجوه اشتراکشون به تفاوت هاشون میچربه تمام اختلافاتی که انسان با همنوعانش پیدا میکنه مربوط به خودمتفاوت پنداریشونه. اینو چیکارش میشه کرد؟ 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۳ وقتی به آدما نزدیک میشی هیچکس مثل هیچکس نیست!وقتی از یه زاویه کلی تر نگاه میکنی بعضیا مثل یه خوشه به هم شبیه میشن و هرچی کلی تر به قضیه نگا کنی انگار همه مثل براده های آهنربا میمونن که فقط با ذره بین میشه تفاوتشون رو درک کرد 9 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۳ تمام اختلافاتی که انسان با همنوعانش پیدا میکنه مربوط به خودمتفاوت پنداریشونه. اینو چیکارش میشه کرد؟ این حرف منو یاد خود عمار پندارها میندازه همین به قول تو خودمتفاوت پنداری ها باعث تضییع حقوق افراد و تخریب جامعه و حتی جنایت شده ، به نظر من از ایدئولوژی پرستی افراد این خود متفاوت پنداری ها ناشی میشه ، ایدوئولوژی که گروه هایی مثل فرقان رو تشکیل داد و امروز به گروه هایی مثل پایداری رسیده به نظر من ایدئولوژی هست که انسان رو به این ورطه میکشه 3 لینک به دیدگاه
sara kia 3158 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۳ بعضا فکر می کنم خیلی متفاوتم ولی عمدتا وقت عمل دیدم منم یکی هستم مثل بقیه اما واقعا از یه لحاظ با اکثریت ایرانی تفاوت دارم اونم عدم توانایی در انجام امر ایرانی پسند پاچه خواریه. یادش بخیر برا رئیسمم خودم رو می گرفتم واقعا بین اون همه کارمند جان نثار خیلی متفاوت میشدم 4 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۳ بعضا فکر می کنم خیلی متفاوتم ولی عمدتا وقت عمل دیدم منم یکی هستم مثل بقیه اما واقعا از یه لحاظ با اکثریت ایرانی تفاوت دارم اونم عدم توانایی در انجام امر ایرانی پسند پاچه خواریه. یادش بخیر برا رئیسمم خودم رو می گرفتم واقعا بین اون همه کارمند جان نثار خیلی متفاوت میشدم اولین گل در طبیعت 114 میلیون سال پیش بوجود آمده و باز شده و انسان برای اولین بار گل رو دیده. البته نباتات قبلا بودند. اولین غنچه بیداری در انسان هم همینطوری بوجود میاد. شاید دیر و شایدم زمان بره ولی همچون گل زیباست. اینکه انسان یه قدم برا خودشناسی اش پا پیش بذاره. حس خودشناسی مثه عطر گلهای بوستانه که فضای ذهن پر از عطر بیداری میشه. از این منظر ما همه مون متفاوتیم. 3 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۳ این حرف منو یاد خود عمار پندارها میندازه همین به قول تو خودمتفاوت پنداری ها باعث تضییع حقوق افراد و تخریب جامعه و حتی جنایت شده ، به نظر من از ایدئولوژی پرستی افراد این خود متفاوت پنداری ها ناشی میشه ، ایدوئولوژی که گروه هایی مثل فرقان رو تشکیل داد و امروز به گروه هایی مثل پایداری رسیده به نظر من ایدئولوژی هست که انسان رو به این ورطه میکشه با شما تو این زاویه که بهش پرداختین موافقم. منظور و تاکید من از تفاوتها تظاهرات فیزیکی انسان نیست. توجه من بیشتر در حوزه اندیشه در ابتدا و آنالیز آن در مرحله بعدی توسط خود فرد هست. 2 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۳ تنها تفاوتی که سعی میکنم بین اینهمه شلوغی و فقر فرهنگی داشته باشم تمرین فرهنگ شهروندی و احترام به حقوق دیگرانه که البته بقیه دوس دارن حقمو بخورن! اما من مقاومت میکنم که مقابله به مثل نکنم 5 لینک به دیدگاه
yade dirooz 1814 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۳ من واقعا حس میکنم آدم متفاوتی ام ... گاهی وقتا خوبه این تفاوت و گاهی خوب نیست... 4 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۳ من واقعا حس میکنم آدم متفاوتی ام ... گاهی وقتا خوبه این تفاوت و گاهی خوب نیست... جهت و سمت و سوی متفاوت بودنت چه جوریاست؟ 1 لینک به دیدگاه
yade dirooz 1814 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۳ جهت و سمت و سوی متفاوت بودنت چه جوریاست؟ نمیدونم. لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۳ نمیدونم. یعنی نمیدونی چه جوری هستی که فکر میکنی متفاوتی ؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده