رفتن به مطلب

درخواست مشاوره پایان نامه

mehdimgh

ارسال های توصیه شده

سلام

خسته نباشید

می خواستم در مورد پایان نامه کارشناسی مشاوره بگیرم . خودم به مباحث سیستمی بیشتر علاقه دارم به ویژه نسل های شبکه های موبایل (3g-4g ...) ، وایمکس ، BTS

با استادمون صحبت کردم گفت این مباحث کلیه . یه عنوان جزیی تر انتخاب کن حالا من موندم واقعا چی انتخاب کنم. میشه راهنمایی کنین ؟

سوال بعدی اینکه اگه مخابرات میدان کار کنیم مثلا ادوات مایکرووی و آنتن . این موضوع اصلا درباره چی هست ؟ کسی اطلاعی داره ؟

کوپلرها ، مقسم های توان و ادوات غیرفعال و فیلتر - اینا چی ؟

اگه اطلاعات دارین لطفا راهنمایی کنین (بیشتر در مورد اولی یعنی سیستم اطلاعات می خوام)

با تشکر

• Like 1
لینک به دیدگاه

سلام

خسته نباشید

می خواستم در مورد پایان نامه کارشناسی مشاوره بگیرم . خودم به مباحث سیستمی بیشتر علاقه دارم به ویژه نسل های شبکه های موبایل (3g-4g ...) ، وایمکس ، BTS

با استادمون صحبت کردم گفت این مباحث کلیه . یه عنوان جزیی تر انتخاب کن حالا من موندم واقعا چی انتخاب کنم. میشه راهنمایی کنین ؟

سوال بعدی اینکه اگه مخابرات میدان کار کنیم مثلا ادوات مایکرووی و آنتن . این موضوع اصلا درباره چی هست ؟ کسی اطلاعی داره ؟

کوپلرها ، مقسم های توان و ادوات غیرفعال و فیلتر - اینا چی ؟

اگه اطلاعات دارین لطفا راهنمایی کنین (بیشتر در مورد اولی یعنی سیستم اطلاعات می خوام)

با تشکر

دوست عزیز مخابرات یکی از وسیعترین شاخه های برق هست که با توجه به پیشرفت روز به روز این فناوری هرروز باید منتظر یک خبر جدید بود . زمینه های کار و پروژه مخابراتی خیلی زیاد هست اما اول شما باید موضوع مورد نظر خود را انتخاب کنید و منابع قابل دسترس در مورد موضوع رو بررسی کنید. در مورد انواع شبکه های موبایل , وایمکس و BTS مطالب زیادی در تو تالار مخابرات نواندیشان و جاهای دیگه هست. لیست تعدادی از عناوین پروژه های اجرایی رو براتون میذارم امیدوارم به کارتون بیاد

g079rpkc60mh6s7bfze_thumb.jpg

تعدادی دیگر عناوین پروژه مخابراتی را میتونید تو تاپیک زیر بیابید

http://www.noandishaan.com/forums/thread74769.html

یک پایان نامه کامل مخابرات با عنوان قابلیت اطمینان در شبکه های حسگر بی سیم را میتونید از این لینک دانلود کنید

• Like 5
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...