masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۳ [h=2]برنج را آبکش نکنید[/h] مجموعه : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برلیانت بزرگمهر در گفتوگو با خبرنگار بهداشت و درمان خبرگزاری فارس توصیههایی پیرامون مصرف برنج به هموطنان کرد. وی گفت: برنج منبع غنی خانواده ویتامین B است اما بیشتر این ویتامین در سبوس برنج قرار دارد که متاسفانه دور ریخته میشود. این مشاور تغذیه به عادت غذایی ایرانیان اشاره کرد و گفت: بعضی از خانوادههای ایرانی عادت به آبکش کردن برنج دارند که این عادت موجب میشود برنج ویتامینهای خود را از دست بدهد. وی تاکید کرد: با آبکش کردن، آن مقدار کمی از ویتامین B که در برنج باقی مانده است، دور ریخته میشود. بزرگمهر توصیه کرد: از آنجا که برنج تنها حاوی ویتامینهای B است و با آبکش کردن این ویتامین از دست میرود، بهتر است این غذا بصورت کته پخته و مصرف شود. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده