رفتن به مطلب

دستور تهیه و پخت پیراشکی گوشت


masi eng

ارسال های توصیه شده

[h=2]دستور تهیه و پخت پیراشکی گوشت[/h] مجموعه :

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

meat-dumpling-recipes-and-cooking.jpg

مواد لازم برای خمیر :

تخم مرغ

4 قاشق سوپخوری روغن مایع

نصف لیوان ماست غلیظ

نصف لیوان شیر

نصف قاشق مرباخوری جوش شیرین

یک قاشق چایخوری نمک

حدود نیم کیلو آرد

1 قاشق چایخوری جوش شیرین برابر 2 قاشق پکینگ پودر است در این مورد کمی جوش شیرین و کمی بکینگ پودر(با هم) بهتر است.

طرز تهیه خمیر:

تخم مرغ ها و روغن را در ظرفی ریخته ، به هم می زنیم ( البته نباید تخم مرغ را با همزن، زیاد بزنیم) جوش شیرین و نمک را در ماست حل کرده و با شیر در ظرف زرده و روغن ریخته ، مخلوط می نماییم .

آرد را کم کم به این مایه اضافه کرده به هم می زنیم تا مایه خمیر سفت شود. به قدری که به دست نچسبد . خمیر را در کیسه نایلونی ریخته یکی دو ساعت می گذاریم بماند.

مواد لازم:

350 گرم گوشت چرخ کرده

2 تا 3 قاشق سوپخوری پیاز سرخ شده

دو قاشق سوپخوری جعفری ریز شده

دو عدد

تخم مرغ

سفت و ریز شده

2 تا 3 قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی

به مقدار کافی نمک و فلفل

طرز تهیه:

گوشت و پیاز سرخ شده را مخلوط کرده ، درروغن تفت می دهیم ( طرزتهیه پیاز داغ : اول پیاز را در ظرف ریخته بر روی شعله می گذاریم تا آب آن تمام شود سپس روغن را به آن اضافه می کنیم.)

پس از سرخ شدن گوشت ، رب گوجه فرنگی را در نصف لیوان آب گرم حل کرده و داخل گوشت می ریزیم تا گوشت آهسته بجوشد و آب آن کاملاً کشیده شود ؛ گوشت را از روی آتش بر می داریم .

تخم مرغ های سفت شده را روی گوشت رنده می کنیم و بعد از اضافه کردن جعفری خرد شده ، نمک و فلفل ، در صورت تمایل ، پودر سیر را با تمام مواد مخلوط می کنیم و کنار می گذاریم. روی تخته را کمی آرد می پاشیم و خمیر پیراشکی را باوردنه خیلی نازک باز می کنیم ، با دهانه لیوان دایره هایی می بریم و از مایه گوشت وسط هر دایره گذارده ، دو طرف خمیر را روی هم می آوریم و می چسبانیم سپس فشارداده و لبه دو خمیر را پیچ می دهیم تا موقع سرخ شدن باز نشود.

روغن فراوان را داغ می کنیم و پیراشکی ها را درروغن سرخ کرده تا طلائی رنگ شود.

پیراشکی ها را در دیس چیده دور آنها را با حلقه های گوجه فرنگی و لیموترش تزئین می کنیم.

نکات تغذیه ای

این غذای لذیذ برای کودکان بسیار دوست داشتنی است . خصوصاً کودکانی که کم وزن هستند و هر غذایی را به راحتی نمی خورند ، عموماً با در دست گرفتن یک عدد پیراشکی که با کمی سس قرمز تزئین شده تمایل بیشتری به خوردن غذا خواهند داشت.

برای سرخ کردن پیراشکی ها بهتراست از روغن های مخصوص سرخ کردنی با حرارت متوسط استفاده کنید. حرارت بالا

ترکیبات روغن را تغییر داده و با دود کردن روغن ترکیبات سرطان زائی درروغن تشکیل می شود . پس با تهیه غذاهای سالم سلامتی خود و را تضمین کنید.

  • Like 3
لینک به دیدگاه
  • 3 هفته بعد...

ریختن جوش شیرین توی نان ها هم ممنوع شده .

بهتر اصلا استفاده نشه .

یا از مخمر نان استفاده کنید برای پف کردن خمیر یا بیکینگ پودر تا اونجایی که میتونید از جوش شیرین استفاده نکنید.

 

میشه جای درست کردن خمیر از خمیر نان بربری یا باگت استفاده کنید.

براساس تجربه من توی درست کردن خمیر این مخلوط بیشتر از نیم کیلو آرد میخواد تا خمیر درست بشه.:whistle:

  • Like 2
لینک به دیدگاه
  • 2 هفته بعد...

جالبه خمیرهای دستی پف دارن وباعث میشه پیراشکی به این ظرافت که درشکل هست ،درست نشه...

ممنون برای پست خوبتون.

  • Like 1
لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...