رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

[h=2]دستور پخت کوکوی بادمجان[/h] مجموعه :

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

eggplant-cutlets-recipes.jpg

مواد لازم :

بادمجان 250 گرم

بیكینگ‌ پودر 1/4 قاشق چایخوری

شیر نصف پیمانه

روغن مایع دو قاشق سوپخوری

آرد 1/4 پیمانه

تخم‌ مرغ یك عدد

ریحان خردشده یك قاشق سوپخوری

طرز تهیه :

بادمجان‌ها را با پوست خرد كرده، نمك پاشیده تا یك‌ساعت بماند بعد آنها را زیر آب گرفته در دستمال ریخته، فشار داده تا آب اضافه آنها گرفته شود، آن‌گاه در روغن مایع بادمجان‌ها را تفت داده و بگذارید سرد شود. سپس آرد و بیكینگ‌پودر را با بادمجان‌ها مخلوط كرده بعد شیر را كم‌كم اضافه همراه تخم‌مرغ، نمك، فلفل و ریحان خوب مخلوط كرده تا مایه كوكو آماده شود. در تابه‌ای كه چرب كرده‌اید به اندازه دو قاشق غذاخوری از مایه ریخته و هر دو روی آن را سرخ كنید.

لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...