Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۳ ما دیر رسیدیم، تمامِ کافه های پاریس قبل از جنگ های جهانی منتظرمان بودند. حالا کسی ما را در آنجا نمی شناسد. 7 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۳ گاهی تنها دو نفر میتوانند تمام دنیا را پشت میز كافهای مثل یك حبه قند در فنجانی چای به هم بزنند برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 7 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۳ می شود تنهایی بچگی کرد تنهایی بزرگ شد تنهایی زندگی کرد تنهایی مُرد ولی قهـوه ی غروب هـای دلگیـر ِ جـمعـه را که نمی شود تنهایی خورد...! 7 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۳ کافه را گرد دلتنگی گرفته صندلی های خالی فنجان هایی از تنهایی لبریز 6 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۳ حکایت علاقه من به تو حکایت قهوه ایست که امروز به یاد تو پشت میز کافه ای تلخِ تلخ نوشیدم! که با هر جرعه، بسیار اندیشیدم که این طعم را دوست دارم یا نه؟ و آنقدر گیر کردم بین دوست داشتن و نداشتن که انتظار تمام شدنش را نداشتم! و تمام که شد فهمیدم باز هم قهوه می خواهم! حتی تلخِ تلخ! 6 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۳ من شیفته ی میزهای کوچک کافه ای هستم… که بهانه نزدیک تر نشستن مان می شود… و من… روبه روی تو… می توانم تمام شعر های نگفته دنیا را یک جا بگویم… 5 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۳ شعر را با تو قسمت می کنم همان سان که روزنامه ی بامدادی را و فنجان قهوه را و قطعه ی کرواسان را کلام را با تو دو نیم می کنم بوسه را دو نیم می کنم و عمر را دو نیم می کنم و در شب های شعرم احساس می کنم که آوایم از میان لبان تو بیرون می آید ... 5 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۳ [h=2] من ماندم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام تک تک خاطرات با برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ات… با جفت پیوند های مولکولی عشاق برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برو برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ساعت ها دست برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دست…. من ماندم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام خاطره ی صبح برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام شب روی یک صندلی نشستن ناهار هم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام خوردن… بعد از ظهر برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام شب کردن… برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دیدن تمام جفت عشاق برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برو…! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام هی صابون زدم به دلم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام کف کرد برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام الان خاصیت بازی گرفته دلم باز هوس دیدنت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام میکند باز هوس چشم هایت باز هوس صدایت آری مرد…! من ماندم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام تک تک خاطرات با برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ات…! [/h] 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده