fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۳ بهم بگو تا دوستان هم بدونن هوای چی یا چه کسی رو کردی که اینجائی ؟ نه که حرف ندارم. انقدر حرف دارم که وقتی می روم سر صندوقچهی حرفهایم می بینم زیاد است ...بعد هم زیاد نیست .... این تویی که مفصل اش کردی . از کنار خیلی چیزها می شود گذشت...گاهی وقت ها زندگی دست به کمر می زند و برایت کری می خواند... نباید زیاد جدی اش گرفت...از کنارش که آرام رد شوی ... او هم خواهد فهمید که انقدر ها هم قضیه جدی نیست. 10 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۳ هوای اون کاربری که آواتارش عکس هیتلر بود. 5 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۳ هوای سخنان نغز و کوبنده دوستم سارا افشار که مدام از حقوق زنان دفاع میکرد. 7 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۳ هوای داداش سجاد زده به سرم. 5 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۳ سجاد که گفتم یهو یادم اومد که یه بخش از حرفاشو برا یادگاری اینجا سنجاقش کنم. 1. خبدر ظاهر همه چیز برای سرگرمی شد ولی گاهی لازمه همه حرفارو از شوخی های حتی معمولیاستنباط کنیم اعصاب! انقلاب جنگ دوران سازندگی تراکم جمعیتی تقابل سنت ومدرنیته ازادی بیان وهزار کوفت وزهرماری که نسل ما ونسل بعدی ما که عده ای از شما عزیزان باشه به عینهتجربه کردیم حالا خوبه نسل مسئول وایدئولوگ قبلی از منبر هم پایین نمیاد وهمه خوبی هارو به پای خودش وهمه اشتباهات رو به حساب تئوری توهموتوطئه میزاره بگذریم حالا دراین وانفسای به هم ریخته همه ازت انتظار دارن مثل نسل ما(مخصوصا از این نسلمتولیدن 67 به بعد این انتظارات رو دارن)ساکت باشی توسری خور باشی خفه خون بگیریمودب باشی(فکر نکنین ما ذاتا بودیما مجبوربودیم میفهمین!!)هرچی گفتن یه چشم بگیوجیک ثانیه عملیش کنی بله نتیجش میشه اصطکاک اصطکاک درحالتهای خاصی مفید وجالبه وگرنه همیشه به عنوان عامل مزاحم بهش نگریستهمیشه اقا/خانم اعصاب نداریم لطفا بیشتر از این رژه نرین رو اعصاب ما کل گذشته مارو سیاه کردین اینده پوچی رو هم که تابلو کردین بزارین حداقل با اینحداقل هایی که بود وبه لطف شما داره نیست ونابود میشه سرمون به کارخودمون گرم باشه برمیگرده میگه چتونه؟ نونتون کمه؟ابتون کمه؟سایه بالاسرتون کمه؟ هیچی بخدا همه چیزمون میزونه...به جون داداش میزون میزون فقط بقول اون همه خوبههمه چی درسته فقط دل ما دل نیست! خب دیگه اعصاب نداریم خونه میخوای بخری حساب میکنی یه اپارتمان فسقلی در گوشه شهر با وام وهزارتا کوفتودردسر باید براش کل درامد شش هفت سالتو یکجا بزاری کنار حالا مسئله کار!! کارمون کجا بود مرد مومن به دانشجو بودن که نمیگن اشتغال! البته کی الان دانشجو نیست وکی نیست که شاغل حساب نشه وصدالبته مشاغل بسیار تو دلبرو کاذب از دلالی بگیر تا اون روز دیگه داشتم شاخ درمیاوردم پارک بان داشت جاپارکمیفروخت یا تو بانک دارن نوبت میفروشن سوت بلبلی!! القصه کسی اعصاب داشت بیاد به ما هم یه قورت ونیم بده... ای از این خردرون الاغ درون یابوی درون قاطردرون خاطره ها در ذهن ما حک شده نه اینکه خدای ناکرده جانماز خودمون رو اب بکشیم که ای داد بیداد مارا از این کوچهگذری نیست که نیست نه عزیز من ما هم این خر سواری ها رو به قدر کافی ووافی تجربه کردیم! اما ...اما جونم برات بگه از ادمایی که ادعاشون چیزرو میبره اما چیز خودشون روبالانمیبره! کودک درون مسئله ای است که باید به نحو عاقلانه ای باهاش برخورد کنیم لازمه گاهیکودک بشیم ودنیای کودکان وادمای دوروبرمون رو خوب وبهتر بشناسیم ولی تخت گاز رفتنتو زندگی بقیه رو اعصاب بقیه روی خلقیات وروحیات بقیه از صدتا خرسواری خرکی همبدتره اقا جان این خردرونت شروع کرد به جفتک پرونی از ملت فاصله بگیر همین هی وجدان ای گم شده درایران! نه نه نه نه نه من اشتباه میکنم اصلا من اشتباهی بودم! 6 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۳ هوای گذشته ها... 3 - 4 سال پیش... 5 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۳ هوای اون کاربری که آواتارش عکس هیتلر بود. وافن 4 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۳ وافن آره وافن . یادش بخیر من خیلی از نظرات ایشون رو بصورت کپی تو هاردم دارم و هر از گاهی میخونمشون. 3 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۳ هوای چیزی ندارم داشتی یه سر بزن. 2 لینک به دیدگاه
yade dirooz 1814 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۳ نوستالوژی جوانی من ... سالهای 86 تا 91 ... به اون سالها که فکر میکنم حس این دیالوگ پرویز پرستویی رو دارم : وقتی برای دخترم دیکته میگفتم هر اشتباهش را با یک پاک کن اصلاح میکرد کاش ته مداد زندگی من هم یک پاک کن داشت... (نقل به مضمون ) 6 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۳ هوای یه دست بازی ورق با خدا 4 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۳ هوای یه دست بازی ورق با خدا سلام مرسی از حضور شما و سایر دوستان میگم این حال و هوایی که هواشو کردیم منظور دوستان قدیمی بودن آ . 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۳ سلاممرسی از حضور شما و سایر دوستان میگم این حال و هوایی که هواشو کردیم منظور دوستان قدیمی بودن آ . خدا هم از دوستان قدیمی!! ولی حالا چون اصرار داری. essi spow 4 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۳ هوای ِ فانوس(fanous) سلام اگه خاطره ای هم از دوستان قدیمی داری بگید تا لذت ببریم. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده