ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۳ با خالق کاری ندارم ولی من خودم سرنوشتمو رقم میزنم با فعالیتم 2 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۳ خوب یکی پشت کوه بدنیا میاد و اون یکی پدر مادرش هر دو غنی و باسواد و دارای وجهه بالای اجتماعی اند. هر دوشونم میتونن به یه اندازه سرنوشتشونو خودشون رقم بزنن؟ 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۳ خوب یکی پشت کوه بدنیا میاد و اون یکی پدر مادرش هر دو غنی و باسواد و دارای وجهه بالای اجتماعی اند. هر دوشونم میتونن به یه اندازه سرنوشتشونو خودشون رقم بزنن؟ هرکس در کارمای خودش قرار داره و با تمرین و ممارست میتونه در سطح بالاتر قرار بگیره فرقی نمیکنه خیلی از مردم از پشت کوه اومدن ولی به جاهایی والایی رسیدن یادم باشه یه داستا واقعی رو برات تعریف کنم 2 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۳ هرکس در کارمای خودش قرار داره و با تمرین و ممارست میتونه در سطح بالاتر قرار بگیره فرقی نمیکنه خیلی از مردم از پشت کوه اومدن ولی به جاهایی والایی رسیدن یادم باشه یه داستا واقعی رو برات تعریف کنم نيروي كارما، خواه از نگرشها ناشي شود يا از احساسات و يا ازاعمال، بايد اجرا يا تبديل گردد. اجرا شدن بدين معني است كه شخص خود را درحال كشيده شدن به وضعيتهايي مييابد كه اين انرژي ميتواند متعادل گردد.اين امر ميتواند به محبت و علاقه، خشم، سكس، حرفه و شغل، خانواده، دوستي،دشمنان يا طرق ديگر بيانجامد.هنگام خيالبافي گاهي اوقات شخص با درككردن و آزادنمودنالگوهاي انرژي، در خيالبافي خود كارما را اجرا و جاري مينمايد.معناي تبديل كارما عبارت است از تبديل نيروي كارمايي به يكانرژي خالص و متعادل. اين حالت معمولاً احساس محبت و درك را در برميگيرد.مسيح آنچنان انرژي پر قدرتي دارد كه زماني كه يك شخص عملكرد منفي خود رادرك كرده و طلب بخشايش مينمايد، كارمايش را متعادل ميكند. لازم است خودشخص نيز خود را ببخشد. موجودات ديگري نيز هستند كه به اصطلاح «شكفته» شدهاندو قادرند اين كار را انجام دهند.معناي كارما تنها اين است كه هر عملي عكسالعملي دارد. اگراتفاقي براي شما بيفتد ميتوانيد به راحتي از آن بگذريد و بگوييد: «اينكارماي من است و بايد آن را بپذيرم» يا اين كه به آن توجه بيشتر بنماييد.شايد نتوانيد مانع اتفاق افتادن آن موضوع بشويد، اما به ارادة خودتان اينفرصت را داريد كه به آن عكسالعمل نشان بدهيد يا نه. برخي وقايع كارمايي بارهاتكرار ميشوند. زماني كه كسي در حق كس ديگري بدي و نامهرباني ميكند، و فرددوم به آن پاسخ نميگويد؛ فرد اول دوباره آن را انجام ميدهد. درست مثلبازي تنيس است كه تا رسيدن به يك امتياز معين متوقف نميشود، بلكه تنهازماني پايان ميگيرد كه يكي از دو طرف معتقد شود كه اين عمل كافي بوده ودست به عمل ديگري بزند يا انرژي را به محبت و علاقة خالص تبديل نمايد.ميشود آن را به چرخي شبيه كرد كه دائماً در حال چرخش است.زماني كه چرخ كارما يك نفر را زير ميگيرد، وي جذب رفتار وموقعيتهايي ميشود كه او را از حقيقت مسائل آگاه كند. ممكن است وي كسديگري را به خاطر مشكلي كه پيدا كرده است مقصر بداند. كارمايي كه از آنغفلت شود قويتر ميگردد و معمولاً هر بار كه ظاهر شود منفيتر ميگردد وسرانجام آن قدر قوي ميشود كه شخص ديگر نميتواند نسبت به آن بيتوجهينمايد.شايد كسي با شما كاري كرده باشد كه اصلاً ماهيت كارمايينداشته است؛ بلكه از ناتواني آن فرد در زندگيكردن با عشق ريشه ميگيرد.ممكن است در همين زندگي يا زندگي ديگر، به آن عمل واكنش كارمايي نشانبدهيد يا اين كه با ابراز عشق و محبت از زير بار آن خلاصي پيدا كنيد.پاك كردن كارما سه مرحله دارد: مرحلة اول آن است كه نسبتبه آنچه كه انجام ميدهيم آگاهي پيدا كنيم. مرحلة دوم انتخابكردن است ومرحلة سوم اين است كه تغيير كنيم و انتخابهايمان را حقيقتاً واقعيتببخشيم.به عنوان مثال اگر فردي متوجه شود كه انرژيهاي موجود در يكموقعيت خاص برايش معنا ندارد، احتمالاً كارماي يكي از زندگيهاي گذشته دركار است. بنابراين اولين گام براي او اين است كه مطلع شود كه وضعيتموجود براي او متناسب است يا خير.گام دوم براي او اين است كه بفهمد چه انتخابهاي ديگريبراي اعمال، نگرشها و مواضع و احساسها وجود دارند. كداميك بايد آزاد شوند وكدام بايد بيشتر مورد توجه و بررسي قرار گيرند. 3 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۳ هرکس در کارمای خودش قرار داره و با تمرین و ممارست میتونه در سطح بالاتر قرار بگیره فرقی نمیکنه خیلی از مردم از پشت کوه اومدن ولی به جاهایی والایی رسیدن یادم باشه یه داستا واقعی رو برات تعریف کنم كارما يعني هر چي بكاريم، همون رو برداشت مي كنيم! اگه ازوجود شما عشق بيرون فرستاده بشه، عشق دريافت مي كنيد.اگه نفرت بورزيد، به شما نفرتمي ورزند. اگه دروغ بگيد، به شما دروغ ميگن.پس اين جمله رو به عنوان قانون كارمابه ياد بسپريد: قانون كارما: هر چيزي كه از ما بيرون مي رود،همان انرژي اي را كه هم نوعخودش است دريافت مي كند و چندين برابر ،به ما بر مي گردد. خوب این موضوع ربطش با سرنوشت اون دو نفر که مثال زدم چیه؟ 3 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۳ خالق سرنوشت ما کیه؟ سوال به اين مهمي تو يه جمله چهار كلمه اي؟! چندصد يا چه بسا هزاران سال ه انواع و اقسام فلاسفه زدن تو سر هم ديگه كه قضيه سرنوشت چيه و از كجا ب كجاست و تهش كجاست و آغازش كجا بوده. هنوزم دارن ميزنن تو سر و كله هم. 3 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۳ كارما يعني هر چي بكاريم، همون رو برداشت مي كنيم! اگه ازوجود شما عشق بيرون فرستاده بشه، عشق دريافت مي كنيد.اگه نفرت بورزيد، به شما نفرتمي ورزند. اگه دروغ بگيد، به شما دروغ ميگن.پس اين جمله رو به عنوان قانون كارمابه ياد بسپريد: قانون كارما: هر چيزي كه از ما بيرون مي رود،همان انرژي اي را كه هم نوعخودش است دريافت مي كند و چندين برابر ،به ما بر مي گردد. خوب این موضوع ربطش با سرنوشت اون دو نفر که مثال زدم چیه؟ پس ميخواي بگي سرنوشت هركس ريشه در گذشته ش داره؟ گذشته اي ك هيچ نقشي توش نداشته! قبل از تولدش. ميشه اين نتيجه رو گرفت از اين حرف. مگه نه؟ 4 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۳ بیل گیتس میگه اگر کسی فقیر زاده بشه مقصر نیست اما اگر فقیر بمیره مقصره ، حالا این فقر رو میشه فقرِثروت ، دانش ، اخلاق و.... تعبیر کرد 4 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۳ پس ميخواي بگي سرنوشت هركس ريشه در گذشته ش داره؟ گذشته اي ك هيچ نقشي توش نداشته! قبل از تولدش. ميشه اين نتيجه رو گرفت از اين حرف. مگه نه؟ آره.همینو میگم. 2 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۳ بیل گیتس میگه اگر کسی فقیر زاده بشه مقصر نیست اما اگر فقیر بمیره مقصره ، حالا این فقر رو میشه فقرِثروت ، دانش ، اخلاق و.... تعبیر کرد دوست من , جناب بیل گیتس اینو برا مردم اونور آب گفته نه برا ما. 1 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۳ آره.همینو میگم. ظلم بزرگيه به نظر. اما چاره اي جز موافقت با نظرت نمي بينم. 1 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۳ آدماي عقب موندن ذهني، عقب مونده جسمي، فقير ، خانواده بي بنيان، انواع و اقسام ازار و اذيت ك شخص تو كودكي و نوجواني متحمل ميشه. بهم نشون ميده يا سرنوشتي ك ما رقم ميزنيم فقط تو اين دنيا نيس و فراتر از اين جهان دنيوي ه و يا اينكه ما سرنوشت رو رقم نميزنيم. 1 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۳ دوست من , جناب بیل گیتس اینو برا مردم اونور آب گفته نه برا ما. ما هم اگه بخوایم میتونیم بریم اونور آب غیر اینه؟ 1 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۳ ما هم اگه بخوایم میتونیم بریم اونور آب غیر اینه؟ من تونستم و رفتم. الانم بخاطر مراقبت از مادرم اینجام. یه روز دوباره برمیگردم. لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۳ آدماي عقب موندن ذهني، عقب مونده جسمي، فقير ، خانواده بي بنيان، انواع و اقسام ازار و اذيت ك شخص تو كودكي و نوجواني متحمل ميشه. بهم نشون ميده يا سرنوشتي ك ما رقم ميزنيم فقط تو اين دنيا نيس و فراتر از اين جهان دنيوي ه و يا اينكه ما سرنوشت رو رقم نميزنيم. حتی اوضاع همین آدمها هم اونور آب بهتر از وضع الان ماست. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده