nod322 34 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۳ با سلام خدمت همه عزیزان نرم افزار 2008 pvelite رو روی ویندوز "8.1 "64 بیت نصب کردم و انگار برنامه های کمکیش خوب نصب نشده و هنگام باز کردن برنامه ارور میده !! ممنون میشم اگه بتونید کمکم کنید . 1 لینک به دیدگاه
nod322 34 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۳ الانم این ارور رو میده ! منتظر راهنمایی دوستان هستم ... 1 لینک به دیدگاه
en.ml 4113 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۳ لایسنس اش رو درست اجرا نکردید. روی 32 بیتی امتحان کنید.معمولا این نرم افزار روی ویندوز 32 بیتی جواب میده. 2 لینک به دیدگاه
nod322 34 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۳ لایسنس اش رو درست اجرا نکردید. روی 32 بیتی امتحان کنید.معمولا این نرم افزار روی ویندوز 32 بیتی جواب میده. ممنونم داداش لپ تاپم 64 بیت هست . به سیستم دیگه ای دسترسی ندارم فعلا 2 لینک به دیدگاه
nod322 34 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۳ دوستانی که با این نرم افزار کار کردند اگه ممکنه راهنمایی کنن.... لینک به دیدگاه
en.ml 4113 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۳ ممنونم داداشلپ تاپم 64 بیت هست . به سیستم دیگه ای دسترسی ندارم فعلا ویندوز 8 باشه فکر نکنم کار کنه چون خود من ویندوز ام 8 بود 64 بیتی کار نمی کرد هیچ نرم افزاری به جز اتوکد مجبور شدم 7 زدم. 2 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۳ از کرکش باید باشه یه بار هم آنتی ویروستو غیرفعال کن و امتحان کن 2 لینک به دیدگاه
amin202 13418 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۳ این ارور مربوط به ویندوزته...با نرم افزاری که نصب کردی همخوانی نداره... راهکار:تو یه درایو دیگه یه ویندوز 7ه 32 بیتی نصب کن و رو اون امتحان کن. البته قبل از نصب ویندوز این نرم افزار رو نصب کنُ امتحان کن ببین مشکلت رو حل میکنه یا نه: لینک مستقیم: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک کمکی: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
amin202 13418 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۳ ....................... یعنی اون 2 روشی که گفتم رو امتحان کردیُ جواب نگرفتی؟! لینک به دیدگاه
nod322 34 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۳ این ارور مربوط به ویندوزته...با نرم افزاری که نصب کردی همخوانی نداره...راهکار:تو یه درایو دیگه یه ویندوز 7ه 32 بیتی نصب کن و رو اون امتحان کن. البته قبل از نصب ویندوز این نرم افزار رو نصب کنُ امتحان کن ببین مشکلت رو حل میکنه یا نه: لینک مستقیم: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک کمکی: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام خیلی ممنونم دوست عزیز برام امکان تغییر ویندوز نیست با نصب این نرم افزار مشکل من همچنان رفع نشده لینک به دیدگاه
Fahimeh35 0 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۴۰۰ سلام دوستان .من میخوام نرم افزار pv Elite ورژن ۲۰۱۹ رو نصب کنم. هر کاری میکنمنمیشه. حتی بردم بیرون کافی نت تا نصب بکنن برام ولی نشد. ممنونمیشم اگه کسی رو میشناسید بتونه راهنماییمکنه بهممعرفی کنید. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده