masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۳ بد نیست بدانید چای حاوی مقداری فلوراید (مادهای كه از پوسیدگی دندانها پیشگیری میكند) هم است. رنگ موجود در چای های کیسه ای برای سلامت دندان ضرر دارد. چای های کیسه ای، محصولاتی فوری برای تهیه یک لیوان چای هستند و باید طی مدت کوتاهی، رنگ مورد نظر مصرف کننده را پیدا کنند بنابراین به نظر می رسد رنگ آنها، بیشتر از رنگی است که چای های معمولی طی روند دم کشیدن آزاد می کنند و هرچه رنگ نوشیدنی ها و خوراکی هایی مانند چای، قهوه یا شکلات، بیشتر باشد، دندان ها هم بیشتر رنگ می گیرند اما خود چای ماده قندی ای ندارد که بخواهد باعثپوسیدگی دندان ها شود. بد نیست بدانید چای حاوی مقداری فلوراید (ماده ای كه از پوسیدگی دندان ها پیشگیری می كند) هم است. البته میزان فلوراید انواع مختلف چای تفاوت دارد پس چای با این خاصیت ضدپوسیدگی نمی تواند باعث پوسیدگی دندان ها بشود و آسیب وارده به دندان ها از طریق مصرف چای کیسه ای، مربوط به رنگ دادن آن می شود. رنگ گرفتن دندان ها در اثر مصرف خوراکی ها و نوشیدنی های رنگی، طبیعی و اجتناب ناپذیر است. حالا اگر شما به دلیل شرایط کاری یا زندگی تان، مجبور به استفاده مداوم از چای کیسه ای هستید، می توانید برای پیشگیری از رنگ گرفتن دندان ها، علاوه بر شستن مداوم آنها با آب، روزی 2 بار هم با خمیردندان های حاوی فلوراید مسواک بزنید و گاهی هم (هفته ای 2 بار) از خمیردندان های ساینده مانند خمیر دندان های مخصوص سیگاری ها استفاده کنید. جرم گیری هم می تواند راه دیگری برای از بین بردن رنگ دندان ها باشد. دکتر محمدرضا خامی، دندانپزشک، عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده