masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۳ بابا همه فن حریف بابا همه کاره بابا استاد بابا دکتر استعدادهاتو داری شکوفا میکنی ها هنرمندي رو نگفتي استعدادهام شكوفا شده ولي چي...؟هنوز پيدام نكردن حالا بي شوخي كسي خواست رژيم بگيره بهم پيام بده خودم بدون هيچ دارويي بدون هيچ هزينه اي لاغرش ميكنم تضميني.. بدون هيچ دريافتي.. من خودم سي كيلو لاغر شدم.. لاغر هم بشي جايزه داري... 1 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۳ به محمد بگيم يه ميتينگ راه بندازه يكي ماهي تابه بياره.. كلا تقسيم كار كنيم بزنيم به كوه و دمن ميتينگ رو راه بندازيم و اين غذاي كم كالري و پرانرژي رو بخوريم.. بعد جيگرمون حال بياد.. با يه ليوان استك توت فرنگي يخ فکر خوبیه هرکسی یکی از این مواد اولیه دوس داره بیاره 2 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۳ هنرمندي رو نگفتياستعدادهام شكوفا شده ولي چي...؟هنوز پيدام نكردن حالا بي شوخي كسي خواست رژيم بگيره بهم پيام بده خودم بدون هيچ دارويي بدون هيچ هزينه اي لاغرش ميكنم تضميني.. بدون هيچ دريافتي.. من خودم سي كيلو لاغر شدم.. لاغر هم بشي جايزه داري... یه رژیم واسه من بگو من کلا لاغرما ولی چاق میشم شکم درمیارم فقط 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۳ یه رژیم واسه من بگو من کلا لاغرما ولی چاق میشم شکم درمیارم فقط خب گفتم چي پيام بهم بده اينجا كه نه .. ولي خب ميگم بچه هاي ديگه هم استفاده كننن/// اول به مدت دوهفته ناشتا خاكشير بخور بدون هيچ شيرين كننده اي.. يه ليوان....براي سم زدايي بدنت خوبه... بعد.. از يه هفته استراحت بده به بدنت. بعداز يه هفته در هفته دوبار عدسي ميل كن خيلي عاليه براي اب شدن شكمت... هر صبحانه سعي كن يه عدد سيفده تخم مرغ رو اب پز كني بخوري... شكمت عرض يه ماه اب ميشه.. به هيچ عنوان هم دراز نشست نرو..... شباموقع خواب.. عرق زيره يا دوعدد هل رو بريز داخل قوري چايي دم بكشيده وميل كن... در روز سعي كن 1ساعت مفيد راه بري.. نه براي خريد و چيزي هدفت فقط ورزش و پياده روي باشه.. 3 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۳ خب گفتم چي پيام بهم بده اينجا كه نه .. ولي خب ميگم بچه هاي ديگه هم استفاده كننن///اول به مدت دوهفته ناشتا خاكشير بخور بدون هيچ شيرين كننده اي.. يه ليوان....براي سم زدايي بدنت خوبه... بعد.. از يه هفته استراحت بده به بدنت. بعداز يه هفته در هفته دوبار عدسي ميل كن خيلي عاليه براي اب شدن شكمت... هر صبحانه سعي كن يه عدد سيفده تخم مرغ رو اب پز كني بخوري... شكمت عرض يه ماه اب ميشه.. به هيچ عنوان هم دراز نشست نرو..... شباموقع خواب.. عرق زيره يا دوعدد هل رو بريز داخل قوري چايي دم بكشيده وميل كن... در روز سعي كن 1ساعت مفيد راه بري.. نه براي خريد و چيزي هدفت فقط ورزش و پياده روي باشه.. من کلا دراز نشست نمیرم بابا اینکاره تو دقیقا تخصصت چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۳ من کلا دراز نشست نمیرم بابا اینکاره تو دقیقا تخصصت چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ تخصصم درمان با گياهان دارويي و طب سنتي و تغذيه...و شناخت ادويه جات(شناسايي تقلب بودن ادويه ها و مدير توليد )و ماساژ درمانيبه زودي زود مجو مطب ميگيرم براي طب سنتي.. به صبر.. صبا اينجا اخه اين سوال رو ميكنن.. كابر برتر...:icon_pf (34): كلا تخصصم زياده... 3 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۳ تخصصم درمان با گياهان دارويي و طب سنتي و تغذيه...و شناخت ادويه جات(شناسايي تقلب بودن ادويه ها و مدير توليد )و ماساژ درمانيبه زودي زود مجو مطب ميگيرم براي طب سنتي.. به صبر..صبا اينجا اخه اين سوال رو ميكنن.. كابر برتر...:icon_pf (34): كلا تخصصم زياده... چقدر تو استعداد داری ماشالله واقعا خواهری خودمی میخوای اسممو عوض کن بزار کاربر برتر 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۳ چقدر تو استعداد داری ماشالله واقعا خواهری خودمی میخوای اسممو عوض کن بزار کاربر برتر لطف داري گلم.. تخصص مهم نيست مهم اينه كه بتونيم به همديگه كمك كنيم.. 3 لینک به دیدگاه
ali jaafari 1206 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۳ من كه يه غذا رو هيچ وقت نميتونم دو بار پشت سر هم بخورم... دو بار بخوري بار سوم حالت بد ميشه نگاهش كني... ولي عاشق تخم مرغم از اونجايي كه هفته اي سه روز ورزش ميكنم همه رو تو يه وعده ميخورم ... بايد خوشمزه باشه... ممنون 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده