رفتن به مطلب

چرا یهودی ها اینقدر قدرتمندند؟

soheiiil

ارسال های توصیه شده

من شنیده بودم مغولا کتابا رو اتیش زدن.:ws3:

نه تا یک قرنی که دقیق نمیتونم بگم ما علمای مسلمان فرهیخته ای داشتیم.که هم در علم و هم در مذهب و در فلسفه و عرفان بی نظیر بودند.بوعلی سینا.شیخ بهایی.زکریای رازی.ابوریحان .خواجه نصیر و...........پس اسلام این عامل عقب ماندگی نمیتواند باشد.اما شاید سو استفاده هایی که بعدا از نام اسلام گرفت بی تاثیر نبوده است:ws52:

دوست گرامی کتاب جدال با نور و ظلمت و 2قرن سکوتو بخون...:icon_gol:

همه ما به این دانشمندا افتخار میکنیم..اما حالا چی؟داشته های قبلی که مهم نیست!!..

راستی گفتین زکریای رازی یاد این افتادم که چند وقت پیشا عربا گفته بودن رازی عربه چون کتاباشو عربی نوشته..وطن پرستا اعتراض کردن...یه برنامه بود صبحها از شبکه 2 میذاشت و مجریش خیلی باکلاس و ایرانگرده که اسمشونو یادم نیست از میراث فرهنگی مهمون دعوت کردن که بیا و توضیح بده که با این دانشمند دزدی اشکار چی کار کردین!!!؟؟

اون مسئول بی سوادهم نیومد برنامه...فقط تلفنی فرمودند که این باعث افتخار ماست که چنین دانشمندان بزرگی داریم که همه میخوان مال اونا باشه،مال جهان اسلام که هست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:icon_pf (34):و قضیه منتفی شد..برا ملت هم که مهم نیست!!

دیگه آدم چی میتونه بگه!!!حالا هی بگین ما خیلی دانشمند داشتیممممممممممممممممممم....دیگه اونا هم مال ما نیستن ..مال عربان...

• Like 3
لینک به دیدگاه

اول اینکه آنگلوساکسون جماعت چیزی به اسم عقل ندارند.......

:w16:

دوم اینکه این جماعت اینقدر پست و حقیر هستند که هر آنچه را الان دارند از دزدی بدست آوردند......... :w00:

سوم اینکه صهیونیست ها دارن با پروتکل یهود که توی سال 1897 نوشته شده دنیا رو روی انگشت خودشون میچرخونند...... :w00:

چهارم اینکه این جماعت آنگلوساکسون اینقدر مغز کوچکی دارند که حتی برای کلماتی مثل عشق و حق و خیر و شر و خدا و مواردی از این دست هنوز کلمه ای توی زبانشون ندارند و مغز این جماعت فقط توی ماده و اجسام سیر میکنه و بس........ :ws28: :w00:

پنجم اینکه وقتی که استادهای دانشگاه ما خودشون رو در حاشیه غربی تعریف میکنند و باید برای ارتقاء سطح علمی خودشون مقالات خودشون رو به انگلیسی در ISI منتشر کنند و سالانه 10000 مقاله از ایران و سایر کشورهای جهان به ISI ارسال میشه. از هر کشور سالانه 10000 مقاله میدونید یعنی چی؟ :icon_pf (34):

حداقل مقدار این مقالات به فارسی ترجمه میشه و توی ایران به کار گرفته میشه. خوب دانشمند آنگلوساکسون بلند میشه و میاد Laptop خودش رو روشن میکنه و یک گالری کامل از انواع و اقسام مقالات رو توی ISI در اختیار داره. :jawdrop:

زحمت و مشقتی که استاد ایرانی از اول صبح تا غروب آفتاب با نام خدا و عشق به میهن و ایران شروع میکنه ولی چون خودش رو در حاشیه جماعت آنگلوساکسون تعریف میکنه زحمتش میره دست صهیونیست ها..... :w00:

به همین سادگی ............. :w16:

هنر نکردند اونها که با مقالات استادهای دانشگاهها و دانشمندان ما به همه جا رسیدند........

جماعت آنگلوساکسون دزد و صهیونیست :w00:

داداشی چرا اینقدر عصبانی.:ws3:با ارامش بنویس.اینقدر حرص نخور.ما هم اعصابمون خرده.ولی بجای عصبانیت باید به فکر چاره بود.

زحمت و مشقتی که استاد ایرانی از اول صبح تا غروب آفتاب با نام خدا و عشق به میهن و ایران شروع میکنه ولی چون خودش رو در حاشیه جماعت آنگلوساکسون تعریف میکنه زحمتش میره دست صهیونیست ها.....:ws28:

من که این مورد رو کمتر دیدم.استاد دوست داره دانشجو ازش بترسه تا اینکه برای آموختن و یادگیری مطلب جدید بتونه ارتباط موثری باهاش برقرار کنه.

هنر نکردند اونها که با مقالات استادهای دانشگاهها و دانشمندان ما به همه جا رسیدند........

:icon_pf (34):خداییش یه چندتا فیلم از این دانشگاه ام آی تی رو ببینید تا تفاوت دانشگاها رو متوجه بشید.

داداش گلم بدون تعصب قضاوت کنیم:icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه

[/]

دوست گرامی کتاب جدال با نور و ظلمت و 2قرن سکوتو بخون...:icon_gol:

همه ما به این دانشمندا افتخار میکنیم..اما حالا چی؟داشته های قبلی که مهم نیست!!..

راستی گفتین زکریای رازی یاد این افتادم که چند وقت پیشا عربا گفته بودن رازی عربه چون کتاباشو عربی نوشته..وطن پرستا اعتراض کردن...یه برنامه بود صبحها از شبکه 2 میذاشت و مجریش خیلی باکلاس و ایرانگرده که اسمشونو یادم نیست از میراث فرهنگی مهمون دعوت کردن که بیا و توضیح بده که با این دانشمند دزدی اشکار چی کار کردین!!!؟؟

اون مسئول بی سوادهم نیومد برنامه...فقط تلفنی فرمودند که این باعث افتخار ماست که چنین دانشمندان بزرگی داریم که همه میخوان مال اونا باشه،مال جهان اسلام که هست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:icon_pf (34):و قضیه منتفی شد..برا ملت هم که مهم نیست!!

دیگه آدم چی میتونه بگه!!!حالا هی بگین ما خیلی دانشمند داشتیممممممممممممممممممم....دیگه اونا هم مال ما نیستن ..مال عربان...

نه هدف من افتخار به گذشتگان نیست که این سخن شما رو قبول دارم که باید بگیم الان چه کرده ایم.صرفا میخواستم بگم اسلام زلال عامل عقب ماندگی نیست

• Like 4
لینک به دیدگاه

کاملاً صحیح است و قابل توجه اینکه تمام نظام آموزش و پرورش در جهان بر پایه پروتکل های یهود داره اداره و آموزش داده میشه......... :w16:

کاشکی مال ما هم همونجوری بود!!!!:w16::w16:

یه نمونه ساده برا ناکارآمد بودنه نظام آموزشی ما همین آموزش زبانای خارجیه!!!

ما از اول راهنمایی تا پیش دانشگاهی انگلیسی و عربی میخونیم!!!اما کی تو مدرسه یاد میگیره به این دوتا زبان حرف بزنه...7سال وقت هست...اما کافیه 4ترم بری کلاس زبان که کتاباش آمریکاییه!!!مثل بلبل حرف میزنی(البته موسسه ات خوب باشه ها)

حالا انگلیسی هیچی که ماله استکباره!!!عربی که زبان دنیای اسلامه!!!:banel_smiley_4:

• Like 3
لینک به دیدگاه
[/]

نه هدف من افتخار به گذشتگان نیست که این سخن شما رو قبول دارم که باید بگیم الان چه کرده ایم.صرفا میخواستم بگم اسلام زلال عامل عقب ماندگی نیست

میدونم دوست گرامی..مرسی....:icon_gol::icon_gol::icon_gol:.حرف منم همینه...همه میدونیم که اسلام اصیل :a030:هیچ مشکلی نداره و ما میتونستیم بهترین ملتها باشیم..:ws37:.اما مشکل اسلام منحرفه...:ws44::ws44:

• Like 2
لینک به دیدگاه

چن روز پیش همین جوری تی وی رو وا کردم فکر کنم برنامه تصویر زندگی مال شبکه دو بود

یه آقای خیلی ریشو با چهره نه چندان خوش بین رو به عنوان کارشناس اورده بودن برنامه

موضوع چی بود نمی دونم

ولی این سخنانش واقعا مثل خنجری بود که به دلم نشست :pichak29:

ما بخاطر این آثار تاریخی رو از بین می بریم که بجاش واسه جوونا مسکن بسازیم جوون ما وختی به سن ازدواج رسید نیاز به مسکن داره زمین تو ایران کمه {!!!!!!!!} و ما ناچاریم آثار تاریخی رو از بین ببریم تا واسه جوونا خونه بسازیم

شما باشید در مقابل این سخنان چی می گید چه عکس العملی نشون میدید منکه فوری تی وی رو خاموش کردم و تا ساعتی همین جوری نشستم و تکیه به دیوار دادم :pichak29:

• Like 5
لینک به دیدگاه
چن روز پیش همین جوری تی وی رو وا کردم فکر کنم برنامه تصویر زندگی مال شبکه دو بود

یه آقای خیلی ریشو با چهره نه چندان خوش بین رو به عنوان کارشناس اورده بودن برنامه

موضوع چی بود نمی دونم

ما بخاطر این آثار تاریخی رو از بین می بریم که بجاش واسه جوونا مسکن بسازیم جوون ما وختی به سن ازدواج رسید نیاز به مسکن داره زمین تو ایران کمه {!!!!!!!!} و ما ناچاریم آثار تاریخی رو از بین ببریم تا واسه جوونا خونه بسازیم

شما باشید در مقابل این سخنان چی می گید چه عکس العملی نشون میدید منکه فوری تی وی رو خاموش کردم و تا ساعتی همین جوری نشستم و تکیه به دیوار دادم :pichak29:

:icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34):

• Like 1
لینک به دیدگاه

موضوع چی بود نمی دونم

احساسات مختلف من!!!!

:ws44::ws44::ws44:

:w00::w00::w00:

:ws28::ws28::ws28:

:banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4:

:jawdrop::jawdrop::jawdrop:

:167::167::167:

• Like 3
لینک به دیدگاه
میدونم دوست گرامی..مرسی....:icon_gol::icon_gol::icon_gol:.حرف منم همینه...همه میدونیم که اسلام اصیل :a030:هیچ مشکلی نداره و ما میتونستیم بهترین ملتها باشیم..:ws37:.اما مشکل اسلام منحرفه...:ws44::ws44:

:ws44::ws44:خب پس ما باید سعی کنیم به این انحراف نریم.

• Like 1
لینک به دیدگاه

موضوع چی بود نمی دونم

راس میگه دیگه!

زمین کمه . . !

نصفش برای آقایونه . . .!

نصف دیگشم آثار باستانیه!

میگی چیکار کنن!؟

• Like 2
لینک به دیدگاه

تو محیط کار

مثل بچه ادم سرتو انداختی داری به کارت میرسی موبه مو به وظایفت عمل می کنی سعی می کنی ارباب رجوع رو راضی نگه داری ............اما به جای تقدیر...........فلانی شما چرا تو نماز جماعت اداره حضور فعال ندارید بعدشم چوب اسلام رو ور میداره و بدو که به اسم اسلام می خوام تنبیه ات کنم :pichak29:

• Like 5
لینک به دیدگاه
تو محیط کار

مثل بچه ادم سرتو انداختی داری به کارت میرسی موبه مو به وظایفت عمل می کنی سعی می کنی ارباب رجوع رو راضی نگه داری ............اما به جای تقدیر...........فلانی شما چرا تو نماز جماعت اداره حضور فعال ندارید بعدشم چوب اسلام رو ور میداره و بدو که به اسم اسلام می خوام تنبیه ات کنم :pichak29:

نمیدونم نمازی که به اجبار باشه تا آسمون چندم میرسه.من خودم نماز رو دوست دارم.ولی اگر کاری به اجبار باشه اصلا جالب نیست.

این امر به معروف شیوه نوین منو کشته.ولی اون داستان معروف امام حسن و حسین (ع )و پیرمرده که وضوی اشتباه میگرفت همیشه در یادمه و میگم یعنی کدوم تاثیرش بیشتره.اسلام کدوم رو تایید میکنه؟:ws52:

• Like 4
لینک به دیدگاه
چرا یهودی ها اینقدر قدرتمندند؟

تا کنون تعریفی از قدرت ارائه نشد/

ایا قدرت یک یهودی مورد اشاره صرفا در این است که گردش مالی وجوه وی هر چه بیشتر امیخته به ربا و نزول باشد؟

و کسب مقام اولی تجارت س.گس در دنیا که اختصاص به یهودیان دارد نوعی قدرت است؟

ایا تسلط بر رسانه های مطرح که عموما فرامین پنتاگون و تل اویو را دیکته میکنند "تصویری از قدرت است؟

ویا قدرت در اعمال و تداوم غصب و تجاوز و قتل عام و ترور و خونریزی؟و گردنکشی در مقابل افکار عمومی جهان؟

انچه مسلم است با نگاهی اجمالی به ایین اسلام متوجه میشویم در شریعت محمدی از دنیاپرستی افراطی پیروان کلیم الله و رهبانیت منفی مسیحیت خبری نیست بلکه اصولا ظهور و بروز اسلام بعنوان مکمل سایر ادیان پیش ازخود "دوری از هرگونه افراط و تفریط و توصیه به میانه روی بوده است.واکیدا از کسب قدرت به هر قیمتی حذر نموده است.

با این شرح کوتاه چرایی سوال مورد نظر صرفنظر از مشروعیت و خاصیت قدرت تعدادی از یهودیان روشن میشود.

ان دسته از یهودیانی که دارای قدرتی در رسانه ها و کارتل ها و تراست ها و بنگاه های تجاری هستند با تاسی به کیش و ایین خود فزون طلبی را پیشه کرده اند در حالی که اسلام ازین قبیل دستورات به پیروان خود نداده است قرار نیست برای کسب قدرت حق متقابلی پامال شود .

ضمن انکه اصولا هر جماعت اقلیت تمام تلاش خودرا بر مبنای کسب اعتبار و تحت الشعاع قرار دادن ضعف ناشی از محدودیت های خویش بوسیله کسب قدرت و اشغال پست ها و مصادر کلیدی می نماید.

اضافه کنید به اینها حمایت های کشورهای مختلف که در ازا اعطا قدرت رذیلانه ترین کارها را واگذار نموده و انتظار اجرای ان را دارند کافیست حمایت های تعدادی از قدرت ها در ساپورت کردن برطرف شود مسلما اوضاع غیر این خواهد بودو تصویر روشنی از قدرت فاقد اقتدار اشکار خواهد شد.

قدرت حقیقی از ان اسلام است که با پیشینه ای از غنای فرهنگی برای سیراب نمودن روح انسان تشنه حقیقت هیچ پاسخی را بی سوال نگذاشته است.وگرنه ربایش مال مردم ونهادن ان در کیسه خودو فعال نمودن بازار توهین و تمسخر شعور انسانها بوسیله تردستی های مدرن الزاما قدرت نیست و فاعل ان ممکن است مشهور باشد اما قوی نخواهد بود.

اینکه مسلمانان در ازا چه چیزی شوکت خودرا معامله کردند بحث دیگری است.

• Like 5
لینک به دیدگاه
  • 9 ماه بعد...
  • 5 ماه بعد...
  • 10 ماه بعد...

به نظرم یهودیا خیلی ارده ی قوی دارن و همبستگی اینه که باعث میشه قوی شن.

البته از مغزشونم استفاده میکنن تو کار بد.

ولی با این وضع اقتصادی داره اوضاع همبستگیشون بهم میریزه.

• Like 2
لینک به دیدگاه

یه نکته ای در متنی که نوشتی نهفته است که خیلی جالبه.

گفتی مارکس هم یهودی بود.

مارکس از نژاد یهود بود ولی مخالف دین یهودیت بود! به همین ترتیب انیشتین و ....

فکر می کنی همه کشورهای مسیحی پیشرفته هستند؟ کشور های آمریکای جنوبی رو هم درنظر بگیر ! آیا قرون وسطا اروپا را فراموش کردی؟

یهودیت و مسیحیت هم خودشون وضعیت چندان خوبی ندارن.

مسلمونا خیلی از نظر علمی عقبن. من فکر می کنم که دلیلش یا نداشتن ثروت و یا صنعتی نبودن و نداشتن زیر بنای اقتصادی و اینا باشه.

اگر هم دانشمندی مخالفشون باشه میکشنش.

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • 2 سال بعد...

چرا مسلمانان اینقدر کم توانند؟

چون مسلمان هستن!

متاسفانه ما الان در همون قرون وسطا هستیم (حاکمیت مسجد مثل کلیسا) به همین دلیل این وضعمونه! هر زمان که دین ما هم به جایی که باید تعلق داشته باشه برگرده ما هم پیشرفت میکنیم. نمونه بارزش افراد موفق ایرانی که در همین کشورهای اروپایی و امریکایی هر روز بیشتر از دیروز دارن پیشرفت میکنن!

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...