soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ چیه شما هم میخواید پیاده بشید؟:icon_pf (34): چرا؟ یکی عدد کپی پیست: من فکر می کنم در کل وضع ایران از یه جنبه هایی بهتر از قبل شده و از یه جنبه هایی بدتر! در مورد گرونی ، خوب اگه بگیم تحریمات اقتصادی و فشاری که ما بخاطر احقاق حقمون در مورد بدست آوردن انرژی هسته ای متحمل شدیم روی گرونی تأثیر داشته شکی نیست ولی تا چه حد؟! یعنی ایران انقدر از نظر منابع ضعیف شده که زمستونها کمبود گاز داشته باشیم و تابستونها کمبود برق . اگه کمبود منابع ندارین نمیشه گفت ضعیف بودن مدیریت باعث شده منابع به درستی به دست مردم نرسه ؟ ایران در حال حاضر تا اونجا که من می دونم علاوه براینکه یکی از قدرتهای جهان در مواردی حساب میشه ، در مواردی هم جزو ضعیف ترین کشورهاست. در مورد سکوت همگانی در برابر مشکلات، من فکر می کنم این چیز تازه ای نیست. مثالش خود دانشگاه ما، هر کسی تو هر رشته ای تو دانشگاه که تحصیل می کنه کمبودهای امکانات رشته خودشه و به خوبی می دونه. چند نفر از ما تا حالا با مدیر گروهمون یا ریاست دانشگاه در مورد این کمبود ها صحبت کردیم و درخواست برطرف کردن اونها رو مطرح کردیم. اکثر بچه هایی که من باحاشون برخورد داشتم میگن همینکه درسها رو پاس کنیم کافیه یا... وقتی هر جا که هستیم و هر کاری که می کنیم اون مکان و اون کار رو جدا از زندگیمون می دونیم و سعی می کنیم خیلی سریع سرو تهشو هم بیاریم، به نتیجه ای بهتر از این تو جامعه هم نمی رسیم. اگه می خوایم جامعه مون خوب بشه باید اول از خودمون شروع کنیم ، همین الان باید شروع کرد که فردا دیره. 14 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ از وسطای پستت تصمیم داشتم این جمله رو بنویسم که دیدم آخرش خودت نوشتی.... :banel_smiley_4: اگه می خوایم جامعه مون خوب بشه باید اول از خودمون شروع کنیم ، همین الان باید شروع کرد که فردا دیره. کاملا موافقم.....:girl_yes2: :girl_yes2::flowerysmile: 4 لینک به دیدگاه
royan aria 2423 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ سهیل من نمیخوام پیاده بشم میخوام با همون سرعتی که میومدم دنده عقب برگردم 4 لینک به دیدگاه
mahdi No1 604 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ سهیل من نمیخوام پیاده بشممیخوام با همون سرعتی که میومدم دنده عقب برگردم کجا؟؟ حالا بودی!!! 3 لینک به دیدگاه
royan aria 2423 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ کجا؟؟ حالا بودی!!! به خاطرات خوش گذشته 2 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ خستگی از خیانت دوستان!!!!!! یا وایمیسته تا پیاده شیم یا از پنجره میپریم بیرون!!!!! 3 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ چیه شما هم میخواید پیاده بشید؟:icon_pf (34):چرا؟ یکی عدد کپی پیست: من فکر می کنم در کل وضع ایران از یه جنبه هایی بهتر از قبل شده و از یه جنبه هایی بدتر! در مورد گرونی ، خوب اگه بگیم تحریمات اقتصادی و فشاری که ما بخاطر احقاق حقمون در مورد بدست آوردن انرژی هسته ای متحمل شدیم روی گرونی تأثیر داشته شکی نیست ولی تا چه حد؟! یعنی ایران انقدر از نظر منابع ضعیف شده که زمستونها کمبود گاز داشته باشیم و تابستونها کمبود برق . اگه کمبود منابع ندارین نمیشه گفت ضعیف بودن مدیریت باعث شده منابع به درستی به دست مردم نرسه ؟ ایران در حال حاضر تا اونجا که من می دونم علاوه براینکه یکی از قدرتهای جهان در مواردی حساب میشه ، در مواردی هم جزو ضعیف ترین کشورهاست. در مورد سکوت همگانی در برابر مشکلات، من فکر می کنم این چیز تازه ای نیست. مثالش خود دانشگاه ما، هر کسی تو هر رشته ای تو دانشگاه که تحصیل می کنه کمبودهای امکانات رشته خودشه و به خوبی می دونه. چند نفر از ما تا حالا با مدیر گروهمون یا ریاست دانشگاه در مورد این کمبود ها صحبت کردیم و درخواست برطرف کردن اونها رو مطرح کردیم. اکثر بچه هایی که من باحاشون برخورد داشتم میگن همینکه درسها رو پاس کنیم کافیه یا... وقتی هر جا که هستیم و هر کاری که می کنیم اون مکان و اون کار رو جدا از زندگیمون می دونیم و سعی می کنیم خیلی سریع سرو تهشو هم بیاریم، به نتیجه ای بهتر از این تو جامعه هم نمی رسیم. اگه می خوایم جامعه مون خوب بشه باید اول از خودمون شروع کنیم ، همین الان باید شروع کرد که فردا دیره. گفتی دانشگاه یاد بدبختی خودمون افتادم!!! دانشگاه ما خیر سرش صنعتیه ولی نصف امکانات یه دانشگاه صنعتی رو هم نداره! از بین 6 تا رشته ی فنی مهندسی فقط برای 3 تا رشته ساختمون ساختن با اینکه کلی زمین دست نخورده تو دانشگاه هست!!! مهندسی شیمی رفته طبقه ی اول ساختمون عمران و چند تا از کلاساشم تو ساختمون مکانیکه!! طبقه ی اول برق شده ساختمون علوم پایه!!! با این حال رئیس دانشگاه داره یه مسجد بزرگ تو یه قسمت از زمین دانشگاه میزنه!!! حالا بماند که گندش در اومده سالی 6 میلیارد تومن پول تو امور مالی و حوزه ی ریاست دانشگاه غیب میشه!!! اینجا نگیم به کی بگیم . . .!! کی میفهمه این چیزارو!!! 1 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ اگه می خوایم جامعه مون خوب بشه باید اول از خودمون شروع کنیم ، همین الان باید شروع کرد که فردا دیره 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده