fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۳ وقتی کسی بهم دروغ میگه , با همه رک و راست بودنم نمیتونم بهش بگم اینکارو نکنه. در عوض تو دلم بهش ابراز تاسف میکنم. گسرش بی حساب و کتاب دروغ در جامعه علتش چیه ؟ چرا بعضی کارگزاران اینقد راحت دروغ میگن ؟ اینکار توهین به شعور شنونده نیست ؟ 10 لینک به دیدگاه
amin202 13418 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۳ همه چیز برمیگرده به عملیات بازدارنده... وقتی یکی برای بدست آورد منافعی شخصی یک اشتباهی رو مرتکب بشه و ببینه کسی صداش در نیومد،باز هم اون اشتباه رو تکرار میکنه...بارها و بارها! مشکل ما تو جامعمون اینه که اختیارات داده میشه،ولی هیچ نظارتی بر اون اختیارات صورت نمیگیره...جماعت چندین سال روغن پالم مصرف میکردن،بعد مصدوم شدن یه عده و به خطر افتادن سلامتیشون زمانی که به دنبال عامل بیماری رفتن فهمیدن که علتش روغن پالم بوده...حالا نمیخواستن مساله رو رسانه ای کنن ؛ بلکه آبروی اون شرکتها نره...و هنوزم اسمی ازون شرکتها و عاملین وارد کننده و تولید کننده زده نشده...چرا؟ چون جامعه ما بصورت سیستماتیک فرآیند دروغ و در پی اون باج دادن جهت افشا نشدن هویت دروغگو رو نهادینه کرده....این مساله هم مال دوران محمود نیست...مال خیلی وقت پیشه! مقالاتی خوندم که یه دیرینه شناس بیان داشته بود که مساله دروغ از دوران ساسانیان بین ایرانیان رواج پیدا کرده... :| اینکه چرا کارگزار راحت میاد تو چشت دروغ میگه یه علتشم رسانه ها هستن....وقتی حاکمیت وابسطه به مالیات نباشه،به مالیات دهنده پشیزی ارزش قائل نیست...تو کشورهای پیشرفته روزنامه ها از قضات دادگستری قدرت بیشتری دارن...چرا؟ چون حق اینو دارن که گندکاری هایی که مسئولین به بار میارن رو بریزن رو آب...اینجا چی؟ آفتاب یزد یه مقاله انتقادی مینویسه،میگیرن درشو تخته میکنن...علتشم میشه توهین به نظام!...توهین به مقام ولایت...عناد با خدا...ارتدادُ ... 7 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۳ این بخش از فرهنگ ماست ابتدا منافع شخصی بعد مقولاتی مثل خدمات به مردم اخلاق و... و تأمین منافع هم مستلزم دروغ گویی در مواقع لزوم هست. 7 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۳ این بخش از فرهنگ ماست ابتدا منافع شخصی بعد مقولاتی مثل خدمات به مردم اخلاق و... و تأمین منافع هم مستلزم دروغ گویی در مواقع لزوم هست. اینا که خودشون میگن دروغ گناه کبیره است . اونوقت پیشگامان این مقوله هم شدن. 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۳ اینا که خودشون میگن دروغ گناه کبیره است . اونوقت پیشگامان این مقوله هم شدن. البته دروغ اونا قابل توجیهه و بهش میگن مصلحتی و ابرو داری 4 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۳ البته دروغ اونا قابل توجیهه و بهش میگن مصلحتی و ابرو داری سلام دوست من. با شما موافقم. 4 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۳ گسرش بی حساب و کتاب دروغ در جامعه علتش چیه ؟ چرا بعضی کارگزاران اینقد راحت دروغ میگن ؟ اینکار توهین به شعور شنونده نیست ؟ این مورد همیشه برای من جای سوال بوده یسری نتیایج شخصی گرفتم نمیدونم چند درصد ممکن درست باشه اما طبق اتفاقایی که برام افتاده و دیدم نتیجه گیری کردم اینکه مردم ما شنیدن دروغ براشون راحت ترِ تا صداقت و راست گویی صادق بودن و راست گویی ته مزه ی تلخی داره و اکثرا ترجیح میدن دروغ های شیرین بشنون تا راستی گزنده ... ---- یه مثال خیلی ساده بزنم که خیلی برام پیش اومده : تو دوران دانشگاه به هر دلیلی اگه نمیخواستیم تو کلاس شرکت کنیم و پیش استاد میرفتیم و دلیل اصلی میگفتیم قبول نمیکرد مثلا میگفتم من الان اصلا تمرکز ندارم نمیتونم تو کلاس حضور داشته باشم و.... استاد قبول نمیکرد و میگفت اگه حضور نداشته باشی حذف میشی :| حالا اگه میگفتی استاد حالم خوب نیست / وقت دکتر دارم / مامان ام مریضه باید ببرمش دکتر / و..... خیلی سریع قبول میکرد و حضوری هم میزد 7 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۳ این مورد همیشه برای من جای سوال بوده یسری نتیایج شخصی گرفتم نمیدونم چند درصد ممکن درست باشه اما طبق اتفاقایی که برام افتاده و دیدم نتیجه گیری کردم اینکه مردم ما شنیدن دروغ براشون راحت ترِ تا صداقت و راست گویی صادق بودن و راست گویی ته مزه ی تلخی داره و اکثرا ترجیح میدن دروغ های شیرین بشنون تا راستی گزنده ... ---- یه مثال خیلی ساده بزنم که خیلی برام پیش اومده : تو دوران دانشگاه به هر دلیلی اگه نمیخواستیم تو کلاس شرکت کنیم و پیش استاد میرفتیم و دلیل اصلی میگفتیم قبول نمیکرد مثلا میگفتم من الان اصلا تمرکز ندارم نمیتونم تو کلاس حضور داشته باشم و.... استاد قبول نمیکرد و میگفت اگه حضور نداشته باشی حذف میشی :| حالا اگه میگفتی استاد حالم خوب نیست / وقت دکتر دارم / مامان ام مریضه باید ببرمش دکتر / و..... خیلی سریع قبول میکرد و حضوری هم میزد خیلی کامل و گویا بود . مرسی من یه مواقعی برای اینکه حقایق زندگیم مخفی بمونه و کسی از زندگی خصوصی ام سر در نیاره , یه دروغهایی سر هم میکردم. بعد ها همین عادت رو هم ترک کردم و محکم برخورد میکنم. 5 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۳ همه چیز برمیگرده به عملیات بازدارنده...وقتی یکی برای بدست آورد منافعی شخصی یک اشتباهی رو مرتکب بشه و ببینه کسی صداش در نیومد،باز هم اون اشتباه رو تکرار میکنه...بارها و بارها! مشکل ما تو جامعمون اینه که اختیارات داده میشه،ولی هیچ نظارتی بر اون اختیارات صورت نمیگیره...جماعت چندین سال روغن پالم مصرف میکردن،بعد مصدوم شدن یه عده و به خطر افتادن سلامتیشون زمانی که به دنبال عامل بیماری رفتن فهمیدن که علتش روغن پالم بوده...حالا نمیخواستن مساله رو رسانه ای کنن ؛ بلکه آبروی اون شرکتها نره...و هنوزم اسمی ازون شرکتها و عاملین وارد کننده و تولید کننده زده نشده...چرا؟ چون جامعه ما بصورت سیستماتیک فرآیند دروغ و در پی اون باج دادن جهت افشا نشدن هویت دروغگو رو نهادینه کرده....این مساله هم مال دوران محمود نیست...مال خیلی وقت پیشه! مقالاتی خوندم که یه دیرینه شناس بیان داشته بود که مساله دروغ از دوران ساسانیان بین ایرانیان رواج پیدا کرده... :| اینکه چرا کارگزار راحت میاد تو چشت دروغ میگه یه علتشم رسانه ها هستن....وقتی حاکمیت وابسطه به مالیات نباشه،به مالیات دهنده پشیزی ارزش قائل نیست...تو کشورهای پیشرفته روزنامه ها از قضات دادگستری قدرت بیشتری دارن...چرا؟ چون حق اینو دارن که گندکاری هایی که مسئولین به بار میارن رو بریزن رو آب...اینجا چی؟ آفتاب یزد یه مقاله انتقادی مینویسه،میگیرن درشو تخته میکنن...علتشم میشه توهین به نظام!...توهین به مقام ولایت...عناد با خدا...ارتدادُ ... مرسی خیلی دوست دارم این قضیه دوران ساسانیان رو بدونم. اگه بیان آشکارش مشکل داشته باشه تو پیام خصوصی بهم بگو. تشکر 3 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۳ خیلی کامل و گویا بود . مرسیمن یه مواقعی برای اینکه حقایق زندگیم مخفی بمونه و کسی از زندگی خصوصی ام سر در نیاره , یه دروغهایی سر هم میکردم. بعد ها همین عادت رو هم ترک کردم و محکم برخورد میکنم. چیزی که شما فرمودید جنبه شخصی داره کنترل کردن اش ممکنِ اما متاسفانه در یسری شرایط که تعاملات قرار میگیره انجام اش سخت تر ... 5 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۳ چیزی که شما فرمودید جنبه شخصی داره کنترل کردن اش ممکنِ اما متاسفانه در یسری شرایط که تعاملات قرار میگیره انجام اش سخت تر ... با شما موافقم . تشکر 5 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۳ وقتي جامعه ميطلبه و ميخواد از شخص كه دروغ بگه تا كارش راه بيفته، خب هر روز بيشتر از پيش افزايش يابه دروغ. بدترين بخش عادي و طبيعي شدن ه دروغه... 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۳ ولي من خيلي راحت به طرف مقابلم ميگم/. نه براي اينكه بگم من شجاعم و از اين حرفا نه. براي اينكه يه درسي بهش بدم دوستانه كه يادبگيره رو راستي و صداقت رو ياد بگيره.. مثل اين ميمونه كه به يه گدا كمك كني.. ولي راه كار كردن رو بهش ياد ندي.. گدا زاده ميمونه:icon_gol:/// 5 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۳ من قبلا ابدا نمیتونستم بگم داری دروغ میگی یا به قول خودمون دروغشو دربیارم. کم کم دیدم نه بعضیا فکر میکنن من کلا متوجه دروغاشون نمیشم.در واقع برخورد منو گذاشتن به حساب ماهر بودن خودشون و کم توجهی یا پایین بودن هوش من منم کم کم با بالابردن اعتماد به نفسم بهشون فهموندم متوجه دروغاشون میشم. مثلا حرف میزدن توجه نمیکردم به حرفاشون،یا یهو با چشمای گرد شده نگاهشون میکردم و وقتی میگفتن چی شده که تعجب کردی میگفتم هیچی بی خیال،یا مثلا چند نفریو میشناسم که خیلی راحت و با سرعت نور حرفارو پخش میکنن جلوی اونا میگفتم فلانی راحت دروغ میگه فکر میکنه ما نمیفهمیم. الانم که هرکسی دروغ بگه با خنده میگم من که باور نمیکنم حرفتو و از موضعم کوتاه نمیام،یا اگه بحث جدی باشه میگم بهتر نیس انقدر دروغ نگی؟ برخوردهای جالبیم میبینم.از انکار و ناراحت شدن تا قهر و یه موردم دیگه جلوی من دروغ نمیگه البته بی احترامی نمیکنماااااااااااااااااااااا دروغ نمیگم تحمل شنیدن دروغم ندارم کساییم که دروغ میگن واقعا خودشونو کم میدونن که یا سعی میکنن خودشونو بالاتر از چیزی که هستن نشون بدن یا عیبهاشونو پنهان کنن. 6 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۳ اینا که خودشون میگن دروغ گناه کبیره است . اونوقت پیشگامان این مقوله هم شدن. این قلب گنجینه اسراره اگه بدونی کیا چه کارا میکنن دیگه این حرفو نمیزنی 4 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۳ این قلب گنجینه اسراره اگه بدونی کیا چه کارا میکنن دیگه این حرفو نمیزنی راستش تا حدودی میدونم . از انواع مختلف زمان , اون بخش تاریخش رو دوست دارم که میگه : روزی تاریخ قضاوت خواهد کرد. 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۳ من قبلا ابدا نمیتونستم بگم داری دروغ میگی یا به قول خودمون دروغشو دربیارم.کم کم دیدم نه بعضیا فکر میکنن من کلا متوجه دروغاشون نمیشم.در واقع برخورد منو گذاشتن به حساب ماهر بودن خودشون و کم توجهی یا پایین بودن هوش من منم کم کم با بالابردن اعتماد به نفسم بهشون فهموندم متوجه دروغاشون میشم. مثلا حرف میزدن توجه نمیکردم به حرفاشون،یا یهو با چشمای گرد شده نگاهشون میکردم و وقتی میگفتن چی شده که تعجب کردی میگفتم هیچی بی خیال،یا مثلا چند نفریو میشناسم که خیلی راحت و با سرعت نور حرفارو پخش میکنن جلوی اونا میگفتم فلانی راحت دروغ میگه فکر میکنه ما نمیفهمیم. الانم که هرکسی دروغ بگه با خنده میگم من که باور نمیکنم حرفتو و از موضعم کوتاه نمیام،یا اگه بحث جدی باشه میگم بهتر نیس انقدر دروغ نگی؟ برخوردهای جالبیم میبینم.از انکار و ناراحت شدن تا قهر و یه موردم دیگه جلوی من دروغ نمیگه البته بی احترامی نمیکنماااااااااااااااااااااا دروغ نمیگم تحمل شنیدن دروغم ندارم کساییم که دروغ میگن واقعا خودشونو کم میدونن که یا سعی میکنن خودشونو بالاتر از چیزی که هستن نشون بدن یا عیبهاشونو پنهان کنن. :icon_gol::icon_gol: 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۳ دروغ کثیف ترین چیزیه که میتونه وجود داشته باشه 2 لینک به دیدگاه
GBG10 2039 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۳ با درود! یه جایی میخوندم که 4 نوع دروغ وجود داره: من دروغ میگم و تو نمیدونی دروغ میگم من دروغ میگم و تو میدونی من دروغ میگم من دروغ میگم و تو میدونی من دروغ میگم و من هم میدونم که تو میدونی! من دروغ میگم و تو میدونی من دروغ میگم و من هم میدونم که تو میدونی و تو هم میدونی که من اینو میدونم! میگن دروغ نوع آخر احمقانه ترین نوع دروغه! 5 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۳ با درود!یه جایی میخوندم که 4 نوع دروغ وجود داره: من دروغ میگم و تو نمیدونی دروغ میگم من دروغ میگم و تو میدونی من دروغ میگم من دروغ میگم و تو میدونی من دروغ میگم و من هم میدونم که تو میدونی! من دروغ میگم و تو میدونی من دروغ میگم و من هم میدونم که تو میدونی و تو هم میدونی که من اینو میدونم! میگن دروغ نوع آخر احمقانه ترین نوع دروغه! راست میگن . نوع آخر احمقانه ترینشه که خیلی هم رایجه. رسانه ایش فراوونه. 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده