Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۰ آبان، ۱۳۹۳ Hanaaneh گفته است: خب تاپیک بسته میشدسرگرمی بچه ها هم خراب میشد :| اینم حرفیه کاملا قانع شدم :| لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۰ آبان، ۱۳۹۳ Mina Yousefi گفته است: اینم حرفیه کاملا قانع شدم :| پس برو تاپیک جدید رو بزن که بقیه هم باور کنن:| لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۰ آبان، ۱۳۹۳ راس میگه حنانه تا بعدیو نزنی من باور نمیکنم خودت باشی لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۰ آبان، ۱۳۹۳ Mina Yousefi گفته است: :|زهرا میگم من ام :| تازه چشام رنگی هم بود بزرگ شدم برگشت :| به راه راست هدایت شو :| لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۰ آبان، ۱۳۹۳ Hanaaneh گفته است: پس برو تاپیک جدید رو بزن که بقیه هم باور کنن:| منتظرم آرام بیاد ببینم واقعا حدس زد منم یا الکی یه چیزی گفت :| لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۰ آبان، ۱۳۹۳ Mina Yousefi گفته است: منتظرم آرام بیاد ببینم واقعا حدس زد منم یا الکی یه چیزی گفت :| مینا؟ میخوای اعتراف بگیری؟ خو هرکی میاد اینجا همینجوری یه چیزی میگه دیگه اداره آگاهی که نیست :| لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۰ آبان، ۱۳۹۳ Hanaaneh گفته است: مینا؟میخوای اعتراف بگیری؟ خو هرکی میاد اینجا همینجوری یه چیزی میگه دیگه اداره آگاهی که نیست :| آره دیگه باید شفاف سازی بشه :| لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۰ آبان، ۱۳۹۳ Mina Yousefi گفته است: آره دیگه باید شفاف سازی بشه :| باشه :| لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۰ آبان، ۱۳۹۳ Mina Yousefi گفته است: آره دیگه باید شفاف سازی بشه :| مینا من الان دیگه کلا شک کردم که خودتی... لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۰ آبان، ۱۳۹۳ saghar... گفته است: مینا من الان دیگه کلا شک کردم که خودتی... ؟؟ لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۰ آبان، ۱۳۹۳ Mina Yousefi گفته است: ؟؟ چیه خب؟؟؟؟شک کردم لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۰ آبان، ۱۳۹۳ saghar... گفته است: چیه خب؟؟؟؟شک کردم به چی؟ لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۰ آبان، ۱۳۹۳ Mina Yousefi گفته است: به چی؟ به این که عکس خودت هست دیگه لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۰ آبان، ۱۳۹۳ saghar... گفته است: به این که عکس خودت هست دیگه من نیستم پس کیه :| لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۰ آبان، ۱۳۹۳ Mina Yousefi گفته است: من نیستم پس کیه :| نمیدونم 1 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۱ آبان، ۱۳۹۳ Mohammad Aref گفته است: خوب از سرکار گذاشتن ملت کیف میکنیا سر کار چیه من ام واقعا که محمد :icon_razz: لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۱ آبان، ۱۳۹۳ Mina Yousefi گفته است: تو که درست حدس زدی آرام :| مردم رو سر کار گذاشتی مینایی؟ یا منم یا خودت، دیگه این چکاریه لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۱ آبان، ۱۳۹۳ Mina Yousefi گفته است: سر کار چیه من ام واقعا که محمد :icon_razz: خب اگه تویی 20 امتیازو بده من برم لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۱ آبان، ۱۳۹۳ Mohammad Aref گفته است: خب اگه تویی 20 امتیازو بده من برم آرام حدس زد چرا تو لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۱ آبان، ۱۳۹۳ Mohammad Aref گفته است: خب اگه تویی 20 امتیازو بده من برم نکنه تویی محمد، لباس دخملانه پوشیدی؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده