Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۳ مینا هستی یا نیستی؟ اگه من نیستم پس کیه 1 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۳ اگه من نیستم پس کیه پس چرا وحید میگه تو نیستی؟ 1 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۳ پس چرا وحید میگه تو نیستی؟ نمیدونم === وحید چرا میگی من نیستم 1 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۳ معلوم نشد بالاخره؟؟ منم دیگه 1 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۳ مشخصه تویی:| میگم منم :| 1 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۳ میگم منم :| عمرا :| باز منُ بگی یه چیزی :| لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۳ عمرا :|باز منُ بگی یه چیزی :| وااا :| چرا عمرا خب میگم منم :| لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۳ وااا :|چرا عمرا خب میگم منم :| تا به کی میخوای گمراه کنی ؟؟ :| لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۳ تا به کی میخوای گمراه کنی ؟؟ :| گمراه چیه :| جواب مسابقه منم که آرام گفت :| لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۳ هنوز کشف نشده؟؟ من که نیستم تو که درست حدس زدی آرام :| لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۳ گمراه چیه :|جواب مسابقه منم که آرام گفت :| این مسابقه ها ارزشش رو نداره:| هنوز هم وقت هس برا توبه :| ببیا و برگرد و توبه کنُ و بگو که تو نیستیُ و منم :| لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۳ این مسابقه ها ارزشش رو نداره:| هنوز هم وقت هس برا توبه :| ببیا و برگرد و توبه کنُ و بگو که تو نیستیُ و منم :| :| زهرا میگم من ام :| تازه چشام رنگی هم بود بزرگ شدم برگشت :| لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۳ میناست دیگه تو راهنمایی ها دقت کنید،ننوشته نسبت به خودش قدیمی تره یا جدید تر دیگه راهنمایی ازین واضح تر؟ لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۳ میناست دیگهتو راهنمایی ها دقت کنید،ننوشته نسبت به خودش قدیمی تره یا جدید تر دیگه راهنمایی ازین واضح تر؟ آفرین بر تو دختر به نکته ی ظریفی اشاره کردی که کسی متوجه نشد فقط چرا زودتر نیومدی بگی خودت لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۳ آفرین بر تو دختر به نکته ی ظریفی اشاره کردی که کسی متوجه نشد فقط چرا زودتر نیومدی بگی خودت خب تاپیک بسته میشد سرگرمی بچه ها هم خراب میشد :| لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده