Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۳ ببخشید فقط یه چیزی هانیه کیه ؟!:5c6ipag2mnshmsf5ju3 not found :| لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۳ آهان :| خب با این سوالت من حرفمو پس میگیرم هنو فرصت دارم حدس بزنم پس :| لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۳ خب با این سوالت من حرفمو پس میگیرمهنو فرصت دارم حدس بزنم پس :| چیه خب ذهن ــه دیگه یهو قفل میکنه :| صاحب اختیارید بفرمائید :| لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۳ چیه خب ذهن ــه دیگه یهو قفل میکنه :|صاحب اختیارید بفرمائید :| فعلا چیزی به ذهنم نمیرسه ولی بازم میام:| 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۳ نمیدونم چی بگم وقتی حدس نزدید هنوز :| نه میگم مینا یکم تنوع در این تاپیکها بیشتر بشه بد نیست ها مثلا یه عکس از اتاقش یا محل تحصیلش یا محل تولدش .... 1 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۳ میگم مینا یکم تنوع در این تاپیکها بیشتر بشه بد نیست ها مثلا یه عکس از اتاقش یا محل تحصیلش یا محل تولدش .... :| یعنی از اتاق هاشون عکس بزاریم متوجه میشید کی هست؟! 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۳ :|یعنی از اتاق هاشون عکس بزاریم متوجه میشید کی هست؟! از هم اتاقیها منظورم بود لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۳ :(چرا آخه فائزه ! باشه بپرس من بگم :| نمیخواد اصلا حدس بزنی امیدی بهت نیست در ناامیدی بسی امید است آخه راهنماییه که میکنی لامصب 1 : دخمل میباشد 2 : نیمه فعال 3 : خیلی قدیمی نیست 4 : تقریبا زیاد میاد و میره راهنمایی اول که اصلاً تو عکس مشخص نیست و خیلی کاربردیه بقیه هم همش نصفه نیمه هستش و همه مدله برداشت میشه. خیلی قدیمی نیست، تکلیفش چیه. حداقل همیشه میگفتی جدیدتر از خودته یا نه. اون معیارش مشخص بود :icon_pf (34): نیمه فعال یعنی چی؟ فعال بودن رو چه حسابیه آخه :icon_pf (34): کسی که روزی یه پست بزنه فقط نیمه فعاله. کسی که هر یکی دو هفته یه پست بزنه باز نیمه فعاله یه جورایی فقط رو حساب راهنمایی چهارم میشه حدس زد 3 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۳ در ناامیدی بسی امید است آخه راهنماییه که میکنی لامصب خوبه که:hapydancsmil: راهنمایی اول که اصلاً تو عکس مشخص نیست و خیلی کاربردیه بقیه هم همش نصفه نیمه هستش و همه مدله برداشت میشه. خیلی قدیمی نیست، تکلیفش چیه. حداقل همیشه میگفتی جدیدتر از خودته یا نه. اون معیارش مشخص بود :icon_pf (34): نیمه فعال یعنی چی؟ فعال بودن رو چه حسابیه آخه :icon_pf (34): کسی که روزی یه پست بزنه فقط نیمه فعاله. کسی که هر یکی دو هفته یه پست بزنه باز نیمه فعاله یه جورایی فقط رو حساب راهنمایی چهارم میشه حدس زد خیلی خب تقریبا نزدیک به من عضو شده خیلی نزدیک فعال بود الان کمی تا فسمتی کاسته داره البته حضورش همچنان پابرجاست 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۳ خیلی خب تقریبا نزدیک به من عضو شده خیلی نزدیک فعال بود الان کمی تا فسمتی کاسته داره البته حضورش همچنان پابرجاست لیست کاربرایی که فاصله بین 5 ماه قبل تو تا 5 ماه بعد از تو عضو شدن: http://www.noandishaan.com/forums/memberslist/?joindateafter=2011-10-15&joindatebefore=2012-7-15&order=desc&sort=posts&pp=30 از بین اینا هم کسی که میتینگ اومده باشه و قبلاً فعال بوده و الان نیست یا میاد و میره فقط شاروکه. خیلی هم نزدیک به توئه ثبت نامش اگه شــاروک باشه خیلی ستمه. آخه اصلش شبیهش نیست یکی هم Mahsa.Gha 1 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۳ لیست کاربرایی که فاصله بین 5 ماه قبل تو تا 5 ماه بعد از تو عضو شدن: http://www.noandishaan.com/forums/memberslist/?joindateafter=2011-10-15&joindatebefore=2012-7-15&order=desc&sort=posts&pp=30 از بین اینا هم کسی که میتینگ اومده باشه و قبلاً فعال بوده و الان نیست یا میاد و میره فقط شاروکه. خیلی هم نزدیک به توئه ثبت نامش اگه شــاروک باشه خیلی ستمه. آخه اصلش شبیهش نیست یکی هم Mahsa.Gha آفرین به این تجسس شبیه من چی نیست؟ لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۳ آفرین به این تجسس شبیه من چی نیست؟ نه بابا شبیه تو هم نیست لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۳ نه بابا شبیه تو هم نیست منم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده