.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۳ بچه ها فقط یکی اول به من بگی قدیمی یعنی چی؟؟ مثلا تو عالم زَر اگه کسی عضو شده باشی اون جز قدیمی ها محسوب میشه یا نه بیشتر باید تلاش کنه؟؟؟ طرف حسابم بیشتر با حنانه س 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۳ بچه ها فقط یکی اول به من بگی قدیمی یعنی چی؟؟ مثلا تو عالم زَر اگه کسی عضو شده باشی اون جز قدیمی ها محسوب میشه یا نه بیشتر باید تلاش کنه؟؟؟ طرف حسابم بیشتر با حنانه س امشب همه حافظه من رو زیر سوال بردین دلم به حال خودم میسوزه هیشکی نیست ازم دفاع کنه :| 2 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۳ من حسم رو Paroshat و ساغر می باشد:| 1 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۳ امشب همه حافظه من رو زیر سوال بردیندلم به حال خودم میسوزه هیشکی نیست ازم دفاع کنه :| نه... من دفاع میکنم... آغا بیاین اعلام کنین برند رو حنانه هست... صاب عکس اومده( اینجانب) اما جدی الان که بیشتر دارم دقت میکنم خودتی:14k8gag: 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۳ نه... من دفاع میکنم... آغا بیاین اعلام کنین برند رو حنانه هست... صاب عکس اومده( اینجانب) اما جدی الان که بیشتر دارم دقت میکنم خودتی:14k8gag: خیلی شبیهیم نه؟ [h=1]مســـابقه تشخیص هویت شماره هشتاد و یک[/h] 1 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۳ خیلی شبیهیم نه؟ مســـابقه تشخیص هویت شماره هشتاد و یک اهــــــــــــوم خودِخودتی لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۳ من حسم رو Paroshat و ساغر می باشد:| زهرا داشتیم؟با منم اره؟ ولی منم به Paroshatشک دارم 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۳ اهــــــــــــوم خودِخودتی بخصوص رنگ موهامون 2 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۳ بخصوص رنگ موهامون به نکته خوبی اشاره کردی دیگه شک ندارم تویی زهرا داشتیم؟با منم اره؟ولی منم به Paroshatشک دارم اهـــــوم داشتیم وقتی تویی چطور بگم نیستی؟؟ من اصن حدسم به شدت رو Paroshat و تو هس 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۳ به نکته خوبی اشاره کردیدیگه شک ندارم تویی اهـــــوم داشتیم وقتی تویی چطور بگم نیستی؟؟ من اصن حدسم به شدت رو Paroshat و تو هس منو مسخره کردی پس؟ اصن امشب هویت من رفته زیر سوال :( 2 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۳ منو مسخره کردی پس؟اصن امشب هویت من رفته زیر سوال :( نه به جون زهرا مسخره چیه آخه جدی اول حدسم رو تو بود... شبیه آواتارته باشه اصن منم لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۳ منو مسخره کردی پس؟اصن امشب هویت من رفته زیر سوال :( چرا هویت مامی منو بردین زیر سئوال؟من روش غیرت دارما اصلا من باهاتم هرچی بگی همونه لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۳ نه به جون زهرا مسخره چیه آخه جدی اول حدسم رو تو بود... شبیه آواتارته باشه اصن منم ساغر هم خیلی شبیه آواتارشه نه؟ 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۳ چرا هویت مامی منو بردین زیر سئوال؟من روش غیرت دارمااصلا من باهاتم هرچی بگی همونه دخترم خودت نیستی؟ 1 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۳ ساغر هم خیلی شبیه آواتارشه نه؟ همه شبیه آواتارشونن اصن 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۳ همه شبیه آواتارشونن اصن وای عزیزم چقدر مظلوم شدی یهو 2 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۳ دخترم خودت نیستی؟ نه مامی من نیستم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده