Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۳ سلام سلام پاشید بیاید مسابقه داریم باز بازی شروع شد طبق معمول اول قوانين مسابقه: بخونید 1- دقت کنید که طی مسابقه هر كس فرصت حدس فقط 2 تا اسم رو داره. نفر اولی که اسم رو درست حدس بزنه برنده خواهد بود...(به شرطی که کارآگاه مخفیم نیاد بگه این عکس رو طرف دیده قبلا). 2- عکس جدید ارسالی میتونه مال هر کدوم از بچه های قبلی هم که عکسشون تو مسابقه شرکت داده شده بوده ،باشه.:thk: 3- تو راهنمایی ها ممكنه نکته انحرافی وجود داشته باشه مواظب باشید(آره خیلی دقت کنین خیلی من به این راحتیا راهنمایی نمیکنم) 4- جايزه مسابقه 20 امتيازخواهد بود 5- ممكنه راهنماييهام نكتهاي باشه،پس باهوش باشيد 6- به هيچ وجه جواب اينكه مديره يا نه، رشتهاش چيه رو نميدم و يه جوراييي البته شايد بدماا،اما مستقيم نه 7- اگر در طي دوره مسابقه، هيچ فردي نتونست توي 2حدسش فرد مورد نظر رو تشخيص بده، از اون به بعد هر كسي كه درست گفت با توجه به اينكه شماره حدس پايينتري داره برنده محسوب ميشه! و اما عکس هویت مجهول این دوره راهنمایی 1 : دخمل میباشد 2 : نیمه فعال 3 : خیلی قدیمی نیست 4 : تقریبا زیاد میاد و میره راهنمایی های بعدی به همین پست اضافه میشه ... بقیه هم عکس بفرستن ... کوچیک ، بزرگ ... فرقی نداره ... در ضمن صاحب عكس تابلو بازي در نياره .... که ميكشیمش ... از دوستانی که عکس رو قبلاً دیدن ، برای گمراهی سایر کاربران دعوت میشه ... :w42: اگرم زود فهمیدید نگید آقا جون ... همه دعوتید عزیزانم ... تعارف نکنید ...:w36: و اما هویت مجهول کسی نیس جز خودم و کاشف هویت مجهولمون Ala Agrin 21 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۳ :179: راهنمایی هات خوب نیس مینا 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۳ باز قیافش آشنا میزنه. مشخصه از بچه های انجمنم هستش 4 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۳ این عکسم که من قبلا دیدم :| بگم مسابقه توی 1 صفحه تموم شه ؟! 3 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۳ این عکسم که من قبلا دیدم :| بگم مسابقه توی 1 صفحه تموم شه ؟! بگو ! 3 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۳ بازم شروع :دی :hapydancsmil: :179:راهنمایی هات خوب نیس مینا باز قیافش آشنا میزنه. مشخصه از بچه های انجمنم هستش نه بابا از بچه های انجمن بغلی ـــه 4 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۳ کی ؟! صاحب عکس ! شهدخت؟!! 3 : خیلی قدیمی نیست 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۳ میم شیمی؟ سنا؟ Paroshat؟ sara kia؟ فعلا همینا لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۳ کی هست؟! چرا میخوای تاپیک این بیچاره رو توی 2 صفحه تموم کنی خب :| لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۳ چرا میخوای تاپیک این بیچاره رو توی 2 صفحه تموم کنی خب :| :| من کی خواستم تموم کنم ! گفتم حدستُ بگی ؟! لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۳ :|من کی خواستم تموم کنم ! گفتم حدستُ بگی ؟! حدس نمیخواد میدونم کاملا کیه خب ! لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۳ حدس نمیخوادمیدونم کاملا کیه خب ! بعید میدونم آخه بدونی ! فکر نکنم بشناسیش ... لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۳ حنانه فائزه میگه حدس نزن 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۳ حنانه فائزه میگه حدس نزن من راه خودمو ادامه میدم شما نیز بر راه خودتان 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده