fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۳ این موضوع برای جمع بندی نظرات دوستان از خاطرات و وقایعی است که از تاکسی دارند. اگه انتقادات و راهکارهای دوستان چشمگیر بود من اونا رو خدمت مدیرعامل تاکسیرانی خواهم فرستاد. تا شاید این سازمان بکمک نواندیشان یکم متحول بشه. یکیش رو خودم میگم. از اینکه سوار یه تاکسی بشم که راننده ش سیگاری باشه و به حریم مسافر احترام نذاره و سیگار بکشه , خیلی شاکی میشم. 3 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۳ راستی میدونین که تاکسی ها مثه روزنامه آنلاین شهری هستند و خیلی خبر ها توش می پیچه و منتقل میشه؟ 4 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۳ از دوستان دانشجو که بخاطر شرایط بد مادی مسافرکشی هم میکنند چه خبر؟ 3 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۳ دلم بحال خودم میسوزه وقتی میبینم یه انسان بعد 30 سال زندگی و کار حالا که بازنشسته شده , داره برای امرار معاش مسافرکشی میکنه. این در حالی است که در خیلی از کشور ها به بازنشستگان لقب فرهیختگان میدهند و از تجربیات آنها در آموزش جوانان استفاده میشود. لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۳ چند نفر رو میشناسین که وقتی سوار تاکسی میشه به راننده سلام میده؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده