pary naz 2414 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۳ سلام با اینکه ماه محرمه ولی دلم نیومد این تاپیک تبریک تولد راه نیفته 5ابان تولد جناب روزگار عزیزه روزگارعزیز تولدت مبارک اینم دو کیک خوشمزه اینم کادوت ****** میلادت ای دوست مبارک باشد پیوسته دلت شاد سعادت باشد هر سبزۀ سبز رنگ بهارت باشد راهـت سپید راه عــدالـت باشد چـــشـــم شــادی نگارت باشد ایــــــزد پـشـت و پـناهت باشد میلادت ای دوست مبارک باشد دلـشاد ازین اهل جماعت باشد . . . ***** همیشه لبخند بر لبانت عشق در قلبت لطف در نگاهت محبت در چهره ات بخشش در رفتارت و حق در زبانت جاری باشد تولدت مبارک :w16::w16: 9 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۳ تولدشون مبارک انشالله سالم و سلامت باشند 1 لینک به دیدگاه
rozegar 204 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۳ سلام ممنون پری ناز واقعا شرمندم کردی انشالاه بتونم جبران کنم از همه دوستان هم تشکر میکنم وخدا عمری بده تا جبران کنم لینک به دیدگاه
ali jaafari 1206 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۳ در سپیده دم عشق کسی متولد شد که صدایش آرام تر از نسیم نگاهش زیباتر از خورشید دلش پاک تر از آسمان و قلبش زلال تر از آب و آن تو بودی ...تولدتون مبارك.... لینک به دیدگاه
ra.ar 967 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۳ تولدت مبارک ......:icon_gol: انشالله سالی پر از خوشی داشته باشی .....:icon_gol: لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۳ تولدتون مبارک... با آرزوی سلامتی شادی.... لینک به دیدگاه
rozegar 204 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۳ سلام ممنونم از همه دوستان واقعا شرمندم کردین دوستان انشالاه بتونم جبران کنم لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۳ ميلاد با سعادتتون مبارك بادا.نديده ميگم از اونجا كه آباني ها خيلي گل هستن شمام حتما خيلي گلي اصلا كل سال برن يه طرف، متولدين آبان سرجاشون مي مونن لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۳ تولدتون مبارک به همه خوبیها برسین لینک به دیدگاه
rozegar 204 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۳ ممنومa.namdarحسابی شرمندم کردی یکی طلبت داداش ممنونم.Apameh حسابی شرمندم کردی لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده