ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۳ بچه ها دعا کنید حالش خوب شه تو بیمارستانه 10 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۳ الهم اشفع کل مریض انشالله هر چه زودتر به همین شبهای عزیز خوب بشن لینک به دیدگاه
amin202 13418 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۳ امیدوارم هرچه زودتر حالش خوب بشه ... سهند جان غصه نخور... لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۳ ممنون بچه ها الان از سی سی یو درومده رفته بخش بستری شده ممنونم از دعای خوبتون لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۳ الهم اشفع کل مریضانشالله هر چه زودتر به همین شبهای عزیز خوب بشن امیدوارم هرچه زودتر حالش خوب بشه ... سهند جان غصه نخور... ممنون بچه ها دعا کنین براش لینک به دیدگاه
Brightness 762 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۳ ان شاالله که هرچه زودتر سلامتیشون رو بدست بیارن لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۳ این شب ها، خیلی خوب حاجت داده میشه...اللهم اشفِ کل مریض ان شاء الله ب زودی سلامتی کاملشونو بدست بیارن لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۳ انشالله هر چه زودتر خوب بشه سهند قدرشو بدون بی بابایی خیلی سخته من پدر ندارم میفهمم لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۳ باز دیر رسیدم... به حق این شبای عزیز ایشالا زود حالشون خوب میشه برمیگردن پیشتون..اللهم اشف کل مریض آمیــــــــن لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۳ انشالله هر چه زودتر خوب بشه سهند قدرشو بدون بی بابایی خیلی سخته من پدر ندارم میفهمم من پدریم در مقابل پدر بودن او کشکه میدونم قدرشو میدونم خدا پدرتو بیامرزه عزیز لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۳ باز دیر رسیدم... به حق این شبای عزیز ایشالا زود حالشون خوب میشه برمیگردن پیشتون..اللهم اشف کل مریض آمیــــــــن ممنون گندم جان ممنونم از دعای خیرت لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۳ ان شاالله که هرچه زودتر سلامتیشون رو بدست بیارن ممنونم دوست خوبم ممنون از لطفت سلامتی و شادی روزی تو و خانواده ات لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۳ ممنون مهدی جان سلامتس روزی همه دوستان و خانواده ات لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۳ اللهم اشفع کل مریض:icon_gol: :icon_gol:ممنون دوست عزیزم ممنون از دعای خیرت لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۳ این شب ها، خیلی خوب حاجت داده میشه...اللهم اشفِ کل مریض ان شاء الله ب زودی سلامتی کاملشونو بدست بیارن ممنونم دوست خوبم سلامتی و شادی روزی خانواده شما لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۳ خدا رو شکر که بهتر شدن از این به بعد بیشتر هواشو داشته باش، بعضی آدما یه دونن، باس دو دستی بچسپی بِشون لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۳ خدا رو شکر که بهتر شدناز این به بعد بیشتر هواشو داشته باش، بعضی آدما یه دونن، باس دو دستی بچسپی بِشون گل گفتی ما همیشه سعی کردیم قدرو بدونیم ولی ایه یه قطره از دریای لایتناهی پدرم نسبت به من نیست خدایا شرکت:icon_gol: ممنون دوست عزیزم توهم یدونه ای لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده