saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۳ واکنش الهام پاوه نژاد به اعدام ریحانه جباری : به مادرم گفتم دیگر تمام شد گفتم همیشه پیش از آن که فکر کنی اتفاق می افتد باید برای روزنامه تسلیتی بفرستیم سلام ای غرابت تنهایی اتاق را به تو تسلیم می کنم چرا که ابرهای تیره همیشه پیغمبران آیه های تطهیرند و در شهادت یک شمع راز منوری است که آن را آن آخرین و آن کشیده ترین شعله خوب می داند. ایمان بیاوریم ایمان بیاوریم به آغاز فصل سرد….فروغ فرخزاد ( عکس تصویر اخرین مسیج من و مادر ریحانه قبل از اتفاق در اولین دقایق این بامداد لعنتی…دیگه خبری نشد اما حالا خبر تلخ تر از هلاهل در صفحات می چرخد… در روزی که باید برای من به یاد ماندنی ترین بود… لعنت به بی رحمی زندگی… اه از درد سینه و چنگی که بر دل می زند….. شعله جان صبر برای دلت واکنش باران کوثری به اعدام ریحانه جباری : نه می خوام توجیه کنم کار کسیو نه زیر سوال ببرم حکمیو ولی اعدام گاهی خیلی سنگینه امروز صبح بر خلاف تلاش های قشر عظیمی از مردم برای نگه داشتن ریحانه ، ریحانه جباری اعدام شد. واکنش لاله صبوری به اعدام ریحانه جباری : رضایت ندادند …تمام شد.. صبر صبر ارزومی کنم برای بازماندگان برای دخترانمان که بیگناه سوختند… خدایا ارامش خدایا صبر ….. واکنش سپیده گلچین به اعدام ریحانه جباری : من سپیده گلچین تا روز اعدام… سنگسار… زندان… سوختگی و کوری ناشی از اسید… با خیانت ها… یا تحقیرها یا واقعه و فاجعه ای دیگر… که گویا باید خودم را برایش آماده کنم… با جگر سوخته از اخبار داغ از دل مادران سرزمینم چه کنم ؟؟؟ واکنش ستاره اسکندری به اعدام ریحانه جباری : پرواز کن ریحانه جبارى.. تا اوج.. به خدا بگو دختران ایران این روزها نفسشان حبس شده از اینهمه وحشت.. به خدا بگو ؛ از من که گذشت دخترکان دیگر را دریاب ..به خدا بگو: ارام کن دل غمدیده مادرم ، شعله پاکروان را.. پرواز کن تا اوج واکنش مهراب قاسم خانی (همسر شقایق دهقان) به اعدام ریحانه جباری : امروز صبح… یه خانواده دلش خنک شد… یه خانواده دلش سوخت واکنش بهاره رهنما به اعدام ریحانه جباری : این روزا به محض اینکه از ایران میام بیرون با خبرای مهلک و ترسناک رو به رو میشم هیچوقت تو چند سال اخیر نشد وقتی از ایران دورم با یک خبر خوب و شوق اون خبر برگردم ،عجیبه دو شبه خواب های نامربوط میبینم وقتم نکردم به قول مامانبزرگم به آب بگم و امروز ریحانه اعدام شد شنیدم و تو سرمای وحشتناک اینجا یخ کردم من به عنوان یک حقوقدان هرگز راجع به حکم قصاص نظری ندادم و هرگز خانواده ای رو قضاوت نکردم اما تا حایی که من میدونم و بارها با هر دو طرف پرونده صحبت کردم پرونده ریحانه نکات ابهام بسیاری داشت چنانچه حقوقدانان و قاضیان در طول این نه سال بهمین دلیل حکم رو به تعویق انداختند به هر حال خانواده ای تا ابد سوخت و خانواده دیگر حتی اگر حق هم داشت تا ابد قضاوت مردم را برای خود خرید به عنوان یک همکار برای خانم شعله پاکروان از صمیم قلیم ارزوی صبوری دارم شاید که در روز محشر حرفهای نکفته ریحانه و شهلا کم نباشد دو پرونده ای که تا همیشه هاله های ابهامش بی شک حتی برای خانواده مقتول ازاردهنده خواهد بود ! پ.ن:زندگی خیلی عجیبه وقتی این عکس رومیگرفتم هرگز فکر نمیکردم عکس این پست باشه پ.ن۲:ارادت عجیبی به امام حسین و این ماه دارم برای همه مادران داغدار صبر حضرت زینب را ارزو میکنم خداوند دل هیچ مادری رو با فرزندش از جا نکنه امیدوارم به حق این ماه عزیز خداوند بارش رحمتش رو از سر سزمینم کم نکن واکنش بهرنگ علوی به اعدام ریحانه جباری : گره اى که می شد با دست باز کرد رو تبدیل به یک گره کور کردیم تا ثابت کنیم که دم ار فرهنگ غنى زدن صرفآ یک لطیفه تلخ است …!! رضایتى که میشد با یک درایتى درکمال آرامش و سکوت صورت بگیره تبدیل به یک موضوع جنجالى و ملى کردیم تا اول از همه خودمان را مطرح کنیم دوم آرامش دو طرف رو به هم بزنیم سوم متن را فداى حاشیه کرده باشیم مگر از این دست اتفاقها اولین بار بوده است جو را خواسته یا ناخواسته طورى طراحى کردیم که خانواده مقتول از ترس اینکه نکند بعد از رضایت این سخن را بارها بشنود که به حتم مقتول قصد تعرض داشته از دادن رضایت صرف نظر کند امروز ” ریحانه ” قربانى رفتار اجتماعى ما شد تا در بین ما نبودن را به بودن با ما ترجیح دهد پ.ن : خوشحال نباشند آنهایى که به این حال بد اجتماعى دامن زدند که فردا نوبت آنهاست ( شب دراز است و قلندر بیدار) واکنش شهره سلطانی به اعدام ریحانه جباری : از دهان واران بوی پای مرگ می آید و آن کس که چهار پایه را میکشد خود حلق آویز می شود واکنش پرستو صالحی به اعدام ریحانه جباری : متاسفم که شعر زنده یاد فریدون مشیری سطر به سطر در کشور ما مصداق پیدا کرده است!!! اعدام، اسیدپاشی، خشونت، ظلم ظلم ظلم ……….. از همان روزی که دست حضرت قابیل گشت آلوده به خون حضرت هابیل از همان روزی که فرزندان آدم زهر تلخ دشمنی در خون شان جوشید آدمیت مرد گرچه آدم زنده بود از همان روزی که یوسف را برادرها به چاه انداختند از همان روزی که با شلاق و خون دیوار چین را ساختند آدمیت مرده بود بعد دنیا هی پر از آدم شد و این آسیاب گشت و گشت قرنها از مرگ آدم هم گذشت ای دریغ آدمیت برنگشت قرن ما روزگار مرگ انسانیت است سینه دنیا ز خوبی ها تهی است صحبت از آزادگی پاکی مروت ابلهی است صحبت از موسی و عیسی و محمد نابجاست قرن موسی چمبه هاست روزگار مرگ انسانیت است من که از پژمردن یک شاخه گل از نگاه ساکت یک کودک بیمار از فغان یک قناری در قفس از غم یک مرد در زنجیر حتی قاتلی بر دار اشک در چشمان و بغضم در گلوست وندرین ایام زهرم در پیاله زهر مارم در سبوست مرگ او را از کجا باور کنم صحبت از پژمردن یک برگ نیست وای جنگل را بیابان میکنند دست خون آلود را در پیش چشم خلق پنهان میکنند هیچ حیوانی به حیوانی نمی دارد روا آنچه این نامردمان با جان انسان میکنند صحبت از پژمردن یک برگ نیست فرض کن مرگ قناری در قفس هم مرگ نیست فرض کن یک شاخه گل هم در جهان هرگز نرست فرض کن جنگل بیابان بود از روز نخست در کویری سوت و کور در میان مردمی با این مصیبت ها صبور صحبت از مرگ محبت مرگ عشق گفتگو از مرگ انسانیت است photokade.com/واکنش-ها-به-اعدام-ریحانه-جباری/ 6 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۳ مطمئن کهنیستم ولی از حرف دوستان اینجور استنباط کردم.اخه دلیلی نداره یه دختر 19 ساله قاتل باشهبعد اینکه در اکثر مواقع و قتل هایی از این دست قضیه به همین شکل هست خودتم داری میگی اکثر مواقع پس نمیشه اینم جزو همون دونست من خودم نمیگم از همه قضیه با خبرم اما واقعا قضاوت هم خوب نیست آدم این روزا چیزی رو که با چشم خودش دیده نباید باور کنه چه برسه به شنیده ها 5 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۳ چیزایی که در این مورد خوندم و شنیدم غیر این بوده وقتی یکاریُ انجام میده خب معلومه بعدش میگه دفاع از خود بوده ... وگرنه طبق شواهد همه چی عکس این حرف هست . 3 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۳ واقعا نمیشه با قطعیت نظر داد، طبق آن چیزی که منتشر شده این قتل برنامه ریزی شده بوده، حتی از قبل سلاح قتل و این چیزا رو خریده بود، اس ام اسش هم موجود بوده، هرچند این شواهد رو نمیشه راحت پذیرفت چون اعتمادی به این سیستم به اون صورت وجود نداره، ما که در جریان اصل ماجرا نیستیم ببینیم چی شده، ولی چیزی که هست اینه که خیلی از این قضیه و نام جباری استفاده تبلیغاتی شد، ، رضایت گرفتن از خانواده مقتول یه بحثه، بی گناه دونستن ریحانه جباری و سعی در مظلوم نمایی هم یه بحث دیگه ست، این دو تا رو با هم قاطی نکنیم. اصل اینکه مجازات قصاص کار درستی هست یا نه هم که خوب مسلما یه مقوله ی جداگانه ست. 4 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۳ چیزایی که در این مورد خوندم و شنیدم غیر این بوده وقتی یکاریُ انجام میده خب معلومه بعدش میگه دفاع از خود بوده ... وگرنه طبق شواهد همه چی عکس این حرف هست . دقیقا همینطوره یکی میگفت الان دارن میان میگن این اسیدپاش ها رو جمع کنید فردا میان تو فیس بوک داد وفریاد که اعدامشون نکنید و حرف از حقوق بشر میزنن مشکل اینه ملت ما هنو تکلیفش با خودش معلوم نیست:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۳ دقیقا همینطورهیکی میگفت الان دارن میان میگن این اسیدپاش ها رو جمع کنید فردا میان تو فیس بوک داد وفریاد که اعدامشون نکنید و حرف از حقوق بشر میزنن مشکل اینه ملت ما هنو تکلیفش با خودش معلوم نیست:icon_pf (34): هر جرمی یه مجازاتی داره اگه قرار باشه هرکسی یه چاقو برداره هر کس خواست بکشه بعد بگه دفاع از خود بود که دیگه هیچ کسی که از سن کم تو فاز و خط اینطور کارا و... هست آینده ای نداره هدفی نداره... --- ببین اول جمع میکنن که کار به اونجاها برسه با این همه دوربینُ و امکانات تصویری 2تا آدمُ که صورتاشون هم پوشیده نبوده رو نتونستن پیدا کنند فعلا لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۳ دقیقا همینطورهیکی میگفت الان دارن میان میگن این اسیدپاش ها رو جمع کنید فردا میان تو فیس بوک داد وفریاد که اعدامشون نکنید و حرف از حقوق بشر میزنن مشکل اینه ملت ما هنو تکلیفش با خودش معلوم نیست:icon_pf (34): ببین یه نسخه رو نمیشه واسه همه پیچید حالا در این مورد کسی اطلاع دقیقی نداره و قطعی نمیشه نظر داد ولی مهمترین مشکل ما اینکه یا سر قله ایم یا تو دامنه ایم هیچوقت تو کمر کوه نیستیم اسید پاشی موضوعش با قصاص این خانوم فرق داره کلا کشور ما تو هرزمینه ای علاقه زیادی به کشت و کشتار داره.کلا باید تا جایی که میشه جلو این کشت و کشتار رو گرفت مخصوصا کسانی که واقعا کارشون عمدی نبوده یه جایی میخوندم زمانی که انقلاب شد یه اقایی بود به نام خلخالی که روحانی بود بعد انقلاب خیلیها رو بی گناه اعدام کرد و میگفت اینا ضدانقلابن و بعد معلوم شد که بیگناهن الانم تا حدودی داره همین اتفاق میفته لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۳ هر جرمی یه مجازاتی داره اگه قرار باشه هرکسی یه چاقو برداره هر کس خواست بکشه بعد بگه دفاع از خود بود که دیگه هیچ کسی که از سن کم تو فاز و خط اینطور کارا و... هست آینده ای نداره هدفی نداره... --- ببین اول جمع میکنن که کار به اونجاها برسه با این همه دوربینُ و امکانات تصویری 2تا آدمُ که صورتاشون هم پوشیده نبوده رو نتونستن پیدا کنند فعلا نمیدونم اصن این طرفداری ها از چی نشات میگیره این دوربیناشون که فکرکنم باتریهاشون تموم شده 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۳ ببین یه نسخه رو نمیشه واسه همه پیچیدحالا در این مورد کسی اطلاع دقیقی نداره و قطعی نمیشه نظر داد ولی مهمترین مشکل ما اینکه یا سر قله ایم یا تو دامنه ایم هیچوقت تو کمر کوه نیستیم اسید پاشی موضوعش با قصاص این خانوم فرق داره کلا کشور ما تو هرزمینه ای علاقه زیادی به کشت و کشتار داره.کلا باید تا جایی که میشه جلو این کشت و کشتار رو گرفت مخصوصا کسانی که واقعا کارشون عمدی نبوده یه جایی میخوندم زمانی که انقلاب شد یه اقایی بود به نام خلخالی که روحانی بود بعد انقلاب خیلیها رو بی گناه اعدام کرد و میگفت اینا ضدانقلابن و بعد معلوم شد که بیگناهن الانم تا حدودی داره همین اتفاق میفته ببین ساغر جان ما داریم همه چیزو با هم قاطی میکنیم این الان بحثش با اون چیزی که شما میگی کاملام تفاوته به قول مینا جون نمیشه هرکسی میخواد یه چاقو بگیره دستش و یکی رو بکشه و بگه دفاع از خود بود اینطور که سنگ روی سنگ بند نمیشه بحث من این نیست بحث من اینه که الان ما واقعا داریم از چی دفاع میکنیم؟ از چیزی که نمیدونم درست جریانش چیه؟ به نظرت این درسته؟ 1 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۳ لینکی داری ازاین شواهد؟چون اونچه ک تو خبرگذاریا هستش همهجوره این قضیه تجاوز رو نفی کرده و هزارویک دلیل براش اورده ب گفته خودشون مادرش تو مصاحبه با bbc گفته گفته بودن اگه اعتراف کنه رضایت میدن در واقع سناریو همیشگی اعتراف گیری ، با این حال هیچی معلوم نیست ، در مجموع منابع داخلی رو قبول ندارم جز برخی 3 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۳ ببین ساغر جانما داریم همه چیزو با هم قاطی میکنیم این الان بحثش با اون چیزی که شما میگی کاملام تفاوته به قول مینا جون نمیشه هرکسی میخواد یه چاقو بگیره دستش و یکی رو بکشه و بگه دفاع از خود بود اینطور که سنگ روی سنگ بند نمیشه بحث من این نیست بحث من اینه که الان ما واقعا داریم از چی دفاع میکنیم؟ از چیزی که نمیدونم درست جریانش چیه؟ به نظرت این درسته؟ اره درسته نمیشه هر کی یه چاقو دستش بگیره و هرکاری میخواد بکنه.بعضی قصاص ها واقعا حقه اینو خودمم گقتم تو یه پست دیگه ما داریم از این دفاع میکنیم که اگه اون دختر واقعا برای دفاع از شرفش اون کارو کرده نباید اعدام میشده اگه غیر از اینه که ما قاضی نیستیم و نمیتونیم حکم کنیم و اطلاع دقیقی هم نداریم. لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۳ اره درسته نمیشه هر کی یه چاقو دستش بگیره و هرکاری میخواد بکنه.بعضی قصاص ها واقعا حقه اینو خودمم گقتم تو یه پست دیگهما داریم از این دفاع میکنیم که اگه اون دختر واقعا برای دفاع از شرفش اون کارو کرده نباید اعدام میشده اگه غیر از اینه که ما قاضی نیستیم و نمیتونیم حکم کنیم و اطلاع دقیقی هم نداریم. هنوز هیشکی نتونست این اگه رو ثابت کنه پس مجبوریم سکوت کنیم 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۳ بازتاب گسترده اعدام ریحانه جباري در جهان کد مطلب : 58904 گروه حوادث: اعدام ریحانه جباري در رسانه هاي جهان بازتاب وسيعي داشته و واكنش هاي برخي كشورها را نيز به دنبال داشت. [TABLE=align: center] [TR] [TD] [/TD] [/TR] [/TABLE] بسياري از شبكه هاي خبري تلويزيوني معروف و پربيننده جهان اين خبر را در بخش هاي پربيننده خود پوشش دادند. شبکه تلویزیونی سی ان ان با پخش تصویری از ریحانه جباری خبر اعدام وی را اعلام کرد و گفت: این زن 26 ساله که به اتهام قتل اعدام گردید، در دادگاه گفته بود مقتول که یک افسر اطلاعاتی بوده قصد تجاوز به او را داشته است. ریحانه جباری پس از سالها حبس، در زندان حلق آویز شد. خبرگزاری فرانسه هم از واشنگتن گزارش داد که دولت آمریکا اعدام یک زن جوان زندانی در ایران را به شدت محکوم کرد. وزارت خارجه آمریکا و همچنین اتحادیه اروپا پیش تر از ایران خواسته بودند حکم اعدام این زن جوان را متوقف کند. عفو بين الملل هم، چنين واكنشي نشان داد و معاون عفو بینالملل گفت: خبر مرگ ریحانه مایوسکننده و بهشدت دردناک است. 2 لینک به دیدگاه
amin202 13418 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۳ کسانی که از ماجرا اطلاعی ندارند میتونن از لینک زیر اطلاعات کامل رو از پرونده ریحانه جباری و همینطور متن وصیت نامه ریحانه رو بدست بیارن: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بیچاره رو بعد بازداشت بدون حضور وکیلش 2ماه تو حبس نگر داشتن....اطلاعات است دیگر... :| [h=2]متن وصیت نامه:[/h] شعله جان ،امروز فهمیدم که چه اتفاقی افتاده؛ فهمیدم حالا دیگر در نوبت اجرای حکم قصاص قرار گرفته ام. از تو گله دارم که چرا خودت به من نگفتی که به آخرین صفحه ی کتاب زندگی ام رسیده ام. به نظر تو این حق من نبود که بدانم؟! تو که میدانی چقدر از غمگین بودنت شرم زده ام، چرا فرصت عذر خواهی و یا بوسیدن دست خودت و بابا را برایم کوتاه تر کردی؟! دنیا به من اجازه ی نوزده سال زندگی را داد، آن شب شوم میباید من کشته میشدم، جسدم در گوشه ای از شهر می افتاد و بعد از چند روز نگرانی، پلیس شما را برای شناسایی ام به پزشکی قانونی می برد و تازه آنجا می فهمیدید که به من تجاوز هم شده! قاتل هرگز پیدا نمیشد زیرا ما زر و زور آن ها را نداریم و همه ی شما رنجور و شرمزده به زندگیتان ادامه میدادید، چند ماه یا چند سال بعد هم دق میکردید و تمام! اما با آن ضربه ی لعنتی قصه عوض شد, جسدم نه در بیابان ها که در گور زندان اوین و بند های بالا و پایین و انفرادی و حالا در زندان گور مانند شهر ری رسیده است. اما تصلیم سرنوشت باش و هرگز گلایه نکن! تو بهتر از من می دانی مرگ پایان زندگی نیست! تو یادم دادی هر انسانی به دنیا می آید تا تجربه ای کسب کند و درسی یاد بگیرد و با هر تولد رسالتی بر دوش انسان گذاشته می شود. من یاد گرفتم که گاهی باید جنگید. یادت هست داستان نیچه ی فیلسوف را برایمان میگفتی که به مرد گاری چی که به اسبش شلاق میزد اعتراض کرد و صاحب اسب شلاق را به سر و صورت نیچه کوبید و در نهایت به مرد سنجابی. تو میگفتی او به همه یاد داد که در راه خلق یک ارزش باید ایستاد، حتی اگر بمیری ! تو به ما یاد داد دادی که در گیرو دار مدرسه، دعوا ها و چقولی های کودکانه باید خانم بود . یادت هست چقدر روی رفتار ما تاکید داشتی؟!تجربه ات غلط بود! وقتی به حادثه پرت شدم آموزشم کمکی به من نکرد.رفتار آرامم در دادگاه مرا به خونسردی در قتل و جنایت کار بی رحم بودن متهم کرد.اشک نریختم،التماس نکردم و کولی وار هوار نزدم.چون به حمایت قانون اطمینان داشتم اما متهم شدم به بی تفاوتی در برابر جنایت. می بینی! من که حتی پشه ها را نمی کشتم و سوسک را با شاخکش بیرون می انداختم،شدم جانی،آن هم با قصد قبلی!رفتارم با حیوانات تمایل به پسر بودن تعبیر شد و قاضی حتی به خودش زحمت نداد که توجه کند هنگام حادثه ناخن هایم بلند و سوحان کشیده بود و بی توجه به این گفت که من بوکسر بوده ام . چه خوش خیال بودیم که از قضات توقع عدل و داد داشتیم.او هرگز ار خود نپرسید که آیا دست هایم ضمختی ورزشکاران به خصوص ورزشی مثل بوکس را ندارد.در این کشور که تو عشقش را در دلم کاشتی هیچ کس مرا نخواست و هیچ کس حمایتم نکرد،وقتی زیر ضربه های بازجو فریاد میزدم و رکیک ترین الفاظ را می شنیدم.وقتی آخرین نشانه ی زیبایی را از خودم دور کردم و مو هایم را تراشیدم جایزه گرفتم،یازده روز انفرادی ! شعله جان گریه نکن به چیز هایی که از من میشنوی! من همان روز های اول در آگاهی وقتی پیر دختری به اسم مامور آگاهی ار خجالت نا خن هایم در آمد،فهمیدم زیبایی چیزی نیست که مطلوب این دوره باشد, زیبایی ظاهر , زیبایی افکار و آرزو ها ,زیبای خط ،زیبایی چشم و بینش و حتی داشتن صدایی خوش. مادر عزیزم،جهان بینی من عوض شده و تو مسئولش نیستی.حرفهایم تمامی ندارد و همه را به کسانی داده ام تا اگر زمانی دور از چشم تو و بی خبر اعدامم کردند، به تو برسانند.من ارثیه ی کاغذی فراوانی برایت گذاشته ام .اما قبل از مرگ چیزی می خواهم که تو باید با تمام توان از هر راهی که می توانی برایم فراهم کنی.در واقع این تنها چیزیست که از این دنیا،کشور و از تو می خواهم.می دانم برای این کار نیاز به زمان داری به همین دلیل این بخش از وصیت نامه ام را زودتر به تو می گویم.تو را به خدا اشک نریز و گوش کن! از تو می خواهم به دادگاه بروی و تقاضایم را بگویی.از داخل زندان امکان نوشتن چنین نامه ای را که به تایید رئیس زندان برسد،ندارم و تو باید یکبار دیگر برایم عذاب بکشی.این تنها چیزیست که اگر برایش التماس کنی ناراحتم نمی کند،هر چند بارها به تو گفته ام برای نجاتم از اعدام التماس نکن. مهربان مادرم،شعله جانم،عزیزتر از جانم، نمی خواهم زیر خاک بپوسم.نمی خواهم چشم یا قلب جوانم خاک شود.التماس کن که ترتیبی داده شود که به محض دار زدنم، قلب ،کلیه،چشم،کبد ،استخوانها و هرچه که قابل پیوند زدن است از بدن جدا و به کسی که نیاز دارد هدیه شود.نمی خواهم گیرنده ی عضو نامم را بداند،گلی برایم بخرد یا حتی فاتحه ای برایم بخواند.از صمیم قلب می گویم نمی خواهم قبری داشته باشم که تو خاکسترنشینش باشی.نمی خواهم سیاهپوشم شوی.همه ی تلاشت را بکن تا فراموش کنی روزهای سخت را.مرا به دست باد بسپار. دنیا مرا دوست نداشت ،سرنوشت مرا نمی خواست و اکنون من تسلیم محضم و با آغوش باز از مرگ استقبال می کنم.چرا که در دادگاه خداوند متهم می کنم مامورین آگاهی را،متهم می کنم بازپرس شاملو را،متهم می کنم قاضی تردست و قضا دیوان عالی کشور را،کسانی که بی دریغ کتکم زدند و در آزار فروگذار نکردند.من در دادگاه خالق هستی متهم می کنم دکتر سربندی را،متهم می کنم قاسم شعبانی را و تمام کسانی را که بی توجه یا به دروغ یا از روی ترس حق مرا ناحق کردند و توجه نکردند که گاهی آنچه واقعیت به نظر می رسد با حقیقت متفاوت است. شعله ی دل نازکم،در جهان دیگر،در سرای باقی، من و تو شاکی هستیم و دیگران متهم.تا خدا چه خواهد.دلم می خواهد در آغوشت باشم تا بمیرم. دوستت دارم، ریحانه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۳ به گزارش برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ، به نقل از دادسرای تهران در پی انتشار مطالبی در برخی سایتهای خبری در خصوص پرونده موضوع محکومیت ریحانه جباری ملایری فرزند فریدون و با عنایت به اجرای حکم قصاص نفس در خصوص وی در تاریخ 3 آبان امسال، پایگاه اطلاع رسانی دادستانی تهران به منظور تنویر افکار عمومی، شرحی از پروندهی قضایی نامبرده را به شرح زیر اعلام می کند: در پی گزارش ارتکاب یک فقره قتل عمد فردی به نام مرحوم مرتضی عبدالعلی سربندی در تاریخ شانزدهم تیرماه سال 1386 و پس از کشف تلفن همراه مقتول و دسترسی به آخرین تماس وی با فردی به نام ریحانه جباری، نامبرده به عنوان مظنون ارتکاب قتل تحت تعقیب قرار میگیرد. با مراجعه ماموران به محل اقامت ریحانه جباری، از منزل او یک عدد کارد آشپزخانه آغشته به خون و جلد آن و یک عدد روسری آغشته به خون کشف میگردد. ریحانه جباری متولد 1366 در تمام مراحل تحقیق نزد ضابطان، بازپرس و دادگاه به ارتکاب قتل از سوی خود اقرار نموده و برای توجیه اقدام خود مدعی شده بود مرحوم قصد تجاوز به وی را داشته، این در حالی است که: 1 - اظهارات بعدی متهمه خلاف این ادعا را ثابت نموده است؛ 2 - محل اصابت ضربه کارد به مرحوم (میان دو کتف) نشان از آن دارد که قتل در حالت دفاع نبوده است. گزارش معاینه جسد در سراسر بدن و دستها آثار ضرب و جرح را گواهی کرده است. در پشت تنه یک بریدگی عرضی به طول هشت سانتیمتر، در سمت راست ناحیه میانی خلف تنه و فاصله دو سانتی متر از خلف وسط و هشت سانتیمتری در استخوان کتف راست دیده شده است؛ 3 - خریدن کارد به منظور ارتکاب قتل، پیش از حادثه حکایت از سبق تصمیم ریحانه جباری بر قتل دارد. در بازرسی از منزل متهمه، جلد مقوایی کارد آشپزخانه کشف میشود که نشان میدهد آلت قتاله را خود خریداری کرده است. وی به خرید کارد آشپزخانه دو روز پیش از جنایت اقرار کرده است؛ 4 - مفاد پیامک ارسالی از سوی ریحانه جباری برای دوست خود مبنی بر این که قصد کشتن فردی را دارد، دلالت بر سبق تصمیم وی برای قتل و نیز کذب بودن ادعای دفاع در مقابل تجاوز است. قاتل در تاریخ 13 تیر 86 (سه روز پیش از ارتکاب قتل)، با ارسال پیامکی به یکی از دوستان خود نوشته است: «فکر کنم امشب بکشمش»؛ 5- ساکنان مجتمع محل ارتکاب جنایت اظهار داشتهاند که با شنیدن سر و صدا، بیرون آمده و مشاهده کردهاند مقتول در حالی که زخمی و خونآلود بوده، با فریاد «دزد دزد» از طبقه پنجم به پایین آمده و در جلوی واحد طبقهی سوم بیهوش میشود. این در حالی است که در صورت صحت ادعای قاتل، موجبی برای فرار وی نبوده و نامبرده میبایست با ایجاد سر و صدا، همسایگان را آگاه میکرده و با حضور آنها احساس امنیت مینموده است؛ 6- درب آپارتمان از نظر قفل فاقد تخریب بوده و این امر نشان میدهد که قصد تجاوزی در میان نبوده است. متهم در خصوص بسته بودن درب و عدم امکان فرار میگوید: «در ابتدای ورود درب را باز گذاشتم. ولی او بعد از آمدن به سمت من درب را بست، اما قفل نکرد»؛ متعاقبا در ادامه تحقیقات ریحانه جباری مدعی گردیده قتل از ناحیه فردی به نام شیخی برنامهریزی شده بود. متهمه همچنین مدعی گردیده که پس از ایراد ضربه به پشت مقتول، شیخی وارد خانه شده و با مقتول درگیر شده است. وی میگوید: «شیخی فقط دنبال مدارکی در منزل مقتول می گشته و نقشی در قتل نداشته است». در این راستا بازپرس اقدامات بسیاری را در جهت شناسایی شخص مذکور به عمل آورده و پس از شناسایی افرادی با نامهای مشابه و مواجهه حضوری بین ریحانه جباری با آنها، در نهایت جباری با اعلام این که افراد مذکور را نمیشناسد، اقرار نموده که اظهاراتش در خصوص فردی به نام شیخی صرفاً به منظور انحراف مسیر پرونده بوده است. گرچه ادعای ریحانه جباری در خصوص شیخی به هیچ وجه اثبات نشده و در مرحلهای نیز توسط محکوم انکار گردیده، اما با فرض صحت موضوع ، وی نقش نامبرده را صرفاً حضور در محل جنایت اعلام کرده و به صراحت ارتکاب قتل به تنهایی از ناحیه خود را پذیرفته است. متهمه اقرار نموده برای قتل از پیش کارد تهیه کرده بود. همچنین فروشندهی کارد ضمن مواجهه حضوری با جباری، او را شناسایی کرده بود. در ادامه تحقیقات صاحب کار و همکاران متهمه به دروغگو بودن وی اذعان نموده و گفتهاند در روز وقوع قتل اعلام کرد که پدرش یک اتومبیل تویوتا کمری خریده این درحالی است که خودروی مذکور متعلق به مرحوم بوده است. آنها وی را فردی دروغگو توصیف کرده اند که دوست داشت خود را بزرگتر از آنچه که هست نشان دهد. پس از انجام تحقیقات توسط بازپرس ویژه قتل و برگزاری جلسات رسیدگی در دادگاه کیفری استان، دادگاه نهایتاً با اعلام ختم رسیدگی با احراز اتهام قتل عمد، ریحانه جباری را به قصاص نفس محکوم نمود که رای صادره از سوی شعبهی 27 دیوانعالی کشور نیز ابرام گردید. نظر بر این که طی چند ماه اخیر و پس از قرار گرفتن پرونده در مرحلهی اجرا، قاتل ادعاهای قبلی خود را که در جهت احراز صحت یا سقم آنها، تحقیقات بسیاری صورت گرفته و برای مدت زمان طولانی نیز پرونده را از مسیر اصلی منحرف نموده بود، بار دیگر مطرح کرده و به این طریق تلاشی وافر در جهت مظلومنمایی و ایجاد شائبهی اشتباه در صدور حکم صورت داد، اعلام میگردد تمامی ادعاهای فوق در جریان پرونده بررسی شده و کذب بودن آنها در مراحل مختلف دادرسی توسط بازپرس، قضات دادگاه کیفری استان (پنج نفر) و قضات دیوان عالی کشور احراز گردیده است. بهرغم موارد فوق این دادستانی در جهت حصول سازش و کسب رضایت اولیای دم تلاش نموده و با وجود برگزاری جلسهای با حضور اولیای دم و قاتل و خانوادهی وی، اولیای دم در نهایت خواستار اجرای حکم قصاص شدند که حکم صادره سحرگاه روز جاری به موقع اجرا گذارده شد. من کلی میگم قصاص زیبا نیست بخشش از قصاص خیلی زیبا تره ولی من با توضیحاتی که خوندم از متن بالا متوجه شدم ایشان با قصد قبلی اینکارو کرده بوده 4 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۳ ديروز ما بهشت زهرا بوديم.. منتهي پليسهاي امنيتي انقدر ريخته بود.. كه اجازه نميدادن.. وارد حريمي كه بودن مردم بشن...سريع هم مراسم رو تموم كردن..البته مراسمي هم نبود/:icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۳ اعدام راه چاره نيست... كسي كه قتلي انجام ميده.. من با اين خانوم كاري ندارم.. قتلهايي كه خيلي بي رحمانه به حد فجيح ميكشن.. بايد انقدر زجر كششون كنن تا جون بدن.. اعدام كردن فايده نداره...فرتي طرفو دار ميزنن... كسي قسمتش باشه .. زنده ميمونه.. 1 لینک به دیدگاه
sara kia 3158 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۳ شاید این قضیه انقدر رسانه ای نمیشد راحت تر رضایت میدادن نمیدونم به هر حال یه سرنوشت غم انگیز دیگه تو یه کشور غم انگیز... هرچی زمان میگذره بیشتر و بیشتر تو غم دست و پا میزنیم. خدا هر دوشون رو بیامرزه. 4 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۳ خدابیامرزتش... حالا قاتل باشه, قاتل نباشه... مهم اینه انسان بود.. هموطن بود.. خدارحمتش کنه... 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۳ گروه حوادث: به دنبال برخی سوالاتی که درباره پرونده ریحانه جباری وجود دارد، عبدالصمد خرمشاهی كه تا اردیبهشت سال ۹۳، وکیل ریحانه بود در گفتگو با خبرآنلاین در اين باره توضيحاتي داده است كه می خوانید؛ [TABLE=align: center] [TR] [TD] [/TD] [/TR] [/TABLE] پرونده ریحانه جباری چگونه پیش رفت؟ شما از چه زمانی وکیل او شدید؟ در جلسه اول دادگاه که وکلای دیگری دفاع از ریحانه جباری را انجام دادند، نظریه پزشکی قانونی درباره حالات روانی ریحانه را خواسته بودند. جلسه دوم که به صدور رای منجر شد، من وکیل بودم. آن موقع روند دادرسی طولانی شده بود، چون تحقیقات زیادی انجام شد. بر مبنای محتویات پرونده و اظهاراتی که ریحانه عنوان کرده بود، دفاعیات لازم صورت گرفت و چارچوب دفاعیات هم براساس دفاع مشروع او بود. ضمن این دفاعیه، نکته ای در پرونده تصریح کرده بودم؛ به فرض عدم پذیرش دفاع مشروع، موضوع پرونده با بندهای سه گانه ماده ۲۰۶ قانون مجازات اسلامی سابق قابلیت انطباق نداشته و می توانست از شمول قتل عمدی خارج شود، چون ضربه در منطقه حساس بدن نبوده و مرحوم سربندی بعد از ساعت ها خونریزی فوت کرده بود. پس صرف داشتن آلت قتاله نمی توانست قتل عمدی را ثابت کند. به هرحال دادگاه حکم بر قصاص داد و دفاع مشروع را نپذیرفت. به دنبال درخواست اینجانب، پرونده به دیوان عالی کشور رفت. حکم تایید شد. در ادامه یک بار تقاضای اعمال ماده ۱۸ و یک بار نیز اعاده دادرسی شد. بعد از پایان جلسه صلح و سازشی که در اردیبشهت ۹۳ با حضور تعدادی از هنرمندان صورت گرفت، با توجه به اظهاراتی که در آن جلسه اولیای دم عنوان کرده بودند، مجددا بار دیگر تقاضای اعاده دادرسی شد که این بار هم پذیرفته نشد. در پنج ماه آخر، فرد دیگری وکیل او شد. چرا شما از پرونده کنار رفتید؟ به چند دلیل؛ اقدامات قانونی و حقوقی پایان یافته تلقی می شد، پرونده نیز به اجرای احکام ارسال شده بود و ظاهرا امکان هیچ گونه اقدام قانونی دیگری وجود نداشت، همچنین حواشی پرونده و جنجال های پیرامون آن امکان صلح و سازش با خانواده سربندی را مشکل می کرد. توصیه های من نیز در این رابطه یعنی گرفتن رضایت در فضای دور از جنجال، موثر واقع نشد. سپس ریحانه جباری، بنده را از وکالت خود عزل کرد. همچنین در همان زمان بنده از وکالت ریحانه جباری استعفا کردم. ضمن اینکه اقدامات وکلای بعدی پرونده نیز، برخلاف نظریات بنده بود که معتقد بودم روش آنها فضای صلح و سازش را مشکل تر می کرد. البته امکان اقدام وکالتی دیگری هم وجود نداشت. غیر از اینها چون تمایلی به ورود بعضی از گروه ها و یا افراد و اشخاصی که به ظاهر دم از حمایت از ریحانه می زدند و در واقع برای شهرت خود اقدام می کردند، نداشتم و معتقد بودم این گونه اقدامات حاصلی جز ایجاد ناراحتی برای خانواده مقتول ندارد، از پرونده کنارگیری کردم و از اردیبهشت ۹۳ اقدام دیگری در این پرونده انجام ندادم. بسیاری معتقدند ورود نامناسب رسانه ها و مخصوصا رسانه های فارسی زبان خارج از کشور به این پرونده موجب شد که خانواده مرحوم سربندی رضایت ندهند و اصرار به قصاص داشته باشند. نظر شما چیست؟ ما نمی توانیم جلوی رسانه ها را بگیریم. اما رسانه ها و کمپین ها راه خودشان را خواهند رفت و به تقاضای کسی کار خود را متوقف نخواهند کرد. اما مهم این است که انعکاس مطالب و حمایت از محکوم به قصاص باید نشات گرفته از اخبار صحیح و به دور از هر گونه بیان احساسی باشد. رسانه ها آیینه افکار جمعی هستند. آنها زمانی می توانند اخبار را به درستی انعکاس دهند که از طریق منابع موثق، اخبار صحیح را گرفته باشند. با توجه به اینکه این پرونده قتل از مسیر عادی خود خارج شد، و حواشی ایجاد شده پیرامون آن، وضعیت دیگری به پرونده داد، به نظر می رسد همین گونه رفتارهای ناصحیح و اعلام مواضع نادرست و احساساتی و ارتباط دادن پرونده به مسائل دیگر، اولیای دم را برای قصاص، مصممتر کرد. خانواده ریحانه بسیار بر دفاع مشروع او تاکید می کردند. آیا سناریویی در کار بود؟ آنچه که طبیعی است، فرد غریق، برای نجات خود به هرچیزی چنگ می زند. خانواده ریحانه نیز از این قاعده مستثنی نبودند، آنها می خواستند به هر شکل ممکن جلوی قصاص ریحانه گرفته شود. بنده شخصا با این قضیه موافق نبودم. به جهاتی که عرض کردم. شاید اگر پیرامون این پرونده مواضع تندی اتخاذ نمی شد، خانواده سربندی، آمادگی برای صلح و سازش داشتند. نام فرد سومی به اسم شیخی هم در مواردی مطرح شده است. نه در دادسرا و نه در دادگاه وجود و هویت فرد سوم ثابت نشده است، به همین دلیل پرداختن به این قضیه محمل قانونی ندارد. گفته شده ریحانه در پیامکی به دوستش گفته که قصد کشتن کسی را دارد و یا به دوستانش گفته پدرش برای او ماشین خریده. این ماجراها درست بود؟ جدا از این مسائل، ریحانه از خودش دفاع کرده بود. بر فرض عدم دفاع مشروع، به نظر می رسید با توجه به اوضاعی که عرض کردم، علی الاصول، تنها ضربه ای که ریحانه با چاقو به جای غیر حساس بدن (کتف) مقتول وارد کرده بود، نمی توان موضوع را از مصادیق قتل عمد تعریف کرد. اما با توجه به مختومه شدن پرونده و اجرای حکم، دیگر هرگونه بحثی در ماهیت پرونده، عادلانه بودن یا غیر عادلانه بودن دادنامه، وجاهت قانونی ندارد. انگیزه ریحانه از قتل چه بود؟ خودش می گفت دفاع از ناموسش. چرا چاقو همراهش بود؟ ریحانه در بازپرسی پاسخ داده بود به توصیه مرحوم سربندی، برای دفاع از خودش چاقو خریده بود. آن روزی که به دعوت مرحوم سربندی، به دفتر مقتول رفته بود، احتیاط کرده بود و چاقو با خودش برده بود. ریحانه چه مدت با مرحوم سربندی ارتباط داشت؟ مدت زیادی رابطه وجود نداشته است. آدم باهوشی بود؟ به هرحال، آدم کم هوشی نبود. هوش متوسطی داشت. و با توجه به نظر پزشکی قانونی مشکل خاصی نداشت. از سوی کسی اغفال نشده بود؟ نه، چنین چیزی اصلا ثابت نشد. دلیل اطاله دادرسی چه بود؟ فشار روی خانواده ریحانه بود؟ اطاله دادرسی نبود. به دلیل اعتراضاتی که ما کردیم، تا نهایی شدن حکم، زمان زیادی صرف شد. به هر حال پرونده روال منطقی اش را طی کرد. اگر هم چند سال طول کشید، به واسطه اعتراضاتی بود که داشتیم. اگر با خانواده سربندی بهتر برخورد می شد، امکان رضایت وجود داشت؟ این احتمال وجود داشت. من از قبل پیش بینی می کردم پرداختن رسانه ها، مخصوصا رسانه های فارسی زبان خارج از کشور به این موضوع که اشراف کاملی به پرونده نداشتند، ممکن است ابهاماتی ایجاد کند و باعث ناراحتی خانواده سربندی شود و نهایتا نتیجه معکوس بدهد. به همین خاطر به خانواده جباری توصیه کردم در این باره محتاطانه عمل کنند. افراد مختلفی تلاش می کردند که ریحانه جباری اعدام نشود. حتی پای آقای پورمحمدی، وزیر دادگستری هم به میان آمد. قوه قضاییه تلاشی برای اجرا نشدن حکم قصاص ریحانه کرد؟ قصاص حق الناس است و قوه قضاییه هم نمی تواند در آن ورود کند. اینجا فقط جنبه عمومی جرم مربوط به قوه قضاییه می شود. اما از حق نگذریم؛ مسوولان دادسرای امور جنایی، برای صلح و سازش تلاش زیادی کردند و تا لحظه آخر هم ادامه داشت. اما قصاص حق الناس است و برخلاف حرفهایی که زده می شود و می گویند قوه قضاییه می توانست جلوی اجرای حکم را بگیرد، من می گویم اینگونه نیست. چون بحث حق الناس است و مربوط به اولیای دم می شود. من فکر می کنم قوه قضاییه نهایت تلاش خودش را کرد که این قضیه ختم به خیر شود. حتی با وجود حرف ها و تلاش های آقای پورمحمدی در روزهای آخر، اما اولیای دم، اصرار بر قصاص داشتند. اما اگر رضایت می دادند، پیام خوبی به جامعه داده می شد. بهارنیوز 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده