Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۳ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ، 7 سال پیش بود که ریحانه جباری در سن 19 سالگی مردی به نام سربندی را با ضربات چاقو به قتل رساند. علیرغم ادعاهای این متهم مبنی بر دفاع از خود، هیچگاه ادعاهایش در دادگاه به اثبات نرسید و پس از صدور حکم قصاص در دادگاه کیفری به اتهام قتل عمد، دیوانعالی کشور نیز حکم دادگاه بدوی را تأیید کرد. با وجود کشوقوسهای فراوان و تلاشهای بسیاری که از سوی واحد اجرای احکام دادسرای امور جنایی و حتی تعدادی از مسئولان برای جلب رضایت خانواده مرحوم سربندی انجام شد، اما اولیایدم سربندی در نهایت حاضر به گذشت نشدند و ریحانه جباری سحرگاه امروز در زندان رجاییشهر کرج به دار آویخته شد. 13 لینک به دیدگاه
amin202 13418 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۳ امیدوارم عزیز از دست رفته اولیای دم زنده شده و از تصمیمی که بجای خدا گرفتن نهایت تشکر رو بکنه... 9 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۳ امیدوارم عزیز از دست رفته اولیای دم زنده شده و از تصمیمی که بجای خدا گرفتن نهایت تشکر رو بکنه... و اگر دختری مورد تجاوز قرار گرفت یه موقع از خودش دفاع نکنه اگر دختری روش اسید ریخته شد از مجنی حتما تشکر هم بکنه 7 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۳ هر چی دوست دارید میتونید بهم بگید ولی اگر مادر باشی میفهمی داغ جوون چیه اگر پدر باشی میفهمی جوونت رو پر پر کنن چه زجری داره یکم از این دید نگاه کنید خدا اون روز رو نیاره یه مادر داغ جوونش رو ببینه منه مادر حاضرم جای بچم بمیرم ولی ولی اگر گوشه لب فرزندم توسط یکی خونی بریزه تا مقابله به مثل نکنم هرگز آروم نمیگرم دوباره تاکید میکنم:تا زمانی ک مجردی این حس رو ندارین ولی وقتی پدر و مادر بشین حرفم رو با تمام وجود درک میکنید 9 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۳ راستی من چند وقت پیش رفتم تو سایت دادستان پرونده کامل توضیح داده شده بور اینی ک اول منم مثل شما فکر کردم تجاوز بوده نبوده این آقای مقتول با ایشون دوست بوده نامزدش هم اس ام ایهای یواشکیش رو تو گوشیش دیده بود اگر لینکش و پیدا کنم میذارم 10 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۳ هر چی دوست دارید میتونید بهم بگید ولی اگر مادر باشی میفهمی داغ جوون چیه اگر پدر باشی میفهمی جوونت رو پر پر کنن چه زجری داره یکم از این دید نگاه کنید خدا اون روز رو نیاره یه مادر داغ جوونش رو ببینه منه مادر حاضرم جای بچم بمیرم ولی ولی اگر گوشه لب فرزندم توسط یکی خونی بریزه تا مقابله به مثل نکنم هرگز آروم نمیگرم دوباره تاکید میکنم:تا زمانی ک مجردی این حس رو ندارین ولی وقتی پدر و مادر بشین حرفم رو با تمام وجود درک میکنید من خودم اگه پسری داشته باشم که به دختری تجاوز کنه خودم با دستای خودم طناب دار رو میندازم گردنش اینو شک ندارم 8 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۳ mobile.tasnimnews.com/fa/خبر/1393/01/01/539016 7 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۳ من خودم اگه پسری داشته باشم که به دختری تجاوز کنه خودم با دستای خودم طناب دار رو میندازم گردنش اینو شک ندارم بله قبول دارم ولی در آخر اعتراف ریحانه جباری قتل عمد بوده 6 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۳ بله قبول دارم ولی در آخر اعتراف ریحانه جباری قتل عمد بوده چیزی در این زمینه نشنیدم ولی شواهد نشون میده تجاوز بوده 6 لینک به دیدگاه
amin202 13418 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۳ هر چی دوست دارید میتونید بهم بگید ولی اگر مادر باشی میفهمی داغ جوون چیه اگر پدر باشی میفهمی جوونت رو پر پر کنن چه زجری داره یکم از این دید نگاه کنید خدا اون روز رو نیاره یه مادر داغ جوونش رو ببینه منه مادر حاضرم جای بچم بمیرم ولی ولی اگر گوشه لب فرزندم توسط یکی خونی بریزه تا مقابله به مثل نکنم هرگز آروم نمیگرم دوباره تاکید میکنم:تا زمانی ک مجردی این حس رو ندارین ولی وقتی پدر و مادر بشین حرفم رو با تمام وجود درک میکنید شقی جان...دادن جون و گرفتنش دست خداست...شما از آینده خبردار نیستی که؟! شاید همونی که اعدام میشه تو آینده نقشی داشته باشه که کشور یا حتی دنیا رو متحول کنه... بهترین کار اینه که در مواردی همچون قتل حبس ابد ببندن.چیزی که تو ممالک پیشرفته نهادینه شده و جلوی خیلی از جنایات رو میگیره. چه چیز این صحنه دل داغ دیده رو آروم و عبرتی برای جامعه میشه؟ به نظرت ترس از اینکه تا آخر عمرت گوشه زندان بمونیُ بپوسی اثر بازدارنده بیشتری داره یا اعدام؟ 10 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۳ شقی جان...دادن جون و گرفتنش دست خداست...شما از آینده خبردار نیستی که؟!شاید همونی که اعدام میشه تو آینده نقشی داشته باشه که کشور یا حتی دنیا رو متحول کنه... بهترین کار اینه که در مواردی همچون قتل حبس ابد ببندن.چیزی که تو ممالک پیشرفته نهادینه شده و جلوی خیلی از جنایات رو میگیره. چه چیز این صحنه دل داغ دیده رو آروم و عبرتی برای جامعه میشه؟ به نظرت ترس از اینکه تا آخر عمرت گوشه زندان بمونیُ بپوسی اثر بازدارنده بیشتری داره یا اعدام؟ ببین امین من هم اندازه تو ناراحتم و میدونم یهجودن دیگه به قبرستون سپرده شده ولی یکم بی تعصب نگاه کنیم اگر اون جوون دکتر هم کشته نمیشد اون هم مفید بود برای جامعه در هر صورت قانون کشور ما اینه خون در مقابل خون!!!مگر چقدرر خانواده بخشنده باشن ک بتونن ببخشن 5 لینک به دیدگاه
amin202 13418 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۳ ببین امین من هم اندازه تو ناراحتم و میدونم یهجودن دیگه به قبرستون سپرده شده ولی یکم بی تعصب نگاه کنیم اگر اون جوون دکتر هم کشته نمیشد اون هم مفید بود برای جامعهدر هر صورت قانون کشور ما اینه خون در مقابل خون!!!مگر چقدرر خانواده بخشنده باشن ک بتونن ببخشن اون جوون دکتر که کشته شده رفته...کاری که از دست ما آدما برمیاد اینه که نذاریم کس دیگه ای سر این جریان کشته بشه! اصولاً اگر همه مفهوم صاحب اختیار بودن خدا در بخشش یا گفتن روح رو بفهمن جامعمون گلستون میشه... هدف وسیله رو توجیه نمیکنه...یه لحظه فکر کردی که شاید همین قانوناست که زندگیمون رو به گل سیاه نشونده؟ همون قانون چند همسری رو رواج میده،همون قانون صیغه موقت رو رواج میده...به نظرت قانون کشورمون خوبه؟ اون خانواده اگر مفهوم زندگی کردن رو دونسته باشن...اگر بدونن برای چی زنده هستیم و چرا میمیریم،هیچوقت حاضر به گرفتن جون انسان که هیچ...حیوونی هم نمیشدن... 4 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۳ مگه این بنده خدا واسه دفاع از خودش نزده یارو رو بکشه ، لعنت به قانونی که توش دختر بودن تو این جامعه جرمه مرتیکه ی هوس باز 3 لینک به دیدگاه
...Neda... 2026 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۳ چیزی در این زمینه نشنیدم ولی شواهد نشون میده تجاوز بوده لینکی داری ازاین شواهد؟ چون اونچه ک تو خبرگذاریا هستش همهجوره این قضیه تجاوز رو نفی کرده و هزارویک دلیل براش اورده ب گفته خودشون 3 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۳ مصطفی اقلیما رئیس انجمن علمی مددکاران اجتماعی ایران درباره قصاص ریحانه جباری به خبرنگار «آفتاب» میگوید: «ریحانه جباری در سن کم برای حفظ امنیت خود، مرتکب اشتباهی شد. او سالها در زندان در انتظار حکم خود بود و این میتواند مجازاتی کافی برای دختری جوان که مرتکب قتلی غیرعمد شده است، محسوب شود.» آفتاب- سرویس اجتماعی: ریحانه جباری که در نوزده سالگی مرتکب قتل شده بود، صبح امروز اعدام شد. اقلیما درباره اجرای این حکم به «آفتاب» میگوید: «اگر خانواده سربندی قصاص ریحانه جباری را خواستار نمیشدند، میتوانستند عطوفت و مهربانی را در جامعه رواج دهند. به دلیل اینکه این پرونده در افکار عمومی بازتاب زیادی داشت، این بخشش میتوانست مروج فرهنگ بخشندگی باشد. خداوند بخشاینده است کاش ما انسانها هم خود را ملزم به رعایت گفتمان بخشش و مهربانی کنیم. از طرفی میتوانستند حکم قصاص را به زندان تقلیل دهند.» او درباره مهمترین دلایل پافشاری خانواده مقتول در اجرای حکم قصاص میگوید: «به عقیده من اگر در فضای رسانهای مرتضی سربندی به عنوان فردی متجاوز که امنیت دختری را تهدید کرده است، معرفی نمیشد، خانواده سربندی تا این اندازه در اجرای حکم مصر نبودند. آنها از حق خود استفاده کردند تا به شائبه متجاوز بودن آن مرحوم پایان دهند تا افکار عمومی را نسبت به آن مرحوم تصفیه کنند.» او ادامه میدهد: «خانواده سربندی به صحت ادعاهای ریحانه اعتماد نداشتند. آنها تصور میکردند ریحانه دروغ میگوید و بنابراین به اجرای حکم اصرار میکردند. آنها با خود میاندیشیدند اگر از قصاص ریحانه بگذرند به همگان ثابت میشود مرتضی سربندی قصد تجاوز داشته است. در صورتی که اگر ریحانه را میبخشیدند، علاوه بر اینکه محبت مردم نسبت به این خانواده بیشتر میشد، ریحانه جباری در مقابل این صعه صدر احساس شرمندگی و ندامت بیشتری میکرد.» مصطفی اقلیما در پایان دلیل توجه رسانهها و افکار عمومی به این پرونده را اینگونه توضیح میدهد: «توجه مردم به این پرونده و پرونده هایی از این دست این است که موضوع تجاوز به زنان و دفاع آنها پدیدهای ناملموس نیست. هر زنی در هر اتاق و مکان غریبی که وارد بشود از وقوع این اتفاق بیم دارد. موضوع تجاوز خطری است که در کمین هر زنی میتواند وجود داشته باشد. دلیل توجه مردم به این پرونده این است که میتوانند با ریحانه همذاتپنداری کنند و شرایط و احساسات او را درک کنند.» منبع: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۳ من خیلی از ماجرا با خبر نیستم ما خود خدا گفته قتل،قصاص داره اما اگر ببخشید خیلی بهتره به نظر من ماها نمیتونیم هیچ قضاوت درستی انجام بدیم چون اون لحظه اونجا نبودیم مقتول که رفت قاتل هم طبیعتا نمیاد بگه من مقصرم (البته شاید واقعا هم ایشون مقصر نبودن) من کلی دارم میگم توی جریان قتل های اینجوری که فقط دونفر در صحنه بودن و هیشک هم از ماجراهای قبلش درست و حسابی خبر نداره،قضاوت کردن،واقعا کار قشنگی نیست 3 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۳ من فقط قصاص رو درمورد موضوعی مثل اونی که تو ماه عسل اورده بودن که طرف با برنامه رفته بود که اون جوون رو بکشه قبول دارم که اونم پدرش قصد رضایت نداشت خب اون حق داشت پسرش بی رحمانه کشته شده بود اما دربقیه موارد مثل همین موضوع واقعا نباید قصاص بشه چرا هیچکس نمیاد از اون مرد که قصد بدی داشته ایراد بگیره اینجا یاد دوتا فیلم افتادم یکی هیس دخترها فریاد نمیزنند یکی هم من مادر هستم.واقعا هر دوشون با نامردی اعدام شدن و حقشون نبود منکه اشکم واقعا دراومده بود واقعا این چه قانونی هست که واسه یه دختر هیچ ارزشی قایل نیستن؟؟؟ جرم دختر ها اینکه فقط دخترن درضمن مطبوعات و رسانه ها خلاقیت بسیاری در سانسور کردن دارن احتمال زیاد هم نیت مقتول بد بوده که دختره محبور شده واکنش نشون بده. منکه اگه یه پسر اینجوری خدای نکرده داشته باشم خودم میکشمش یه ........ از جامعه کمتر 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۳ من فقط قصاص رو درمورد موضوعی مثل اونی که تو ماه عسل اورده بودن که طرف با برنامه رفته بود که اون جوون رو بکشه قبول دارم که اونم پدرش قصد رضایت نداشت خب اون حق داشت پسرش بی رحمانه کشته شده بوداما دربقیه موارد مثل همین موضوع واقعا نباید قصاص بشه چرا هیچکس نمیاد از اون مرد که قصد بدی داشته ایراد بگیره اینجا یاد دوتا فیلم افتادم یکی هیس دخترها فریاد نمیزنند یکی هم من مادر هستم.واقعا هر دوشون با نامردی اعدام شدن و حقشون نبود منکه اشکم واقعا دراومده بود واقعا این چه قانونی هست که واسه یه دختر هیچ ارزشی قایل نیستن؟؟؟ جرم دختر ها اینکه فقط دخترن درضمن مطبوعات و رسانه ها خلاقیت بسیاری در سانسور کردن دارن احتمال زیاد هم نیت مقتول بد بوده که دختره محبور شده واکنش نشون بده. منکه اگه یه پسر اینجوری خدای نکرده داشته باشم خودم میکشمش یه ........ از جامعه کمتر ساغر جان شما از کجا انقدر مطمئنی که اون آقا واقعا به حق کشته شده؟ 4 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۳ خیلی دردناکه اصن زندگی تو این مملکت خیلی دردناکه هر چی بزرگتر میشم دردناکتر میشه دختر نتونه آرامش داشته باشه مثل بقیه با ارامش زندگی کنه ،لباس بپوشه ، بره بیرون ، به درس و زندگی و تفریحاتش برسه چرا؟ که هم بهش تجاوز میشه هم امنیتش از بین میره واقعا چرا؟ مگه همه انسان نیستن اینقدر تفاوت واسه چیه؟ ببخشید اما اینو میگم : فقط واسه پایین تنه؟!!! ینی این اینقد مهمه که بخاطرش زندگی رو از یه دختر میگیرن؟ و جالبه باید اینقدر ساکت باشه ، اینقدر دست به سینه باشه که حتی اگه بهش تجاوز بشه سکوت کنه . از این اوضاع و اینجور زندگی کردن اینجا خستم ... خیلی خسته و متنفر. 4 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۳ ساغر جان شما از کجا انقدر مطمئنی که اون آقا واقعا به حق کشته شده؟ مطمئن کهنیستم ولی از حرف دوستان اینجور استنباط کردم.اخه دلیلی نداره یه دختر 19 ساله قاتل باشه بعد اینکه در اکثر مواقع و قتل هایی از این دست قضیه به همین شکل هست 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده