masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۳ دوست دارم برم مسافرت طولانی...... 2 لینک به دیدگاه
13ALI 22 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۳ دوس دارم همیشه همه امید داشته باشن.امید به روزای خوب.روزای خوبم هست و در پیشه 7 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۳ دوست دارم همین الان بی دلیل بخندم کسی ام نیست که بهم انگ دیوانگی بزنه! 6 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۳ دوست دارم برم شهر نجف زیارت. نه کربلا نه مکه نه مشهد نه هیچ جای دیگه. شدیداً دوست دارم با یه نفری که خیلی قبولش دارم حرف بزنم. گیری تو زندگیم افتاده که مطمئنم فقط خودش میتونه بهترین کمک رو بهم بکنه. آدم مغروریم ولی مطمئنم به محض اینکه وارد حرم بشم بغضم میترکه. 9 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۳ دوس دارم انقدر دست و بالم باز باشه که بتونم مشکل مالی همه جوونا رو برطرف کنم... (نخیرم من ازوناش نیستم که پولدار شدم دست کسی رو نگیرم ) دوس دارم همه به آنچه که دوست دارن برسند!(از جمله خودم ) 8 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۳ دوست دارم برم شهر نجف زیارت.نه کربلا نه مکه نه مشهد نه هیچ جای دیگه. شدیداً دوست دارم با یه نفری که خیلی قبولش دارم حرف بزنم. گیری تو زندگیم افتاده که مطمئنم فقط خودش میتونه بهترین کمک رو بهم بکنه. آدم مغروریم ولی مطمئنم به محض اینکه وارد حرم بشم بغضم میترکه. دوست داری برو . ولی من موندم که چرا حاجتت رو به خداوندسبحان نمیگی؟ 6 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۳ دوست دارم دلم اونقدر گنده بشه که همه دنیا رو توش جاش بدم و عشق بورزم بدون هیچ چشم داشتی 11 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۳ دوست دارم که پارتی بازی و فامیل بازی توی کشورم منسوخ بشه... 10 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۳ دوس دارم همه مریضا رو خدا تو این روزا شفا بده... 4 لینک به دیدگاه
amir ghasemiyan 4517 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۳ دوست دارم که مرخص بشم كجايي مگه؟ 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۳ كجايي مگه؟ الان خونه ام//:ws3:مرخص شدم...از زندان... 2 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۳ دوس دارم که الان یکی بود یکم کوتکش میزدم :3384s: دلم خنک میشد! 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۳ دوست دارم برم همين الان كوه 4 لینک به دیدگاه
amir ghasemiyan 4517 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۳ الان خونه ام//:ws3:مرخص شدم...از زندان... كدوم زندان به سلامتي؟ به چه جرمي حالا؟ 4 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۳ دوست دارم روند تغییراتمون تندتر بشه و خیلی زود پیشرفت کنیم. دوست دارم همیشه یه عالمه حس خوب داشته باشیم :hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۳ دوس دارم که ... یه خبر خوشحال کننده بشنوم. :hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۳ كدوم زندان به سلامتي؟ به چه جرمي حالا؟ زندان قلب رجایی به جرم مریضی 4 لینک به دیدگاه
ra.ar 967 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۳ دوست دارم که همیشه از نظر روحی حالم عالی باشه ....:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده