.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ گوش اگر گوش منو دست اگر دست تو بود ... آن که ره به جایی نبرد روحانیست!!!دوست دارم یکی مثل همین جوری از من تعریف کنه بعدش ... کیف بشم.... درود خدای مهربون بر شما دوس دارم معاشرت با انسانهایی چون دوسی سیگاری:hapydancsmil: 5 لینک به دیدگاه
sigari 704 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ درود خدای مهربون بر شمادوس دارم معاشرت با انسانهایی چون دوسی سیگاری:hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
helma.b 3345 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ دوست دارم یه اتفاق خوب بیافته... 7 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ دوست دارم حق به حقدار برسه ... 6 لینک به دیدگاه
sigari 704 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ دوس دارم همه بتونن آخر هفته تو تعطیلات از تلویزیون !!! فیلمهای خوبی رو تماشا کنن با تخمه 6 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ دوست دارم که اجازه بدن یه بچه گربه داشته باشم 5 لینک به دیدگاه
sigari 704 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ دوست دارم که اجازه بدن یه بچه گربه داشته باشم اییییی, بچه گربه همه خونه رو پر مو میکنه, نمیشه تو حال غلط خورد فیلم دید و تخمه خورد.... از ما گفتن... 5 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۴ دوست دارم دانشگاه زود شروع بشه... 3 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۴ دوست دارم الان چهارشنبه بعد از ظهر بود دوست دارم پروژه نیمه تموممو تموم کنم 4 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۴ دوست دارم بتونم ب دوستم کمک کنم..... 2 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۸ دوست دارم خوندنیارو توی چمنای کنار رودخونه بشینم بخونم ... حیف که هوا اونقدر گرمه که قرار رو از آدم میبره . مجبوری بشینی زیر کولر خونه لینک به دیدگاه
moham@d 172 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۸ دوست دارم برم بالای کوه جایی که هیچ کس نباشه برم روی یک صخره بشینم زمین رو نگاه کنم و به این درک برسم که چقدر دنیای ما کوچیکه ..... بلند فریاد بزنم بگم خدایا چرا تو این دنیای کوچک ادما اینقدر از هم دور دارن میشن .....!؟ 1 لینک به دیدگاه
نفحات 1395 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۸ دلم میخواد همه ی سقف های ذهنیم توی یه لحظه از بین برن و پر و بالم باز بشه ... مطمئنم به زودی اتفاق میفته 1 لینک به دیدگاه
moham@d 172 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۸ دوست دارم توانائی اینو داشته باشم تا بتونم ذهن دیگران رو در مورد نظرشون نسبت خودم بخونم حد اقلش میتونستم بهشون بگم که در بعضی از موارد اشتباه میکنن ....؟ 1 لینک به دیدگاه
Rose6 863 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۹ دوست دارم حالم مثل قبل بشه . همون طور پرانرژی و شاد . همون طور رها و آزاد و ریلکس . همون طور خوب همون طور پر از خودم . همون طور ... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده