استرالیا 2015 1460 ارسال شده در 18 اردیبهشت، 2015 دوس دارم واس شوهره آیندمکلی شال گردن ببافم.... شال گردن مال قدیم بود الان با این هوا باید تیشرت ببافی 3
استرالیا 2015 1460 ارسال شده در 18 اردیبهشت، 2015 دوست دارم همه نیمه گم شدشون روپیدا کنن من فکر کنم کامل خلق شدم ، چون هر چی میگردم نیمه ام پیدا نمیشه 2
Sepandarmaz 1327 ارسال شده در 18 اردیبهشت، 2015 من فکر کنم کامل خلق شدم ، چون هر چی میگردم نیمه ام پیدا نمیشه 2
uzf 1982 ارسال شده در 18 اردیبهشت، 2015 من فکر کنم کامل خلق شدم ، چون هر چی میگردم نیمه ام پیدا نمیشه شاید خوب نگشتی تو یخچالم یه نگاه بنداز شاید اونجا باشه 1
استرالیا 2015 1460 ارسال شده در 18 اردیبهشت، 2015 شاید خوب نگشتی تو یخچالم یه نگاه بنداز شاید اونجا باشه تو یخچال ، بالا یخچال ، پشت یخچال ، زیرش .. شما هر جا رو بگی گشتم نبود... البته بعدش رفتم فریزر رو گشتم ، نمیدونم ، مامانم خیلی وقت پیش یک چیزی گذاشته بود تو فریزر ، الان دقیق مشخص نیست چیه چون یخ زده ، حالا گذاشتم یخش وا بشه خدا رو چه دیدی شاید نیمه گمشدم بود 2
uzf 1982 ارسال شده در 18 اردیبهشت، 2015 تو یخچال ، بالا یخچال ، پشت یخچال ، زیرش .. شما هر جا رو بگی گشتم نبود... البته بعدش رفتم فریزر رو گشتم ، نمیدونم ، مامانم خیلی وقت پیش یک چیزی گذاشته بود تو فریزر ، الان دقیق مشخص نیست چیه چون یخ زده ، حالا گذاشتم یخش وا بشه خدا رو چه دیدی شاید نیمه گمشدم بود اگرم باشه دیگه فاسد شده دنبال یکی دیگه باش 2
uzf 1982 ارسال شده در 18 اردیبهشت، 2015 دوست دارم همه انقد خوشحال باشن که اصلن فکر منفی جرات نکنه بره طرفشون 2
masi eng 47044 مالک ارسال شده در 18 اردیبهشت، 2015 دوست دارم همه انقد خوشحال باشن که اصلن فکر منفی جرات نکنه بره طرفشون خيلي قشنگ بود.. من اينو به خودم گرفتم.. و ميگم الهي امين.. ممنونم.. 3
uzf 1982 ارسال شده در 18 اردیبهشت، 2015 خيلي قشنگ بود.. من اينو به خودم گرفتم.. و ميگم الهي امين.. ممنونم.. منم دقیقا می گم الهی آمین حیفه زندگی رو با فکرهای منفی بخواید تلخش کنید هروقت دیدی همه درها بسته اس همینطور هم پنجره ها شک نکن بیرون طوفانه وخدا می خواد ازت محافظت کنه شاید بهت سخت بگذره ولی مطمئن باشه خدا برات بهترین ها رو برات می خواد 5
masi eng 47044 مالک ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2015 منم دقیقا می گم الهی آمین حیفه زندگی رو با فکرهای منفی بخواید تلخش کنید هروقت دیدی همه درها بسته اس همینطور هم پنجره ها شک نکن بیرون طوفانه وخدا می خواد ازت محافظت کنه شاید بهت سخت بگذره ولی مطمئن باشه خدا برات بهترین ها رو برات می خواد چقدر حرفات قشنگ بود مرسي.. به دلم نشست 3
uzf 1982 ارسال شده در 21 اردیبهشت، 2015 دوست دارم دوستام همیشه تو انجمن باشن وقتی نیستن دلم می گیره 3
mese 677 ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2015 دوس دارم به هر کی می رسم یه چیز جدید ازش یاد بگیرم..اونوقت زندگی اصلاکسل کننده نیست.. 4
mese 677 ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2015 شوهرم /شوهرای قدیم /براش شال وکلاه که می بافی میگه اینا چیه برو حاضری مارک دار بخر!!!!! 4
ارسال های توصیه شده