استرالیا 2015 1460 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۳ دوس دارم واس شوهره آیندمکلی شال گردن ببافم.... شال گردن مال قدیم بود الان با این هوا باید تیشرت ببافی 3 لینک به دیدگاه
استرالیا 2015 1460 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۳ دوست دارم همه نیمه گم شدشون روپیدا کنن من فکر کنم کامل خلق شدم ، چون هر چی میگردم نیمه ام پیدا نمیشه 2 لینک به دیدگاه
Sepandarmaz 1327 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۳ من فکر کنم کامل خلق شدم ، چون هر چی میگردم نیمه ام پیدا نمیشه 2 لینک به دیدگاه
uzf 1982 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۳ من فکر کنم کامل خلق شدم ، چون هر چی میگردم نیمه ام پیدا نمیشه شاید خوب نگشتی تو یخچالم یه نگاه بنداز شاید اونجا باشه 1 لینک به دیدگاه
استرالیا 2015 1460 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۳ شاید خوب نگشتی تو یخچالم یه نگاه بنداز شاید اونجا باشه تو یخچال ، بالا یخچال ، پشت یخچال ، زیرش .. شما هر جا رو بگی گشتم نبود... البته بعدش رفتم فریزر رو گشتم ، نمیدونم ، مامانم خیلی وقت پیش یک چیزی گذاشته بود تو فریزر ، الان دقیق مشخص نیست چیه چون یخ زده ، حالا گذاشتم یخش وا بشه خدا رو چه دیدی شاید نیمه گمشدم بود 2 لینک به دیدگاه
uzf 1982 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۳ تو یخچال ، بالا یخچال ، پشت یخچال ، زیرش .. شما هر جا رو بگی گشتم نبود... البته بعدش رفتم فریزر رو گشتم ، نمیدونم ، مامانم خیلی وقت پیش یک چیزی گذاشته بود تو فریزر ، الان دقیق مشخص نیست چیه چون یخ زده ، حالا گذاشتم یخش وا بشه خدا رو چه دیدی شاید نیمه گمشدم بود اگرم باشه دیگه فاسد شده دنبال یکی دیگه باش 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۳ دوست دارم كه...... نگم بهتره انرژي منفي ندم 2 لینک به دیدگاه
uzf 1982 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۳ دوست دارم همه انقد خوشحال باشن که اصلن فکر منفی جرات نکنه بره طرفشون 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۳ دوست دارم همه انقد خوشحال باشن که اصلن فکر منفی جرات نکنه بره طرفشون خيلي قشنگ بود.. من اينو به خودم گرفتم.. و ميگم الهي امين.. ممنونم.. 3 لینک به دیدگاه
uzf 1982 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۳ خيلي قشنگ بود.. من اينو به خودم گرفتم.. و ميگم الهي امين.. ممنونم.. منم دقیقا می گم الهی آمین حیفه زندگی رو با فکرهای منفی بخواید تلخش کنید هروقت دیدی همه درها بسته اس همینطور هم پنجره ها شک نکن بیرون طوفانه وخدا می خواد ازت محافظت کنه شاید بهت سخت بگذره ولی مطمئن باشه خدا برات بهترین ها رو برات می خواد 5 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۳ منم دقیقا می گم الهی آمین حیفه زندگی رو با فکرهای منفی بخواید تلخش کنید هروقت دیدی همه درها بسته اس همینطور هم پنجره ها شک نکن بیرون طوفانه وخدا می خواد ازت محافظت کنه شاید بهت سخت بگذره ولی مطمئن باشه خدا برات بهترین ها رو برات می خواد چقدر حرفات قشنگ بود مرسي.. به دلم نشست 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۳ دوست دارم باز برگردم انجمن... 2 لینک به دیدگاه
uzf 1982 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۳ دوست دارم دوستام همیشه تو انجمن باشن وقتی نیستن دلم می گیره 3 لینک به دیدگاه
Farzaaneh 3058 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۳ دوست دارم پول رااااااااااااااااااااااااا 4 لینک به دیدگاه
mese 677 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۳ دوس دارم به هر کی می رسم یه چیز جدید ازش یاد بگیرم..اونوقت زندگی اصلاکسل کننده نیست.. 4 لینک به دیدگاه
mese 677 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۳ شوهرم /شوهرای قدیم /براش شال وکلاه که می بافی میگه اینا چیه برو حاضری مارک دار بخر!!!!! 4 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۳ د.ست دارم زود جمعه بشه بخوابم... 1 لینک به دیدگاه
uzf 1982 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۳ دوست دارم هیچوقت مجبور نباشم دروغ بگم حتی مصلحتی 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۳ دوست دارم كه موفق بشم تو كارم... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده