saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۳ حرص نخوردم...بخاطر امين اسپم كنيد باشه نخوردی هوراااااااااااااااااااااا هر جا که سخن از اسپم هست نام امین میدرخشد 2 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۳ دوغ کفیر خداخیرت بده سنا جان من وقتی میخورم حس میکنم فقط دارم کف میخورم 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۳ تنها چیزی که طعم زهرمار دوران آموزشی رو برا منو رفیقم خوش کرد همین چای شاهسپران بود!...یادمه فرمانده گروهانمون یبار اومد سر میزمون خواست ازش بریزه تو چاییش،گفتم جناب،رقیقتون میکنه...هیچی دیگه...منصرف شد...آدم مزخرفی بود آخه...:icon_razz: چای دلم واسش یه ذره شده 1 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۳ به نظر من زیاده روی توو هرکدوم مشکل ساز میشه ولی اب خوبه کلا چای 1 یا 2 بار در روز میخورم بقیه مواردم تا ببینم قسمت چی میشه 2 لینک به دیدگاه
سنا سادات 2449 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۳ خداخیرت بده سنا جان من وقتی میخورم حس میکنم فقط دارم کف میخورم زیاد خوشمزه نیس عزیزم ولی ارزش غذاییه بالایی داره 1 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۳ [h=3]سالمترین نوشیدنی چیست[/h] 1 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۳ روزا که سرد میشن شربت عسل آبلیمو هم خیلی خوبه.برای جلوگیری از سرماخوردن و درمان سرماخوردگی و حساسیتهای این فصلها خوبه. 1 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۳ روزا که سرد میشن شربت عسل آبلیمو هم خیلی خوبه.برای جلوگیری از سرماخوردن و درمان سرماخوردگی و حساسیتهای این فصلها خوبه. من یبار اینو خوردم به مرز مردن رسیدم گلوم وحشتناک به هم چسبید و به جای اینکه بهتر شم بدتر شدم.نمیدونم واقعا چرا؟ 1 لینک به دیدگاه
amin202 13418 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۳ من یبار اینو خوردم به مرز مردن رسیدم گلوم وحشتناک به هم چسبید و به جای اینکه بهتر شم بدتر شدم.نمیدونم واقعا چرا؟ شما قرص نعنا قورت بده روشم نوشابه بخور...خیلی فاز میده! فقط قبلش زنگ بزن اورژانس جلو درتون حاضر باشه... 1 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۳ من یبار اینو خوردم به مرز مردن رسیدم گلوم وحشتناک به هم چسبید و به جای اینکه بهتر شم بدتر شدم.نمیدونم واقعا چرا؟ شما اول آب جوش بریز و عسلم توش حل کن.عسلش از اینا بسته بندیای بیرون نباشه.باید طبیعی باشه وگرنه بدترم میشی.عسلشم خیلی زیاد نباشه که اینجوری گلوت اذیت شه برای دفعه های اول کم باشه. بعد که این آب سرد شد توش آبلیموی طبیعی بریز.اینم نباید از این کارخونه ایا باشه. هر بار مقدار کمی بنوش تا اذیت نشی داداش من همیشه از پاییز تا عید سرماخورده بود با علایم افتضاح حتی اگه تبشو کنترل نمیکردیم به تشنج میرسید.الان سالی یه بار مریض میشه اونم خیلی کوتاه و زود خوب میشه. روزای عادیم بخوری خیلی خوبه. در ضمن دم کرده ی پونه واسه سرماخوردگی و عفونت فوق العادسسسسسسسسسسس میتونین آویشن و پونه رو با هم دم کنید که اینم امتحانشو پس داده. اما هیچ وقت دکتر رفتنو عقب نندازید. مخصوصا اگه مریضی شدید شد. میتونید از این روشها برای تسریع درمان کمک بگیرید. 2 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۳ شما اول آب جوش بریز و عسلم توش حل کن.عسلش از اینا بسته بندیای بیرون نباشه.باید طبیعی باشه وگرنه بدترم میشی.عسلشم خیلی زیاد نباشه که اینجوری گلوت اذیت شه برای دفعه های اول کم باشه.بعد که این آب سرد شد توش آبلیموی طبیعی بریز.اینم نباید از این کارخونه ایا باشه. هر بار مقدار کمی بنوش تا اذیت نشی داداش من همیشه از پاییز تا عید سرماخورده بود با علایم افتضاح حتی اگه تبشو کنترل نمیکردیم به تشنج میرسید.الان سالی یه بار مریض میشه اونم خیلی کوتاه و زود خوب میشه. روزای عادیم بخوری خیلی خوبه. در ضمن دم کرده ی پونه واسه سرماخوردگی و عفونت فوق العادسسسسسسسسسسس میتونین آویشن و پونه رو با هم دم کنید که اینم امتحانشو پس داده. اما هیچ وقت دکتر رفتنو عقب نندازید. مخصوصا اگه مریضی شدید شد. میتونید از این روشها برای تسریع درمان کمک بگیرید. مرسی عزیزم.مامان بزرگم درست کرده بود نمیدونم چطور درست کرده بود که منو تا مرز مردن کشوند اما از راهنمایی هات بینهایت ممنونم من به فصل پاییز و زمستون الرژی دارم و از الان کم کم سرماخوردگیم شروع میشه تاااااااااااا زمستون دکتر هم که میرم چندان فایده ای نداره حتما کارایی که گفتی رو انجام میدم بازم ممنون دوستم 2 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۳ شما قرص نعنا قورت بده روشم نوشابه بخور...خیلی فاز میده! فقط قبلش زنگ بزن اورژانس جلو درتون حاضر باشه... حالت خوبه امین؟؟؟ اینجوری که دیگه کاملا رو به قبله میشم داداشم داداشای قدیم 2 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۳ مرسی عزیزم.مامان بزرگم درست کرده بود نمیدونم چطور درست کرده بود که منو تا مرز مردن کشونداما از راهنمایی هات بینهایت ممنونم من به فصل پاییز و زمستون الرژی دارم و از الان کم کم سرماخوردگیم شروع میشه تاااااااااااا زمستون دکتر هم که میرم چندان فایده ای نداره حتما کارایی که گفتی رو انجام میدم بازم ممنون دوستم اگه آلرژی فصلی منظورت همون آبریزش بینی و اشک ریزش و عطسه هست میتونی از طب سنتی و حجامتم کمک بگیری.تو چند مورد موثر بوده 2 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۳ اگه آلرژی فصلی منظورت همون آبریزش بینی و اشک ریزش و عطسه هست میتونی از طب سنتی و حجامتم کمک بگیری.تو چند مورد موثر بوده دقیقا همینه گرفتگی بینی ولی خیلی اذیتم میکنه ممنون بابت راهنمایی 4 لینک به دیدگاه
amin202 13418 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۳ حالت خوبه امین؟؟؟اینجوری که دیگه کاملا رو به قبله میشم داداشم داداشای قدیم مرسی..ممنون...خوبم...خدارُ شکر! :] نه دیگه...حالت پیچ حلزونی میگیری به خودت واللا...چین این داداشای جدید؟...همشون یا تتو کردن یا 7 قلم آرایش...امروز یکی رو دیدم شبیه مرحوم کاکاشی... دقیقا همینه گرفتگی بینی ولی خیلی اذیتم میکنهممنون بابت راهنمایی آیا از گرفتگی بینی خود رنج میبرید؟ ما راه چاره را یافته ایم... دیوارک....دیواری سبک اما محکم جهت کوبیدن مماختان! روزی یکبار بکوب 1شب را در بیمارستان بخواب...ولی گرفتگی بینی نداشته باش... دیوارک...برای همه سنین 3 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۳ مرسی..ممنون...خوبم...خدارُ شکر! :]نه دیگه...حالت پیچ حلزونی میگیری به خودت واللا...چین این داداشای جدید؟...همشون یا تتو کردن یا 7 قلم آرایش...امروز یکی رو دیدم شبیه مرحوم کاکاشی... آیا از گرفتگی بینی خود رنج میبرید؟ ما راه چاره را یافته ایم... دیوارک....دیواری سبک اما محکم جهت کوبیدن مماختان! روزی یکبار بکوب 1شب را در بیمارستان بخواب...ولی گرفتگی بینی نداشته باش... دیوارک...برای همه سنین اینا چیان میگی.مردم از خنده خدا به خیر کنه اگه کسی باتو باشه و بگرده که تا تحویل سرخونه ندیش فک کنم ولش نکنی عه مگه تو هم از این کارایی که داداشای جدید میکن میکنی؟ یه دماغ معمولی دارم که شکر خدا خیلی نیاز به عمل نداره اونم برنم داغون کنم که بدبخت میشم تو میای 4میلیون پوا عملم رو بدی؟ برو این ایدتو تو tv تبلیغ کن 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۳ الان يه قهوه تلخ.. زهرمار زهرمار... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده