sarevan 9753 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۳ من تو شرایط متفاوت ،دم جوش های مختلف رو مفید میدونم... دم جوش چای سبز و گل گاوزبون ، دم جوش نعنا و... 4 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۳ عمر طولانی خوب نیست خب شما عمری در صحت و سلامت داشته باشید و طولانی نداشته باشید بله موافقم. 3 لینک به دیدگاه
pary naz 2414 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۳ من هر روز صبح یه لیوان چای+1قاشق غذاخوری عسل+نصف لیمو ترش+1قاشق غذاخوری عصاره شاهسپران میخورم...خوبه به نظرت؟! فقط یادت باشه تو چایی داغ عسل نریزی چون سم تولید میکنه. عصاره شاهسپران چه خواصیتی داره؟؟؟ لینک به دیدگاه
pary naz 2414 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۳ اب از همه نظر خوبه ولی چای سبز هم خیلی خوب ومفیده انتی اکسیدانه ,باعث سلامتی پوست میشه واز سفید شدن موها جلوگیری میکنه وخیلی خواص دیگه...... ولی از اونجایی که افراط در هیچ چیز خوب نیست اینم از این قاعده مستثنا نیست. چای سیاه واقعا نوشیدنی مضری ست. لینک به دیدگاه
amin202 13418 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۳ فقط یادت باشه تو چایی داغ عسل نریزی چون سم تولید میکنه.عصاره شاهسپران چه خواصیتی داره؟؟؟ نه حواسم هست...رو عسل چایی داغ خالی میکنم! البته اولش لیمو ترشو عسلُ شاهسپرانُ میریزم و دست آخر چایی رو اضاف میکنم...اگر با این روش سم تولید میشد الان باهاس از اون دنیا باهاتون میچتیدم...چون تقریباً 2ساله که این شده برنامه غذایی صبحانم... من بیشتر بخاطر طبع گرم و خونساز بودنش میخورم...البته عطرُ طعمش فوق العادست... خواص شاهسپران با طبیعت معتدل شاهسپران مقوى معده ، بادشکن ، ضد عفونى کننده دهان و دستگاه گوارش ، مدر و ضد تشنج مى باشد . به علت داشتن سبزینه و اسانس مخصوص که خود مخلوط از چند اسانس است ، بوى پیاز و سیر را از دهان مى برد عصاره یا عرق شاهسپران با شیر براى درمان زکام و سینه درد و سرفه به کار مى رود. مضمضمه جوشانده غلیظ و جویدن شاهسپران جهت رفع آفت دهان و بو کردن آن براى رفع سر درد مفید است . کسانى که هنگام مسافرت در اتومبیل – هواپیما و کشتى حالشان بهم مى خورد و دچار سر درد و دل بهم خوردگى مى شوند، مى توانند از شاهسپران استفاده کنند، و با بو کردن و جویدن برگ هاى نازک شاهسپران خود را تسکین بدهند شاهسپران میکرب هاى اسهال و وبا را از بین می برد . بوى شاهسپران مگس را فرار مى دهد. خوردن بذر شاهسپران مقاومت بدن را در برابر سموم زیاد مى کند. شاهسپران داراى ویتامین k بوده و براى خون دماغ و بواسیر خونى سودبخش مى باشد ، سابقا تخم شاهسپرم با شکر کوبیده ، جهت رفع بوى زیر بغل استعمال مى کردند، در تبریز نوعی از شاهسپران که بسیار خوشبوست کاشته و عرق برگ آنرا براى رفع دل درد و تقویت معده تجویز مى نمایند. شاهسپران با نام گیاهشناسی Tanacetum balsamita(مجله علمی – پژوهشی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریزشماره یه۱ جلد۱۸) یکی از گیاهان دارویی خوشبواست که به ویژه در مراغه یافت میشود و تابستانها که رشد آن پایان مییابد عرق آن را میگیرند. عرق آن برای درمان دل درد و دل پیچه وهمچنین برای خوشبو وخوشمزه کردن چای،دوغ وآبدوغ خیار به کار میرود. 3 لینک به دیدگاه
pary naz 2414 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۳ نه حواسم هست...رو عسل چایی داغ خالی میکنم! البته اولش لیمو ترشو عسلُ شاهسپرانُ میریزم و دست آخر چایی رو اضاف میکنم...اگر با این روش سم تولید میشد الان باهاس از اون دنیا باهاتون میچتیدم...چون تقریباً 2ساله که این شده برنامه غذایی صبحانم... من بیشتر بخاطر طبع گرم و خونساز بودنش میخورم...البته عطرُ طعمش فوق العادست... خواص شاهسپران با طبیعت معتدل شاهسپران مقوى معده ، بادشکن ، ضد عفونى کننده دهان و دستگاه گوارش ، مدر و ضد تشنج مى باشد . به علت داشتن سبزینه و اسانس مخصوص که خود مخلوط از چند اسانس است ، بوى پیاز و سیر را از دهان مى برد عصاره یا عرق شاهسپران با شیر براى درمان زکام و سینه درد و سرفه به کار مى رود. مضمضمه جوشانده غلیظ و جویدن شاهسپران جهت رفع آفت دهان و بو کردن آن براى رفع سر درد مفید است . کسانى که هنگام مسافرت در اتومبیل – هواپیما و کشتى حالشان بهم مى خورد و دچار سر درد و دل بهم خوردگى مى شوند، مى توانند از شاهسپران استفاده کنند، و با بو کردن و جویدن برگ هاى نازک شاهسپران خود را تسکین بدهند شاهسپران میکرب هاى اسهال و وبا را از بین می برد . بوى شاهسپران مگس را فرار مى دهد. خوردن بذر شاهسپران مقاومت بدن را در برابر سموم زیاد مى کند. شاهسپران داراى ویتامین k بوده و براى خون دماغ و بواسیر خونى سودبخش مى باشد ، سابقا تخم شاهسپرم با شکر کوبیده ، جهت رفع بوى زیر بغل استعمال مى کردند، در تبریز نوعی از شاهسپران که بسیار خوشبوست کاشته و عرق برگ آنرا براى رفع دل درد و تقویت معده تجویز مى نمایند. شاهسپران با نام گیاهشناسی Tanacetum balsamita(مجله علمی – پژوهشی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریزشماره یه۱ جلد۱۸) یکی از گیاهان دارویی خوشبواست که به ویژه در مراغه یافت میشود و تابستانها که رشد آن پایان مییابد عرق آن را میگیرند. عرق آن برای درمان دل درد و دل پیچه وهمچنین برای خوشبو وخوشمزه کردن چای،دوغ وآبدوغ خیار به کار میرود. نه که سم کشنده داشته باشه.یعنی خواص خوب عسل رو کم میکنه وخواص نامطلوبی رو هم میزاره. ولی خوب به خودتون می رسید هااا یادم باشه یه بار امتحان کنم 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۳ الان دلم يه اب انار مشتي ميخواددددددددددددددد لینک به دیدگاه
amin202 13418 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۳ نه که سم کشنده داشته باشه.یعنی خواص خوب عسل رو کم میکنه وخواص نامطلوبی رو هم میزاره.ولی خوب به خودتون می رسید هااا یادم باشه یه بار امتحان کنم چون بعد خوردن صبونه میخورم دمای چای به قدری پائین هست که خواص عسلو نابود نکنه! چاره چیه؟...باید زندگی کرد دیگه... حتماً امتحان کن...اومدی اینورا یه 1.5لیتری عرق شاهسپران ُ کاکوتی ببر با خودت... الان دلم يه اب انار مشتي ميخواددددددددددددددد آی گفتی...ولی بعد نهار حال آدمو خراب میکنه...عصر میچسبه! 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۳ چون بعد خوردن صبونه میخورم دمای چای به قدری پائین هست که خواص عسلو نابود نکنه!چاره چیه؟...باید زندگی کرد دیگه... حتماً امتحان کن...اومدی اینورا یه 1.5لیتری عرق شاهسپران ُ کاکوتی ببر با خودت... آی گفتی...ولی بعد نهار حال آدمو خراب میکنه...عصر میچسبه! الان عصره ديگههههه.. اره خدايي.. يه ليوان پر ملسم باشه نه ترش نه شيرين.. مثل اون ويولن.. تمام سلولهاي بدنت باز ميشه.. و يه نيروي خاصي ميگيري... خيلي حال ميده وايييييييييييييي من ميخواااام:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
pary naz 2414 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۳ چون بعد خوردن صبونه میخورم دمای چای به قدری پائین هست که خواص عسلو نابود نکنه!چاره چیه؟...باید زندگی کرد دیگه... حتماً امتحان کن...اومدی اینورا یه 1.5لیتری عرق شاهسپران ُ کاکوتی ببر با خودت... اره پس خوبه دیگه حله قضیه از بین رفتن خواص هم منتفی میشه. بزن بر بدن نوش جان امین خان الان که تو خوابگاه از این کارا نمیشه کرد میرم خونه میخرم همونجا میخورم اگه خیلی چسبید باخودم میبرم خوابگاه 2 لینک به دیدگاه
amin202 13418 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۳ اره پس خوبه دیگه حله قضیه از بین رفتن خواص هم منتفی میشه.بزن بر بدن نوش جان امین خان الان که تو خوابگاه از این کارا نمیشه کرد میرم خونه میخرم همونجا میخورم اگه خیلی چسبید باخودم میبرم خوابگاه تنها چیزی که طعم زهرمار دوران آموزشی رو برا منو رفیقم خوش کرد همین چای شاهسپران بود!...یادمه فرمانده گروهانمون یبار اومد سر میزمون خواست ازش بریزه تو چاییش،گفتم جناب،رقیقتون میکنه... هیچی دیگه...منصرف شد...آدم مزخرفی بود آخه...:icon_razz: 2 لینک به دیدگاه
pary naz 2414 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۳ تنها چیزی که طعم زهرمار دوران آموزشی رو برا منو رفیقم خوش کرد همین چای شاهسپران بود!...یادمه فرمانده گروهانمون یبار اومد سر میزمون خواست ازش بریزه تو چاییش،گفتم جناب،رقیقتون میکنه...هیچی دیگه...منصرف شد...آدم مزخرفی بود آخه...:icon_razz: اخه ترسیده یه موقع جذبه اش خدشه دارشه!!!الانم اگه هنوز سربازی یه نقشه بکش بریز تو چایی های فرمانده ها!!خوب نقشه ای میشه. یه دفعه میبینی همه فرمانده ها خرس های مهربون شدن!!! 1 لینک به دیدگاه
amin202 13418 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۳ اخه ترسیده یه موقع جذبه اش خدشه دارشه!!!الانم اگه هنوز سربازی یه نقشه بکش بریز تو چایی های فرمانده ها!!خوب نقشه ای میشه.یه دفعه میبینی همه فرمانده ها خرس های مهربون شدن!!! خدشه دار نه....میترسید وسط تمرین یهو گیر کنه بکشتش سرویس بهداشتی! کمبود اطلاعاته دیگه... تموم شده باو...خلاص شدیم... نه بابا...اخلاقش سگی تر از این حرفاس...:icon_razz: 1 لینک به دیدگاه
pary naz 2414 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۳ خدشه دار نه....میترسید وسط تمرین یهو گیر کنه بکشتش سرویس بهداشتی! کمبود اطلاعاته دیگه... تموم شده باو...خلاص شدیم... نه بابا...اخلاقش سگی تر از این حرفاس...:icon_razz: اخ اخ من فکرکردم یکی از فوایدش اینه که باعث ارامش وفروکش کردن عصبانیت میشه.ببخشید اشتباه از گیرنده بودچون گفتی مزخرف بوده اینو گفتم پس بااین حساب که هرروز صبح میل میکنی, در محل کار یا حین رفتن به سرکار حواست باشه.معلومه بچه باجرئتی هستی که صبح ها میخوری 1 لینک به دیدگاه
amin202 13418 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۳ اخ اخ من فکرکردم یکی از فوایدش اینه که باعث ارامش وفروکش کردن عصبانیت میشه.ببخشید اشتباه از گیرنده بودچون گفتی مزخرف بوده اینو گفتمپس بااین حساب که هرروز صبح میل میکنی, در محل کار یا حین رفتن به سرکار حواست باشه.معلومه بچه باجرئتی هستی که صبح ها میخوری نه...چنین خاصیتی نداره...اونو به فرمانده گفتم که بی اجازه به وسایلم دست نزنه... 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۳ الان مرتبط با موضوع تاپيكه ديگه... 2 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۳ الان مرتبط با موضوع تاپيكه ديگه... حرص نخور فدات شم بذار یکم اسپم کنن گنا داره خوب 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۳ حرص نخور فدات شم بذار یکم اسپم کنن گنا داره خوب حرص نخوردم...بخاطر امين اسپم كنيد 1 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۳ حرص نخوردم...بخاطر امين اسپم كنيد باشه نخوردی هوراااااااااااااااااااااا هر جا که سخن از اسپم هست نام امین میدرخشد 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده