Shiva-M 8295 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۳ چرا اینو میگی؟ من خیلی میترسم اون چیه پشتت؟؟؟؟ بپاااااا لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۳ الکی گفتم نترس ! صدای بارون بیاد بعد یهو شیشه بشکنه 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۳ اون چیه پشتت؟؟؟؟بپاااااا پاهام لبه تخت بود آوردمشون بالا 1 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۳ صدای بارون بیاد بعد یهو شیشه بشکنه نه دیونه اونکه خوبه ! اگه مثل من عادت داشته باشی شبا دیروقت حموم بری میفهمی چی میگم ! اونم حموم های خوابگاه :| 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۳ نه دیونه اونکه خوبه !اگه مثل من عادت داشته باشی شبا دیروقت حموم بری میفهمی چی میگم ! اونم حموم های خوابگاه :| یه بار رفتم ولی دیگه ازین کارا نکردم همیشه ظهرا و عصرا میرم لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۳ یه بار رفتم ولی دیگه ازین کارا نکردمهمیشه ظهرا و عصرا میرم ئه ئه چه لذت بزرگی از دست میدی پس ! فضای باز صدای آب سکوتُ سکوتُ سکوت ... خیلی خوبه که ... 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۳ ئه ئه چه لذت بزرگی از دست میدی پس ! فضای باز صدای آب سکوتُ سکوتُ سکوت ... خیلی خوبه که ... یهو چشمامو باز کنم یکی با موهای قرمز بگه سلام لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۳ چرا میخند؟ گویا. ارواح خبیثه orحسنه :scared9: نه اين از نوع ارواح مهربونانه كودك بود... 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۳ یهو چشمامو باز کنم یکی با موهای قرمز بگه سلام اون جنه عزيزم روح نيست. ميخواي حسش كني.. بهت بگم چيكاركني يكيشونو ببيني..جدي ميگما لینک به دیدگاه
mohammad.khoshnood 4710 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۳ اون جنه عزيزم روح نيست. ميخواي حسش كني.. بهت بگم چيكاركني يكيشونو ببيني..جدي ميگما خدایی همیشه فکر میکردم دختراا ترسو هستن .. ولی اشتباه میکردمممم .. بابا شمااها داغونید 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۳ خدایی همیشه فکر میکردم دختراا ترسو هستن .. ولی اشتباه میکردمممم .. بابا شمااها داغونید الان يه روح برات ميفرستم ببينم ميتوني سرتو از زير پتو در بياري.. اگه احساس سنگيني كردي دورت و يه هاله ديدي...نترس.. يه فاتحه بخون ميره.. 2 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۳ نه دیونه اونکه خوبه !اگه مثل من عادت داشته باشی شبا دیروقت حموم بری میفهمی چی میگم ! اونم حموم های خوابگاه :| عه من این کارو زیاد کردم واقعا هیچ چیز لذتش به اندازه ی حمام رفتن تو خوابگاه اونم 2شب به بعد نیست اصن یه ارامشی داره 2 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۳ قبل نگاه کردن داشتم زهر ترک میشدم گفتم الان با یه خون اشام روبه رو میشم ولی بعدش ....خیلی باحال بود 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۳ قبل نگاه کردن داشتم زهر ترک میشدم گفتم الان با یه خون اشام روبه رو میشمولی بعدش ....خیلی باحال بود قبلش جوسازي كرده بودي براي خودت بخاطر اينه.. 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۳ [h=1]روح چیست و چگونه عمل می کند؟[/h] 1 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۳ قبلش جوسازي كرده بودي براي خودت بخاطر اينه.. اره دیگه ولی جالب بود 2 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۳ عه من این کارو زیاد کردمواقعا هیچ چیز لذتش به اندازه ی حمام رفتن تو خوابگاه اونم 2شب به بعد نیست اصن یه ارامشی داره آفرین ! بالاخره یکی پیدا شد مثل من باشه ! فقط یه چیزی که بود آخراش هر سری میرفتم بعد که در میومدم میدیدم دمپایی هام جفت شده مرتب و منظم رفته تو جا کفشی :| 1 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۳ یهو چشمامو باز کنم یکی با موهای قرمز بگه سلام نه بابا سلام نمیده که همینطور زل میزنه بهت تا تو بهش سلام کنی ! 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۳ نه بابا سلام نمیده که همینطور زل میزنه بهت تا تو بهش سلام کنی ! نه بابا ازم کوچیک تره 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده