Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۳ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام کافهسینما- سرویس سینمای جهان – سید آریا قریشی: در بحبوحه برگزاری جشنواره فیلم کوتاه تهران، تماشای این فیلم میتواند یک بار دیگر به یاد ما بیاورد که حتی در مدیوم فیلمهای کوتاه هم برای تأثیرگذاری بر تماشاگر نیازی به بازیهای عجیب و غریب روایی نیست. به گزارش برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ، فیلم یک دقیقهای روی مرا بپوشان (TUCK ME IN) در یک دقیقه کاری را انجام میدهد که خیلی از فیلمهای ترسناک در 120 دقیقه نمیتوانند انجام دهند: نفس تماشاگر را بند میآورد! این فیلم به کارگردانی آگناسیو اف. رودو اخیراً جایزه بینالمللی فیلمهای یک دقیقهای (Filminute) را دریافت کرده است. روی مرا بپوشان برداشتی از یک داستان دو جملهای است که سال گذشته توسط خوان جی. روییز در پاسخ به فراخوانی برای نوشتن داستانهای ترسناک دو جملهای نوشته شده بود. این داستان به شرح زیر است: (کسانی که قصد دانلود و تماشای فیلم را دارند، این داستان را پیش از تماشای فیلم نخوانند) دارم ملافه روی تخت را روی او میکشم و به من میگوید «بابا زیر تخت رو چک کن که هیولا اونجا نباشه.» برای تفریح او پایین را نگاه میکنم و او را، اوی دیگری را، زیر تخت میبینم که در حال لرزیدن به من خیره شده و نجواکنان میگوید: «بابا یکی روی تخت منه.» برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام حجم این فیلم کوتاه 2 مگابایت است. منبع:کافه سینما 12 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۳ هنو دانلود نشده به یکی از هم اتاقیام گفتم بیا اینجا با هم نیگاش کنیم هنو دان نشده و لی من دارم میمیرم 3 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۳ ترسناک نبود که یکم دقت کن، برو تو عمقش ترسناکه 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۳ یکم دقت کن، برو تو عمقش ترسناکه حالا یعنی هدفت اینه من بترسم؟ 2 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۳ حالا یعنی هدفت اینه من بترسم؟ من چیکا کنم تم فیلمه دیگه 1 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۳ چرا میخند؟ چه جالب.. روح بود؟ گویا. ارواح خبیثه orحسنه :scared9: 2 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۳ چرا میخند؟ خوشم اومد خیلی باحال بود خیلی قشنگ به تصویر کشیده مخصوصا چهره پدرِ وقتی سرشُ میاره بالا 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۳ من چیکا کنم تم فیلمه دیگه دوستم اومد اتاقم نشونش دادم انقدر دربارش توضیح داد مردم از ترس 1 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۳ خوشم اومد خیلی باحال بودخیلی قشنگ به تصویر کشیده مخصوصا چهره پدرِ وقتی سرشُ میاره بالا آره خیلی فیلمای کوتاه سخته درآوردنشون، مخصوصا با این حال و هوا تعلیقش خیلی خوب بود 1 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۳ دوستم اومد اتاقم نشونش دادم انقدر دربارش توضیح داد مردم از ترس بعد توضیحاش ترسیدی؟ لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۳ آره خیلی فیلمای کوتاه سخته درآوردنشون، مخصوصا با این حال و هواتعلیقش خیلی خوب بود درسته برای 1دقیقه خیلی خوب تونستِ دلهره و ایجاد کنه:) 1 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۳ درسته برای 1دقیقه خیلی خوب تونستِ دلهره و ایجاد کنه:) من خودم خیلی ترسوام، گفتم الانه که سکته هه رو بزنم بعد دیدم اونقدرا وحشتناک ترسناک نیست، ولی تعلیقش خیلی خوب بود لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۳ دوستم اومد اتاقم نشونش دادم انقدر دربارش توضیح داد مردم از ترس تو محیط هایی که شما دارید زندگی میکنید زیاد اتفاق میفته از اینجور چیزا :| 1 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۳ من خودم خیلی ترسوام، گفتم الانه که سکته هه رو بزنم بعد دیدم اونقدرا وحشتناک ترسناک نیست، ولی تعلیقش خیلی خوب بود آره من هر لحظه منتظر بودم یه چیزی از اون زیر بپره بیرون :/ کلی خوب بود : ) 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۳ تو محیط هایی که شما دارید زندگی میکنید زیاد اتفاق میفته از اینجور چیزا :| چرا اینو میگی؟ من خیلی میترسم 1 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۳ چرا اینو میگی؟ من خیلی میترسم الکی گفتم نترس ! 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده