ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۳ همین دیگه دوستان بهترین خبری که این ماه خوندی در این تالار کدوم بود و کدوم تاپیک انتخاب با شماست جمع بندی میشه و بهترین خبر در این تاپیک اعلام میشه تا به نویسنده جوایز نفیسی اهدا بشه ممنون دوستان 12 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۳ بايد مينوشتيد بدترين خبري كه خونديد چي بود. انقدر كه اخبارها و خبرهاي ما شده خبرهاي استرس زا و ناراحت كننده... ولي دركل تاپيك خوبيه.. ممنونم مهندس سهند عزيز 9 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۳ بهترین پیروزی کوبانی ها بر داعش بود . فک کنم اگه یادم باشه آرام خبرش رو نوشت . 9 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۳ عاقا من:mrsbeasley: جایزه رو بدین برم دیگه فاطمه بچه ها رو بگو بیان اینجا http://www.noandishaan.com/forums/thread135922.html 7 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۳ عاقا من:mrsbeasley: جایزه رو بدین برم دیگه فاطمه بچه ها رو بگو بیان اینجا http://www.noandishaan.com/forums/thread135922.html برای منم همین بود 6 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۳ پیروزی کوبانی به داعش بهترین خبر سال بود از آرام عزیز به خاطر تایپیکای خوبش و اطلاع رسونیش سپاسگذارم 6 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۳ پیروزی کوبانی به داعش بهترین خبر سال بوداز آرام عزیز به خاطر تایپیکای خوبش و اطلاع رسونیش سپاسگذارم منم همینطور مخصوصا بعد از شنیدن انواع اقسام خبرهای بد و وحشتناک این خیلی خوب بود 5 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۳ بهترین پیروزی کوبانی ها بر داعش بود . فک کنم اگه یادم باشه آرام خبرش رو نوشت . برای منم همین بود پیروزی کوبانی به داعش بهترین خبر سال بوداز آرام عزیز به خاطر تایپیکای خوبش و اطلاع رسونیش سپاسگذارم منم همینطورمخصوصا بعد از شنیدن انواع اقسام خبرهای بد و وحشتناک این خیلی خوب بود مرسی بچه ها ، ممنون از احساسات پاک و انسان دوستانه یتان به امید صلح و آرامش در سراسر گیتی 6 لینک به دیدگاه
amin202 13418 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۳ بهترین پیروزی کوبانی ها بر داعش بود . فک کنم اگه یادم باشه آرام خبرش رو نوشت . برا منم همین بود... 5 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۳ برا منم پیروزی ملت کورد در کوبانی بهترین خبر بود هم کیشان من از مادها 1 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۳ من نمیدونم باید برم یه دور بزنم ببینم چی بود 2 لینک به دیدگاه
amin202 13418 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۳ کشف جدید دانشمندان برای پیوند زدن قلب مرده هم خبر خوبی بود...30% آمار پیوند قلب رو بالا میبره... 9 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۳ پیروزی غرور آفرینان کوبانی علیه بربرهای داعش منم همین 8 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۳ به نظر منم بهترین خبر همین خبیر پیروزی کوبانی بود. 4 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۴ ولی تو شهریور و مهر خبر خوب نداشتیم که همش خبر بد و شوک بود 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۴ فقط همین بوده دیگه البته خبر خوبم نبوده.. گفتم اپش کنم/ [h=3]یارانه بهمن ماه امشب واریز می شود[/h] 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۵ [h=1]نجات جان یک بیمار با فرود اضطراری در فرودگاه مهرآباد[/h] 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده