EN-EZEL 13039 این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ کوچک که بودیم چه دل های بزرگی داشتیم اکنون که بزرگیم چه دلتنگیم کاش دلهامون به بزرگی بچگی بود کاش همان کودکی بودیم که حرفهایش را از نگاهش می توان خواند کاش برای حرف زدن نیازی به صحبت کردن نداشتیم کاش برای حرف زدن فقط نگاه کافی بود کاش قلبها در چهره بود اما اکنون اگر فریاد هم بزنیم کسی نمی فهمد و دل خوش کرده ایم که سکوت کرده ایم سکوت پر بهتر از فریاد تو خالیست سکوتی را که یک نفر بفهمد بهتر از هزار فریادی است که هیچ کس نفهمد سکوتی که سرشار از ناگفته هاست ناگفته هایی که گفتنش یک درد و نگفتنش هزاران درد دارد دنیا را ببین... بچه بودیم از آسمان باران می آمد بزرگ شده ایم از چشمهایمان می آید! بچه بودیم همه چشمای خیسمون رو میدیدن بزرگ شدیم هیچکی نمیبینه بچه بودیم تو جمع گریه می کردیم بزرگ شدیم تو خلوت بچه بودیم راحت دلمون نمی شکست بزرگ شدیم خیلی آسون دلمون می شکنه بچه بودیم همه رو ۱۰ تا دوست داشتیم بزرگ که شدیم بعضی ها رو هیچی بعضی هارو کم و بعضی ها رو بی نهایت دوست داریم بچه که بودیم قضاوت نمی کردیم و همه یکسان بودن بزرگ که شدیم قضاوتهای درست و غلط باعث شد که اندازه دوست داشتنمون تغییر کنه کاش هنوزم همه رو به اندازه همون بچگی ۱۰ تا دوست داشتیم بچه که بودیم اگه با کسی دعوا میکردیم ۱ ساعت بعد از یادمون میرفت بزرگ که شدیم گاهی دعواهامون سالها تو یادمون مونده و آشتی نمی کنیم بچه که بودیم گاهی با یه تیکه نخ سرگرم می شدیم بزرگ که شدیم حتی ۱۰۰ تا کلاف نخم سرگرممون نمیکنه بچه که بودیم بزرگترین آرزومون داشتن کوچکترین چیز بود بزرگ که شدیم کوچکترین آرزومون داشتن بزرگترین چیزه بچه که بودیم آرزومون بزرگ شدن بود بزرگ که شدیم حسرت برگشتن به بچگی رو داریم بچه که بودیم تو بازیهامون همش ادای بزرگ ترها رو در می آوردیم بزرگ که شدیم همش تو خیالمون بر میگردیم به بچگی بچه بودیم درد دل ها را به هزار ناله می گفتیم همه می فهمیدند بزرگ شده ایم درد دل را به صد زبان به کسی می گوییم... هیچ کس نمی فهمد بچه بودیم دوستیامون تا نداشت بزرگ که شدیم همه دوستیامون تا داره بچه که بودیم بچه بودیم بزرگ که شدیم بزرگ که نشدیم هیچ دیگه همون بچه هم نیستیم ای کاش هیچ وقت بزرگ... نمی شدیم و همیشه بچه بودیم ... 54 لینک به دیدگاه
فرشته* 142 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ ای کاش هیچ وقت بزرگ... نمی شدیم و همیشه بچه بودیم ... آره ايكاش هيچوخت بزرگ نميشدم ، اون وقت دلامون يكي بود:ws44: 15 لینک به دیدگاه
EN-EZEL 13039 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ بقول یکی از دوستام که میگفت: ای کاش به روزی برگردیم که بزرگترین دغدغمون مشقهای مدرسمون بود 17 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ کاش هیچ وقت بزرگ نمی شدیم ..... 10 لینک به دیدگاه
//\// 1806 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ من به آمار زمین مشکوکم ! اگر این سطح پر از آدم هاست ، پس چرا این همه دل ها تنهاست ؟ 14 لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ یادش بخیر خونه ی مادر بزرگ لینک به دیدگاه
EN-EZEL 13039 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ یادش بخیر خونه ی مادر بزرگ آی گفتی خونه مامان بزرگ کردی کبابم بچه که بودم هروقت که میرفتم خونه مادربزرگم وادارش میکردم یه چیزی واسم بخره من دوران کودکیمو همش خونه مادربزرگم بودم و اونجا بزرگ شدم یادمه همیشه جوجه میخریدم و میزاشتمش خونه مادر بزرگم البته تمام این شیطونی ها خونه مادربزرگ طرف مادریم بود وگرنه من اصلا هیچ محبتی از مادر بزرگ طرف پدریم ندیدم :w00: 13 لینک به دیدگاه
afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ بچه بودیم دوستیامون تا نداشت بزرگ که شدیم همه دوستیامون تا داره 12 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ یادش بخیر دوستای بچگیمون...حالا بعضیاشون نیستن:ws44: عصرا تو کوچه ها..بازیای بچگیمون و همبازیامون!!!:ws37: شیطناتا و بازیگوشیا!!!:ws3: چقدر خوب بود مدرسه نمیرفتیم و همش بازی میکردیم!!! 9 لینک به دیدگاه
sih092 1978 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ اصلا چرا بزرگ شدیم که الان این همه دغدغه داشته باشیم بچه که بودیم چقدر راحت بودیم میرفتیم دبستان هر زنگ 45 دقیقه بود کلی باهمکلاسیهامون بازی میکردیم ولی حالا چی؟؟ حتی یه دقیقه هم وقت فراغت نداریم 10 لینک به دیدگاه
abie bicaran 2325 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ فقط می تونیم بگیم یادش بخیر 7 لینک به دیدگاه
کامیلا 422 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ نردبان این جهان ما و منی ست عاقبت این نردبان افتادنی ست لاجرم هرکس که بالاتر نشست استخوانش سخت تر خواهد شکست. 6 لینک به دیدگاه
royan aria 2423 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ یادش بخیر خونه ی مادر بزرگ :ws44: آی گفتی خونه مامان بزرگ کردی کبابمبچه که بودم هروقت که میرفتم خونه مادربزرگم وادارش میکردم یه چیزی واسم بخره من دوران کودکیمو همش خونه مادربزرگم بودم و اونجا بزرگ شدم یادمه همیشه جوجه میخریدم و میزاشتمش خونه مادر بزرگم البته تمام این شیطونی ها خونه مادربزرگ طرف مادریم بود وگرنه من اصلا هیچ محبتی از مادر بزرگ طرف پدریم ندیدم :w00: :w16: ای کاش هیچ وقت بزرگ... نمی شدیم و همیشه بچه بودیم ... 7 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ بچه بودیم درد دل ها را به هزار ناله می گفتیم همه می فهمیدند بزرگ شده ایم درد دل را به صد زبان به کسی می گوییم... هیچ کس نمی فهمد 7 لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ ای کاش هیچ وقت بزرگ... نمی شدیم و همیشه بچه بودیم ... 6 لینک به دیدگاه
EN-EZEL 13039 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ بچه بودیم درد دل ها را به هزار ناله می گفتیم همه می فهمیدند بزرگ شده ایم درد دل را به صد زبان به کسی می گوییم... هیچ کس نمی فهمد چه گوییم که نگفتنمان بهتر است بزرگ که میشیم اونوقت قدر بچگی رو میدونیم عاشق میشیم ولی به عشقمون نمیرسیم دوستایی که تو بچگی اصلا بهشون نمیومد نامردی کنن بزرگ که میشن از پشت بهمون خنجر میزنن تو بچگیهامون فکر نمیکنیم که ممکنه یه روز مدرک بگیریم و بیکار بمونیم همه تو بچگی آرزو دارن دکتر و مهندس بشن ولی دریغ از اینکه روزی از دکتر و مهندس شدنمون پشیمون میشیم بچه که هستیم همه درها به رومون بازه بزرگ که میشیم همه درها بسته است تو بچگی همه دوستمون دارن ولی وقتی بزرگ میشیم نمیدونیم کی دوستمون داره و................. 4 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ اصلا هيچوقت نفهميدم بزرگ بودن خوبه يا كوچيك بودن وقتي كوچيكيم ميگن توبچه اي متوجه نميشي خيلي چيزارو وقتي بزرگ ميشيم تو بزرگ شدي اين رفتارا در شان تو نيست تا وقتي كوچيكي دوست داري بزرگ بشي اما وقتي بزرگتر ميشي دوست داري بازم كوچيك باشي شايد اون موقع مهربون تر بوديم معصوم تر وپاكتر 4 لینک به دیدگاه
RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ سلام بچه ها.......... :icon_pf (44): ای بابا جاوید جان داداشی زدی اشک ما رو درآوردی که داداش.......... یاد دوران بچگی ها یاد باد یاد باد.......... هیییییییی................... دیگه ای کاش هم فایده ای نداره آخهههههههههههه........... :ws44: :ws44: آقا ما بزرگ شدیم برای اینکه بشویم.......... چی بشویم؟ دیدید یه بذر کوچیک میشود.چی؟ نهال. میشود نهال متوسط. میشود. درخت..... یه بچه میشود. کودک. میشود. نوجوان. میشود جوان............ میشه جلوشو بگیری که نشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!! نه این سیرورت و شدن برای اینه که ما برویم تا بشویم......... چی بشویم؟ خوب........... پس برویم تا خوب بشویم.......... :icon_gol: با آرزوی موفقیت و سربلندی و شادکامی در تمام مراحل تحصیل و زندگی واسه همه بچه های گل نواندیشان.......... :icon_gol: اینهم خدمت همه بچه ها: 4 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ به قول دوستی بچه که بودیم بند کفشامونو اشتباه میبستیم....الان که بزرگ شدیم فقط بند کفشامونو درست میبندیم.... 4 لینک به دیدگاه
Amir R. Haddadi 9164 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ خیلی جالب بود تحت تاثیر قرار گرفتم ... اما جاوید جان بزرگ بودن هم زیباست دنیا با مشکلاتش زیبا میشه و این در دسر هارو هم آدم بزرگ ها ایجاد میکنند پس بزرگ بودن هم زیباست هم جذاب 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده