e.t 1423 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۳ اهل یک آبادی پیشه ام در به دریست! گاه گاهی میروم قبرستان تا به تنهایی ام عادت بکنم من نمیدانم که چرا میگویند مرگ احساس غریبیست! تولد زیباست! و چرا هیچ کسی تنها نیست! شایداین قصه فقط تکرار است شایدم یک دیوار من چه میدانستم که فقط سنگ سلاح شب ماست من چه میدانستم که همین خون سیاوش خون مجنون خداست! ما که با قافله عشق غریبیم هنوز... یاد ما باش خدایا که فقط یاد توایم! 21 لینک به دیدگاه
ali jaafari 1206 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۳ عالي بود! امضاتون هم زيباست. 5 لینک به دیدگاه
e.t 1423 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۳ عالي بود! امضاتون هم زيباست. ممنون . همچنین امضای شما 3 لینک به دیدگاه
niyan.d 1473 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۳ یاد ما باش خدایا که فقط یاد توایم! خیلی قشنگ بود . موفق باشید..:4uboxsmiley: 3 لینک به دیدگاه
MahSa.92 2151 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۳ مثل همیشه عالی بود....:icon_gol: 4 لینک به دیدگاه
Sadeghiaan 78 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۳ Hi It's very very good :icon_gol:Thanks 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده