saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۳ در بسیاری از خیابانهای مشهد با بیلبورد تبلیغاتی مواجه شدیم که جوایز عجیب و غریبی برای شرکتکنندگان در قرعهکشی در نظر گرفته بود، البته بخشی از جوایز ذکر شده روی این بیلبوردها طی روزهای بعد به طرز ناشیانهای سانسور شد. به گزارش برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ؛ در بسیاری از خیابانهای مشهد با بیلبورد تبلیغاتی مواجه شدیم که جوایز عجیب و غریبی برای شرکتکنندگان در قرعهکشی در نظر گرفته بود، البته بخشی از جوایز ذکر شده روی این بیلبوردها طی روزهای بعد به طرز ناشیانهای سانسور شد. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام http://www.yjc.ir/fa/news/5016548/عمل-زیبایی-جایزهای-برای-زنان-در-پارک-آبی-تصاویر 1 لینک به دیدگاه
amin202 13418 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۳ بعضی وقتا حس میکنم مملکت نیس که ، سیرکه که دارم توش زندگی میکنم :| 2 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۳ بعضی وقتا حس میکنم مملکت نیس که ، سیرکه که دارم توش زندگی میکنم :| هر روز یه ماجرا جدید مشخص میشه 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده