amin202 13418 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۳ همچی با این پول خرد که دختر کوچیکه بهشون داد شروع میشه - من جهان خودم هستم وجدان صداي خداست (توجه! - حجم ویدئو 15Mb می باشد) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ویدئوی غم انگیزی نیست...ولی نمیدونم چرا بی اختیار اشک تو چشام جمع شد... :| نظرتونو دربارش بگید... 3 لینک به دیدگاه
amin202 13418 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۳ چرا ویدئو موجود نیس؟ یحتمل فلش پلیر نصب نیست رو مرورگرت... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک آپارات رو هم زیر ویدئو قرار دادم 3 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۳ یحتمل فلش پلیر نصب نیست رو مرورگرت... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک آپارات رو هم زیر ویدئو قرار دادم :icon_pf (34): اصلا حواسم نبود روی این سیستم چیزی نصب نشده ممنون... هم بابت یادآوری و راهنمایی هم بابت تاپیک 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده