رفتن به مطلب

دادستان اصفهان: سرنخ های جدیدی از عاملان اسید پاشی کشف شده است


ارسال های توصیه شده

[h=3]اصفهان - ایرنا - دادستان اصفهان گفت: دستگاه قضا خود را ملزم به ایجاد امنیت برای مردم در جامعه می داند تا همه شهروندان با آرامش و بدون دغدغه خاطر زندگی کنند.[/h]

81355751-6024532.jpg به گزارش روز دوشنبه ایرنا، درپی اسیدپاشی در اصفهان، 'حسن رحیمی' اظهارکرد: سرنخ های تازه از اسیدپاشی در استان کشف شده است که امیدواریم در این زمینه به نتایج مطلوب قضایی دست یابیم.

 

دادستان اصفهان در گفت و گو با خبرنگار حقوقی اظهار کرد: متاسفانه اتفاقاتی درخصوص اسید پاشی در استان رخ داده و وظیفه قانونی و شرعی دادسرا، تعقیب جدی مجرم، کشف جرم و ایجاد امنیت خاطر برای شهروندان است.

 

وی گفت: صرف نظر از اینکه شهروند زن یا مرد بوده و چه جنسیتی داشته و چه کسی بوده است، نگاه دستگاه قضا به این است که حق شهروند در جامعه محفوظ باشد و امنیت را برای اعضای جامعه برقرار کنیم.

 

دادستان اصفهان افزود: دادسرا بعد از این اتفاق بصورت جدی ورود پیدا کرده و ستادی برای رسیدگی به این موضوع تشکیل داده است و خود شخصا مسوول رسیدگی به این پرونده هستم.

 

رحیمی درباره آمار مصدومان اسیدپایشی گفت: آمار همان تعدادی است که قبلا اعلام شده بود.

  • Like 11
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 62
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

[h=2]قائم مقام وزیر کشور در امور اجتماعی و فرهنگی:[/h]

[h=1] اسیدپاشی‌های اصفهان زنجیره‌ای نیست/ دستگیری 4 متهم

[/h]

» سرویس: اجتماعي - جامعه، شهري

کد خبر: 93072815601

دوشنبه ۲۸ مهر ۱۳۹۳ - ۱۱:۱۳

 

 

 

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

قائم مقام وزیر کشور در امور اجتماعی و فرهنگی گفت: اسیدپاشی‌های اصفهان زنجیره‌ای نبوده است و تاکنون سه تا چهار نفر به عنوان متهم دستگیر شده‌اند.

به گزارش خبرنگار سرویس «شهری» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، مرتضی میرباقری در حاشیه شصت و هشتمین جلسه شورای اجتماعی کشور که امروز در وزارت کشور برگزار شد، با بیان مطالب بالا اظهار کرد: بر اساس گزارش استاندار اصفهان به هیچ وجه نگرانی در سطح استان اصفهان نسبت به اسیدپاشی وجود ندارد. البته با این اقدامات جنون آمیز مقابله می‌شود و نوع و شدت مقابله در کاهش این گونه اقدامات موثر است.

وی در ادامه گفت:‌ پس از وقوع اسیدپاشی‌های اصفهان حوزه‌های ذیربط در استان اصفهان اقدامات در این زمینه را انجام دادند و وزیر کشور فردای روز اسیدپاشی با استاندار اصفهان همه ابعاد این مسئله را بررسی کرد.

میرباقری درباره نامه وزیر کشور به منظور اعتراض به طرح آمران به معروف به رئیس مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: در زمینه امر به معروف و نهی از منکر قوانین بالادستی وجود دارد و برای فعالیت در این زمینه به قانون جدیدی نیاز نداریم. اگر تشخیص دهیم که اتفاقاتی که در صحن مجلس در زمینه این طرح رخ می‌دهد نیازمند اصلاحاتی است، دولت وارد عمل می‌شود.

قائم مقام وزیر کشور در امور اجتماعی و فرهنگی تصریح کرد:‌ در صورتی که این طرح بار مالی داشته باشد شورای نگهبان با آن مخالفت می‌کند در زمینه حقوقی نیز افرادی مانند معاون حقوقی رئیس جمهور، حضور دارند و مباحث لازم را مطرح می‌کنند. در کل در زمینه امر به معروف و نهی از منکر نیازی به چنین طرح‌هایی نیست.

 

 

[h=4]گزارش پلیس فتا در مورد خرید و فروش مواد مخدر در فضای مجازی تا هفته آینده نهایی می‌شود[/h]

میرباقری درباره اقدامات انجام شده در زمینه مبارزه با خرید و فروش مواد مخدر از طریق فضاهای مجازی مانند وایبر و اینستاگرام نیز اظهارکرد: از پلیس فتا درخواست کرده‌ایم که در این زمینه گزارشی را به ما ارائه بدهد و از شورای فضای مجازی نیز خواسته‌ایم که در این زمینه به ما اطلاعاتی بدهد.

 

وی گفت: گزارش پلیس فتا تا هفته آینده نهایی می‌شود و قرار است در زمینه چگونگی مقابله با افرادی که از طریق فضای مجازی اقدام به خرید و فروش مواد مخدر می‌کنند در ستاد مبارزه با مواد مخدر تصمیم گیری شود. البته هنوز اطلاعات ما در این زمینه کامل نشده است.

 

 

[h=4]تصمیمات نهایی برای ساماندهی کارتن خوابها اوایل هفته آینده ارائه می‌شود[/h]

میرباقری در ادامه درباره اقدامات وزارت کشور برای ساماندهی کارتن خوابها اظهارکرد: در هفته جاری دو نشست با شهرداری تهران در این زمینه به منظور اتخاذ تصمیم نهایی برگزار کردیم و اوایل هفته آینده تصمیمات گرفته شده را ارائه می‌دهیم.

 

به گزارش ایسنا، میرباقری در بخش دیگری از صحبت‌های خود درباره مباحث مطرح شده در شصت و هشتمین جلسه شورای اجتماعی کشور افزود: در جلسه امروز سه موضوع اصلی مورد بحث قرار گرفت که نخستین آن ارائه گزارشی درباره ساماندهی سواحل ایران بود. متاسفانه در سالهای قبل افراد زیادی در سواحل شمالی کشور در فصل تابستان غرق می‌شدند. بنابراین از سال گذشته تدابیری را برای ساماندهی این موضوع اتخاذ کردیم و 26 میلیارد تومان اعتبار اختصاص یافت.

وی افزود: تعداد طرح‌های اجرا شده در این زمینه در سال گذشته 100 طرح بود که در سال جاری به 130 طرح افزایش یافت. از سوی دیگر تیرماه سال گذشته زمان آغاز استفاده مردم از طرح‌های ساماندهی سواحل بود و با توجه به تقارن ماه مبارک رمضان با تابستان در سال گذشته ممنوعیت‌هایی برای استفاده از این طرح در ماه مبارک اعمال شد.

وی افزود:‌ در سال جاری نیز طرح ساماندهی سواحل از خردادماه آغاز شد و مردم در ماه رمضان نیز امکان استفاده از آن را داشتند. در سال 92 حدود 26 میلیون مسافر به استان‌های شمالی کشور از خرداد تا شهریور ماه سفر کرده بودند، اما این تعداد در سال جاری به 50 میلیون مسافر افزایش یافت. بنابراین تعداد مسافران به استان‌های شمالی کشور 100 درصد در سال جاری بیشتر شده بود.

وی با اشاره به آمار افراد غرق شده اظهار کرد: در سال گذشته 252 نفر در فصل تابستان در سواحل شمالی کشور غرق شدند که این آمار در سال جاری به 150 نفر کاهش یافت که با توجه به ازدیاد مدت زمان طرح و افزایش تعداد مسافران میزان افراد غرق شده باید سه برابر افزایش می‌یافت، اما حدود 40 درصد کاهش پیدا کرد و قرار است این گزارش با جزئیات بیشتر به دولت ارائه شود.

میرباقری افزود: امیدواریم بخش دوم حمایت‌ها برای ساماندهی سواحل کشور اختصاص یابد تا بتوانیم با فعال سازی بخش خصوصی و شهرداری‌ها اقدامات بهتری انجام دهیم.

وی با بیان اینکه ایمنی جاده‌ها دومین موضوع مطرح شده در جلسه امروز شورای اجتماعی کشور بود، اظهار کرد:‌ در این حوزه چند موضوع مهم مانند تعداد کشته شدگان، تعداد تصادفات و تعداد مصدومان و مجروحان مطرح است. علیرغم تلاشهای خوب صورت گرفته از سال 84 به بعد که منجر به کاهش آمار کشته شدگان از 28 هزار نفر به 18 هزار نفر در طول یک سال شد، اما ایران همچنان در وضعیت بسیار بد از نظر جاده‌ای و خودرویی است و تعداد تصادفات و کشته‌ها چند برابر استاندارد جهانی است.

میرباقری اضافه کرد: قرار شد از نظر اجتماعی نیز در زمینه کاهش تصادفات اقداماتی انجام و هنجارهای مربوط به این حوزه از طریق برنامه‌های صدا و سیما ، آموزش عمومی و عالی درونی شود و تاکید شد که تشکل‌های غیر دولتی در این زمینه فعال شوند.

میرباقری با اشاره به گزارش ایمنی راه‌ها اظهار کرد: بیشترین تصادفات در پنج شنبه‌ها و جمعه‌ها رخ می‌دهد و بیشتر در راه‌های استان‌های اصفهان، خراسان رضوی، خوزستان و فارس شاهد تصادفات هستیم.

وی افزود: 64 درصد تصادفات مربوط به سواری‌ها ، 21 درصد وسایل حمل و نقل سنگین، 12 درصد موتور و 2.5 درصد خودروهای عمومی است. در این جلسه پیشنهاد شد که از 14 تا 25 آبان ماه به مدت 12 روز دستگاه‌ها در زمینه ایمنی راه‌ها فرهنگ سازی کنند و برای هر روز یک نام نهاده شد. به عنوان نمونه یک روز به عنوان عابران پیاده و ایمنی و روز دیگر به عنوان خانواده و ایمنی نامگذاری شده است.

وی درباره سومین موضوع مطرح شده در شورای اجتماعی کشور اظهار کرد: دهه اول ماه محرم و دهه آخر ماه صفر دسته‌های سینه زنی و هیئت‌مذهبی رونق بیشتری دارند و فعالیت‌های بیشتری انجام می‌دهند. سازمان تبلیغات اسلامی به عنوان مسئول ستاد ساماندهی شئون فرهنگی در مناسبات فرهنگی گزارشی در زمینه تعداد هیئت‌های مذهبی و مساجد ارائه داد.

میرباقری اضافه کرد: بر اساس این گزارش در سطح کشور حدود 80 هزار هیئت مذهبی و حدود 70 هزار مسجد فعالیت می‌کنند. هیئت‌ها و مساجد ظرفیت‌های هنگفتی برای بیان معارف دینی هستند و موجب انسجام و ایجاد الفت میان مردم می‌شوند و باید در جهت همبستگی روحی و روانی مردم از این هیئت‌ها و مساجد بهره ببریم.

در این جلسه وزارت ارشاد هم گزارشی ارائه داد و لازم است در زمینه خرافه زدایی از عاشورا هم عمل کنیم. در این جلسه درباره سخنرانی‌ها، مداحی‌ها و مجالس عزاداری و نوع حمایت دولت و مردم در این ایام نیز صحبت شد.

وی تاکید کرد: بین مذاهب اتحاد و انسجام بسیارعالی داریم و امام حسین (ع) حتی عامل ایجاد پیوند میان مسلمانان و مسیحیان هستند.

میرباقری در پایان اظهارکرد:‌ علیرغم اینکه در مناطق مرزی جریان‌های تکفیری شیطنت می‌کنند تاکید شد که ظرفیت‌های علوی و حسینی این ایام پاس داشته شود.

انتهای پیام

  • Like 5
لینک به دیدگاه

[h=2]سخنگوی کمیسیون قضایی:[/h]

[h=1] خلاء قانونی برای مجازات اسیدپاشی نداریم

[/h]

» سرویس: سياسي - مجلس

کد خبر: 93072815543

دوشنبه ۲۸ مهر ۱۳۹۳ - ۱۰:۴۲

 

 

 

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

سخنگوی کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه قانون در مورد مجازات اسیدپاشی جامع و مانع است، گفت که خلاء قانونی در این زمینه وجود ندارد.

میرهادی قره‌سید رومیانی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، درباره اینکه بعضا گذشت قربانیان اسیدپاشی از قصاص موجب شده این جرم بازدارندگی خود را از دست دهد، گفت: نباید حق افراد را برای بخشش و عفو نادیده بگیریم. به هر حال این حق اولیای دم است و همه باید افراد را نسبت به عفو و بخشش ترغیب کنیم.

وی افزود: اینکه اقدامات ما مانع اسیدپاشی می‌شود یا نه، اقدامات کنترلی و فرهنگ‌سازی و پیدا کردن ریشه‌های این اتفاق است. می‌توان با ریشه‌یابی و آسیب‌شناسی موضوع اسیدپاشی چنانچه خلائی در اجرای قانون و نظارت بر حسن اجرای قوانین وجود داشته باشد آن را برطرف کرد.

نماینده مردم تبریز در مجلس تاکید کرد: به نظر می‌رسد در مورد اسیدپاشی قانون جامع و مانع است و سکوت قانونی و نقص و خلاء قانونی در این زمینه نداریم.

سخنگوی کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس با تاکید بر اینکه در حوزه قانون و قانون‌گذاری برای مجازات اسیدپاشی مشکلی وجود ندارد، گفت: در موارد مشابه احکام مجازات افرادی که اقدام به اسیدپاشی کردند اجرا شده اما احتمالا تبیین و اطلاع‌رسانی نشده است.

انتهای پیام

 

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

  • Like 5
لینک به دیدگاه

[h=1] اسیدهای اصفهان با گردشگران چه می‌کند؟

[/h]

» سرویس: فرهنگي و هنري - گردشگري و حج

کد خبر: 93072815334

دوشنبه ۲۸ مهر ۱۳۹۳ - ۰۰:۱۲

 

 

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

«ما همین‌طوری گردن‌مان برای کارِ نکرده، زده می‌شود؛ حال چه برسد به حادثه‌ای که در اصفهان شایع شده و بسیار حساسیت‌برانگیز است...»

 

مهسا مطهر - دبیر کانون انجمن‌های صنفی راهنمایان سراسر کشور - برای خبرنگار گردشگری ایسنا روایت می‌کند: دو گردشگری فرانسوی قرار بود 12 آبان‌ماه به ایران سفر کنند، اما وقتی در لیبی یک گردشگر فرانسوی را می‌کشند، آن‌ها ایمیلی می‌فرستند که از آمدن به ایران منصرف شده‌اند!

 

آن‌طور که مطهر تعریف می‌کند، بارها برای این دو گردشگر ایمیل فرستاده تا ذهنیت‌شان را نسبت به ایران اصلاح کند و توضیح دهد واقعه‌ی لیبی به ایران هیچ ارتباطی ندارد. سرانجام او در توری که به فرانسه داشت، این فرصت را پیدا کرد تا این دو گردشگر را به شام مهمان کند و این‌بار در دیداری حضوری برای تغییر ذهنیت نادرست‌شان تلاش کند.

 

او می‌گوید: خانم فرانسوی که قرار است به همراه همسرش به ایران سفر کند، در آن جلسه‌ توجیهی به مزاح گفت من دارم خودم را آماده می‌کنم تا به ایران بیایم و شما را از دست تروریست‌ها نجات دهم. خودم را در مقابل این اظهارات به شدت کنترل کردم تا حالت چهره‌ام تغییر نکند و واکنش تندی نداشته باشم و اطلاعات درستی از ایران بدهم.

 

مطهر تصریح می‌کند: در جغرافیای ذهنی گردشگر خارجی، بویژه غربی‌ها، ایران و خاورمیانه یعنی داعش.

 

او ادامه می‌دهد: پرواز ورودی این دو گردشگر فرانسوی به شهر شیراز خواهد بود. آن‌ها بسیار نگران عبور هواپیمای‌شان از کشور عراق بودند. کلی با آن‌ها صحبت کردم تا توجیه شوند که کوریدورهای هوایی امن هستند و داعش یک بحث زمینی در جغرافیایی غیر از ایران است.

 

بهانه‌ی گفت‌وگوی خبرنگار ایسنا با مهسا مطهر، سناریوی جدید اسیدپاشی به زنان در اصفهان است که او برای نشان دادن ابعاد اثرگذاری این واقعه بر صنعت گردشگری، چنین مثالی را مطرح کرد تا ذهنیت گردشگران خارجی را پیش از سفر به ایران تشریح کند.

 

او می‌گوید: ما همین‌طوری گردن‌مان برای کارِ نکرده، زده می‌شود، حال چه برسد به حادثه‌ای که در اصفهان شایع شده و بسیار حساسیت‌برانگیز است.

 

این مدرس راهنمایان تور اظهار می‌کند: در مدیریت اثربخش، مهارتی برای مدیران تعریف شده با عنوان «مدیریت شایعه». به فرض آن‌که در اصفهان اتفاقی هم نیافتاده باشد، اما همین که شایعه‌ای پخش می‌شود آن‌هم در شهر گردشگری اصفهان با موضوع حساس‌برانگیزی چون خشونت علیه زنان که با اسلام‌گرایی گره خورده، خوراک است تا امنیت ملی را به چالش بکشد.

 

او تاکید می‌کند: در مقابل موضوعی چون اسیدپاشی که اصلا مساله‌ی ساده‌ای نیست، نباید منفعل برخورد کرد، بلکه باید فعال بود، این مهارت «مدیریت شایعه» است که باید سریع با انتشار اخباری صحیح و مثبت و اصلاح مواضع واکنش نشان داد.

 

پیشنهاد این راهنمای تور برای خنثی کردن اثرگذاری منفی حوادث اسیدپاشی در اصفهان، برگزاری جشنواره‌هایی با محور گردشگری و مشارکت زنان در این شهر است تا احساس امنیت به اصفهان بازگردد، جشنوراه‌هایی چون مد و لباس اسلامی یا پوشاک سنتی زنان در میدان نقش جهان اصفهان،‌ محلی که همه‌ی گردشگران خارجی و داخلی آن را می‌شناسند یا برگزاری تور دوچرخه‌سواری بانوان در کنار زاینده‌رود.

 

او معتقد است، این جشنواره‌ها حتا اگر عمق هم نداشته باشند، باید در چنین مقطع حساسی برگزار شوند تا نشان‌دهنده‌ امنیت زنان در این شهر گردشگری باشند.

 

دبیر کانون انجمن‌های صنفی راهنمایان سراسر کشور تاکید می‌کند: اگر در مقابل چنین واقعه‌ای در اصفهان به عنوان شهر پرطرفدار گردشگران خارجی واکنش نشان داده نشود و این جریان گسترش یابد، به سرعت اصفهان و حتا ایران از فهرست مقاصد گردشگران خارجی و یا حتا داخلی حذف خواهد شد.

 

مطهر می‌گوید: در بروشورهای تبلیغاتی که به گردشگران خارجی داده می‌شود، ایران مقصدی امن معرفی شده؛ در این مدت هم رسانه‌های غربی گزارش‌های مثبتی از ایران منتشر کرده‌اند؛ اما حادثه‌ای که در اصفهان در حال وقوع است و زنان را به عنوان بخش آسیب‌پذیر خانواده نشانه گرفته باعث می‌شود سفرهای خانوادگی به این شهر حذف شود. شاید این ضربه برای گردشگری کوتاه‌مدت باشد، اما چون گردشگری ما شبیه یک نهال است حتما این آسیب‌پذیری جدی خواهد بود.

 

این راهنمای تور سپس این نکته را یادآوری می‌شود: روابط عمومی سازمان میراث فرهنگی و گردشگری در چنین مواقعی گوش و چشم این سازمان است و باید فعالانه عمل کند و پیشنهادهایی برای خنثی کردن این واقعه به سازمان بدهد، درحالی‌که این کار را نمی‌کند.

 

انتهای پیام

 

 

 

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

  • Like 5
لینک به دیدگاه

[h=1] اعدام برای کسی که به ما اسید پاشید،مجازات کمی است

[/h]

» سرویس: استان ها - اصفهان

کد خبر: 93072815580

دوشنبه ۲۸ مهر ۱۳۹۳ - ۱۱:۰۲

 

 

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

شب‌ها تا صبح آرامش ندارم و از درد فریاد می‌کشم. اعدام برای کسی که به ما اسیدپاشید مجازات اندکی است. او که از فریادهای ما لذت می‌برد را باید به چشم ببینم و شاهد قصاصش باشم.

این گفته‌های "مریم- د" است که قرار بود تولد پسرش را جشن بگیرد اما در یکی از خیابان‌های اصفهان قربانی جنایت اسیدپاشی شد. مریم در نخستین گفت‌وگوی خود با خبرنگار ایسنا- منطقه اصفهان از ترسش گفت و درخواست کرد که هیچ اسمی از او و نوع خودرو و محل حادثه‌اش ذکر نشود.

امروز بار دیگر جویای مراحل درمان این قربانی جنایت اسیدپاشی در اصفهان که از ناحیه چشم بسیار آسیب دیده شدیم و گفت: دیشب لنز چشمم را بیرون آوردم و به حدی چشم‌هایم درد دارد که طاقت فرسا شده است. پزشکان‌ گفته‌اند برای پیوند قرنیه باید منتظر باشم تا التهاب چشم‌هایم بخوابد.

مریم گفت: صورت من تنها سوخته اما پا، دست، گردن، دست چپ تا مچ توسط اسید خورده شده است.

او ادامه داد: درد زخم‌ها یک طرف و درد روح و روانم به یک طرف. غروب که می‌شود هر چه به لحظه حادثه‌ای که برایم رخ داد نزدیک می‌شوم دوباره آن اتفاق مقابل چشمم زنده می‌شود. لحظه‌ای که اسید از شیشه ماشین به روی من پاشیده شد و وسط خیابان فریاد می‌زدم و لباس‌هایم در تنم پودر شده بود؛ با یادآوری همه این لحظات وجودم را ترس فرا می‌گیرد و خانواده‌ام به من آرامش می‌دهند.

مریم با اشاره به خرج هزینه‌های درمانش اظهار کرد: تا کنون نزدیک به 4 میلیون تومان هزینه کرده‌ایم، هر جعبه پماد ساختنی که برای سوختگی‌ها و زخم‌هایم استفاده می‌کنم 200 هزار تومان است و الان نزدیک به یک ماه است که این مراحل درمانی و هزینه‌ها ادامه دارد.

او افزود: حس ترس بدترین حس است هر روز خبرنگاران زیادی با من تماس می‌گیرند، اما نمی‌توانم به هیچ کس اعتماد کنم غروب‌ها از ترس و شب‌ها از در جیغ و فریاد می‌کنم و از طرف دیگر هر روز نگران مراحل درمان سهیلا و دختری که چهارشنبه هفته پیش مورد اسیدپاشی قرار گرفت هستم و دلم برای بقیه زنان شهر که شاید طعمه شوند می‌سوزد.

این قربانی جنایت اسیدپاشی در اصفهان گفت: در آگاهی هم گفته‌ام و باز هم می‌گویم اعدام برای کسی که به صورت ما اسیدپاشید مجازات اندکی است. او که از فریادهای ما لذت می‌برد را باید به چشم ببینم و شاهد قصاصش باشم.

انتهای پیام

 

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

  • Like 8
لینک به دیدگاه

[h=1] عصبانیت رجانیوز از انتشار اخبار اسیدپاشی‌ها

[/h]

» سرویس: رسانه هاي ديگر - رسانه ديگر

کد خبر: 93072715246

یکشنبه ۲۷ مهر ۱۳۹۳ - ۱۶:۴۶

 

 

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

سایت رجانیوز در مطلبی، با حمله به «ایسنا» و انتقاد از انتشار اخبار مربوط به اسیدپاشی‌های اخیر در اصفهان و با همسو دانستن این خبرگزاری با رسانه‌های ضدانقلاب، این خبرها را «پروژه رسانه‌ای خائنانه» توصیف کرد و خواستار برخورد قوه قضائیه با رسانه‌هایی شد که این اخبار را منتشر کرده‌اند.

 

به گزارش ایسنا، رجانیوز در مطلب خود نوشت: «یک خبرگزاری دولتی که با هزینه بیت‌المال اداره می‌شود، طی روزهای گذشته با همکاری رسانه‌های ضدانقلاب آغازگر پروژه‌ای مشکوک علیه حجاب شده است.

 

«ایسنا» که در دولت یازدهم به پاتوق نیروهای رسانه‌ای تندروی دوم خرداد تبدیل شده، پنجشنبه هفته گذشته خبری درباره اسیدپاشی به صورت چند زن در اصفهان را منتشر ساخت. در این خبر، به طور ملموسی تلاش شد تا این حرکات وحشیانه به نام نیروهای انقلابی ثبت شود و به مخاطب اینطور القا شود که زنان بدحجاب در اصفهان به طور سازماندهی شده مورد اسیدپاشی متدینین قرار گرفته‌اند! در بخشی از متن خبر این خبرگزاری آمده است: «این حادثه زمانی اتفاق افتاد که از چندی پیش تاکنون در شبکه‌های اجتماعی مطالبی با محتوای اسیدپاشی به زنان بی‌حجاب در اصفهان منتشر می‌شود اما مشخص نیست که آیا حادثه شب گذشته ارتباطی با این مطالب داشته است یا خیر؟»

 

خبرگزاری مورد اشاره در گزارشی دیگر تحت عنوان گفت‌وگو با نزدیکان قربانیان این حوادث تلخ، نیز تمام تلاش خود برای القای این موضوع به مخاطب را انجام داده است: «پدر این دختر با بیان اینکه آنها که به دخترم تهمت بی‌حجابی می‌زنند باید در آخرت پاسخ دهند، می‌افزاید: ندا هیچ‌گاه نمازش ترک نشده است.»

 

در بخش دیگری از این گزارش آمده است: «پیدا کردن یکی از آشنایان سارا در میان افرادی که برای ملاقات پشت در بیمارستان در انتظار هستند، دشوار به نظر می‌رسد. دختر جوانی که به گفته شایعات یکی از قربانی اسیدپاشی در اصفهان به دلیل بدحجابی است!»

 

پاسکاری خبرگزاری داخلی و رسانه‌های ضدانقلاب برای حمله به حجاب

 

این در حالی است که بلافاصله بعد از انتشار سلسله گزارش‌های مغرضانه این خبرگزاری داخلی، بسیاری از وب‌سایت‌ها، خبرگزاری‌ها و فعالان رسانه‌ای ضد انقلاب در فضای مجازی با برجسته کردن ادعای «بد حجاب» بودن قربانیان این حوادث، این مسأله را کار نیروهای انقلابی توصیف کرده! و نتیجه طرح حمایت از آمران معروف در مجلس را اسیدپاشی به زنان بدحجاب اعلام کردند.

 

این پروژه رسانه‌ای خائنانه میان خبرگزاری مورد اشاره و رسانه‌های خارجی ضدانقلاب در حالی آغاز شده که این زنجیره رسانه‌ای طی هفته‌های گذشته نیز حمله به مجلس برای تصویب طرح حمایت از آمران به معروف را در دست داشت و به نظر می‌رسد در آخرین عملیات رسانه‌ای، تصمیم گرفته شده تا با انتساب این قبیل اقدامات وحشیانه به نیروهای انقلابی، فضای مظلوم‌نمایی و انحراف افکار عمومی از مسایل اصلی کشور کلید زده شود.

 

نکته دیگری که برنامه‌ریزی شده بودن این پروژه رسانه‌ای و تقسیم کار میان خبرگزاری داخلی و رسانه‌های ضدانقلاب را قطعی می‌کند، توجه در سرعت انتشار تحلیل‌ها، اخبار و کاریکاتورهای مغرضانه و یک طرفه در این زمینه است، به‌گونه‌ای که به فاصله ساعاتی بعد از این مسأله، بلافاصله یکی از کاریکاتوریست‌های ضدانقلاب با انتشار طرحی در این باره، اصل حرف بانیان این پروژه و حمله به حجاب را آشکار ساخت.

 

همچنین در حالی این ادعاهای نخ‌نما شده از سوی رسانه‌های ضد انقلاب و برخی رسانه‌های داخلی برای متهم کردن نیروهای انقلابی مطرح می‌شود که افکار عمومی نماد این قبیل اقدامات وحشیانه و بدون پشتوانه شرعی و عقلی را بسیاری از اصلاح‌طلبان در دهه 60 می‌داند، امثال اکبر گنجی که در خیابان با دیدن بدحجاب‌ها با پونز و کاتر به آنها حمله‌ور شده و سعی می‌کردند با این قبیل اقدامات، زنان را به سمت حجاب متمایل کنند! و امروز در نتیجه افراط های آن روزهایشان، به تفریط روی آورده و به نفی صریح مبانی اسلام در شبکه‌های ماهواره‌ای مشغول شده‌اند.

 

از سوی دیگر حمله رسانه‌های ضدانقلاب به نیروهای انقلابی به این بهانه، در حالی صورت می‌گیرد که نیروهای مؤمن جامعه برای این مدل اقدامات هیچ حجت شرعی و عقلی ندارند و در مقابل با نگاهی به آمارهای منتشر شده در سال‌های گذشته می‌توان به این نتیجه رسید که زنان بدحجاب که عموماً در معرض خطرهای اجتماعی متعددی در جامعه هستند از سوی اراذل و اوباشی مورد تعرض قرار گرفته‌اند که جامعه هدف خود را از میان همین افراد و زنان بدحجاب انتخاب می‌کنند. به بیان دیگر، بر اساس داده‌های اجتماعی فراوان، عمدتاً زنانی که با حجاب کامل در جامعه حاضر نمی‌شوند بیشتر در معرض خطر و هجوم اراذل و اوباش هستند و مشخص نیست با کدام منطق، رسانه‌های مغرض درصدد انتساب این ناامنی‌ها به نیروهای مؤمن جامعه هستند؟

 

در مجموع به نظر می‌رسد همانطور که آیت‌الله لاریجانی رئیس دستگاه قضا هفته گذشته از دستور ویژه خود به دادستان برای برخورد با رسانه‌هایی خبر داد که به طور غیر طبیعی در صدد دامن زدن به اخبار ملتهب‌کننده به جامعه در زمینه مفاسد اقتصادی هستند، باید دستگاه قضا به این مسأله نیز ورود کرده و مانع ادامه پروژه‌های رسانه‌ای مشکوک برای برهم زدن امنیت روانی جامعه و دامن زدن به ادعاهای بی‌اساس ضدانقلاب علیه نیروهای انقلابی و حجاب در این باره شود.

 

انتهای پیام

  • Like 4
لینک به دیدگاه

[h=1] واکنش تهمینه میلانی به اسیدپاشی‌های اخیر

[/h]

» سرویس: فرهنگي و هنري - سينما و تئاتر

کد خبر: 93072815371

دوشنبه ۲۸ مهر ۱۳۹۳ - ۰۷:۳۵

 

 

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

تهمینه میلانی با ابراز تاسف شدید از اسید‌پاشی‌هایی که اخیرا در اصفهان رخ داده است، گفت: مسئولان باید هرچه سریعتر نسبت به این اتفاق واکنش نشان دهند، در حالی که من هنوز چیزی از آن‌ها ندیده‌ام.

 

این کارگردان سینما در گفت‌وگویی با خبرنگار سینمایی ایسنا‌، بیان کرد: مسئولان ارشد جامعه باید با حوادث اخیر به عنوان یک قضیه اضطراری برخورد و هرچه سریعتر نسبت به دستگیری این افراد خودسر اقدام کنند.

 

او با تاکید بر اینکه عاملان این وقایع باید مجازات شوند، گفت: تصور می‌کنم جامعه انتظار دارد بعد از این فجایع عمدی، نمایندگان مجلس و مسئولان مملکت واکنش فوری نشان دهند و در این‌باره سکوت نکنند. خوب است آن‌ها فقط یک لحظه فکر کنند این دخترانی که اسید به صورت‌شان پاشیده شده فرزند خود آن‌ها بوده‌اند.

 

وی اظهار کرد: این اسید پاشی‌ها یک جنایت بزرگ است و اگر زودتر جلوی آن گرفته نشود کسی جلودار عاملان این اتفاق نخواهد بود و به افراد دیگر هم اجازه داده می‌شود که انتقام‌های شخصی بگیرند.

 

میلانی در پایان همچنین با اشاره به اینکه در فیلم «دو زن» خود اشاره‌ای به این آسیب اجتماعی داشته است به ایسنا خاطرنشان کرد: این گونه اتفاقات اجتماعی می‌تواند در فیلم‌ها نمایش داده شود تا کراهت و عواقب چنین فجایعی به تصویر کشیده شود. ضمن اینکه معتقدم برخی عاملان این اسیدپاشی‌ها مشکل روانی دارند و برخی دیگر آموزش‌های اجتماعی و احترام به حقوق افراد را فرانگرفته‌اند که چنین خودسرانه عمل کردند. هرچند شاید وقتی دستگیر شوند بگویند احساس مسئولیت اجتماعی داشته‌اند، ولی این کار جز جنایت چیز دیگری نیست.

 

انتهای پیام

  • Like 3
لینک به دیدگاه

[h=4]سخنگوی قوه قضاییه:[/h] [h=1]اسید پاش ها به اشد مجازات می رسند[/h] [h=3]تهران - ایرنا - سخنگوی دستگاه قضا، اسید پاشی در اصفهان را اقدامی ناجوانمردانه، جنایتکارانه و خشن توصیف کرد و گفت: این موضوع با فوریت رسیدگی و مرتکبان آن به اشد مجازات می رسند.[/h]

81356264-6025674.jpg به گزارش خبرنگار حقوقی قضایی ایرنا، حجت الاسلام والمسلمین «غلامحسین محسنی اژه ای» روز دوشنبه در هفتاد ویکمین نشست خبری خود در مورد موضوع اسید پاشی در اصفهان افزود: حقیقتا همه دست اندرکاران نسبت به شناسایی عاملان باید اقدام جدی داشته باشند و این مورد را تعقیب و با فوریت رسیدگی می کنیم تا مرتکبان به اشد مجازات برسند.

 

سخنگوی دستگاه قضا گفت: خیلی بد است که یک خانم جوان تا آخر عمر شکل ظاهری خود را از دست بدهد، رنج خانواده، هزینه گرفتاری و عذابی که می کشد تا زمانی که زنده است با او همراه است و این قابل قصاص است.

 

وی تاکید کرد: اما باید حتما مجازات بازدارنده در این زمینه صورت گیرد تا کسی جرات انجام این کار را نداشته باشد.

 

محسنی اژه ای افزود: ریاست دادگستری اصفهان و نیروی انتظامی، اطلاعاتی را خواسته و دادستان را وارد صحنه کردند که این امر با جدیت در حال رسیدگی است و عاملان آن شناسایی و تعقییب و مجازات خواهند شد.

 

وی با اشاره به خبری مبنی بر اینکه عامل با عنوان برخورد با بد حجابی این کار را کرده، تایید نشده، ادامه داد: از خانواده ها گزارش گرفتیم و مشکلی خاصی از این حیث ندارند. در رابطه با این موضوع هیچ شاهدی وجود ندارد که مشخص شود که انگیزه ای اتفاق روی داده چه بوده و البته عاملی نیز دستگیر نشده است.

 

وی ابراز امیداورای کرد، عاملان دستگیر شوند و به اشد مجازات برسند.

 

 

 

** محکومیت سه نفر دیگر از اعضای فتنه 88

 

سخنگوی دستگاه قضا با بیان اینکه در طول این هفته سه نفر دیگر از اعضای مربوط به فتنه 88 محاکمه شده اند، گفت: این افراد در دادگاه بدوی به حبس و غیرحبس محکوم شده اند.

 

وی ادامه داد: چون حکم قطعیت پیدا نکرده از ذکر جزئیات آن معذورم.

 

 

 

** لایحه جامع وکالت قضایی است

 

محسنی اژه ای در مورد لایحه جامع وکالت با طرح دو سوال که آیا لایحه جامع وکالت یک لایحه قضایی است و اینکه لوایح چگونه به مجلس می روند، گفت: برداشتمان به طور راسخ این است که این یک لایحه قضایی است چون برنامه پنجم توسعه این قوه را مکلف به تهیه لایحه جامع وکالت کرده است.

 

وی اضافه کرد: اگر قضایی نبود، چه ضرورت داشت، قوه قضاییه مکلف به تهیه آن باشد.

 

محسنی اژه ای ادامه داد: طبق بند 13 سیاست های کلی که تصریح شده 'امور قضایی ، از قبیل وکالت، قضاوت و غیره' است از این جهت لایحه وکالت یک لایحه قضایی است و تردیدی نداریم.

 

وی با بیان اینکه لوایح از طریق دولت به مجلس می رود، تصریح کرد: طبق تفسیر شورای نگهبان دولت نمی تواند در لوایح قضایی دخل و تصرف کرده و آن را تغییر دهد.

 

محسنی اژه ای گفت ، برخی گفته اند که تفسیر شورای نگهبان این است که آنچه در فصل 11 قانون اساسی آمده مد نظر است.

 

وی افزود: البته باید بگویم سایر فصول نیز در آن قید شده بود که آقایان سایر فصول را حذف کرده اند.

 

سخنگوی دستگاه قضا با اشاره به اینکه قبلا قانونی در این زمینه نداشتیم که دولت چه مدت می تواند لایحه را نزد خود نگهدارد، افزود: دولت می توانست تا چند سال لوایح را نزد خود نگهدارد که پس از تصویب قانون جدید، دولت ظرف سه ماه و حداکثر شش ماه لایحه ارسالی از قوه قضائیه را باید به مجلس بفرستد و در غیر این صورت خود قوه مستقیما می تواند این کار را انجام دهد.

 

محسنی اژه ای اضافه کرد: لایحه ای که دولت به مجلس ارسال کرده، لایحه قوه قضائیه نیست چرا که آن را تغییر داده است و برخلاف تفسیر شورای نگهبان عمل کرد.

 

وی ادامه داد: این لایحه ما نیست که به دولت فرستادیم از این رو مورد قبول ما نیست و سر فرصت اقدام خواهیم کرد.

 

 

 

** برخی به عنوان وکیل کلاهبرداری می کنند

 

سخنگوی قوه قضاییه گفت: یک نفر که 20 نفر شاکی او هستند که نمی دانیم این شخص وکیل است یا نه، اقدام به انعقاد قراردادی به مبلغ 32 میلیارد تومان با یکی از دستگاه های اجرایی کرده است.

 

محسنی اژه ای افزود: برخی افراد می آیند و خلاف وعده عمل می کنند و تحت عنوان وکیل، کلاه برداری می کنند که اگر هم وکیل باشد، یک نوع کلاهبرداری است.

 

وی با بیان اینکه این وکیل دستگیر شده، ادامه داد: نمی دانیم با چه مبنایی این قرارداد 32 میلیاردی بسته شده و از لحاظ عرفی و اجتماعی چند ساعت کار و ساعتی چقدر و بر چه مبنایی برای یک پرونده قرارداد 32 میلیارد تومانی بسته می شود.

 

سخنگوی قوه قضاییه افزود: این دستگاه اجرایی، پول را به شرکت دیگری داده که آن شرکت با وکیل قرارداد منعقد کند و در واقع این اقدام یک نوع پولشویی است.

 

وی گفت: این فرد پیش پرداخت دو میلیارد تومانی دریافت کرده و برای جذب مابقی مبلغ قرارداد نیز یک رای از قاضی مربوطه جمع کرده که قاضی اعلام اشتباه کرده و من توان دارم بتوانم کار شما را انجام دهم و این رای، راه را برای وکیل باز گذاشته است.

 

محسنی اژه ای افزود: مشخص شده رای جعلی است و قاضی از قضیه خبر ندارد و این فرد به تنهایی این کار را انجام نداده و با یک رای جعلی از طرف شعبه قرارداد بسته است.

 

وی با بیان اینکه این فرد تاکنون 12 میلیارد تومان از قرارداد خود را دریافت کرده، گفت: وکیل، کلاهبرداری و جعل کرده و وعده های واهی داده و خلاف ضوابط و مقررات عمل کرده، به همین منظور خود وکیل و دو نفر دیگر نیز در بازداشت هستند.

 

محسنی اژه ای افزود: دستگاه های دولتی کاملا مراقب باشند و معاونت حقوقی آنها باید این موضوعات را بررسی کند تا آیا اینگونه قراردادها صحیح است یا نه.

 

 

 

** شکات پرونده کمپوست به 9 هزار نفر رسید

 

معاون اول قوه قضاییه با بیان اینکه شکات پرونده کمپوست به 9 هزار نفر رسیده، گفت: از 20 هزار نفر تحقیق شده و اموالی که در حال فاسد شدن بود برای فروش به مزایده گذاشته می شود.

 

محسنی اژه ای افزود: در این رابطه 11 نفر بازداشت بودند که یک نفر از آنان با قرار وثیقه آزاد شده و 10 نفر دیگر همچنان در بازداشت هستند.

 

وی ادامه داد: روشن شد اظهارات آنان صادقانه نبوده و صحت برخی اسناد ارائه شده، تایید نشده است.

 

محسنی اژه ای در مورد برخی سایت ها که فساد را ترویج می کنند یا به مقدسات و شخصیت ها از جمله امام(ره) توهین می کنند، گفت: با توجه به اینکه نیروی انتظامی و سیستم اطلاعاتی ما موضوع را ردیابی کردند، تعدادی در تهران، شیراز و خوزستان در این زمینه شناسایی و دستگیر شدند.

 

 

 

** پرونده نفتی و 10 بازداشتی

 

سخنگوی قوه قضاییه درمورد پرونده نفتی نیز افزود: همچنان 10 نفر بازداشت موقت هستند و از دو تا سه نفر دیگر نیز تحقیق شده است.

 

محسنی اژه ای افزود: در این پرونده از دو متهم و دو مطلع تحقیق شده که یکی نفر از آنان زن است.

 

 

 

** بعضی ها از دستگیر شدن بدشان نمی آید

 

سخنگوی قوه قضاییه در پاسخ به سووال خبرنگاری مبنی بر اینکه فردی به نام «محمد نوری زاد» در صحن پاستور تحصن داشته، گفت: بعضی ها بدشان نمی آید که دستگیرشان کنند و رسیدگی به موضوع به نظر دادستان و قاضی بستگی دارد.

 

 

 

** کارمزد از دستگاه های کارتخوان

 

محسنی اژه ای در پاسخ به سووالی در مورد کارمزد از دستگاه های کارتخوان گفت: دولت این موضوع را برررسی می کند و بانک مرکزی اعلام کرده که فعلا اجرا نکند اما فعلا نتیجه ای گرفته نشده است.

 

 

 

** پرونده بنزین های پتروشیمی در حال رسیدگی است

 

وی درمورد پرونده بنزین های پتروشیمی نیز گفت: این پرونده در حال رسیدگی است، برخی ادعا دارند که این بنزین ها سرطان زا است و خبرهایی وجود دارد که چنین موضوعی صحت ندارد.

 

محسنی اژه ای افزود: اگر بنزین ها سرطان زا نباشد، کسانی که ادعا کرده اند باید پاسخگو باشند، چون تشویش اذهان عمومی داشته اند و اگر سرطان زا باشد باید متولیان جوابگو باشند.

 

وی با بیان اینکه پرونده به نتیجه نهایی نرسیده، ادامه داد: در نظرات کارشناسی اختلاف نظر وجود دارد.

 

 

 

* تشریح اقدامات قوه قضاییه درمورد اجرای اقتصاد مقاومتی

 

معاون اول قوه قضاییه درمورد اقدامات قوه قضاییه برای اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی نیز گفت: چنین کاری در برنامه قوه قضاییه در نظر گرفته شده که یکی از آنها مبارزه با فساد اقتصادی است.

 

محسنی اژه ای افزود: چنانچه کسانی را که از نظر اقتصادی فعالیت مثبت دارند حمایت کنیم، می توانیم به نتیجه برسیم و اگرفساد اقتصادی باشد اقدام صحیح اقتصادی نمی تواند به ثمر بنشیند.

 

وی گفت: اگر قوه قضاییه دستگاه های را که چوب لای چرخ دستگاه های اقتصادی سالم می گذارند، مشاهده کند با آنها برخورد می کند که به همین منظور کمیته هایی در تهران و شهرستانها با هماهنگی بانک و دولت تشکیل شده است.

 

محسنی اژه ای افزود: در این زمینه سازمان بازرسی کل کشور نیز فعال شده و جهت حمایت از کسانی که فعالیت سالم اقتصادی دارند نیز اقداماتی صورت گرفته است.

 

 

 

** وزارت بهداشت نسبت به سلامت مردم حساس است

 

سخنگوی قوه قضاییه در پاسخ به سووالی مبنی اینکه تقلب در موادغذایی صورت می گیرد، افزود: وزیر بهداشت نسبت به این موضوع حساسیت جدی دارند و اقدمات خوبی انجام می دهد و دادستان و دولت نیز مصمم هستند که در این زمینه اهتمام ویژه ای داشته باشند زیرا سلامت امر مهمی است.

 

وی افزود: اگر وزارت بهداشت و متولیان احساس کنند مواردی وجود دارد که قانون کارآرایی خاصی ندارد حتما تسریع می شود اما اکنون مهم این است که وزارت بهداشت حساسیت لازم را دارد.

 

محسنی اژه ای ادامه داد: با وزارت بهداشت، جهت سلامت بیشتر مردم و برخورد با کسانی که مرتکب جرم می شوند، حتما همکاری می کنیم.

 

وی در پاسخی به سووالی مبنی بر اینکه برخی احزاب و جریان های سیاسی احیای فتنه گران را در دستور کار خود دارند و نماهنگی با پیام یکی از سران فتنه پخش شده، گفت: قوه قضاییه وظیفه دارد در برخورد یا پیشگیری از جرم و تعقیب و شناسایی و مجازات اقداماتی داشته باشد و اگر موضوعی جنبه عمومی یابد دادستان وارد کار می شود و اگر جنبه خصوص داشته باشد شاکی وارد می شود.

 

 

 

** اختلاس نه، ارتشا

 

وی درمورد پرونده دادستان سابق تهران و اتهام اختلاس وی گفت: اختلاس نیست، ارتشا است و اگر چنانچه موضوعی دلایل کافی داشته باشد، برای بازداشت موقت اقدام می شود.

 

 

 

** آخرین وضعیت پرونده سه هزار میلیاردی

 

سخنگوی قوه قضاییه درمورد آخرین وضعیت پرونده سه هزار میلیاردی افزود: سه نفر دیگر که حکم اعدام آنها صادر شده درخواست اعاده دادرسی کرده اند و در مراحل رسیدگی است.

 

محسنی اژه ای با بیان اینکه حکم فرد فراری نیز قطعی شده، افزود: اکنون در حال شناسایی مزایده و ضبط اموال است.

 

معاون اول قوه قضاییه با بیان اینکه برخی متهمان کیفر خواست و برخی محکوم شدند، ادامه داد: یکی از کسانی که سمت معاونت وزیر داشت و محکوم شد، نامه نگاری کرده بود که سه کیف 300 میلیونی که در مجموع 900 میلیون تومان می شود، گرفته بود.

 

وی افزود: اخیرا کشف شد در زمان بازداشت 200 میلیون تومان در چند نوبت به کسانی داده که در پرونده او اعمال نفوذ شود که مجددا قراری برای وی صادر شده است.

  • Like 2
لینک به دیدگاه

حزب‌الله اصفهان: اسیدپاشی كار ما نيست

گروه سياسي: رئیس حزب‌الله اصفهان ضمن رد شایعاتی مبنی بر انجام اسید‌پاشی‌های اصفهان توسط حزب‌الله گفت: فعالیت مجموعه‌های حزب‌اللهی و رویکردهای آنها مشخص بوده آنها تنها در حیطه تذکر لسانی فعالیت می‌کنند.

 

[TABLE=align: center]

[TR]

[TD] n00058395-b.jpg

 

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

 

حجت‌الاسلام کمیل کاوه در گفت‌وگو با تسنیم در اصفهان، با اشاره به حادثه اسیدپاشی در خیابان‌های اصفهان و بحث‌های مطرح شده در این زمینه اظهار کرد: مسئولان اعلام کرده‌اند که یک شخص ضداجتماعی چنین حرکتی را مرتکب شده است؛ باید گفت کسی که حتی دین و ایمان هم ندارد، این کار را انجام نمی‌دهد. وی افزود: اسیدپاشی کار بسیار اشتباه و نادرستی است، اما کار کسی که آن را به عناصر حزب‌اللهی ربط می‌دهد، از اسیدپاش‌ها نیز بدتر است؛ به‌نظر من هرکس یک ذره وجدان و انسانیت داشته باشد، فکر چنین چیزی را به ذهن خود نمی‌دهد.

 

رئیس حزب‌الله اصفهان خاطرنشان کرد: فعالیت مجموعه‌های حزب‌اللهی و رویکردهای آنها مشخص بوده آنها تنها در حیطه تذکر لسانی فعالیت می‌کنند، هر زمان که توفیق حاصل شود، تنها تذکر لسانی می‌دهند. وی با انتقاد از انتساب این مسئله به مجموعه‌های حزب‌اللهی خاطرنشان کرد: کسانی که می‌خواهند آن را به بچه‌های حزب‌اللهی که عمری است مظلومانه کار می‌کنند و هم‌‌اکنون در حال رصد پرونده هسته‌ای، دادگاه مهدی هاشمی و نقد مسائل اقتصادی کشور هستند، منتسب کنند، باید به خودشان رجوع کنند، این افراد چگونه به خود اجازه می‌دهند آن را به بچه‌های حزب‌اللهی منتسب کنند؟!

 

کاوه گفت: امر به معروف و نهی از منکر چارچوب خاص خودش را دارد، چارچوب فعالیت مجموعه‌های حزب‌اللهی در بحث تذکر لسانی است و در صورت نیاز به برخورد با هنجار شکنی‌های اجتماعی، مسئولان مرتبط با آن، بر اساس قانون با مجرمان برخورد می‌کنند. رئیس حزب‌الله اصفهان خاطرنشان کرد: محکومیت این مسئله نیز یک مسئله بدیهی است، مگر می‌شود شخصی آن را محکوم نکند زیرا این کار، یک کار غیرانسانی است و از مسئولان می‌خواهم هرچه سریع‌تر با عامل یا عاملان این حرکت غیرانسانی برخورد جدی انجام دهند.

 

--------------------------------------------------------------------------

جالبه این مدعیان دین و اخلاق از رو هم نمیرن فعلا که مسلمانان دنیا رو با انواع جنایت و کثافت کاری به لجن کشیدن بعد این یارو میگه حتی کسی که دین یا ایمان ندارد ....

 

کسی به عمرش شنیده آتئیست ها یا آگنوستیگ ها کسی رو حتی کتک زده باشن چه برسه به اسید پاشی و سربریدن و کشتن؟

  • Like 4
لینک به دیدگاه

انتقاد از رفتار منفعلانه نمایندگان زن مجلس

کد مطلب : 58404

گروه سیاسی-رسانه ها: روزنامه شرق نوشت: نگاهي به تذکرهاي آخروقت نمايندگان به مقام‌هاي‌مسوول در روز گذشته، آدمي را به حيرت مي‏اندازد، نمايندگان انواع و اقسام مسايل را ديده‌اند، از تخلف اوقاف گرفته تا تک‌خواني زنان و مسايل حاشيه‌اي ديگر. اما درست در روز سياه اسيدپاشي در اصفهان و به خاک‌سياه نشستن زندگي چهارزن جوان، هيچ صداي اعتراض و انتقادي از بهارستاني‌ها بلند نمي‌شود

[TABLE=align: center]

[TR]

[TD] n00058404-b.jpg

 

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

 

سکوت 281‌مرد بهارستان به کنار، اما سکوت 9‌نماينده زن درست چند روز پس از حادثه اسيدپاشي زنجيره‌اي در اصفهان علامت‌سوال بزرگي پيش‌روي مخاطبان و افکار‌عمومي ايجاد مي‌کند. خانم «زهره طبيب‌زاده‌نوري» از نمايندگان نزديک به جبهه پايداري به‌ مساله تک‌خواني زنان اشاره کرده و به وزيرارشاد در اين زمينه تذکر مي‌دهد اما گويا براي ايشان و هشت‌نماينده زن ديگر هيچ سوال و پرسش و تذکري درباره فاجعه رخ‌داده در اصفهان شکل نگرفته است. اين نخستين بار نيست که پيکان نقد به‌سوي زنان مجلس نشانه مي‌رود، آنها در خيلي مسايل منفعلانه عمل مي‌کنند و اغلب به‌هنگام تخلف رخ‌داده از سوي زنان از تک‌خواني گرفته تا بدحجابي به نهادهاي مسوول در اين زمينه تذکر مي‌دهند اما ارايه برخي طرح‌هاي محدود‌کننده از جمله محدوديت در استخدام زنان هيچ صدايي از آنها بلند نمي‌کند.

 

جالب‌تر اينکه به‌هنگام اعتراض نماينده دولت و تنها با اشاره به ماجراي اسيدپاشي‌ها در صحن، «قره‌سيد‌ رومياني»، عضو کميسيون قضايي گفته: «اسيدپاشي توطئه عليه خانم محجبه‏‌اي بوده و نبايد خلط‌ مبحث شود.»اغلب نمايندگان روز گذشته دلايل سکوتشان درباره ماجراي اسيدپاشي به‌صورت زنان را به‌دليل عدم اطلاع از کل ماجرا عنوان کرده‌اند و جالب اينکه تنها موضعگيري رسمي در صحن علني ديروز، سخن عضو کميسيون قضايي است و فروکاستن ماجرا به يک‌فقره اسيدپاشي، آن هم تنها به يک خانم محجبه. روان‌و‌جان چهارزن اصفهاني همين چندروز گذشته از سوي افرادي خودسر با عقايدي عجيب، به‌مخاطره افتاده و جالب اينکه مجلس به آرامي از کنار اين مساله عبور کرده، بايد ديد آيا زنان مجلس اين‌بار آستين بالا مي‌زنند و صداي اعتراضي از آنها در اين زمينه خاص بلند خواهد شد يا نه؟

  • Like 5
لینک به دیدگاه

[h=1]سوزش اسید روی پوست امنیت روانی جامعه[/h] [h=3]تهران- ایرنا-رخدادهایی نظیر اسیدپاشی های اصفهان صرف نظر از ریشه ها و انگیزه های اجتماعی یا فردی آن در زمره ی حوادثی است که هر از چندگاه روح جامعه را بشدت می خراشد و آثار و پیامدهای بسیار بدی را به همراه دارد.[/h]

81358966-6029938.jpg اسیدپاشی کلیدواژه ی بسیاری از گفت و گوهای این روزهای شهروندان اصفهانی شده است و در همین حال در لایه های پیدا و پنهان روان آنان با شدت و ضعفی متفاوت، آثاری از هراس بر جای گذاشته است. البته این فقط اصفهانی ها نبودند که در روزهای گذشته از اسیدپاشی سخن به میان می آوردند؛ بلکه اخبار رخدادهای اصفهان در سراسر ایران و حتی رسانه های آنسوی مرز نیز بازتاب یافت و در پی آن، اظهارنظرها و موضع گیری های گوناگونی از سوی مسوولان در این ارتباط صورت گرفت.

 

در این میان بسیاری از رسانه های بیگانه نیز تلاش کرده اند تا از آب گل آلود ماهی بگیرند و درصدد بهره برداری سیاسی از چنین رخدادهای تلخی افتاده اند. گرچه هنوز اطلاعات دقیقی از انگیزه ی عامل یا عاملان اسیدپاشی منتشر نشده اما برخی رسانه ها گویی با نشستن بر کرسی قضاوت طرف یا طرف هایی را متهم به دست داشتن مستقیم یا غیرمستقیم در این حوادث تلخ کرده اند.

 

در برابر خبرها و گمانه زنی های تایید نشده یی که از سوی برخی رسانه های داخلی و خارجی در مورد شمار قربانیان اسیدپاشی های اصفهان انتشار یافت، مسوولان کشوری و انتظامی محلی چهار مورد اسیدپاشی را در روزهای گذشته تایید کرده اند.

 

همچنین تاکنون هیچ یک از گمانه زنی ها و ادعاهای مطرح شده در مورد انگیزه های عاملان اسیدپاشی به تایید رسمی مسوولان نرسیده است.

 

در این ارتباط، روز دوشنبه 28 مهرماه «مرتضی میرباقری» قایم مقام امور اجتماعی و فرهنگی وزیر کشور از دستگیری چهار تن از مظنونان حوادث اسیدپاشی در اصفهان خبرداد.

 

همزمان «غلامحسین محسنی اژه ای» سخنگوی قوه ی قضاییه نیز با ناجوانمردانه، جنایتکارانه و خشن خواندن اسیدپاشی های اصفهان تاکید کرد به این موضوع با فوریت رسیدگی می شود و مرتکبان آن به اشد مجازات می رسند.

 

افزون بر موضع گیری این مقام های اجرایی و قضایی، بسیاری از مسوولان کشوری و محلی ضمن محکوم کردن اسیدپاشی های اصفهان به اظهارنظر در این مورد پرداختند.

 

 

 

*** زخم عمیق اسیدپاشی بر پیکر روح قربانیان و جامعه

 

با نگاهی به اخبار و گزارش هایی که روزهای اخیر در رسانه ها، شبکه های اجتماعی و تارنماهای گوناگون منتشر شده، می توان طیفی گسترده از انگاره هایی را دید که درباره ی عوامل و پیامدهای اسیدپاشی های اصفهان مطرح شده است.

 

انگیزه های شخصی و خانوادگی یا مشکلات روانی عامل یا عاملان، اقدام سازمان دهی شده از سوی برخی گروه ها و تشکل ها با هدف مبارزه با بی حجابی، توطئه ی خارجی و نقش آفرینی سرویس های امنیتی بیگانه، ناکارآمدی مسوولان انتظامی و امنیتی در برخورد با جرایم، افزایش سطح سرخوردگی اجتماعی و ... از جمله متغیرهای اصلی یا میانی است که به عنوان عوامل بروز چنین پدیده هایی بدان اشاره شده است.

 

«عبدالرضا آقاخانی» فرمانده ی نیروی انتظامی استان اصفهان در گفت و گوی تلویزیونی یکشنبه شب پیش که از شبکه ی استانی اصفهان پخش شد هرگونه انگیزه ی فردی یا سازمان یافته ی مرتبط با مبارزه با بی حجابی را رد کرد و گفت: طبق یافته های پلیس، فرد اسیدپاش احتمالا از یک شخصیت ضداجتماعی رنج می برد و با انگیزه ی مشخص در یک فرصت مناسب با پاشیدن اسید متواری شده است.

 

در این پیوند «سید هادی معتمدی» کارشناس آسیب های روانی و اجتماعی و عضو هیات علمی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی تهران نیز در مورد ریشه های بروز چنین رخدادهایی با فرمانده نیروی انتظامی استان اصفهان هم نظر است.

 

معتمدی در گفت و گو با گروه پژوهش های خبری ایرنا تاکید کرد که چنین اقدامی فقط به دست یک شخصیت ضد اجتماعی و بدون وجدان اجتماعی صورت می گیرد.

 

معتمدی در مورد رخدادهایی که در اصفهان به وقوع پیوسته است گفت: اسیدپاشی پدیده یی است که می تواند از قتل به مراتب بدتر باشد. در قتل کسی دیگری کشته می شود ولی در این پدیده قربانی در حالتی بین مرگ و زندگی قرار می گیرد و در ادامه از هستی ساقط می شود. بنابراین، چنین اقدامی ناشی از عمق فساد اخلاقی و کاری رذیلانه، شرورانه و جنایتکارانه است و من اگر قانونگذار بودم مجازاتی برابر قتل برای اسیدپاشی در نظر می گرفتم.

 

این کارشناس آسیب های اجتماعی درباره ی وضعیت روانی مرتکبان چنین جرایمی گفت: هویت این افراد در صدمه زدن به دیگران تعریف می شود. به عبارتی، مرتکبان این جرایم از این کار احساس تشخص می کنند. کسی که با توجیهی چون امر به معروف یا بهانه ی ناکامی عشقی و جواب رد شنیدن در ازدواج دست به اسیدپاشی می زند دارای روحیه یی بسیار ترسو است زیرا توان جلو رفتن، صحبت کردن و عقده گشایی منطقی را ندارد.

 

معتمدی در ادامه گفت: رخدادهایی شبیه آنچه در اصفهان روی داد موجب گسترش هراس و کاهش سطح امنیت روانی در جامعه می شود. از آن گذشته، وقتی قرار است از این راه حجاب گسترش یابد، آن حجاب اجباری و غیراعتقادی خواهد بود. همچنین اگر کسی قرار است با تهدید ناشی از اسیدپاشی با کسی ازدواج کند، آن ازدواج به ناکجاآباد کشیده خواهد شد.

 

در همین حال «منصور حقیقت پور» نایب رییس دوم کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در پاسخ به پرسش پژوهشگر ایرنا در مورد اقدامات این کمیسیون در بررسی موضوع اسیدپاشی به عنوان یک رخداد ضد امنیتی گفت: من بارها به دیگر دوستان رسانه یی شما گفته ام، مطرح کردن این مسایل برای اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی نادرست و ناشایست است. این مسایل به پلیس اصفهان مربوط است و آنان باید این موضوع را در سریع ترین زمان ممکن جمع کنند. وظیفه ی اصلی این کمیسیون پرداختن به تهدیداتی چون «داعش است. در مورد عوامل بروز چنین رخدادهایی مدعی شد: پشت این رویدادها دست دشمنان بین المللی و منطقه یی جمهوری اسلامی ایران می تواند پنهان شده باشد.

 

در کنار این اظهار نظر، «محمدعلی اسفنانی» سخنگوی کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس از مطرح شدن موضوع اسیدپاشی های اصفهان در بحث ها و گفت و گوهای اعضای این کمیسیون خبر داد.

 

اسفنانی در مورد محتوا و نتیجه ی این بحث ها به پژوهشگر ایرنا گفت: ما این موضوع را به طور جدی مطرح کردیم و در جلسه ی کمیسیون قرار شد در صورت لزوم، کارگروهی برای بررسی تعیین و گزارشی برای ارایه به هیات رییسه ی مجلس تنظیم شود. همچنین، قضایا در اصفهان از سوی مسوولان در حال پیگیری است و به خواست خدا به نتیجه خواهد رسید.

 

 

 

*** دیدگاه های حقوقی درباره اسیدپاشی های اصفهان

 

لزوم رسیدگی کیفری به جرایم صورت گرفته در اصفهان پژوهشگر ایرنا را بر آن داشت تا با «سیدمحمد هاشمی» حقوقدان و عضو هیات علمی دانشکده ی حقوق دانشگاه شهید بهشتی گفت و گو کند.

 

هاشمی گفت: این پدیده یی است که باید از دیدگاه حقوقی- اجتماعی به آن نگریست و البته لازم است سخت ترین برخوردها از نظر کیفری با عاملان این جرایم صورت گیرد. البته در این ارتباط به نظر می رسد در فرایند رسیدگی به جرایمی اینچنین، عزم و اراده ی لازم دیده نمی شود.

 

هاشمی در توضیح سخنان خود گفت: کافی است کسی در رسانه ها یا شبکه های اجتماعی حرف غیر مُجازی بزند یا عده یی به صورت سازمان یافته اقدامی کنند که تهدید امنیتی به شمار آید؛ در این صورت دستگاه های امنیتی در کوتاه ترین زمان ممکن عامل یا عاملان را دستگیر می کنند و این در حالی است که پس از گذشت چند روز، فقط چند مظنون دستگیر شده اند.

 

این حقوقدان افزود: در زمان حاضر می بینیم که نمایندگان مجلس به دنبال تصویب طرح هایی هستند که با توجیه و اتکای به آن ممکن است شماری در صدد برخی اقدام های غیر قانونی برآیند.

 

سخنان هاشمی به طرحی اشاره دارد که در روزهای گذشته با عنوان «حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر» در مجلس شورای اسلامی در دست بررسی است؛ طرحی که بنا بر اعلام «حسینعلی امیری» سخنگوی وزارت کشور در روز دوشنبه، این وزارتخانه خواستار بازگشت آن به کمیسیون مشترک (دولت و مجلس) شده است.

 

به گفته ی امیری، «عبدالرضا رحمانی فضلی» وزیر کشور در نامه یی به «علی لاریجانی» رییس مجلس، نظرهای کارشناسی این وزارتخانه را در مورد طرح حمایت از آمران به معروف ارایه داده و خواستار بررسی کارشناسانه تر طرح شده است.

 

سخنگوی کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس درباره ی برخی شایعه هایی که اسیدپاشی های اصفهان را به بهانه ی مبارزه با بدحجابی می داند گفت: هر چند بسیاری از مسوولان پیشتر چنین شایعه هایی را به شدت تکذیب کرده اند اما من نیز به نوبه ی خود آن را تکذیب می کنم زیرا چنین اقدام های وحشیانه و ددمنشانه یی به هیچ عنوان از یک شخص کافر نیز پذیرفتنی نیست چه رسد به آنکه آن را فردی با هدف خیر صورت داده باشد. در مورد خواسته ی دولت نیز من فکر می کنم این درخواست می تواند اقدامی در جهت ناآرام جلوه دادن فضای موجود باشد، زیرا فضای کنونی فضای آرامی است و طرحی چون حمایت از آمران به معروف بر پایه ی ساعت های کار کارشناسی کمیسیون های فرهنگی و قضایی و حقوقی و نیز مرکز پژوهش های مجلس تهیه شده است.

 

اسفنانی در پاسخ به پرسشی در مورد تصمیم مجلس به تصویب قانون تازه یی برای تشدید مجازات جرایمی چون اسیدپاشی یا مصوبه یی در زمینه ی پیشگیری گفت: به نظر من قانون تازه یی نیاز نیست چون قوانینی که ما در این زمینه داریم قوانین محکمی است و حتی مجازاتی چون اعدام نیز برای این جرایم در نظر گرفته شده است.

 

 

 

** نکته هایی درباره ی رخدادهای تلخ اصفهان

 

در روزهای گذشته رخدادهایی در اصفهان به وقوع پیوست که به گفته ی «شهیندخت مولاوردی» معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده مصداق هایی هولناک از خشونت علیه زنان در جامعه را نمایان ساخت.

 

مولاوردی روز شنبه بیست و ششم مهرماه در اظهارنظری با بیان اینکه متلک گویی، اسید پاشی و ... مصداق خشونت علیه زنان در جامعه است، تاکید کرد: زنان باید چه در حریم خصوصی و چه در جامعه از خشونت در امان باشند و قربانی یکی از اشکال خشونت قرار نگیرند.

 

با توجه به آنچه گفته شد، بایسته های فرهنگ سازی در این زمینه و فراهم سازی زمینه های حقوقی و اجتماعی پیشگیری از جرایمی چون اسیدپاشی با توجه به رخدادهای روزهای گذشته، ضروری تر از پیش نمود می یابد.

 

اقدام موثر مسوولان امنیتی، انتظامی و سیاسی برای ریشه یابی و یافتن عامل یا عاملان چنین جرایم هولناکی و همچنین برخورد شدید با آنان از دید برخی صاحبنظران می تواند آسیب های روانی- اجتماعی ایجاد شده را تا حدی التیام بخشد.

 

نکته ی دیگری که در این پیوند مهم به نظر می رسد، لزوم تجدیدنظر در مواضع و نیز منطق گرایی و هوشمندی افراد و گروه هایی است که با دغدغه ی حفظ و دفاع از ارزش های انقلابی و دینی بر کنشگری فعالانه ی اجتماعی اصرار می ورزند.

 

در ماه های گذشته برخی از گروه ها با انتقاد شدید از سیاست ها و عملکردهای دولت، هشدار داده اند که اگر درباره ی وضعیت حجاب زنان اقدام جدی صورت نگیرد، خود به خیابان می آید تا با زنان بدحجاب برخورد کند.

 

با وجود اظهارنظرهای گوناگون در مورد ارتباط نداشتن اسیدپاشی های اصفهان با مساله امر به معروف ونهی از منکر و تکذیب دخالت این گروه ها در رخدادهای هولناک اصفهان، نوع موضع گیری های چند ماه گذشته ی گروه های یاد شده به شکلی بوده که زمینه های ایجاد چنین شایعه هایی را که رسانه های بیگانه نیز بر آن دامن می زنند فراهم می شود.

 

از این رو باید در عمل به فریضه ی شرعی امر به معروف و نهی از منکر قانونگرایی در درجه ی نخست اولویت قرار گیرد و قوانین در این زمینه نیز به صورت کارشناسانه و دقیق وضع شوند. از سوی دیگر بر پایه ی آموزه ها و هنجارهای دینی از قرارگرفتن در مظان اتهام پرهیز شود.

 

*گروه پژوهش های خبری

  • Like 3
لینک به دیدگاه

[h=1] واکنش لیلی رشیدی به اسیدپاشی‌ها

[/h]

» سرویس: فرهنگي و هنري - سينما و تئاتر

کد خبر: 93073016925

چهارشنبه ۳۰ مهر ۱۳۹۳ - ۰۰:۳۰

 

 

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

لیلی رشیدی با انتقاد و ابراز تاسف فراوان از اسید پاشی‌های اخیر در اصفهان از مسئولان خواست هرچه زودتر عاملان این جنایت‌ها را شناسایی و دستگیر کنند.

 

این بازیگر تئاتر ، سینما و تلویزیون در گفت‌وگو با خبرنگار تئاتر ایسنا‌، ادامه داد: خود این اتفاق یک تاسف بسیار بزرگ به همراه دارد و فقدان اطلاع رسانی درست درباره آن‌، تاسف دیگری را ایجاد می‌کند.

 

رشیدی ابراز تاسف کرد: هنوز یک خبر درست از طرف رسانه‌ها و مسئولان منتشر نشده که جزئیات این موضوع را به صراحت اعلام کرده باشد. ما نمی‌دانیم چه کسانی این جنایت‌ها را انجام داده‌اند و انگیزه آنها چه بوده است. به همین دلیل مدام باید گمانه‌زنی کنیم.

 

بازیگر نمایش‌های «هملت، شاهزاده کوچک اندوه» و «سه روایت از زندگی» اضافه کرد: چرا وقتی چنین جنایت‌هایی اتفاق می‌افتد عاملان آن جنایت با تاخیر معلوم می‌شوند؟! همه این مسائل هر روز ما را نسبت به مسئولان بی اعتمادتر می‌کند.

 

رشیدی تاکید کرد: مساله اصلی من این است که چرا بعد از گذشت این همه وقت، عاملان این جنایت دستگیر نمی‌شوند؟! درحالیکه اگر کسی کمی حرف انتقادی بزند یا کمی روسری‌اش عقب برود، به سرعت با او برخورد می‌شود اما وقتی پای چنین جنایت‌هایی به میان می‌آید، آنقدر عاملان آن جنایت با تاخیر شناسایی می‌شوند که مساله فراموش می‌شود.

 

او با بیان اینکه این اتفاقات چهره دین را مخدوش می‌کند،‌ ابراز تاسف کرد: مدت‌ها است چهره دین با این گونه مسائل مخدوش شده است و گویا عده‌ای تعمدا چنین کارهایی انجام می‌دهند.

 

بازیگر نمایش‌های «اسکلیگ و بچه‌های پرواز» و «باغ آلبالو» با اشاره به حضور افراد خودسر خاطر نشان کرد: نباید در کشور هر کسی اجاز ه امر به معروف و نهی از منکر داشته باشد، مردم باید توجیه شوند که چه کسی انجام این امر را برعهده خواهد داشت. ضمن اینکه باید معلوم شود که واقعا منکر چیست؟! چراکه متاسفانه افراد بسیاری در این زمینه دچار بدفهمی هستند.

 

او حوادث اسیدپاشی اصفهان را مشابه اتفاقی که چند سال پیش در مشهد رخ داده بود، توصیف کرد و یادآور شد: عامل آن جنایت‌ها نیز گفته بود که با کشتن زن‌ها می‌خواسته زمین را از شر قربانیان خود پاک کند. لابد عاملان جنایات اصفهان هم چنین طرز فکری دارند. به همین دلیل است که مسئولان باید با این افراد خودسر برخورد کنند، چون نهی از منکر باید به شکل قانونمند و درست باشد؛ نه به شکل وحشیانه و بدوی.

 

لیلی رشیدی در پایان از مسئولان خواست مواظب حرف زدنشان باشند و متوجه باشند که گاه شیوه حرف زدن آن‌ها، چنین عواقب وحشتناکی در پی دارد.

انتهای پیام

  • Like 6
لینک به دیدگاه

دیروز مجلس ماده ای به طرح حمایت از آمران به معروف و ناهیان منکر اضافه و تصویب کرده که می گوید «هیچ کس حق ندارد به عنوان امر به معروف و یا نهی از منکر به اعمال مجرمانه مبادرت کند.»

نکته جالب اینکه ۱۳ نماینده به این ماده رای مخالف داده‌اند و سه نفر هم ممتنع. یعنی این شانزده نماینده عملا می‌گویند که برای امر به معروف و نهی از منکر، کار مجرمانه هم بکند اشکالی نداره، جلوش را هم نباید بگرفت. یعنی از نظر این آقایان اسیدپاشی یعنی کارمجرمانه برای «امربه‌معروف و نهی از منکر» مجاز است.

به نظرم این شانزده نماینده خبیث مجلس باید شناسایی شوند، چون این افراد به صورت مستقیم در تحریک و تشویق و انجام اقدامات خشونت آمیز نقش ایفا می‌کنند. حداقل مردمی که به آنها رای دادند ببینند چه روح‌های پلیدی در مجلس وجود دارند که یک چنین جاهایی می‌زند بالا و رو می‌آید. بگذریم که کل این طرح واقعا شرم آور است. چون همه کسانی که یک چنین طرح‌هایی را به مجلس می برند و تصویب می‌کنند آزار واذیت و صدمه به مردم را قانونی می کنند. شرم به همه شما نمایندگان که راه را برای مردم آزاران وذهن‌های مریض باز می‌کنید. بعد از ماجرای اسیدپاشی‌ها مانده‌ام که شبها چگونه می‌خوابید، چه آن ۱۶ نماینده چه بقیه....می‌خواستم بگویم خاک برسرتان که دیدم در شرایط کنونی این عبارت ناسزا حساب نمی‌شود، بلکه توصیف یک موقعیت واقعی است.

  • Like 6
لینک به دیدگاه

دیروز مردم شریف اصفهان تظاهراتی نسبت به فاجعه اسید پاشی ترتیب دادن که عکساشو ذیلاً میبینید:

 

165882_504.jpg

 

165883_759.jpg

 

165884_484.jpg

 

165889_761.jpg

:4564:

165891_471.jpg

 

165895_429.jpg

 

165896_854.jpg

 

165899_872.jpg

 

165900_287.jpg

 

165893_336.jpg

 

  • Like 9
لینک به دیدگاه

[h=1]

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
[/h]

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی چشمان «سهیلا جورکش» دختر 27 ساله قربانی اسیدپاشی را معاینه کرد.دکتر «سیدحسن هاشمی» روز چهارشنبه در بیمارستان شهید شیرودی، چشمان این دختر را معاینه و گفت: چشمان سهیلا باید به طور اورژانسی امشب جراحی شود. وی خاطرنشان کرد: بینایی چشم راست از بین رفته اما چشم چپ نیاز به درمان های متعدد دارد.

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

  • Like 6
لینک به دیدگاه

اسید پاشی به مشهدم رسید

تو خیابون اما رضا مشهد رو یه خانوم اسید پاشیدن

فقط هم رو خانومایی میریزن که مانتویی هستن

من میتتتتتتتتتتتتترسم:sad0:

  • Like 2
لینک به دیدگاه
اسید پاشی به مشهدم رسید

تو خیابون اما رضا مشهد رو یه خانوم اسید پاشیدن

فقط هم رو خانومایی میریزن که مانتویی هستن

من میتتتتتتتتتتتتترسم:sad0:

 

شایعه نپراکن دختر

  • Like 2
لینک به دیدگاه

×
×
  • اضافه کردن...