m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۳ سلام همه ماها تاحالا خیلی از کامیونا و نیسانایی (علی الخصوص اون آبی ها ) رو دیدیم ک پشتشون جملات جالبی نوشته... گاهی طنز...گاهی عاشقانه... گاهی فلسفی... حالا فکر کن اگه خودت کامیون یا نیسان داشتی... پشتش چی مینوشتی؟ 14 لینک به دیدگاه
ali jaafari 1206 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۳ مينوشتم: بار كج به منزل نميرسه. لینک به دیدگاه
shokravi 24 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۳ عاقبت ورود به دانشگاه یا ظرفیت دو نفر خودم و خودت! لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۳ آب رادیاتور ماشینتو بخور محتاج نامردان نباش لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۳ مرامتو عشق است.... البته به شوخی لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۳ بعضي ادما خيلي بي معرفتن.. تو زندگيت مواظب بي معرفتا باش/ لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۳ برو کنار بذار باد بیادددددددد! لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۳ ز گهواره تا گور، حِسِّش نبود :hrqr6zeqheyjho1f9mx:w02: لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۳ یه معماسخت که راننده جلوی حواسش پرت شودبزنه به من ومن خسارت بگیرم:gnugghender: لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۳ ببین منو, برادر من پرایده !خودت زندگیت رو بساز ! چرت گفتم ناتنیه ! لینک به دیدگاه
sara kia 3158 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۳ در بیابان ها گر صد سال سرگردان شوی، بهتر است تا اینکه پانصد سال سرگردان شوی! به به، بزن کف قشنگه رو :icon_pf (19): لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۳ جلد مجله همشهری جوان - طرح محسن چاوشی پشت نیسان آبی خیلی برام جالب بود شما هم ببینید : . . . . 1 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۳ دشمنان به فریادم رسید دوستان آمدند لینک به دیدگاه
baranobarf 352 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۳ تمام سپاسم از آن کسی است که به من نیازی نداشت اما فراموشم نکرد...... کسی مثل بهار... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده