رفتن به مطلب

برگزاری استارتاپ ویکند در هفت شهر ایران همزمان با 250 نقطه دنیا


ارسال های توصیه شده

[h=3]تهران- ایرنا- نایب رییس کانون کارآفرینی ایران گفت:در هفته کارآفرینی، همزمان با 250 نقطه جهان در هفت شهر ایران استارتاپ ویکند برگزار می شود.[/h]

81354927-6022967.jpg به گزارش ایرنا از روابط عمومی معاونت علمی وفناوری ریاست جمهوری، حمیدرضا احمدی افزود: هرساله در هفته جهانی کارآفرینی، 150 کشور مختلف دنیا استارتاپ ویکند های مخصوصی را برگزار می کند.

 

وی بیان کرد: استارتاپ ویکند ها نقش پررنگی در این هفته دارند، به طوری که در 250 شهر دنیا برگزار می شود، سهم ایران از این میزان هفت شهر است.

 

به گفته نایب رئیس کانون کارآفرینی ایران، شهرهایی که در آن ها استارتاپ ویکند برگزار می شود عبارتند از تهران، ساری، مشهد، تبریز، اصفهان و قزوین، در ارومیه هم برنامه ریزی ها برای برگزاری استارتاپ ویکند در حال انجام است اما این امر هنوز قطعی نشده است.

 

وی در ادامه بیان کرد: این استارتاپ ویکند ها در سرتاسر جهان به طور همزمان برگزار می شود، اما در ایران به علت این که تعطیلات آخر هفته متفاوتی وجود دارد از 28 تا 30 آبان ماه برگزار خواهد شد.

 

نماینده استارتاپ ویکند جهانی در ایران، درباره شرایط برگزاری این دوره استارتاپ ویکندها گفت: نحوه برگزاری این رویدادها در هفته کارآفرینی همچون دیگر استارتاپ ویکندها است، با این تفاوت که برگزیدگان می توانند با برنده های شهرهای دیگر و حتی برگزیدگان جهانی به رقابت بپردازند.

 

وی افزود: در نهایت تیم های اول، دوم و سوم جهانی جایزه های بزرگی خواهند داشت، جایزه امسال هنوز مشخص نشده است، اما سال گذشته 200 هزار دلار کمک برای مارکتینگ ایده برگزیده به اضافه تور سفر به ساختمان گوگل بود.

 

احمدی عنوان کرد: سال گذشته از بین 15 نامزد برای شرکت در مرحله آخر، چهار گروه ایرانی بودند، اما موفق نشدند رتبه ای کسب کنند.، امیدواریم امسال حداقل یک گروه در سطح خاورمیانه حائز رتبه شود.

 

براساس این گزارش، از تیرماه سال جاری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری همراه با راه اندازی مرکز شتابدهی نوآوری زیر نظر پارک فناوری پردیس معاونت علمی، شش رویداد استارتاپ ویکند در شهرهای تهران، زنجان، مشهد و ارومیه و شیراز برگزار کرده است.

 

طبق پیش بینی های صورت گرفته، قرار است 100 برنامه استارتاپ ویکند با حمایت معاونت علمی در طول سه سال برگزار شود که طی آن، 10 هزار نفر دانشجو تحت آموزش های کارآفرینی و کسب و کار قرار می گیرند.

  • Like 1
لینک به دیدگاه

%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D8%A2%D9%BE-%D9%88%DB%8C%DA%A9%D9%86%D8%AF.jpg

[h=2]

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
[/h]

استارت آپ ویکند رویداد کارآفرینی است که در طول سال در شهرهای مختلف دنیا برگزار می شود. افراد زیادی به عناوین مختلف در این رویداد شرکت می کنند و از آن برای ایجاد کسب و کارهای نو و توسعه کسب و کارهای خود بهره می گیرند.

یکی از اهداف اصلی برگزاری استارت آپ ویکند تلاش برای توسعه کسب و کارهای محلی نوپا است. با این وجود از سال ۲۰۱۱ موسسه کافمن که حامی اصلی استارت آپ ویکند محسوب می شود با همکاری شرکت های بزرگ حامی استارت آپ ویکند مانند گوگل ، کوکاکولا و… تصمیم به برگزاری رقابت جهانی استارت‌آپ ها با عنوان Global Startup Battle – GSB گرفتند.

در این رقابت تیم های مختلف از سراسر دنیا شرکت می کنند و از یک موقعیت فوق العاده برای برقراری ارتباطات حرفه ای و کسب تجربه های متنوع بهره مند می شوند.

این رقابت جهانی یک هفته بعد از هفته جهانی کارآفرینی آغاز می شود. در سال های ۲۰۱۱ و ۲۰۱۲ فقط تیم هایی می توانستند در این رقابت شرکت کنند که برنده استارت آپ ویکند محلی خود می شدند ولی از امسال در روند برگزاری تغییراتی رخ داده وهمه تیم هایی که در استارت آپ ویکند هفته جهانی کارآفرینی حضور داشته باشند، می توانند در این رقابت نیز شرکت کنند.

در سال های قبل روال به این شکل بود که یک ویدیو خلاقانه از استارت آپ خود می ساختید و به رقابت جهانی ارسال می کردید. آنها ویدیو را به همراه بقیه شرکت کنندگان در یک نظرسنجی عمومی که در شبکه های اجتماعی برگزار میشد قرار می دادند و در صورتی که ایده شما در بین ۱۵ ایده برتر قرار می گرفت، جواز حضور در رویداد جهانی را کسب می کردید.

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

ولی از امسال با توجه به اینکه تعداد شرکت کنندگان افزایش پیدا کرده است، تغییراتی نیز در روند برگزاری بوجود آمده و مفهومی به نام دایره مطرح شده است.

همه شرکت هایی که به عنوان حامی در این رقابت شرکت می کنند برای خود یک دایره ایجاد می کنند. هر دایره از مربیان جداگانه و جوایز متنوع تشکیل شده است. برای مثال گوگل دایره مخصوص به خود و کوکاکولا دایره خود را خواهد داشت. همه تیم ها می توانند درخواست خود را برای شرکت در این دایره ها ارسال کنند و بسته به معیارهای صاحبان دایره قبول یا رد شوند.

در کنار همه دایره ها یک دایره هم برای رقابت اصلی وجود خواهد داشت که اعضای آن از طریق رای گیری ویدیویی انتخاب می شوند. یعنی به همان روند مشابه سال های قبل. به گفته وب سایت اصلی جایزه های این دایره به تدریج افزایش پیدا می کنند ولی اصلی ترین آنها به شرح زیر هستند :

جایزه اصلی : ۲۰ هزار دلار آمریکا از طرف شرکت گوگل

بازدید از شرکت مرکزی گوگل برای سه نفر از اعضای تیم ( بهمراه هزینه پرواز و اقامت )

آموزش تحت نظر اساتید گوگل

شرکت در سخنرانی های کارآفرینی گوگل با سخنرانی کار آفرینان مشهور

معرفی به صاحبان صنایع و سرمایه گذاران و خیلی بیشتر

جایزه تیم دوم و سوم : ۱۰ هزار دلار آمریکا از طرف شرکت گوگل

بازدید از شرکت مرکزی گوگل برای سه نفر از اعضای تیم ( بهمراه هزینه پرواز و اقامت )

آموزش تحت نظر اساتید گوگل

شرکت در سخنرانی های کارآفرینی گوگل با سخنرانی کار آفرینان مشهور و خیلی بیشتر

در سال ۲۰۱۲، بیش از۱۰۰ شهر و ۱۲۰۰۰ شرکت کننده در سراسر دنیا برای شرکت در رقابت جهانی باهم به رقابت پرداختند، این در حالی است که امسال بیش از ۲۰۰ شهر و ۲۰۰۰۰ شرکت کننده، خود را برای رقابت آماده می کنند.

در کشورمان نیز شهر تبریز بهمراه تهران، مشهد و اصفهان میزبان کسانی است که در وهله اول داشته های خود را در سطح محلی به بوته آزمایش می گذارند و از سوی دیگر امکان حضور خود در رقابت بزرگ جهانی را فراهم می کنند. جهت کسب اطلاعات بیشتر به

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
سر بزنید و برای شرکت در رقابت جهانی کافی است در یکی از این ویکندهای محلی شرکت کنید.

 

 

blog.swtabriz.com/رقابت-جهانی-استارت‌آپ-ها-چیست؟/

  • Like 1
لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...