رفتن به مطلب

سالانه حدود 10 هزار نفر به آمار مبتلایان سرطان سینه در کشور اضافه می شود


ارسال های توصیه شده

[h=3]تهران - ایرنا - معاون پژوهشی پژوهشکده سرطان سینه جهاد دانشگاهی با بیان اینکه سالانه حدود 10 هزار مورد جدید سرطان سینه در کشور شناسایی می شود،گفت:روند بروز سرطان سینه در کشور در حال افزایش است.[/h]

81354151-6022174.jpg به گزارش خبرنگار علمی ایرنا، دکتر شهپر حقیقت امروز (یکشنبه) در نشست خبری هفتمین کنگره سراسری سرطان سینه در جمع خبرنگاران افزود: طبق آخرین آمار منتشرشده آژانس بین المللی ثبت سرطان ها نشان می دهد که سرطان سینه شایع ترین سرطان در دنیا است.

 

به گفته وی، حدود 25 درصد از کل سرطان ها در سال 2012 در جهان را سرطان سینه به خود اختصاص داده است.

 

حقیقت با بیان این که در کشور ما روند بروز سرطان در حال افزایش است، گفت:مطالعات علمی در داخل کشور نشان می دهد که بقای 5 ساله بیماران سرطان سینه در کشور 71 درصد است.

 

معاون پژوهشی پژوهشکده سرطان سینه جهاد دانشگاهی یادآور شد: در سال های اخیر روند افزایش بروز سرطان سینه در کشورهای در حال توسعه بیشتر بوده است.

 

وی گفت: تمام سعی و تلاش پزشکان و متخصصان این است که بتوانند با تشخیص زودرس میزان بقای عمر این نوع بیماران را به طور قابل توجهی افزایش دهند.

 

به گفته حقیقت بر اساس آمار سال 88 حدود 10 تا 12 درصد سرطان ها در ایران به سرطان سینه اختصاص داشت.

 

حقیقت ادامه داد:هرچند روند بروز سرطان سینه در کشور افزایش داشته اما پیشرفت های علمی و پزشکی این نوید را می دهد که میزان بقای عمر رو به بهبود است.

 

معاون پژوهشی پژوهشکده سرطان سینه جهاد دانشگاهی اضافه کرد:در کشورهای توسعه یافته مانند آمریکا میزان بقای بیماران بالای 85 درصد رسیده است و همچنین در کشورهای اروپایی به طور متوسط بین 60 تا 85 درصد بقای عمر افزایش یافته است.

 

حقیقت گفت:سرطان سینه در زنان ایرانی 30 در 100 هزار نفر بروز می کند که باید برای حفظ زندگی و بالا بردن کیفیت زندگی این بیماران اقدامات مناسبی را اتخاذ کنیم.

 

وی توضیح داد:کنترل این بیماری و پیشگیری از سرطان سینه در زنان از مهمترین اقداماتی است که با آگاهی بخشی و بالا بردن سطح اطلاعات زنان بایستی به آن دست یافت.

 

حقیقت یاد آور شد:تقویت دانش میان رشته ای کمک می کند هر چه زودتر این بیماری را به کنترل در آوریم .

 

وی افزود:بهبود یافته فردی است که مراحل اولیه بیماری را پشت سر گذاشته و آثار بیماری در بدن وی دیده نشود و بیمار تلاش کند که به زندگی عادی بازگردد.

 

معاون پژوهشی پژوهشکده سرطان سینه جهاد دانشگاهی توصیه کرد مراجعه زود هنگام و تشخیص به موقع، درمان سرطان سینه را با موفقیت همراه خواهد کرد.

 

هفتمین کنگره سراسری سرطان سینه جهاد دانشگاهی در روزهای سی ام مهرماه تا دوم آبان در بیمارستان امام خمینی (ره ) برگزار می شود و آخرین یافته های علمی در حوزه سرطان سینه به مخاطبان ارایه می شود.

لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...