Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۳ مستندات هدف از تهيه و نگهداري مدارك و مستندات دريك واحد توليدي ، مدون ساختن فعاليتهاي آن واحد و ايجاد روشي جهت طبقه بندي ، نگهداري ، ورود ، توزيع و تغيير درمدارك فني، مهندسي ومدارك برون سازماني مي باشد تا كليه كنترل هاي لازم برروي آنها انجام پذيرد. اين مدارك شامل كليه مدارك مرتبط با فعاليتهاي واحد توليد و بسته بندي در زمينه كيفيت ، ايمني و بهداشت مواد غذايي و همچنين مدارك فني و مهندسي مرتبط با محصولات ، تجهيزات به شرح ذيل مي باشد. مدارك و مستندات و سوابق مربوط به : - ارزيابي تامين كنندگان مواد اوليه - انبارش (دريافت مواد اوليه و ارسال محصول نهايي) - شستشو ، ضدعفوني و گندزدايي(c&d) - كنترل آفات ، حشرات و جوندگان مزاحم - بهداشت فردي كاركنان - آموزش - كاليبراسيون - كنترل و دفع زباله و ضايعات - حمل و نقل ( بخصوص زنجيره سرد) - تعمير و نگهداري - كنترل محصول نامنطبق - قوانين ، دستورالعمل، ضوابط و استاندارد هاي مرتبط با فرآوري و نگهداري مستندات و سوابق فوق بايد : - پيش از صدور از نظر كفايت به تصويب فرد مسئول رسيده باشد. - بنا بر ضرورت مدارك بازنگري و به روز شوند. - اطمينان حاصل شود كه آخرين تغييرات و وضعيت تجديد نظر شده در دسترس است. - يك نسخه از مدارك قابل اجرا درمكانهاي مورد استفاده دردسترس باشد. - مدارك خوانا بوده و به سهولت قابل شناسايي باشد. - اطمينان حاصل شود كه توزيع مدارك به بيرون از موسسه تحت كنترل مي باشند. - از استفاده نا خواسته از مدارك منسوخ پيشگيري شود. سوابق بايد بصورت خوانا، به سهولت قابل شناسايي و قابل بازيابي باقي بمانند ويك روش اجرايي مدون به منظور تعيين كنترل هاي مورد نياز براي شناسايي ، بايگاني ، حفاظت ، بازيابي ، نگهداري ، و تعيين تكليف سوابق بايد موجود باشد. منبع : علوم پزشکی سمنان 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده