m@ry@71 3690 ارسال شده در 18 دی، 2014 بعد از عرضهی گوشیهای برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام شرکت اپل، خبرها، تصاویر و ویدیوهای زیادی از خم شدن و خم کردن این گوشی در فضای مجازی منتشر شد که بازتابهای بسیاری در پی داشت. این اتفاقات به تصور اپل مشکل مهمی نیست، اما حال گزارشی رسیده است که یک دستگاه آیفون 6 پس از خم شدن، آتش گرفته است. فیلیپ لکدر، یکی از میلیونها نفری است که آیفون ۶ را بعد از عرضه، خریداری کرد. اما اتفاق ناگواری که برای وی روی داد سبب شد که نه تنها آیفون ۶ وی خم شود، بلکه در اثر خم شدگی بیش از حد از ناحیهی باتری آتش بگیرد. وقتی او به مانند هر روز، مشغول راندن دوچرخهی کابیندار خود بود، دچار حادثهای میشود و در اثر برخورد وی با دیوارهی کابین، فشار به جیبی که درونش آیفون ۶ قرار داشته وارد میشود و گوشی خم میشود. این درحالی است که گوشی در یک کیف چرمی در جیب فیلیپ بوده است. در حالی که خم شدن احتمالی آیفون ۶ از ناحیهای نیست که باتری در آن واقع شده است، اما در این مورد نادر، گوشی از ناحیهی باتری خم شده و این باعث آتش گرفتن آيفون ۶ در جیب فیلیپ شده است. آتش سوزی آیفون ۶ در جیب وی باعث شد که از ناحیهی پا به اندازهی ۱۱ سانتی متر در ۱۰ سانتی متر دچار سوختگی درجه دو شود و در نواحی خاصی نیز سوختگی درجه یک صورت بگیرد. حتی کیف چرمی که گوشی در آن قرار داشته است مانع ایجاد سوختگی در پای فیلیپ نشده است. این بار اولی است که آتش گرفتن آیفون ۶ گزارش شده و باید دید آیا در طول ماههای آینده، چنین اتفاقی دوباره روی خواهد داد یا خیر. البته اگر قضاوتی منطقی بخواهیم داشته باشیم، میزان شدت ضربهی وارد شده در اثر تصادف به حدی بوده که احتمالا هر گوشی دیگری نیز جای آن بود، فرد دچار حادثهای ناگوار میشد و نباید فقط آیفون ۶ را به خاطر سابقهی خم شدن مورد سرزنش قرار داد.حادثههای این چنینی که منجر به آتش گرفتن گوشی شده است در طول سالهای اخیر برای برندهای مختلفی روی دادهاند. پیشتر گزارشی از چین منتشر شده بود که یک دستگاه سامسونگ گلکسی اس۴ دچار آتش سوزی شده که این اتفاق منجر به سوختن کل منزل صاحب این گوشی شد. یا خبری مبنی بر منفجر شدن گوشی در حال شارژ که شاید خیلی از شما آن را شنیده باشید. در هر صورت، باید دید اپل چه تدبیری برای جلوگیری از خم شدن احتمالی گوشیهای آیفون ۶ مخصوصا آیفون ۶ پلاس که بر طبق آخرین اخبارها، بسیار راحتتر خم میشود، میاندیشد و اعمال میکند. منبع: phonearena 9
amin 202 مهمان ارسال شده در 18 دی، 2014 از زمان فوت خدابیامرز استیو جابز اپل روز به روز داغون تر شده...
a.namdar 5908 ارسال شده در 18 دی، 2014 باعث شد که از ناحیهی پا به اندازهی ۱۱ سانتی متر در ۱۰ سانتی متر دچار سوختگی درجه دو شود و در نواحی خاصی نیز سوختگی درجه یک صورت بگیر خوش به حالشون چه قشنگ متر زدن. اینجا هواپیما سقوط می کنه اندازه قطعات اجساد هم نمی شه حتی با کولیس اندازه گرفت:icon_razz: ولی انصافا سوتی بزرگی ه از شرکت اپل. 3
Shiva-M 8295 ارسال شده در 18 دی، 2014 حالا این آتیش گرفته بر اثر شدت ضربه و اینا بحثش جداست... ولی خم شدن 6 پلاس که خیلی افتاده رو زبونا یه چیز طبیعیه، وقتی گوشی به این سایز و این باریکی رو میزارن جیب پشت خوب معلومه خم میشه دیگه یه مقدار، سنگ که نیست ،گوشیه! 3
a.namdar 5908 ارسال شده در 18 دی، 2014 میگم ها خیلی باکلاسه آیفون شیش تو جیب آدم آتیش بگیره مخصوصا كه بعدش زخم 10 در 11 سانتي متر هم برداري، بيان زخمتو با خط كش اندازه بگيرن 3
Moment 15228 ارسال شده در 18 دی، 2014 مخصوصا كه بعدش زخم 10 در 11 سانتي متر هم برداري، بيان زخمتو با خط كش اندازه بگيرن من یه گوشی دارم اگه تو جیبم بترکه و تشعشعات رادیواکتیویته از خودش ساطع کنه بازم بازتاب محلی پیدا نمیکنه چه برسه به اینکه ابعاد جهانی از خودش بروز بده 3
a.namdar 5908 ارسال شده در 18 دی، 2014 من یه گوشی دارم اگه تو جیبم بترکه و تشعشعات رادیواکتیویته از خودش ساطع کنه بازم بازتاب محلی پیدا نمیکنه چه برسه به اینکه ابعاد جهانی از خودش بروز بده گوشي من خداروشكر جون تركيدن نداره. نيم ساعت يه بار ميزنمش شارژ 3
Moment 15228 ارسال شده در 18 دی، 2014 گوشي من خداروشكر جون تركيدن نداره. نيم ساعت يه بار ميزنمش شارژ از آن نترس که های و هوی دارد (آیفون 6 و s5) از آن بترس که سر به توی دارد (گوشی بنده و جنابعالی) 2
m@ry@71 3690 مالک ارسال شده در 21 دی، 2014 میگم ها خیلی باکلاسه آیفون شیش تو جیب آدم آتیش بگیره اونکه صد البته شما گوشیتو خم کن آتیش بزن شایعه درست کن آیفون بوده!! 1
Moment 15228 ارسال شده در 21 دی، 2014 اونکه صد البته شما گوشیتو خم کن آتیش بزن شایعه درست کن آیفون بوده!! ببین قضیه رو پیچیده نکن اگه قراره دروغ بگم که دیگه نمیخواد گوشیم رو آتیش بزنماون موقع به جای یه دروغ تو تا دروغ میگی و لازم نیست آتیش بازی راه بندازی 1
ارسال های توصیه شده