masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۳ سلام دوستان دستفروش ها در اکثر شهرها هستند و با اینکه باهاشون برخورد میشه ولی باز هم به کارشون ادامه میدن و همیشه مشتری هم دارند. به نظر شما وجود دستفروش ها برای شهروندها لازمه؟ شده تا بحال از این افراد خرید کنید و راضی باشید؟ فکر میکنید باید جدی تر باهاشون برخورد بشه یا نه؟ 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۵ میشه بمن بگید کدوم برخورد؟ مشخص نیست؟ 1 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۵ مشخص نیست؟ می تونم بپرسم چرانوشتی برخورد؟ 1 لینک به دیدگاه
رضا نیوز 805 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۵ همین دست فروش برای پیدا کردن یه لقمه نون جون می کنه فرض کنیم از سوی تعزیرات برخورد شد وسایل شو جمع کردن . جایگزین چیه . اون بدبخت چی کار کنه . بره دزدی کنه 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۵ می تونم بپرسم چرانوشتی برخورد؟ بلی بلی چرا نمیتونی بپرسی.. شما هرچقدر میتونی بپرس.. من خودم مخالفم.. ولی الان متاسفانه خیلی دستفروشا زیاد شدن.. من خودم میگم بجای برخورد یه راه حل قشنگ تر بدن برای اینکه اونا هم از نون خوردن نیفتن.. ولی وقتی در مترو هستی خیلی ها میگن.. باید برخورد بشه و ازشون جنساشونو بگیرن تا ادب بشن.. باعث این شدن که اسایشمونو گرفتن... میخوام ببینم نظر همه اینطوره؟ 1 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۵ بلی بلی چرا نمیتونی بپرسی.. شما هرچقدر میتونی بپرس..من خودم مخالفم.. ولی الان متاسفانه خیلی دستفروشا زیاد شدن.. من خودم میگم بجای برخورد یه راه حل قشنگ تر بدن برای اینکه اونا هم از نون خوردن نیفتن.. ولی وقتی در مترو هستی خیلی ها میگن.. باید برخورد بشه و ازشون جنساشونو بگیرن تا ادب بشن.. باعث این شدن که اسایشمونو گرفتن... میخوام ببینم نظر همه اینطوره؟ چی جنساشونوبگیرن؟ ببینید من تصورم اینه همه این اجناس مال یک یا دونفره والبته مترووشهرداری هم دست دارند واینها هم که میگن مبارزه الکیه بارنکنید! اینا مثل ویزیتور ، فروشنده یابازاریابی شبکه ای عمل میکنند؟ ببینید درخت انگورراهرچی هرس کنی ، تنشوببری بهترمیشه که بدترنمیشه! 1- باید همه به این فهم وفرهنگ برسند که ازاین جماعت نخرند ، خب کی ازاین بازار حماقت مردم دست برمیداره ؟ 2- یکسریها می مونند که این ها دلشون کتک می خواد!:vahidrk: 3-علت اینکارها قانون آب دوخیاری ماست! 4- ازهمه مهمترکه باید اول میگفتم اقتصادفلج شده ماست . 5-دستفروشها منبع درامدی هستند ! 2 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۵ همین دست فروش برای پیدا کردن یه لقمه نون جون می کنه فرض کنیم از سوی تعزیرات برخورد شد وسایل شو جمع کردن . جایگزین چیه . اون بدبخت چی کار کنه . بره دزدی کنه اون مغازه دارچکارکنه که هم باید جواب تعزیراتوبده ،هم آب برق شهرداری ، مالیات سنگین ونامردی و...... اون بره دزدی پس ببینید اولویت باکیه اونی که کرایه مغازه وسرمایه گذاشته یااونی که فوق بساطش یه منقل ه خراب کردن خراب کی می خواددرست بشه یه زمانی و بگیددلمون خش باشه یه چندروزپیش بود دعوای شده بود بین مغازه ودست فروشها ، بیچاره مغازه داراینقدر عصبی شده بود یگفتن پلیس روهم زد ....بگذریم جدیدا شهرداری یه چیزی راه انداخته به مثل سدمعبرولی باعنوان انظبات شهری جلوی چشمش نمی بینه ولی توخیابون فرعی رامی بینه من موندم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده