SIMooRGH.M 496 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۸۹ از ایناست---->:dancegirl2: ولی ترمه 7 ته:banel_smiley_52: باهاش قرار گذاشتم کجا؟ همینقد جلفه؟ :dancegirl2: خب حالا ترمه 7 مگه لولو دیدی؟ منم ترمه شیشم خب!!! حتما شبیه لولوهه دیگه نهیکم کمتر جلفه اا یادم نبود آخه به تو نمیاد ترم 6 باشی میاد ترم 2 باشی تو رو نمیبریم سر قرار اصرار نکن ببرش بابا من شوقه لیسانسم، :w00:....... میاد ترمه دو باشی( با دهن کجی بخون) میگم تورو خدا میلاد منم ببر، شکلکه کلی اصرار چطوری با دهن کجی؟ میبردت باشه تو هم بیاپس خرج خورد و خوراک با تو خوب برین یه جایه خوف از رو نمیری تو؟ نمیرین نه برو میزنمت ها :brodkavelarg: بزن:w00: 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۸۹ کجا؟ هرجا شما صلاح بدونی حتما شبیه لولوهه دیگه ببرش بابا چطوری با دهن کجی؟ میبردت خوب برین یه جایه خوف نمیرین برو بزن:w00: :w58::w58: :w58: :w58: لینک به دیدگاه
!ala مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۸۹ این وقته شب اخه تو دانشگاه چه خبره؟ میخوام بدونم ؟؟؟ :w00: حراست خوابه خدا که خواب نیس، این کارای وقیح چیه انجام میدین لینک به دیدگاه
zzahra 4750 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۸۹ این وقته شب اخه تو دانشگاه چه خبره؟ میخوام بدونم ؟؟؟ :w00: حراست خوابه خدا که خواب نیس، این کارای وقیح چیه انجام میدین یاد اون ورقه که به در و دیوار یونی زدن افتادم حکم تقلب در امتحانات:جایز نیست 1 لینک به دیدگاه
!ala مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۸۹ یاد اون ورقه که به در و دیوار یونی زدن افتادمحکم تقلب در امتحانات:جایز نیست خیلی باحال بود دلم برا یونیمون تنگ شده ها لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۸۹ خیلی باحال بود دلم برا یونیمون تنگ شده ها :w00: برا چیش تنگ شده؟ من همین چند روز پیش اونجا بودم خبری نبود:JC_thinking: لینک به دیدگاه
!ala مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۸۹ :w00:برا چیش تنگ شده؟ من همین چند روز پیش اونجا بودم خبری نبود:JC_thinking: برا سید جونم برا پله ها، برا آسانسوره داغونش برا اون بوفه لعنتیش هیییییییییییییی روزگاااااااااااار، امتحان صبمو میوفتم لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۸۹ برا سید جونم برا پله ها، برا آسانسوره داغونش برا اون بوفه لعنتیش هیییییییییییییی روزگاااااااااااار، امتحان صبمو میوفتم سید رو دیدی صبح ها گرم کن میپوشه میاد میدوهه؟:dancegirl2: لاغر شده:viannen_38: لینک به دیدگاه
!ala مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۸۹ سید رو دیدی صبح ها گرم کن میپوشه میاد میدوهه؟:dancegirl2: لاغر شده:viannen_38: حوس کردم باهاش یه مسابقه دو بزارم لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۸۹ حوس کردم باهاش یه مسابقه دو بزارم سوم میشی لینک به دیدگاه
!ala مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۸۹ سوم میشی ای بابا باز به یه شکلکی پیله کرده این !!!:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۸۹ آدرس سایت دانشکده علوم پایه تهران مرکز چیه؟ 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۸۹ آدرس سایت دانشکده علوم پایه تهران مرکز چیه؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۸۹ برو پایین بیا بالا :ubhuekdv133q83a7yy7 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۸۹ بیا بالا :ubhuekdv133q83a7yy7 بالاتر ! :ubhuekdv133q83a7yy7 راسّي يه عكس از اين سيدتون نداريد بذاريد ؟! لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده