میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۸۹ امروز دانشگاه امن و امان بود فقط انتشارات صفی داشت بیاوو ببین تایید میشه از صف غذا هم شلوغ تر بود آخر ترمی همه یادشون افتاده بیان جزوه کپی کنن 29+1 مرغ تو پرسی یا دختری؟:JC_thinking: 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۸۹ پسر یا دختر؟ آزه...اشتب تایپی بود :dancegirl2: 2 لینک به دیدگاه
SIMooRGH.M 496 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۸۹ منم اشتپ تایپیشو نیدم مشخصا امروز غذا سلفی خوردی 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۸۹ منم اشتپ تایپیشو نیدممشخصا امروز غذا سلفی خوردی اتفاقا نهههههههههههه این ترم تا حالا نخوردم 2 لینک به دیدگاه
SIMooRGH.M 496 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۸۹ خوبه ها ترمم که تموم شد 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۸۹ خوبه ها ترمم که تموم شد ببببببببلللللللله چن واحد پاس کردییییییی؟ چن واحد مونده؟؟؟؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
!ala مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۸۹ ببببببببللللللللهچن واحد پاس کردییییییی؟ چن واحد مونده؟؟؟؟؟؟؟؟ من من من، آقا اجازه، من جواب بدم؟ :mrsbeasley: لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۸۹ من من من، آقا اجازه، من جواب بدم؟ :mrsbeasley: بله دخترم 1 لینک به دیدگاه
!ala مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۸۹ بله دخترم آخه به تو چه ، آماره منو میخوای چیکار؟ :w00: لینک به دیدگاه
!ala مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۸۹ چرا سیمرغ فقط تشکر میکنه؟ چرا به سوالا جواب نمیده؟ میگم میلاد آمارشو خصوصی گرفتی؟ لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۸۹ آخه به تو چه ، آماره منو میخوای چیکار؟ :w00: چرا سیمرغ فقط تشکر میکنه؟ چرا به سوالا جواب نمیده؟ میگم میلاد آمارشو خصوصی گرفتی؟ از ایناست---->:dancegirl2: ولی ترمه 7 ته:banel_smiley_52: باهاش قرار گذاشتم 1 لینک به دیدگاه
!ala مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۸۹ از ایناست---->:dancegirl2: ولی ترمه 7 ته:banel_smiley_52: باهاش قرار گذاشتم همینقد جلفه؟ :dancegirl2: خب حالا ترمه 7 مگه لولو دیدی؟ منم ترمه شیشم خب!!! لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۸۹ همینقد جلفه؟ :dancegirl2: خب حالا ترمه 7 مگه لولو دیدی؟ منم ترمه شیشم خب!!! نه یکم کمتر جلفه اا یادم نبود آخه به تو نمیاد ترم 6 باشی میاد ترم 2 باشی تو رو نمیبریم سر قرار اصرار نکن 1 لینک به دیدگاه
!ala مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۸۹ نهیکم کمتر جلفه اا یادم نبود آخه به تو نمیاد ترم 6 باشی میاد ترم 2 باشی تو رو نمیبریم سر قرار اصرار نکن من شوقه لیسانسم، :w00:....... میاد ترمه دو باشی( با دهن کجی بخون) میگم تورو خدا میلاد منم ببر، شکلکه کلی اصرار لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۸۹ من شوقه لیسانسم، :w00:....... میاد ترمه دو باشی( با دهن کجی بخون) میگم تورو خدا میلاد منم ببر، شکلکه کلی اصرار باشه تو هم بیا پس خرج خورد و خوراک با تو 1 لینک به دیدگاه
!ala مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۸۹ باشه تو هم بیاپس خرج خورد و خوراک با تو از رو نمیری تو؟ لینک به دیدگاه
SIMooRGH.M 496 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۸۹ چرا سیمرغ فقط تشکر میکنه؟ چرا به سوالا جواب نمیده؟ میگم میلاد آمارشو خصوصی گرفتی؟ پش سر من؟:167: یعنی چی اخه؟:w00::w00: برین کمی درس بخونین مگه نزدیک اتحانا نیست . . . چی کار به امار مردم دارین:167: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده