Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۳ البته همینطوره ادم باید اونقد جسارت داشته باشه که اگه چیزی خلاف میلش بود رو انکار نکنه در صورت درست بودن.اما الان این مسئله ای نیست که من و شما دوست داریم یا نه.مسئله اینکه حکم خدا چیه نه نظر شخصی ما شما فقط میگین صریحا سفارش شده به زدن و ... برین مطالعه کنین ببینین شرایطی براش در نظر گرفته نشده بینین در چه شرایطی اون ایات نازل شده و در چه مکانی؟واسه هر کدوم از اینا اونقدر شرط و شروط گذاشته اسلام. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اگه دوست داشتین حتما به این سایت ها برین و بخونین مخصوصا سایت اخر در رابطه با قطع دست سارق خب ساغر جان فک میکنی من اینارو نخوندم و یه حرفی میزنم ؟ من هم تفاسیر رو خوندم حرفای موافق و مخالف رو خوندم اما عقل من بهم میگه ضربوهن کاملا مشخصه معنیش چیه نه مبهمه نه پیچیده واژه ای با معنای کاملا مشخص اگر سیره پیامبر رو بخونی میبینی اونچه امروز در رفتار داعش میبینی همون اتفاقاتی هست که در صدر اسلام افتاده اگر برده فروشی و کشتن مردان و بردن زنان رو امروز نمیبینی بخاطر اصلاحاتی هس که عقل به دین اعمال کرده والا دین همینو میگه اخیرا دارم واسه کنکور اقتصاد اسلامی میخونم در باب قاعده نفی سبیل اینطور حکم میده هرگاه کافران بخواهند با سپر قرار دادن زنان و کودکانو یا مسلمانان از حکم عدم جواز قتل این افراد در اسلام علیه مسلمانان استفاده کنند کشتن زنان و کودکان و حتی مسلمانانی که سپر کافران قرار گرفته اند به منظور قتل کافران جایز است. یا درخصوص زمین های مفتوح العنوه میگه درصورتی که کفار در مقابل دعوت به اسلام مقاومت کردند و جنگی در گرفت زمین ها و اموال و ... متعلق به حاکم اسلامی است و... یعنی چی؟ یعنی اعتقادات اسلامی رو به زور هم که شده باید تحمیل کنی و وقتی از زمین و اینا صحبت میکنه خب با عقل سلیم چه نتیجه ای میتونی بگیری؟ حالا بد نیست تحقیق کنی ببینی کافر از نظر اسلام کیه؟ بعد ببینی آیا داعش اسلامی عمل میکنه یا غیر اسلامی 3 لینک به دیدگاه
sara kia 3158 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۳ والا من فایل رو دانلود نکردم این روزا دارم به اعصابم استراحت میدم فقط میتونم بگم با این اوضاع تورم و قیمت های سر به فلک کشیده استقلال مالی زن کجا بود؟؟؟ الان همه باید کار کنن آخر برج پولاشون رو بریزن رو هم چرخ زندگی بچرخه. حالا فرضا خانوما کار نکنن شما بگین زندگی چطور میگذره؟ با فتوسنتز؟ 4 لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۳ دروددر فایل پیوست در برنامه سمت خدا شبکه سه استقلال اقتصادی زنان رو مخالف اسلام میدونن نظر شما چیه نظر اسلام منطقیه یا نه؟ دوستان اینقدر خودتونو با خوندن تفسیرات این و اون خسته نکنید، این دو واژه ای که براتون بولد کردم مسیرشون کاملا مخالف هم هستش. 1 لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۳ خب اگر اینطوری فک کنیم که پس نباید هیچ بحث و چالشی ایجاد بشه. تفاوت ما با اون حاج آقا میدونی چیه؟ اون حاجی داره اون حرفو میزنه و مجری هم همه جوره تأیید میکنه ولی من یه حرفی میزنم تو میای نقد میکنی و تو حرفی میزنی من میام نقد میکنم من اگر جای اون مجری بودم که مثل ... واستاده سر تکون میده میگفتم حاجی همچین حرفی مبتنی بر کدوم حکم شرعیه ؟ منبع حرفت کجاست ؟ اونوقت بحث میشه چالشی و نقادانه و اون 4 تا تعطیل فک نمیکنن که حرف حاجی دیگه درسته بلکه نقدهارو میبینن و متوجه میشن چه حرفی به واقعیت نزدیکه چالش باید بحث بشه....اما رو حساب کتاب....تو چار چوب.....نه اینکه همینجوری فکر خودتو بزنی رو کیبرد و بریزی تو سایت..... همینجا وایستا اصن عجله نکن........فرق من با تو خیلی زیاده.....شاید فکر من یه کم حرف حاج آقا رو تایید کنه اما حرف تو رو هیچ موقع تایید نمیکنه.....دلیلشو هم یه بار بهت گفتم.....چون اون مستند حرف میزنه اما تو بر اساس جنجال و شلوغ بازی......کلن سعی میکنی عقل رو با احساسات قاطی کنی و یه ترکیب عقلانی رنگی ارائه بدی که اتفاقا برای خیلیا چشم نوازه....اما مسلما من اینجور نیستم (خیلی خیلی معذرت میخوام که اینقدر شدید دارم رک گویی میکنم) همه تو این دنیا دنبال تایید حرف خودشونن.....مگه تو نیستی؟؟؟؟؟؟ تا حالا که خلاف این از شما ندیدم..... تو هنوز نتونستی حرف منو نقد کنی.......ولی من حرف تو رو نقد کردم تو هم حرف منو قبول کردی......قبلا هم بهت گفتم اگه نقدی داری میشنوم........ ببین نیگا کن.....خودت که با خودت رو راستی......مگه نه؟؟؟؟؟؟ اینا که همش داری میگی مثاله.......که این چرا اینجور کرد......فلانی چرا اینجور گفت.....اما من حس میکنم دغدغه موردی نداری و نقد اساسیت به بنیان خود اسلام هس........حالا هر کی میخواد حرف زده باشه.......دیگه برای تو مهم نیس که اون چی میگه......گفتم بهت که.....بیشتر دنبال تو قوطی کردن و آتو گرفتن هستی........... ببخشید من خودم یه کم تندم.....اما بلد نیستم حرفمو تو لفافه بگم دیگه.......دو تا آدم بالغ داشتیم حرف میزدیم که تموم شد.......امیدوارم از پستام دلخور نشده باشی..... 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۳ چالش باید بحث بشه....اما رو حساب کتاب....تو چار چوب.....نه اینکه همینجوری فکر خودتو بزنی رو کیبرد و بریزی تو سایت..... بحث و چالش لزوما اثبات حقانیت یک طرف نیست گاهی در خصوص ایرادات و اشکالات وارد بر یک موضوعه براساس عقل در درجه اول و منابع در درجه دوم ، وقتی من حرفی میزنم و ارتباطش میدم به کسی یا چیزی می بایست منبع حرفم رو بیارم کاری که این حاج اقا نمیکنه ولی در صورتی که برداشتم رو از یک سری موضوعات بیان میکنم استدلال عقلی و منطقی باید کرد و لزوما واگویه کردن گفته های هزار باره دیگران دردی دوا نمیکنه ، و اگر چارچوبی که مدنظرت هست یعنی تکرار اون چیزی که باب میلت هست شرمنده من مطالبق میلت ممکنه حرفی نزنم و اعتقاداتت رو هم مورد نقد قرار بدم و اگه به مذاقت خوش نمیاد باید ظرفیتت رو بالا ببری همینجا وایستا اصن عجله نکن........فرق من با تو خیلی زیاده.....شاید فکر من یه کم حرف حاج آقا رو تایید کنه اما حرف تو رو هیچ موقع تایید نمیکنه.....دلیلشو هم یه بار بهت گفتم.....چون اون مستند حرف میزنه اما تو بر اساس جنجال و شلوغ بازی......کلن سعی میکنی عقل رو با احساسات قاطی کنی و یه ترکیب عقلانی رنگی ارائه بدی که اتفاقا برای خیلیا چشم نوازه....اما مسلما من اینجور نیستم (خیلی خیلی معذرت میخوام که اینقدر شدید دارم رک گویی میکنم) من تو حرفای این حاج آقا سندی نمیبینم از توام تا الان که داری از نظر این حاج اقا دفاع میکنی سندی ندیدم ، اگر این بنده خدا نظر شخصیشو میگفت حرفی نبود ولی وقتی میگه اسلام پس سند باید بیاره تو این پست هم اشاره کردی به منبع و حدیث #32 لطفا احادیث و منابعت رو بیار تا ببینیم چقدر حرف این حاج اقا مستنده. درضمن تو پست های قبلی من نظر خودم رو گفتم که این حاج آقا داره اشتباه میکنه و همچنین گفتم هرکسی از مرجعش بره بپرسه و ببینه چی میگه بحثی صورت نگرفته هنوز بیایم به صورت علمی نظریات ایشون رو رد یا تأیید کنیم کل چیزی که مطرح شده نظریات شخصی بوده که همگی هم مخالف بوده بجز نظر تو. موارد شلوغ بازی یا احساسات رو هم بگو ببینم کجا بوده شاید حق با تو باشه همه تو این دنیا دنبال تایید حرف خودشونن.....مگه تو نیستی؟؟؟؟؟؟ تا حالا که خلاف این از شما ندیدم..... خب مگه من گفتم نیستم یعنی چی این جمله متوجه نشدم تو هنوز نتونستی حرف منو نقد کنی.......ولی من حرف تو رو نقد کردم تو هم حرف منو قبول کردی......قبلا هم بهت گفتم اگه نقدی داری میشنوم........ من اصلا تا الان نقدت نکردم چیزی گفتم روال یک بحث بود نه صرفا این تایپیک و این موضوع چیزی هم برای نقد نبوده چون صورت سوال مشخصه موضع من هم مشخصه حرف این حاج اقا درسته یا نه که به صورت سوالی مطرح شده ، نظر شخصی من اینه که درست نیست تحقیقی هم بابتش نکردم شاید هم درست میگه من الان نمیدونم چی تورو باید نقد کنم. ببین نیگا کن.....خودت که با خودت رو راستی......مگه نه؟؟؟؟؟؟ اینا که همش داری میگی مثاله.......که این چرا اینجور کرد......فلانی چرا اینجور گفت.....اما من حس میکنم دغدغه موردی نداری و نقد اساسیت به بنیان خود اسلام هس........حالا هر کی میخواد حرف زده باشه.......دیگه برای تو مهم نیس که اون چی میگه......گفتم بهت که.....بیشتر دنبال تو قوطی کردن و آتو گرفتن هستی........... من نظرم رو قبلا در مورد ادیان بهت گفتم نه صرفا اسلام برای من اهمیتی نداره کی داره چی میگه تا زمانی که به این شکل نباشه این آقا داره موضوعی رو مطرح میکنه و نسبت میده به اسلام ، اگر درست باشه یک هیچ به نفع منه اگر هم غلط باشه خب یک هیچ به نفع دین شماست اینا که همش میگی مثاله یعنی چی اصلا مگه قراره چیز دیگه ای باشه حرف این تایپیک حول و حوش یک جمله میچرخه نه بیشتر نه کمتر آیا زن میتونه استقلال مالی داشته باشه یا نه اگه من بخوام کل اسلام رو به نقد بکشم خیلی در این زمینه بحث شده و کتابای زیادی هم نوشته شده ازونا استفاده میکردم نه یک موضوع اجتماعی که تو تلوزیون ملی مطرح شده و چنین قصدی هم نداشتم و نتیجه ای که بهش رسیدم رو تو پست 37 بهت گفتم نتیجه ای هست که با عقل خودم بهش رسیدم و گفتم استدلال ها دین مدران همونقدر برام مضحکه که استدلال من براشون مضحک به نظر میاد. در مجموع یک بار دیگه موضوع رو میگم که منحرف نشیم ادعای این حاج آقا درسته یا نه ؟ من هنوز موضع تورو نفهیمدم اگر میگی درست نیست خب حرفی باقی نمیمونه هم نظریم اگر میگی درسته پس منابعت بگو و ثابت کن درسته ببخشید من خودم یه کم تندم.....اما بلد نیستم حرفمو تو لفافه بگم دیگه.......دو تا آدم بالغ داشتیم حرف میزدیم که تموم شد.......امیدوارم از پستام دلخور نشده باشی..... از نظرات رک و تند همراه با ادب بیشتر استقبال میکنم تا مثل بچه ها نق نق کردن هوچی گری متاسفانه یا خوشبختانه من با هوچی گرا که تایپیک واسلاما میزنن به شدت بی ادبانه برخورد میکنم در حد تحقیر که خوشبختانه تو اینطور نیستی 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده