Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۳ درود در فایل پیوست در برنامه سمت خدا شبکه سه استقلال اقتصادی زنان رو مخالف اسلام میدونن نظر شما چیه نظر اسلام منطقیه یا نه؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 13 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۳ من اطلاعات خاصی ندارم تو این زمینه که نظر اسلام چیه هرچند خودم معتقدم استقلال اقتصادی برای زن مشکلی ایجاد نمیکنه (اون مواردی که گاهی سرکار رفتن و استقلال اقتصادی زن تو زندگی مشترک دردسر میشه مشکل از استقلاله نیس مشکل از اون زوجه که یا نمیتونن نقش های اصلیشونو تو زندگی مشترک درست ایفا کنن یعنی خانوم با سرکار رفتن از وظایف زناشویی یا خونه داری یا رسیدگی به بچه ها عقب میمونه یا آقا دلشون نمیخواد تو کارهای خونه و بچه ها به خانوم کمک کنن یا کلا طرز فکرشون با هم فرق میکنه تو این قضیه) اینکه بعضی از مردا فکر میکنن یه زنی که استقلال اقتصادی نداره مطیع تر و حرف گوش کن تره و سر و گوشش نمیجنبه کاملا غلطه.نباید سعی کرد با گرفتن این استقلالا از زن مطیع و اهل خونه کردش.زن خودش باید فکرش و قلبش تو خونه باشه.وقتی یه ازدواج درست باشه و مرد درست باشه زنم میشه زن خونه هرچند روزی ده ساعتم سرکار باشه ولی همیشه تو خونش یه بانوی تمام عیاره. آقایون درست فکر کنن :icon_razz: من بازم میگم خیلی از مسائل دینی سر در نمیارم اما مگه باغ فدک هدیه ی رسول اکرم به دخترشون نیس؟ این هدیه استقلال اقتصادی نمیاره؟ فعالیت اقتصادی نمیاره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ راستی گرفتن ارث هم واسه زن استقلال اقتصادی میتونه بیاره. 8 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۳ مهدی بیا بریم ترورش کنیم.:vahidrk: آقا کاملا مخالفم. من فکر میکنم دینی که میگه مهریه رو موقع عقد خانوم بگیره (نمیگه بگیره بده دست شوهرش یا باباش) و میگه بعد مرگ پدر دختر ارثشو بگیره (بازم نمیگه بگیره بده دست شوهرش یا برادراش) و رسولشم باغ فدکو که هم زمینه ی فعالیت اقتصادی میاره واسه دخترش هم زمینه ی استقلال اقتصادی به دخترش هدیه میده و دینی که میگه زن وظیفه نداره به بچش شیر بده و کار خونه کنه و اگه این کارارو کرد میتونه پولشو از شوهرش بگیره (نمیگه بگیره بریزه به حساب شوهرش که) مطمئنا همچین چیزی نمیگه.برداشتها از دین مختلفه. دلیل همین که خیلی از دخترا تمایل به ازدواج ندارن و میگن اول برم دانشگاه بعد برم سرکار و ماشین بخرم و حسابم پر پول باشه همین برداشتهای مختلف و تند و تیزه الان همه ی مشاورا میگن آقایون واسه خانوماشون (چه سرکار برن چه نرن) یه پول تو جیبی درستابی در نظر بگیرن. تازه میگن خانومم وظیفه نداره پولشو تو خونه خرج کنه ولی انقدر خانومای ایرانی به فکر زندگی و کمک به شوهرشونن که از اون پول برای مخارج خونه هم هزینه میکنن. با این حرفا فقط دخترارو از ازدواج و همسر و دین بیشتر دور میکنن. هر کسی در مقابل حرفی که میزنه مسئوله. این آقا اگه با این حرفش یک نفرم از دین دور کنه خدا به دادش برسه اون دنیا. خانوما شما گوش ندین.هم پول تو جیبیتونو (با توجه به شرایط همسرتون) بگیرین،هم خریداتونو برین هم طلا بخرین هم اگه سرکار میرید پولتونو جمع کنید وقتی شوهرتون خواست خونه بخره شما هم یه دونگ از خونه داشته باشین.والااااااااااااااااااااا اعصابمو خرد کرد :icon_razz: 6 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۳ گاهی این برنامه بدجور میره رو اعصاب اینا دینو قران رو با سلیقه خودشون تفسیر میکنن و هرچی مطابق میل و نفعشونه میگن وگرنه طبق صحبت های ویکتوریای عزیز مثلا همون باغ فدک نوعی استقلال مالی محسوب میشه. تازه اگه تو این دوره خانوما هم هم پای شوهراشون کار نکنن که چرخ زندگی نمیچرخه 8 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۳ حرفاشون به نظرم كاملا منطقي بود. خب راست ميگه زن استقلال داشته باشه مرد جرأت نمي كنه بره تا 3 تا(؟) زن بگيره ... بايد همه چيشون به همه چيشون بياد. يك درصد فكر كن زن اين حاج آقا استقلال مالي داشته باشه! اونوقت به نظرتون اين آقا ميتونست بياد راحت اينجا رو منبر بشينه و درّفشاني كنه. خوش به حال داماد يا دامادهاش ولي تو كف خودمم كه هنوز دنياي پيرامونم رو نمي شناسم. خب اين برنامه بيننده كم نداره، اين موضوع برام قابل تامل تره. خدا هممون رو به راه راست هدايت نمايد،راه خوبيه، زنت كار ميكنه پولشو ميده بهت تازه هرروز هم ازت تشكر مي كنه، كلاً مطيع ت هم ميشه. الان چيه اين راه غيرراست كه تو بعضي خونواده ها زن نه تنها كار نمي كنه كه پول آقا و سالار خونه هم مي گيره و هرروز هم يا با ماهيتابه يا با هر سلاح سرد ديگه ميزنه تو سر آقا. هرروز هم شخصيت مرد رو با گچ ديوار يكي ميكنه فرداش با كاردك جمع مي كنه 7 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۳ واااااااااااااااااااااااااااااااااااااای این چی بود اقا مهدی من الان دانلود کردم طرف دیوانه هست.ینی زن بره درس بخونه کار کنه پول دربیاره بعد همه رو بذاره در اختیار مرد بعد هروقت پول خواست بره التماس شوهرشو کنه که از پول خودش بهش بده؟؟؟؟؟؟ دیوانه کننده هست:icon_pf (34): کارت حقوقی دست همسر؟هر وقت پول میخواستم لطف کن از پول خودم بده!!!!!!!!!!!!پول دربیارین پولا رو بدین به اقایونتون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ زن نباید استقلال اقتصادی داشته باشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! آخ اخ گاهی همچی دلم میخواد سر از تن این مجریه جدا کنم 6 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۳ حالا اعصاب خورد کن بود یا نبود اینا مسائلی هست که تو سیمای ملی این کشور نشون داده میشه نمیشه سر رو زیر برف برد و ندید جماعت زیادی این برنامه هارو میبینن و بهش اعتقاد دارن حالا سعی میکنم نظر واقعی اسلام رو کشف کنم با منبع بذارم خودم که فکر میکنم حرفای حاج آقا تأیید بشه 4 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۳ حالا اعصاب خورد کن بود یا نبود اینا مسائلی هست که تو سیمای ملی این کشور نشون داده میشه نمیشه سر رو زیر برف برد و ندید جماعت زیادی این برنامه هارو میبینن و بهش اعتقاد دارن حالا سعی میکنم نظر واقعی اسلام رو کشف کنم با منبع بذارم خودم که فکر میکنم حرفای حاج آقا تأیید بشه لعنت به این روزگار و زندگی و رسانه ملی نه حرفای این حاج اقا تایید نمیشه کجای قران اینو گفته بعدشم چیزایی که تو اسلام گفته شده خیلی هاش فقط واسه یه مدینه فاضله صدق میکنه نه دنیای الان اینا اگه قرانو با این سلایق شخصی و مطابق میل خودشون تفسیر نکنن که رسما بیکار و بدبخت میشن که 5 لینک به دیدگاه
m@ry@71 3690 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۳ این نظر اسلام نیست! خیلی جاها دیدیم رهبر و مراجع دیگه اصلا با این مسئله مشکلی ندارند.... نمیدونم چرا این حرف رو زدن اما بی شک نظر خودشونم دخیل کردن و احتمالا سیاست نشستن خانومها در خانه و رشد جمعیت ارتباط دادن !! اما مطمئن باشید نظر اسلام این نیست؛ و خیلی جاها رهبر هم رو این موضوع تاکید کردند. این مسئله رو تعمیم ندید؛ لااقل من که اولین بار بود از دید اسلام این جوری شنیدم!! 7 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۳ لعنت به این روزگار و زندگی و رسانه ملینه حرفای این حاج اقا تایید نمیشه کجای قران اینو گفته بعدشم چیزایی که تو اسلام گفته شده خیلی هاش فقط واسه یه مدینه فاضله صدق میکنه نه دنیای الان اینا اگه قرانو با این سلایق شخصی و مطابق میل خودشون تفسیر نکنن که رسما بیکار و بدبخت میشن که حب من سعی میکنم ممدو رو اذیت نکنم و بحث رو موشکافی نکنم که فریاد وا اسلاما از درو دیوار بلند شه ولی دخی جان نظراتت درس نیست اگر اینطوری استدلال کنیم در مورد خیلی از اصول اسلامی تو قران مطلبی بیان نشده 4 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۳ من پیشنهاد میکنم این سوال رو تو سایت مراجع بپرسیم و نتیجه رو بذاریم ببینیم اسلام نظرش چیه 4 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۳ حب من سعی میکنم ممدو رو اذیت نکنم و بحث رو موشکافی نکنم که فریاد وا اسلاما از درو دیوار بلند شه ولی دخی جان نظراتت درس نیست اگر اینطوری استدلال کنیم در مورد خیلی از اصول اسلامی تو قران مطلبی بیان نشده آخیییییییی واقعا چقد رفیق دوست اشکم دراومد خب اره من فقط چیزایی رو قبول دارم که عینا تو قران باشه بقیش کشکه و چیزایی هست که افراد واسه منافع خودشون از خودشون ساختن تازه در مورد اسلام هم امام علی و امام ششم گفتن فرزند زمان خود باشید و بچه های خودتون رو مطابق همون زمان تربیت کنین. خیلی چیزا رو واقعا نمیشه الان اجرا کرد این حاج اقاهه هم حرفاش بیشتر سیاسی بود تا اسلامی 4 لینک به دیدگاه
m@ry@71 3690 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۳ من پیشنهاد میکنم این سوال رو تو سایت مراجع بپرسیم و نتیجه رو بذاریم ببینیم اسلام نظرش چیه مسلما قبلا سوال شده! صحبت رهبر رو خوندید؟! تونستم براتون میذارم. 3 لینک به دیدگاه
m@ry@71 3690 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۳ زن پس از عقد نكاح در اداره، تنظيم و تصرف اموال و دارايىهاى سابق يا اموال مكتسبه در دوران زناشويى استقلال كامل دارد و مىتواند هر گونه عمل مادى و حقوقى را نسبتبه آنها انجام دهد. روابط مالي و غير مالي زن و شوهر در حقوق اسلام بر پايه عدل استوار است. در روابط مالي زوجين، زن از استقلال كامل در مالكيّت و تصرّف اموال خود برخوردار است و اين را بايد از افتخارات حقوق اسلام شمرد. بخشی از حقوق و تکالیف زن از دیدگاه اسلام (استقلال مالی) مرتضی محمدی برگرفته از سوره های قرآن مخصوصا سوره نسا و رساله ها و کتاب ها خواستید سرچ کنید مطالب جامع تری بدست بیارید 5 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۳ سلام بنابر گفته شهید مطهری، همیشه باید این دونکته درباره هر موضوعی و علی الخصوص درباره مباحث دینی رعایت بشه: 1) حرفِ خوب زدن 2) خوب حرف زدن چیزی ک کارشناس این برنامه در طول صحبتاش رعایت نکرد من خودم تو مطالعاتی ک داشتم تنها دینی ک برای انسان و علی الخصوص زنان ارزش بالا و والایی رو درنظر میگیره، اسلامه... همینطور ب این نتایج رسیدم: زمانی ک اسلام قیمومیت رو ب مرد واگذار میکنه، پس تامین منابع مالی هم یکی از وظایفشه پیامبر اکرم(ص) کار بیرون از منزل را ب عهده امام علی(ع) و امور منزل رو ب دخترشون گوشزد کردند در همه حال زن وظیفه ای برای کارکردن و تامین مخارج خانوده نداره وقتی میگم کارشناس دو نکته رو رعایت نکرده واسه همینه دیگه: ایشون میگه: (( " خدا خواسته زن ب لحاظ اقتصادی وابسته ب مردش باشه" یکی دیگش ک میگه خانم هایی با وجهه اجتماعی خوب میان دودستی حقوقشونو تقدیم ب شوهره میکنن و بعد خواهش میکنن ک بهش پول بده))... نچاد اون آقا 1وقت باید یادمون باشه از وظایف زن یا مرد ب تنهایی گفتگو نشه... میدونیم ک زن وظیفه ای نداره ک کار بکنه، اما وقتی داره این کارو میکنه پس داره از زمان مدیریت خونه میزنه پس آقاهم باید ب خانمش کمک کنه... چرا ک حضرت علی (ع) هم ب همسرشون کمک میکردند ولو اینکه حضرت زهرا(س) بیرون از منزل کار نمیکردن من خودم دیدم خانواده ای ک زن و مرد هردو کار میکنن ولی زمان خرید ک میشه یا بچه هاشون چیزی میخوان، مادر خانواده تاکید میکنه ک از پدرتون بگیرید... تو این خانواده غرور مردونه ی مرد زیر سوال نمیره و مرد خانواده هم متقابلا احترام زیادی ب همسرش میذاره... پولاشون هم باهم فکری هم سرمایه گذاری میکنن و از زندگیشون کاملا راضین 1 اشتباه دیگه کارشناس این بود ک میخواست بگه استقلال زنان باعث میشه زیر بار آقایون نرن و سن ازدواجا بالا رفته... من خودم ب شخصه دیدم چنین دخترایی ک میگن خودم پول دارم، تو خونه بابامم میخورمو میخوابم و آقابالاسرم نمیخوام و ازدواج نمیکنن... اما همیشه نمیشه همه رو با 1چوب زد ک... درباره این مساله هم نیاز ب توضیحات بیشتری بود معذرت میخوام پرحرفی کردم و شرمنده ک منابع حرفامو ننوشتم آقا مهدی میشه تو سایتشون نظراتو گذاشت بطوری ک همه شاهدش باشن و مباحث ب چالش کشیده بشه؟ من خودم قبلا این برنامه رو میدیدم والان نمیبینم یادمه اون موقع اس ام اس میدادن ولی خب اس ام اس ک قابل مشاهده برای همه نیس و نمیشه ب چالش کشید 5 لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۳ سلام آقا اگه من اشتباه متوجه شدم لطفا این پست منو پاک کنید......من حس میکنم شما هم علاقه به بحث دارید آقا مهدی اصن من با این جمله شما مشکل دارم......لطف کنید برام تشریح کنید استقلال مالی کلن یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟اینی که میگید استقلال مالی نداره یعنی چی؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۳ سلام آقا اگه من اشتباه متوجه شدم لطفا این پست منو پاک کنید......من حس میکنم شما هم علاقه به بحث دارید آقا مهدی اصن من با این جمله شما مشکل دارم......لطف کنید برام تشریح کنید استقلال مالی کلن یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟اینی که میگید استقلال مالی نداره یعنی چی؟؟؟ فکر میکنم خیلی واضحه یعنی زن منبع درآمدی داره و بنا به خواست و اراده خودش از این درآمد استفاده کنه خیلی واضحه 3 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۳ زندگی های الان با توقعاتی که الان برای خونه و ماشین و عروسی و وسایل خونه هست نیازمنده اینه که یا آقا پسر و دختر خانوم پدر پولدار و دست و دل بازی داشته باشن یا خودشون پا به پای هم کار کنن و پولاشونو با هم و با برنامه ریزی خرج کنن. اینکه تو دین اسلام وظیفه ی مرده که ازلحاظ مالی زن و زندگی رو تامین کنه خب مرد این حقم داره که نذاره زنش بره سرکار. ولی وقتی من میخوام سرکار برم باید سبک زندگیمم یکم عوض بشه. اول روحیه ی بالا و نظمه که قبلا هم تو یه تاپیک دیگه در مورد اشتغال خانوما گفته بودم و آقای همسری که میخوای از لحاظ مالی من کمکت باشم باید تو هم کمک کارای خونه و با ملاحظه تر تو خواسته های شخصی باشی. وقتی این موارد باشه به نظرم بهترین حالت اینه که زن و مرد با صداقت همه ی پولاشونو بذارن وسط و مخارجو ازش کم کنن و از باقی پول یه پول تو جیبی برای آقا و یه پول تو جیبی برای خانوم و بقیشم تو حساب بانکی مشترک برای پس انداز. که فکر نمیکنم همچین موردی زیاد پیدا بشه. اکثرا یا آقا پول خانومو میگیره یا خانوم هیچی از پولش به آقا نمیده برای کمک.حتی شده کمک برای خرید خونه که حداقل به اندازه ی پولش سهم داشته باشه تو سند.(هرچند که معتقدم کلا باید سه دنگ خونه به نام خانوم باشه) اینکه تو سایت مراجع هم این سوالو بذارید باز باید با شناخت از اون مرجع باشه که چقدر تندرو هستن.چون این تندروی ها برداشتهای مختلف و غلطیو از دین میده که متاسفانه به پای دین نوشته میشه. برای همینه که من تاکید میکنم برداشت از دین نمیگم نظر دین چون مفسر قابل اعتماد و درست از دین حس میکنم نداریم یا حداقل خیلی خیلی کم داریم. ولی این آقا مهدی هی میگه نظر دین.:icon_razz: حالا هی بگو تا تاپیکو ببندن :vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk: 6 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۳ زندگی های الان با توقعاتی که الان برای خونه و ماشین و عروسی و وسایل خونه هست نیازمنده اینه که یا آقا پسر و دختر خانوم پدر پولدار و دست و دل بازی داشته باشن یا خودشون پا به پای هم کار کنن و پولاشونو با هم و با برنامه ریزی خرج کنن.اینکه تو دین اسلام وظیفه ی مرده که ازلحاظ مالی زن و زندگی رو تامین کنه خب مرد این حقم داره که نذاره زنش بره سرکار. ولی وقتی من میخوام سرکار برم باید سبک زندگیمم یکم عوض بشه. اول روحیه ی بالا و نظمه که قبلا هم تو یه تاپیک دیگه در مورد اشتغال خانوما گفته بودم و آقای همسری که میخوای از لحاظ مالی من کمکت باشم باید تو هم کمک کارای خونه و با ملاحظه تر تو خواسته های شخصی باشی. وقتی این موارد باشه به نظرم بهترین حالت اینه که زن و مرد با صداقت همه ی پولاشونو بذارن وسط و مخارجو ازش کم کنن و از باقی پول یه پول تو جیبی برای آقا و یه پول تو جیبی برای خانوم و بقیشم تو حساب بانکی مشترک برای پس انداز. که فکر نمیکنم همچین موردی زیاد پیدا بشه. اکثرا یا آقا پول خانومو میگیره یا خانوم هیچی از پولش به آقا نمیده برای کمک.حتی شده کمک برای خرید خونه که حداقل به اندازه ی پولش سهم داشته باشه تو سند.(هرچند که معتقدم کلا باید سه دنگ خونه به نام خانوم باشه) اینکه تو سایت مراجع هم این سوالو بذارید باز باید با شناخت از اون مرجع باشه که چقدر تندرو هستن.چون این تندروی ها برداشتهای مختلف و غلطیو از دین میده که متاسفانه به پای دین نوشته میشه. برای همینه که من تاکید میکنم برداشت از دین نمیگم نظر دین چون مفسر قابل اعتماد و درست از دین حس میکنم نداریم یا حداقل خیلی خیلی کم داریم. ولی این آقا مهدی هی میگه نظر دین.:icon_razz: حالا هی بگو تا تاپیکو ببندن :vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk: خونسردی خودتو حفظ کن ویکی جان با سیاست هایی که در بیش گرفته شده در آینده نزدیک کار کردن زن ها قانونی ممنوع میشه بعد کلا این بحث و جدل ها هم بی فایده میشه 4 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۳ خونسردی خودتو حفظ کن ویکی جانبا سیاست هایی که در بیش گرفته شده در آینده نزدیک کار کردن زن ها قانونی ممنوع میشه بعد کلا این بحث و جدل ها هم بی فایده میشه واقعا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ای بابا من تازه داشتم وارد بازار کار میشدم انرژی منفی میدی آقا مهدی بعدا ممکنه سرتو از دست بدی هاااااااااااااااااااااا:icon_razz: 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده